|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
hehe no ja tez zamiast sie pakować to siedze z Wami
na bezrobociu juz pozalatwialam, zupką małą nakarmiłam i jestem i wcinam śliwki
|
#4832 |
|
Rozeznanie
|
Jooo, jeden dzień Was nie podczytam i teraz tyyyyyyle zaległości
Do kumpeli na noc pojechałam wczoraj. Muszę po zakupy iść. Czymcie się tam
|
|
|
|
#4833 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Lenova ale cudne zdjęcie! Normalnie nie mogę się oderwać ![]() Szaja sweterek dla Kasi piękny az mnie naszła ochota, żeby spróbować coś zrobić, może do zimy coś by mi wyszło ![]() Dziewczyny macie jakieś pomysły na wykorzystanie jabłek? Mam w domu dwie siaty z ogródka i nie wiem co oprócz musu i jabłek do szarlotki zrobić. |
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Delicjanka super prace wykonałaś.
Czytałam od razu o tych lekach, ja kupiłam sobie apap tylko że ekstra i pisze na nim że dopiero od drugiego trymestru, czy to dlatego że ekstra i ma kofeine jeszcze
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja dziś przesadziłam, bo spałam do 10-tej i teraz mam wielkiego lenia. Do tego u nas znów są straszne upały i w domu już nie idzie wytrzymać. Muszę zrobić obiad - dziś potrawka. Później jadę z małą na basen i już będzie miło i przyjemnie Ale co tam trzeba korzystać póki jest czas, bo jak maleństwo przyjdzie na świat to dopiero będzie jazda
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bokeh Ty jak coś wymyślisz i walniesz, to jak jeleń w paśnik chociaż klimat taki, że może i się w maju kombinezon przyda Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-08-02 o 11:22 |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
Fajne brzuszka dziewczyny. Cytat:
Wczoraj nie miałam siły was odwiedzić, miałam spadek libido jakiś. Do tego wszystkiego brzuszek strasznie bolał, a wieczorem zmienił kształt. Nie wiem jak to opisać, wielkość ta sama ale inaczej się układa, jakby tak w górę do pępka bardziej się przesuną hehe .Nie jestem też pewna ale chyba coś poczułam w środku, jak się powtórzy tak samo to będę pewna, ze to maleństwo ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Ja na obiad wymyśliłam, że chce frytki. Już wczoraj o nich przed staniemy myślałam, więc zrobię takie pieczone w piekarniku i do tego grilowaną pierś z kurczaka mmmmm
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce już kopniakiiiiii!!
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz chce !!!
no ale narazie czekam na delikatne smyranie w brzuszku
|
#4840 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja kumpela to Jago ![]() Cytat:
![]() no obyście pojechali, ja miałam w tej chwili być nad morzem, ale leżę i tylko czasem jakieś pierogi polepię czy obiorę jabłka do szarlotki (z kanapy się nie ruszam! )Cytat:
![]() Cytat:
cały mój panieński był w klimacie Piratów , taką szajbę miałam na ten film jakiś czas temu ![]() Tak wczas?! nieładnie![]() a ja idę jeść śniadanie!
|
|
#4841 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Próbuj, próbuj ![]() A dzisiaj skończyłam, miały być długie rękawy, ale miałam tylko 1 motek i raczej by nie starczyło
|
||
|
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja cudo
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35653092]Identyczny mam
Próbuj, próbuj ![]() A dzisiaj skończyłam, miały być długie rękawy, ale miałam tylko 1 motek i raczej by nie starczyło [/QUOTE]śliczny
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja jakie cudeńkaaaaa....!!!
