|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Pozazdrościć
tyle wesel w jednym miesiącu, faktycznie wybawicie się za wszystkie czasy. My mamy 4 razem ze swoim ale na szczęscie każdy w innym miesiącu i to wydawało mi się dużo ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
butów prawie wcale nie widać ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() Chwalę się! Skończyliśmy zapraszać moją rodzinę i zaczęliśmy TŻta ale oczywiście w piątek nigdzie nie jedziemy mam nadzieje że do 15 uda nam się skończyć zapraszać... Ale gorąco... Uffff
|
|
#2312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna 150 zł a inna para już 200 zł- powinien być jakiś cennik a nie wg widzimisię ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
a może faktycznie jakieś seksowne szorty, obcasik i bluzeczka- też będzie fajnie
|
|
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj jak ja lubię wesela i jakbym chciała na jakieś iść niestety u mnie wszystko pożenione już a najbliżesz za rok się szykuje u znajomych---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
super szkoda jednak, że nie jedziecie jutro. Ile Wam osób zostało jeszcze?---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- o następna sie wybawi a ja... buuuuuuuu
|
|
|
#2315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O następna kurcze oddajcie mi jakieś jedno wesele My ostatni raz byliśmy chyba z 8 lat temu a teraz znajomi dopiero za naszym przykładem idą i od przyszłego roku się zacznie a z chęcią tak przed swoim bym do kogoś poszłaCytat:
![]() Tak gadałyście o tych grawerach że się zebrałam i w końcu poszłam oddać nasze obrączki. Na dniach piaskowanie i grawer będzie gotowy. |
||
|
|
|
#2316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze, że TŻ kupując garniak sprawdził, że lepiej mu pasują czarne buty do niego niż brązowe ![]() o kurcze, to niezły numer z organistą! może dlatego że teraz lato to wam krzyknął więcej? trochę nie fair... a ja finiszuję dzisiaj zaproszenia, bo w niedzielę jedziemy do Wrocławia, w poniedziałek już wracamy niestety rozdać zaproszenia dla mojej rodziny, w tym mojego chrzestnego i jego syna którego chcemy prosić na chrzestnego (mój wujek już o tym wie i bardzo się ucieszył) i jeszcze kilka osóbek zdecydowaliśmy że tym których zapraszamy tylko na uroczystość będziemy wysyłać, bo tak trochę głupio wręczać rodzinie zaproszenie tylko na sam ślub.
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, daaawno nic nie pisałam bo postępów nie było. Aż tu nagle wszystko ruszyło z kopyta. przygotowania na finiszu. Została nam koszula i krawat dla Tżeta.
W jeden tydzień kupiłam trzy pary butów, kolczki i odebrałam dzisiaj sukienke Cieszę się że mam już to wszystko z głowy Wieczorem zrobie przymiarkę to powrzucam foty
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super- dawaj foty wszystkiego
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
mayeczka - widzę,że Wy macie dzień po dniu wesela 3,4 jeszcze lepiej
. U Nas za to 3 wesela , a 4 poprawiny, ale nie wiem czy pójdziemy czas pokaże. W Tym roku my mieliśmy wesele 14 kwietnia, 26 maja, 30 czerwca Nasze , 3,11,18,25 sierpnia i prawdopodobnie 29 wrzesień więc mogę na prawdę odstąpić jedną imprezę
|
|
|
|
#2320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie że nie fair z tym organistą ale no nic gra ślicznie tylko ze śpiewem troszkę gorzej... ale już mu powiedziałam że skoro nam taniej policzył to żeby tylko grał ![]() Pracowity weekend Was czeka dobrze że malucha macie z kim zostawić Cytat:
zanim doczytałam do końca wiadomości to już chciałam zacząć się złościć ale skoro zdjęcia mają być wieczorem to jeszcze się wstrzymam ![]() A ja uciekam zaraz do świadkowej na ploty bo mi smutno ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- o kurcze... drugie wesele można by wyprawić za bycie gościem na tych wszystkich |
||
|
|
|
#2321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tym bardziej, że nie mamy w planach dopraszania gości, ile by nam nie odmówiło.Myślę, że czarna prosta sukienka i kolorowe buty to super pomysł, lubię takie połączenia |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też chce na panieński czarną sukienkę ale jakąś tubę i do tego kolorowe obcasy. Ale też nic jeszcze nie mam
|
|
|
#2323 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z niecierpliwością---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
|
#2324 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny i jak? Dodatkowo wepniemy we włosy kremowe róże te co bede miała w bukiecie
![]() Ps.Fotki w moim wykonaniu dlatego sie tak wyginam hehe Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2012-08-08 o 15:43 |
|
|
|
#2325 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet bardzo pracowity, dlatego rozważamy przyjazd do Warszawy już w sobotnie popołudnie, żeby mieć krótszy dojazd do Metra Wilanowska (stamtąd odjeżdża PolskiBus w Warszawie) ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tylko bałabym sie że mi się rozwali gdy będzie gorąco... ja nie lubię tak włosów koło buzi mieć puszczonych, też bedę miała coś na bok ale na pewno spięte z obu stron i tylko 'kucyk' na bok puszczony ale co kto lubi i w czym komu wygodnie![]() bardzo podoba mi sie Twój fryz i ślicznie Ci w nim
|
|
#2327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja własnie na odwrót lepiej sie czyje jak mam więcej koło twarzy. Fryzurka bedzie jeszcze trochę bardziej uniesiona. Przynajmniej taką mam wizję
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
Pięknie! I włosy i dziewczyna i cudne piegi
))a my właśnie wróciliśmy z poradni małżeńskiej - 3 spotkania w jednym - ledwo żyję, miałam takie pranie mózgu po i tak na maxa ciężkim dniu w pracy |
|
|
|
#2329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my jesteśmy zwolnieni, więc z braku czasu na pewno się nie wybierzemy |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie jestem przeciwniczką nauk przedmałżeńskich/poradni i innych, ba! nawet uważam, że są potrzebne i każdy powinien się chwilę na takich spotkaniach zastanowić co by było gdyby nie daj Boże okazało się, że dziecko urodziło się z poważnymi wadami genetycznymi, czy że któreś z małżonków wskutek wypadku stało się kaleką.
