Ślubujące w 2012 - część II - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 13:48   #2311
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
o rety ale wysyp
Pozazdrościć
tyle wesel w jednym miesiącu, faktycznie wybawicie się za wszystkie czasy.
My mamy 4 razem ze swoim ale na szczęscie każdy w innym miesiącu i to wydawało mi się dużo

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mw1986 Pokaż wiadomość
Wika28- fryzura nr 3 zdecydowanie

Co myślicie o butach w kolorze ecru do białej sukni? nie bede wygladały jak brudne?
Szczerze ja się takimi kwestiami przy wyborze butów nie sugerowałam. Miały być ładne wygodne i takie które potem będę mogła włożyć. Reszta była dla mnie nieistotna butów prawie wcale nie widać

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
ewula87- a na ile dni przed slubem masz potwierdzenie? ja mam na 2 tygodnie przed

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Pradip- wiesz co nie chodzi dokladnie o te sukienki ale o ich krój, bo na pewno będzie z innego materiału. Chcę sukienke zwykłą, prostą, czarna bez wzorów... do tego chce ubrać kolorowe buty. Panieński mam w dyskotece/klubie. Chyba ze lepsze spodnie? nie wiem, ale chciałabym sie troche odrózniac...
Moim zdaniem to impreza na której ze strojem możesz trochę zaszaleć

Chwalę się! Skończyliśmy zapraszać moją rodzinę i zaczęliśmy TŻta ale oczywiście w piątek nigdzie nie jedziemy
mam nadzieje że do 15 uda nam się skończyć zapraszać...

Ale gorąco... Uffff

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 13:54   #2312
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u organisty zapłacić za ślub. Głupio mi było bo powiedział że 200zł bierze (+200zł skrzypce) a ja już w zaklejonej kopercie miałam dla niego 150 bo nasz Maxwellka powiedziała że tyle sobie od nich zażyczył no i mówię ze nie spodziewałam się takiej kwoty bo znajomi niedawno mieli tu ślub i mam tyle samo co oni dali a resztę mogę mu na ślubie dopłacić. Powiedział że jeśli nie mamy to niech już tak zostanie a jakbyśmy chcieli to i skrzypce mogą być za 150zł Poczułam się jak jakiś biedak ale potem sobie pomyślałam że kurcze 150zl jak dla mnie za zagranie dosłownie 5 utworów to i tak jest za dożo i nie będę już mu dopłacać.
no pewnie nie dopłacaj- co to wogóle znaczy, że każdego się inaczej wycenia? Jedna 150 zł a inna para już 200 zł- powinien być jakiś cennik a nie wg widzimisię Oj jak strasznie mnie to denerwuje- posługa boża a każdy tylko łapy po kase wyciąga -eh....

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Pradip- wiesz co nie chodzi dokladnie o te sukienki ale o ich krój, bo na pewno będzie z innego materiału. Chcę sukienke zwykłą, prostą, czarna bez wzorów... do tego chce ubrać kolorowe buty. Panieński mam w dyskotece/klubie. Chyba ze lepsze spodnie? nie wiem, ale chciałabym sie troche odrózniac...

a może faktycznie jakieś seksowne szorty, obcasik i bluzeczka- też będzie fajnie
Stary 2012-08-02, 13:55   #2313
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
o rety ale wysyp
My w sierpniu mamy 3 4, 18, 25 ;]

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 13:57   #2314
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Pozazdrościć
tyle wesel w jednym miesiącu, faktycznie wybawicie się za wszystkie czasy.
My mamy 4 razem ze swoim ale na szczęscie każdy w innym miesiącu i to wydawało mi się dużo

oj jak ja lubię wesela i jakbym chciała na jakieś iść niestety u mnie wszystko pożenione już a najbliżesz za rok się szykuje u znajomych

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
prawie wcale nie widać

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Chwalę się! Skończyliśmy zapraszać moją rodzinę i zaczęliśmy TŻta ale oczywiście w piątek nigdzie nie jedziemy
mam nadzieje że do 15 uda nam się skończyć zapraszać...

super szkoda jednak, że nie jedziecie jutro. Ile Wam osób zostało jeszcze?

