![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Summer time z Calineczką! :) sierpień miesiącem sukienek, spódniczek i szpilek ! :)
witam ślicznoty
![]() na wymianę mam kilka sukienek, spódniczek i dwie pary butów :_) we wszystkie te ciuchy się albo nie mieszczę, albo mieszczę ledwo, co grozi katastrofą ![]() ![]() zasady jak u wszystkich, mniej przekupek? negatyw? przykro mi, ale wysyłasz pierwsza ![]() nie odmieniam się bez poważnego uzasadnienia, rzeczy piorę, ale nie prasuję przed wymianą, jestem uczciwa, tego samego oczekuję ![]() co do lisy wish, to chętnie "łyknę" spódniczki, letnie zwiewne sukienki i każdego rodzaju buty ![]() za te rzeczy nie będę raczej wybredna, proszę kusić ![]() ![]() xoxo zapraszam ![]()
Sh >>>...<<< Edytowane przez calineczka02 Czas edycji: 2012-08-02 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Summer time z Calineczką! :) sierpień miesiącem sukienek, spódniczek i szpilek
1. żółta w czarne kwiaty, zapinana na kryty zamek, z cienkiej satyny, super się układa, może być wiązana na szyi ale nie musi, trzyma się bez wiązania
![]() rozmiar z metki to 38 ale jest grubo przesadzony, to 34 -36 2.czerwona rozkloszowana bez ramiączek, nie spada, trzyma się ładnie na biuście duże B - C w D wejdzie ale bez stanika :P ciasna w talii (widać) zapinana na kryty zamek, spódnica raczej 'sztywna' rozmiar niby 36 ale myślę że to 34 -36 3. srebrna satynowa, na ramiączkach, nie odpinają się, zapinana na kryty zamek ( na mnie sie nie dopina, zamek działa to moje piersi zajmują za duzo miejsca ![]() ![]() rozm 34-36 4. biała, kremowa? Tally Weijl, jeden kamyczek chyba się oderwał, rozmiar 34
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Summer time z Calineczką! :) sierpień miesiącem sukienek, spódniczek i szpilek
5. pudrowo różowa Tally Weijl, rozmiar 38 ale przerobiona na 36, z kieszeniami (przepraszam że nie wyprasowana ) materiał bawełna, na podszewce, też z bawełny, bez ramiączek, góra usztywniana
6.czerwona mini na gumce, można nosić w pasie i na biodrach, projektu mojej mamy ![]() 7.w zebrę? na gumie, w czarno brązową zebrę, z falbanek 34 36 8.turkusowa z koroną, projektu mojej mamy, zapinana z tyłu na srebrny zamek, piękna do noszenia w talii...rozm 34 36 9.ciemno szara, marynarskie guziki, zapinana na zamek, zwężana przez mamę ![]() 10 sukienka ICHI wycięte plecy, nowa, nie chodzona, wycięte metki, krótka dość...rozm 36 11 szara sukienko tunika, krótka, wycięte plecy, rękaw do łokcia, 36 12 czerwona w biale groszki,tunika, rękaw do łokcia, bufki na ramionach, krótka, HOUSE 36
Sh >>>...<<< Edytowane przez calineczka02 Czas edycji: 2012-08-02 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
no i buty
![]() oddam za letnią sukienkę lub za dwa trzy porządniejsze ciuchy, ewentualnie za inne buty 38 (24.5 cm, nie wysokie) 1 czarne, czerwona podeszwa, mało chodzone, jedno otarcie widoczne na zdjęciu, drugie równie male z boku buta, wystarczy zapastować i nie ma śladu, 11,5 cm obcas 2cm platforma rozm 38 (24.5) 2 różowe, New Look, 12 cm obcas, 2cm platforma, trochę znoszone, nie będę bardzo wybredna ![]()
Sh >>>...<<< Edytowane przez calineczka02 Czas edycji: 2012-08-11 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
hey, coś u mnie za 5 pudrową sukienkę, 6,7,8,9 spódniczki, 12 bluzeczkę czerwoną w goszki? szukaj w obu wątkach
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
11 szara sukienko tunika, krótka, wycięte plecy, rękaw do łokcia, 36 ??
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nic, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej. Podobaja mi sie jedynie czarne szpilki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
4. biała, kremowa? Tally Weijl, jeden kamyczek chyba się oderwał, rozmiar 34 5. pudrowo różowa Tally Weijl, rozmiar 38 ale przerobiona na 36, z kieszeniami (przepraszam że nie wyprasowana ) materiał bawełna, na podszewce, też z bawełny, bez ramiączek, góra usztywniana 1. żółta w czarne kwiaty, zapinana na kryty zamek, z cienkiej satyny, super się układa, może być wiązana na szyi ale nie musi, trzyma się bez wiązania ![]() ??????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1343904901 ? Mam w wątku sukienki, oddam dużo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za czarne platformy?
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1343904392 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1343904392 ?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
niestety nic, poszukaj może masz coś z mojej wish listy
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ok, to zastanów się, z tym że czarna kosztowała dużo, więc jeżeli miałybyśmy się wymieniać, to za nią samą lub za tą atmosphere + coś do niej. Odezwę się za za kilka dni z pytaniem czy jesteś chętna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś u mnie o 2 pary butow i 2 sukienki. Chyba nie sadzilas ze wybiore za nie bluzke...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
to nie poruszenie
![]() Czyli byłabys chetna na wymiane buty za buty? ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Nie jestem teraz w domu, mogę zmierzyć jutro, ale noszę buty o długości wkładki 24,5. Jezeli nosisz 38 będą ok, gwarantuje. Jutro podam Ci dlugość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
A.
|
podobaja mi sie twoje czarne szpilki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
A.
|
nie dzieki rozowych nie chce .. trudno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
nic
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
coś za czarne platformy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.