ja też chcę takie umieć! ![]() evel u nas właśnie mąż wymyślił Tamarę
|
#4846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą nie jest powiedziane, ze kiedyś pierwszą urodzi Córeczkę |
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie było mnie 4 dni a Wy tyle naskrobałyście na pewno nie uda mi się nadrobić a dziś kupiłam spodnie ciążowe, stanik większy i majty na drugi tydzień wizyta, już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35653092]A dzisiaj skończyłam, miały być długie rękawy, ale miałam tylko 1 motek i raczej by nie starczyło
[/QUOTE]Piękny!! Coś czuję, że posypią się zamówienia
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- ja na śniadanko zjadłam grzecznie chlebek z pomidorkiem ale potem pojechałąm na zakupy i zachaczyłam o KFC ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- kompot, dżem, jeśli masz suszarkę do warzyw to chipsy
|
|
#4850 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Od 3 dni próbuję Was nadrobić i w końcu dałam za wygraną, bo odezwałabym się dopiero w nowym wątku
Witam nowe mamusie ![]() Gratuluję córy E_vel ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35653092] A dzisiaj skończyłam, miały być długie rękawy, ale miałam tylko 1 motek i raczej by nie starczyło [/QUOTE]Jaki piękny sweterek ) a ilość guziczków jest zabójcza ![]() Pisałyście jakiś czas temu o wypisywaniu L4, ja np muszę walczyć o każde L4, mój gin facet do którego prywatnie chodzę (150 zł wizyta) w ogóle nie chce mi dać. Teraz dostaje bo trzyma się opini, że krwawiłam, ale już mi mówił, że to sie skończy zaraz. Nie jest dla niego żadnym wytłumaczeniem, że mam potworne nerwy w pracy, codziennie musze walczyć z klientami i w samej firmie jest nieciekawie, to dla niego żadne wytlumaczenie... dosłownie jakby się bał mi wypisac to cholerne L4. W poniedziałek idę do innej lekarz (prawie 16 tydzień) na NFZ i zobaczymy jak będzie. Pozdrawiam cieplutko i idę ogarnąć mieszkanie bo syfff
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
kurde jaki mnie dzisiaj w nocy skurcz łydki złapał!!!! no myślałam że nie puści! zaczeło się
|
#4852 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35653092]
A dzisiaj skończyłam, miały być długie rękawy, ale miałam tylko 1 motek i raczej by nie starczyło [/QUOTE]Łoooooooooo matko, ale spryciula, ja to ciapa do takich rzeczy jestem. Piękny sweterek, zazdroszczę talentu.
|
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to tak boli- w pierwszej ciąży miałam istny koszmar najgorsze,że na drugi dzień się chodzić nie da ok dziewuchy, byłam na zakupach osiedlowych, po drodze wpadłam do rossmana i do pepco- w pepco kupiłam koszulki dla siebie po 9 zeta każda takie dłuższe na ramiączkach, fajnie bo plecy nie wychodzą no i ta cena ![]() zaś w rossmanie trafiłam na promocję na meridol- to pasta i płyn właśnie do problematycznych dziąseł, drogie jak diabli bo płyn kosztuje 25 zeta taka duża butla a dziś druga była gratis to więc szarpnęłam się bo pomyślałam,że to mega okazja poza tym nie chce mi się gotować- najchętniej wzięłabym książkę i leżak i do ogrodu zrobię dziś penne z owocami morza- szybko a tz uwielbia więc mam go z głowy Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-08-02 o 12:42 |
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne macie brzuszki dziewczynki.
