|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
witamy nie spimy od 6 jak zawsze, a moze i nawet wczesniej, bo młoda po 3 dniu złobowym juz chora i całą noc szalałysmy... jedyny plus nie jadła pierwszy raz w życiu w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam kilka perfum (nawet nie pamietam co) bo od ciązy mam odruch wymiotny na wszystkie takie zapachy, nawet kosmethyki, antyperspirant mam bezzapachowe...
![]() |
#4202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdrówka dla malutkiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Raczkowanie
|
Ostatnio w Biedronce i Rossmanie Bebilon jest po 39,99 - jakoś potaniało - i to wychodzi taniej niż za to opakowanie 1200 w Auchan - przynajmniej tu u mnie..
#4204 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() U nas nocka taka sobie, bo mała mnie dwa razy obudziła płaczem - wstaję, patrze, a ona na brzuszku i wyje, bo nie ma siły na plecki się zaspana przekręcić.. Bidulcia moja ![]() Dzisiaj wyruszamy w miasto, jadę złożyć cv z listem motyw. do siedziby kuratorium oświaty - może akurat ![]() Teraz bobek je biszkopta, wszędzie go rozrzuca.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Rozeznanie
|
wykrakałam
![]()
#4206 |
Zakorzenienie
|
Oli zdrowka
![]() moj dziec cala noc jekolil ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- princ ![]() zmysl duuzo zdrowka dla Ninki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Słonko za oknem i zapowada się kolejny upalny dzień.. Ja mam humor do d..., ale nie będę się nad tym rozwodzić... W niedzielę chrzciny - a tatus mojej malutkiej najpawdopodobniej na 14sta będzie musiał iść do pracy - matoł jeden - aż mnie z nerwów trzęsie.... ![]() Ostatnie dwie nocki malutka przesypia super, za to w ciągu dnia maruda - ząbki jej wychodza - teraz już chyba dwójki górne - mimo, że ledwie sie jedynki przebiły... Dziewczyny napiszcie mi proszę jakie macie spacerówki (pewnie pisałyście, ale musiałabym przeszukać wątek) - bo zaraz po weekendzie musze kupić jakąś bo mam już serdecznie dosyć tego wózka, który mamy...
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
dominej trzymaj sie
![]() ja mam hauck apollo 4, ale po zlozeniu jest dosc spora, wiec jesli chcesz wozic autem, to nie polecam, ale tak to jest ok dzis to slonko, a jak w sobote nad morze sie wybieramy to maja byc burze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Raczkowanie
|
Aha, zapomniałabym...
Moja mała od chyba 4 dni nie chce jeść zup, ani deserków -rzadnych - nawet tych takich swoich ulubionych, które zawsze mam pod ręką, gdyby jej nie zasmakowała jakaś nowość ![]() Wczoraj dosłownie zjadła 3 razy kleik ryżowy - łyżeczką i raz troszke mleka z butli... A jak jej chciałam do kleiku dorzucić jagody, to zostałam brutalnie opluta ![]() Chyba zrobie jej mała przerwę w jedzeniu zupek i deserków - może zatęskni za smakiem innym niż mleko i kleik na mleku... bo już nie wiem co robić ![]()
#4210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam Espiro Vector Pro 2w1 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z blizniakami od niektorych zapachow mnie odrzucalo, nie mialam ochoty na perfumy- ale zaraz po porodzie przeszlo. teraz to sa przezwyczajeni ze mama = chmura perfumowa ![]() wlasnie sobie zamowilam 10 probek arabskich olejkow perfumowanych, jestem bardzo ciekawa bo na stronie wygladaja cudnie ![]() ![]() zdrowka dla Ninki ![]() DOminej wez ty zulowi raz w d. nakop ![]()
![]() |
#4212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do spacerowki my mamy Peg Perego Pliko P3. super ale to nie jedt typowa spacerowka chociaz sklada sie w parasolke. ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Wtajemniczenie
|
witajcie moje KoFFane
![]() ![]() ![]() ![]() po 3 tygodniowej rozłące jestem ![]() ![]() u nas młody ma już 8 zębów- przechodzi je bezboleśnie prawie...... wszystko super fajnue tylko... widze już zmianę na jednym zębie jakby próchniczą ![]() ![]() nadal nie lubimy zabaw na macie, nie chce sie przekrecac... najbardziej lubi siedziec- w wózku sam siada, na leżaco nie potrafi jeszcze mam nadzieje, ze u was wszystko ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
Nikaa ja chlopakom ostatnio kupilam szczotki do zebow zwylke, daje w kapieli i sobie gryza....zawsze cos tam z tych 2 zebolcow zczyszcza
![]()
