|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Summer time z Calineczką! :) sierpień miesiącem sukienek, spódniczek i szpilek ! :)
witam ślicznoty
![]() na wymianę mam kilka sukienek, spódniczek i dwie pary butów :_) we wszystkie te ciuchy się albo nie mieszczę, albo mieszczę ledwo, co grozi katastrofą wolę je wymienić, może komuś się spodobają i przydadzą ![]() zasady jak u wszystkich, mniej przekupek? negatyw? przykro mi, ale wysyłasz pierwsza ![]() nie odmieniam się bez poważnego uzasadnienia, rzeczy piorę, ale nie prasuję przed wymianą, jestem uczciwa, tego samego oczekuję ![]() co do lisy wish, to chętnie "łyknę" spódniczki, letnie zwiewne sukienki i każdego rodzaju buty ![]() za te rzeczy nie będę raczej wybredna, proszę kusić ![]() xoxo zapraszam
Sh >>>...<<< Edytowane przez calineczka02 Czas edycji: 2012-08-02 o 12:56 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Summer time z Calineczką! :) sierpień miesiącem sukienek, spódniczek i szpilek
1. żółta w czarne kwiaty, zapinana na kryty zamek, z cienkiej satyny, super się układa, może być wiązana na szyi ale nie musi, trzyma się bez wiązania
rozmiar z metki to 38 ale jest grubo przesadzony, to 34 -36 2.czerwona rozkloszowana bez ramiączek, nie spada, trzyma się ładnie na biuście duże B - C w D wejdzie ale bez stanika :P ciasna w talii (widać) zapinana na kryty zamek, spódnica raczej 'sztywna' rozmiar niby 36 ale myślę że to 34 -36 3. srebrna satynowa, na ramiączkach, nie odpinają się, zapinana na kryty zamek ( na mnie sie nie dopina, zamek działa to moje piersi zajmują za duzo miejsca ) trochę zmechacona z tyłu od noszenia, ale wystarczy ogolić ![]() rozm 34-36 4. biała, kremowa? Tally Weijl, jeden kamyczek chyba się oderwał, rozmiar 34
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Summer time z Calineczką! :) sierpień miesiącem sukienek, spódniczek i szpilek
5. pudrowo różowa Tally Weijl, rozmiar 38 ale przerobiona na 36, z kieszeniami (przepraszam że nie wyprasowana ) materiał bawełna, na podszewce, też z bawełny, bez ramiączek, góra usztywniana
6.czerwona mini na gumce, można nosić w pasie i na biodrach, projektu mojej mamy 34 36 387.w zebrę? na gumie, w czarno brązową zebrę, z falbanek 34 36 8.turkusowa z koroną, projektu mojej mamy, zapinana z tyłu na srebrny zamek, piękna do noszenia w talii...rozm 34 36 9.ciemno szara, marynarskie guziki, zapinana na zamek, zwężana przez mamę rozm 34 3610 sukienka ICHI wycięte plecy, nowa, nie chodzona, wycięte metki, krótka dość...rozm 36 11 szara sukienko tunika, krótka, wycięte plecy, rękaw do łokcia, 36 12 czerwona w biale groszki,tunika, rękaw do łokcia, bufki na ramionach, krótka, HOUSE 36
Sh >>>...<<< Edytowane przez calineczka02 Czas edycji: 2012-08-02 o 15:25 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
no i buty
![]() oddam za letnią sukienkę lub za dwa trzy porządniejsze ciuchy, ewentualnie za inne buty 38 (24.5 cm, nie wysokie) 1 czarne, czerwona podeszwa, mało chodzone, jedno otarcie widoczne na zdjęciu, drugie równie male z boku buta, wystarczy zapastować i nie ma śladu, 11,5 cm obcas 2cm platforma rozm 38 (24.5) 2 różowe, New Look, 12 cm obcas, 2cm platforma, trochę znoszone, nie będę bardzo wybredna rozm 38 (24.5)
Sh >>>...<<< Edytowane przez calineczka02 Czas edycji: 2012-08-11 o 14:22 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
hey, coś u mnie za 5 pudrową sukienkę, 6,7,8,9 spódniczki, 12 bluzeczkę czerwoną w goszki? szukaj w obu wątkach
pozdrawiam
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za:
11 szara sukienko tunika, krótka, wycięte plecy, rękaw do łokcia, 36 ??
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Nic, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Podobaja mi sie jedynie czarne szpilki
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
4. biała, kremowa? Tally Weijl, jeden kamyczek chyba się oderwał, rozmiar 34 5. pudrowo różowa Tally Weijl, rozmiar 38 ale przerobiona na 36, z kieszeniami (przepraszam że nie wyprasowana ) materiał bawełna, na podszewce, też z bawełny, bez ramiączek, góra usztywniana 1. żółta w czarne kwiaty, zapinana na kryty zamek, z cienkiej satyny, super się układa, może być wiązana na szyi ale nie musi, trzyma się bez wiązania ??????? |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1343904901 ? Mam w wątku sukienki, oddam dużo.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
cos za czarne platformy?
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1343904392 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1343904392 ?
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic, poszukaj może masz coś z mojej wish listy
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Ok, to zastanów się, z tym że czarna kosztowała dużo, więc jeżeli miałybyśmy się wymieniać, to za nią samą lub za tą atmosphere + coś do niej. Odezwę się za za kilka dni z pytaniem czy jesteś chętna.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałaś u mnie o 2 pary butow i 2 sukienki. Chyba nie sadzilas ze wybiore za nie bluzke...
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
to nie poruszenie
![]() Czyli byłabys chetna na wymiane buty za buty? ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Nie jestem teraz w domu, mogę zmierzyć jutro, ale noszę buty o długości wkładki 24,5. Jezeli nosisz 38 będą ok, gwarantuje. Jutro podam Ci dlugość
|
|
|
|
|
#26 |
|
A.
|
podobaja mi sie twoje czarne szpilki
|
|
|
|
|
#27 |
|
A.
|
nie dzieki rozowych nie chce .. trudno
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
nic
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
coś za czarne platformy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

wolę je wymienić, może komuś się spodobają i przydadzą