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość

o następna sie wybawi a ja... buuuuuuuu
Stary 2012-08-02, 14:08   #2315
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to i tak połowiczny sukces
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
O następna kurcze oddajcie mi jakieś jedno wesele My ostatni raz byliśmy chyba z 8 lat temu a teraz znajomi dopiero za naszym przykładem idą i od przyszłego roku się zacznie a z chęcią tak przed swoim bym do kogoś poszła
Cytat:

Po klubach to ja nie chodzę wiec wypowiadać sie nie powinnam ale jak na mój gust to powinnaś założyć coś seksowniejszego. Te sukienki są ok ale takie grzeczne

Tak gadałyście o tych grawerach że się zebrałam i w końcu poszłam oddać nasze obrączki. Na dniach piaskowanie i grawer będzie gotowy.
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:28   #2316
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Mi się nie podobają pomieszczenia gdzie sufit jest ciemny ale ja w ogóle nie lubię jak ma inny kolor niż biały bo wtedy pokój robi na mnie wrażenie zmniejszającego się pudełka. Robiłaś sobie wizualizację jakąś?
Najprościej będzie Ci dobrać buty w jakimś innym kolorze. Ewentualnie na poszukiwania weź chociaż ze sobą wyraźne zdjęcie sukni

Jakoś żadna mnie nie powaliła... W 2 podobają mi się rękawy ale albo przez nie albo przez brak tali taka ciężka mi się wydaje. A gdzie masz panieński?

Byłam wczoraj u organisty zapłacić za ślub. Głupio mi było bo powiedział że 200zł bierze (+200zł skrzypce) a ja już w zaklejonej kopercie miałam dla niego 150 bo nasz Maxwellka powiedziała że tyle sobie od nich zażyczył no i mówię ze nie spodziewałam się takiej kwoty bo znajomi niedawno mieli tu ślub i mam tyle samo co oni dali a resztę mogę mu na ślubie dopłacić. Powiedział że jeśli nie mamy to niech już tak zostanie a jakbyśmy chcieli to i skrzypce mogą być za 150zł Poczułam się jak jakiś biedak ale potem sobie pomyślałam że kurcze 150zl jak dla mnie za zagranie dosłownie 5 utworów to i tak jest za dożo i nie będę już mu dopłacać.
porobię kilka fotek i będę z nimi łazić szukając butów dobrze, że TŻ kupując garniak sprawdził, że lepiej mu pasują czarne buty do niego niż brązowe

o kurcze, to niezły numer z organistą! może dlatego że teraz lato to wam krzyknął więcej? trochę nie fair...

a ja finiszuję dzisiaj zaproszenia, bo w niedzielę jedziemy do Wrocławia, w poniedziałek już wracamy niestety rozdać zaproszenia dla mojej rodziny, w tym mojego chrzestnego i jego syna którego chcemy prosić na chrzestnego (mój wujek już o tym wie i bardzo się ucieszył) i jeszcze kilka osóbek zdecydowaliśmy że tym których zapraszamy tylko na uroczystość będziemy wysyłać, bo tak trochę głupio wręczać rodzinie zaproszenie tylko na sam ślub.
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:17   #2317
gawa
Rozeznanie

Hej dziewczyny, daaawno nic nie pisałam bo postępów nie było. Aż tu nagle wszystko ruszyło z kopyta. przygotowania na finiszu. Została nam koszula i krawat dla Tżeta. W jeden tydzień kupiłam trzy pary butów, kolczki i odebrałam dzisiaj sukienke Cieszę się że mam już to wszystko z głowy Wieczorem zrobie przymiarkę to powrzucam foty
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:27   #2318
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, daaawno nic nie pisałam bo postępów nie było. Aż tu nagle wszystko ruszyło z kopyta. przygotowania na finiszu. Została nam koszula i krawat dla Tżeta. W jeden tydzień kupiłam trzy pary butów, kolczki i odebrałam dzisiaj sukienke Cieszę się że mam już to wszystko z głowy Wieczorem zrobie przymiarkę to powrzucam foty

super- dawaj foty wszystkiego
Stary 2012-08-02, 15:53   #2319
justiii87
Zakorzenienie

mayeczka - widzę,że Wy macie dzień po dniu wesela 3,4 jeszcze lepiej .