Black, też jestem w 15 tc i mam podobny brzuszek Aż strach się bać co to dalej będzie. szaja, świetne ubranko. Trzeba mieć niezły talent, żeby takie coś wydziergać ![]() gochaa, magnez i potas przy skurczach najlepiej brać. Aspargin jest dobry na to i z tego co wiem można w ciąży brać. kasia_heaven, dziwny ten Twój gin. Mój od pierwszej wizyty pytał się, czy potrzebuję L4 i na każdej wizycie to samo. Jak już potrzebowałam, to bez problemu dostałam. Może dlatego że prywatnie przyjmuje i bardziej go kontrolują Nie mam pojęcia.Co do imienia, to dla chłopczyka mamy Piotruś Już od początku znajomości mówiliśmy, że jak chłopiec to właśnie Piotruś. Dla dziewczynki jeszcze nie mamy wybranego imienia. Mi się podoba Patrycja albo Emilia, a mężowi Zuzanna. Zobaczymy co to będzie.No i mam jeszcze pytanie? Zdarzają Wam się jeszcze wymioty? Jestem już w 15 tc i dosyć długo miałam spokój, ale wczoraj i dzisiaj znowu się zaczęło Dzisiaj dodatkowo jak wstałam to helikopter w głowie. Pierwszy raz miałam takie zawroty głowy, że masakra. Normalnie jakbym miała mega kaca |
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
antoinette czy ja dobrze pamiętam że Ty chciałaś rodzić na tysiącleciu??? bo znalazłam to dzisiaj w necie http://www.wczestochowie.pl/kategori...na-tysiacleciu
|
#4856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szaja Ty zobaczysz jak zaraz będzie się kolejka z zamówieniami ustawiać do Ciebie, a na nasze Zimorodki takie wdzianka w sam raz Wstawiłam na maila więcej zdjęć widoczków skoro się podobały jak macie ochotę to zajrzyjcie |
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mam dziwne myśli,. że mi się brzuszek skurczył i się nie czuję "jak w ciąży". W sensie, że coś nie tak, eh. 15 tydzień trwa, mógłby szybciej lecieć, im bliżej ruchów tym lepiej, bo potem będzie jakiś sygnał z wewnątrz od lokatora i skończę się schizować. |
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, mi powróciły problemy z myciem zębów ... Już było dobrze, mogłam myć rano i wieczorem,a tu od kilku dni znowu sensacje ... Dzis aż zwymiotowałam
|
#4859 |
|
Raczkowanie
|
Debrah nie martw się.
Jest ok . Mnie też myśli nachodzą co chwila że może coś nie tak.Ostatnio tak sobie pomyślałam ze jak bym była bardzo bogata to kupiła bym sobie USG i pewnie byłabym non stop pod niego podpięta ![]() Wystarczy że coś mnie tam zakuje,zaboli lub podszczypie a Ja już scenariusze układam ![]() Ja też już wypatruje brzuszka.Szukam pod ubraniami. Jestem w 12 tyg ale juz tam coś wypatrzyłam ![]() Nie mogę się doczekać kiedy się dowiem o płci dziecka Wtedy to się zacznie maraton zakupowy k Na razie myślę ze muszę się powstrzymać chociaż do tego momentu-choć mi ciężko i już bym wybierała,przebierała i buszowała po sklepach. BARDZO spodobało się mi imię KALINKA Zakochałam się w tym imieniu Mój Tż nie jest pod wrażeniem,wolałby Paulę na którą się nie zgodzę ![]() Wymyśliłam tez Doriana ale jakies takie "twarde" to imię i chyba odpadnie z listy
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
http://dzieci.pl/cid,1024121,paid,14...puticaid=6eea5
a własnie taki mit krąży że w ciąży lampka czerwonego wina to nic takiego..... nawet mój znajomy z pracy mówł że jego zona w ciąży czasem sobie lampke wypiła, a nie że jakieś paalogiczne małżeństwo bardzo fajni ludzie, naczytali się głupot po prostu że można... eh
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

na bezrobociu juz pozalatwialam, zupką małą nakarmiłam i jestem i wcinam śliwki

22.05.2008
14.08.2011

fakt widoczki piękne, wybrzeże na którym Piratów z Karaibów kręcono ;D
cały mój panieński był w klimacie Piratów , taką szajbę miałam na ten film jakiś czas temu 

Dzisiaj dodatkowo jak wstałam to helikopter w głowie. Pierwszy raz miałam takie zawroty głowy, że masakra. Normalnie jakbym miała mega kaca