Ale już na miłość Boską, dzisiejsza poradnia położyła mnie na łopatki - dowiedziałam się, że powinnam karmić dziecko piersią do 2 roku życia, podobnie jak to, że pani z poradni - mimo, że nie prowadzi życia sexualnego - codziennie mierzy sobie w odbycie rano temperaturę - ale my możemy w pochwie.. Nic mądrego, same starocie, nic co uważam za wartościowe.. ba! więcej, mój narzeczony który kiedyś lekko liznął medycynę tłumaczył jej jak prawidłowo uzupełnić tabele z dniami płodnymi gdy są jakieś tam zaburzenia.. dla mnie niezbyt jasne ![]() I w taki oto sposób zapłaciliśmy 20zł i mamy z głowy ))
|
|
|
|
#2331 | |||
|
Zakorzenienie
|
oj a czemu smutasek? ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
bardzo fajna fryzurka bardzo podoba mi się tył Stabilna jest bo na luźną wygląda? ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
ja się męczyłam trzy razy Oj potrafią mózgownicę przetrzepać, oj tak- he he. Czegoś nowego się dowiedziałas? ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
ha ha ha ha
|
|
|
#2332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakoś to przetrwaliśmy więc uznaliśmy że nie wszystko co jest na naukach musi być rozumiane wprost, czasem jest tylko pretekstem ![]() przy tym ślub w USC to niemal jak w Las Vegas szybko przyjdzie, szybko pójdzie ![]() mierzenie dni płodnych - przyjęliśmy do wiadomości karmienie do 2 lat? marzenie. ideałem jest jeśli uda się karmić do roku, natomiast najbardziej optymalne i zalecane jest 6-miesięcy. tylko co Ci przyjdzie z tych liczb jak na przykład brakuje ci pokarmu po miesiącu karmienia? |
|
|
|
|
#2333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdjęcie było robione po powrocie czyli po jezdzie samochodem z otwartymi oknami
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Rozeznanie
|
Oj, przynajmniej będziecie mieli przy sobie te osoby którym naprawdę na Was zależy
ja tam wolę mniej osób niż więcej z którymi nie zamienię nawet słowa..
|
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez magnusia oj a czemu smutasek? Boję się odbierać telefon bo co nie zadzwoni to ktoś odwołuje swoja obecność ![]() Pradip-to nie dobrze ze odwołują:-( Ja mam 130 do zaproszenia i wesele zaplanowane na 100 osób i mam nadzieje ze jakie 30 mi odmówi heheh ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Im więcej słońca tym więcej piegów na mojej twarzy.
Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2012-08-02 o 22:07 |
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kochana znam ten ból- przechodziłam przez to też i też miałam takie lęki
|
|
|
#2339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojej! jak przykro że wam co chwila odmawiają... ciekawe jak będzie u nas... tak ciągle pisze o odmawiających, że zastanawiam się ile nam zostanie osób, jak zaproszonych na obiad mamy 45... |
|
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
szczesliwa25- no to ładny wykład dostaliście w tej poradni
i to mi się podoba- bez mierzenia temperatur i wykładach o średniowiecznych metodach Natomiast jeżeli chodzi o nauki to byliśmy na 2dniowych i swojke odsiedzieć trzeba było, ale byliśmy bardzo zadowoleni zmieniłam troche swoje nastawienie do tz (chyba zaczęłam go jeszcze bardziej kochać ). Zarówno małzeństwo jak i ksiadz Stryczek mówili super, konkretnie i ludzko bez zakazów i nakazów polecam- kurs na miłość w Krakowie ![]() I ile osób Ci odmówiło?
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

nie wiem, ale chciałabym sie troche odrózniac...
Jedna 150 zł a inna para już 200 zł- powinien być jakiś cennik a nie wg widzimisię
16.06.2012
4, 18, 25 ;]
szkoda jednak, że nie jedziecie jutro. Ile Wam osób zostało jeszcze?
rozdać zaproszenia dla mojej rodziny, w tym mojego chrzestnego i jego syna którego chcemy prosić na chrzestnego (mój wujek już o tym wie i bardzo się ucieszył) i jeszcze kilka osóbek
zastanawiam sie nad czarną prostą kiecką, powiedzcie czy takie cos pasuje (tylko cała gładka czarna, bez tych kwiatów)