#4215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() 8 zębów - imponująca liczba hehe My mamy dopiero dwie dolne jedyneczki i to ciui ciut je widać ![]() Moja niunia też siada w wózku, bo ma się jak podciągnąć, a tak na leżąco też jeszcze nie daje rady ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
siema Nika
![]() ![]() gratuluje zebiszonkow. Mam nadzieje, ze to nie prochnica! Laski ktoras z Was pisala o patelni grillowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Wtajemniczenie
|
i ja was witam jeszcze raz
![]() no to ide po szczoteczki ![]() na wsi to "inny świat" dzisiejsza noc w mieście na 5.piętrze-masakra ciągle sie budził z szumu i z duchoty ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- nie no znowu sie zakrztusił że mało nie zeszłam ze stresu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zadomowienie
|
witam sie szybko i zmykam
my mamy jane slalom reverse B. nadal bezzebna ale moze to i lepiej skoro mowicie ze jakies zmiany sie moga pojawic - bo my nadal na nocnym kp
#4219 |
Wtajemniczenie
|
dobra a teraz najwazniejsze pytanie:
sadzacie juz na nocnik? jezeli tak to podpowiedzcie jak to robic i kiedy i jaki macie ![]() widac kiedy młody robi kupkę- bo się skupia ewentualnie / i nadyma......... ale siku? ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- pewnie to próchnica no bo co innego???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
Rozeznanie
|
Hej hej
ja na sekunde. Pobudek w nocy tysiąc! po tysięcznym przekładaniu z cycka na cycka o 6.20 obudził mnie huk...Mały spadł z łóżka na panele (dość wysokie łóżko) na szczęście spadł "na cztery łapy" także główką nie oberwał, nie płakał,śmiał się....także chyba nic mu się nie stało. Oli powrót do pracy ewidentnie Ci nie służy ![]() ![]() Goldi Ja patelnie grillową polecam tefala. Nikka Na nocnik czasami sadzam. I tyle chyba pamiętam aaaa lovi 360 u nas nie przypadł do gustu, za to bidon nuby super,wieczorem wrzucę linka jaki mamy (a padło na ten bo szał robią butelki z "dziubkiem" z wodą mineralną). Dominej Mój też był obrażony na jedzenie ale teraz( tfu tfu) wraca na dobrą stronę mocy ![]() Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-08-02 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zadomowienie
|
hej
![]() A my standardowo pobudka o 9 ![]() Tż pojechał w delegacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spadam ogarnąć chate ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zadomowienie
|
Witam
Nocka względna pobudki były ale co 3 godziny Wydaje mi się że będą ząbki wychodzić bo płakał przed zaśnięciem a jak posmarowałam dziasła maścią zasnął Muff możliwe że się nie najada 150ml dziś dam mu 180ml i zobaczymy jak będzie Dzień wczorajszy super udany,Filip pobawił się z psem poraczkował po trawie ![]() Uciekam bo mam rodzinke na obiedzie i przydałoby się za coś wziąć ;-)
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-08-02 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Wtajemniczenie
|
Hejka.
klub ![]() ![]() ![]() Glam te granulki,co mam na zabki dzialaja nasennie,chesz ![]() nikaaaaaaa ![]() Amelka rano raczkowala po lozku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry ![]() U Nas nocka, ok, jedna pobódk, ALE latała w pokju mucha, która bzęczała Michałkowi nad uchem, ale nie dał się wrednej i kręcąc się przez godz poszedł twardo spać, ale ja oczywiście cały ten czas na czujce, jak ją chlasnęłam to tylko plama po niej została ![]() Ale u Nas skwar ![]() Dziś jak trzepocznę rzęsidlem to książki z półek pospadają ![]() Ponoć trwa to 2h ... ![]() Tylko nie wiem czy tz zdąży wrócić, jak nie czeka mnie jazda z Michałem ok 40 km (w jedną str ) sama ![]() Obecnie Mimi jeździ Espiro magic. Super wózek, zwrotny, jedną ręką go składam, mało zajmuje miejsca ![]() Oli, zdrowiej nam kobito ! ![]() Princ, ![]() ![]() Mykam sięszykować. bajjj ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Podpisuje się pod gratki ![]() Goldi uchhhh co za avek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
nie bardzo wiem o co chodzi w klubie... tylko sie domyslam
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Baha wrzucisz potem fotki rzesek? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bo virbucol i herbatka meliskowa nie dzialaja ![]()
![]() |
#4230 |
Wtajemniczenie
|
Glam tak,nazywaja sie Osanit,moze sa na all.A jak nie,to moge podeslac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.