U Nas za to 3 wesela , a 4 poprawiny, ale nie wiem czy pójdziemy czas pokaże. W Tym roku my mieliśmy wesele 14 kwietnia, 26 maja, 30 czerwca Nasze, 3,11,18,25 sierpnia i prawdopodobnie 29 wrzesień więc mogę na prawdę odstąpić jedną imprezę
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:58   #2320
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
porobię kilka fotek i będę z nimi łazić szukając butów dobrze, że TŻ kupując garniak sprawdził, że lepiej mu pasują czarne buty do niego niż brązowe

o kurcze, to niezły numer z organistą! może dlatego że teraz lato to wam krzyknął więcej? trochę nie fair...

a ja finiszuję dzisiaj zaproszenia, bo w niedzielę jedziemy do Wrocławia, w poniedziałek już wracamy niestety rozdać zaproszenia dla mojej rodziny, w tym mojego chrzestnego i jego syna którego chcemy prosić na chrzestnego (mój wujek już o tym wie i bardzo się ucieszył) i jeszcze kilka osóbek zdecydowaliśmy że tym których zapraszamy tylko na uroczystość będziemy wysyłać, bo tak trochę głupio wręczać rodzinie zaproszenie tylko na sam ślub.
A Tż ma czarny czy brązowy garnitur?
Pewnie że nie fair z tym organistą ale no nic gra ślicznie tylko ze śpiewem troszkę gorzej... ale już mu powiedziałam że skoro nam taniej policzył to żeby tylko grał
Pracowity weekend Was czeka dobrze że malucha macie z kim zostawić
Cytat:
OOO to nie żle podgoniłaś zanim doczytałam do końca wiadomości to już chciałam zacząć się złościć ale skoro zdjęcia mają być wieczorem to jeszcze się wstrzymam

A ja uciekam zaraz do świadkowej na ploty bo mi smutno

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
U Nas za to 3 wesela , a 4 poprawiny, ale nie wiem czy pójdziemy czas pokaże. W Tym roku my mieliśmy wesele 14 kwietnia, 26 maja, 30 czerwca Nasze, 3,11,18,25 sierpnia i prawdopodobnie 29 wrzesień więc mogę na prawdę odstąpić jedną imprezę
o kurcze... drugie wesele można by wyprawić za bycie gościem na tych wszystkich
Stary 2012-08-02, 16:22   #2321
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
ewula87- a na ile dni przed slubem masz potwierdzenie? ja mam na 2 tygodnie przed

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Ja mam potwierdzenie 3 tygodnie przed. Troszkę mnie pocieszyłaś, bo już myślałam, że to za późno, ale chyba nie jest tak źle tym bardziej, że nie mamy w planach dopraszania gości, ile by nam nie odmówiło.
Myślę, że czarna prosta sukienka i kolorowe buty to super pomysł, lubię takie połączenia
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 16:33   #2322
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Malgos_12- a jaki dokładnie model? My właśnie też chcemy ledowy ale 40" chcemy cos w rozsądnej cenie i ładnym obrazie

Wczoraj uświadomiłyście mi że do paneńskiego tylko ponad tydzień (jednak decyduje sie na 11) i z tego względu wpadłam w panikę bo nie mam co na siebie włozyć zastanawiam sie nad czarną prostą kiecką, powiedzcie czy takie cos pasuje (tylko cała gładka czarna, bez tych kwiatów)
http://img04.allegroimg.pl/photos/or.../43/2467234309
albo (pierwsza od lewej w drugim rzędzie- tylko cała jednolicie czarna)
http://www.papilot.pl/ciuchy/16007/3...ki-piekne.html
Który krój lepszy? Bo mam zamiar zaangażować krawcową i nie wiem na którą sie zdecydować

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Neave- faktycznie butów nude jest kilkanaście odcieni, wiec ciężko dobrac do sukienki... moze gdybyś znalazła pasujące idealnie do Twojej skóry to wyglądałoby to fajnie powiem Ci że naprawdę cieżko dobrać odcień butow do sukienki ecru... kurcze sama mam biała więc nie mam problemu i nie wiem co ci doradzić

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

mw1986- jeżeli masz sukienke snieżnobiała a buty ecru to moim zdaniem będzie się to gryzło... Buty są OK, guzika nawet spod sukienki widać nie będzie, ale najlepiej jakbyś wzięła te buty i poszła sprawdzić odcień z sukienką u krawcowej czasem lepiej mieć kolorowe buty na zasadzie kontrastu niz niby podobny kolor a jednak nie ten sam
Mnie sie podoba pierwsza z lewej ale w pierwszym rzędzie Ja też chce na panieński czarną sukienkę ale jakąś tubę i do tego kolorowe obcasy. Ale też nic jeszcze nie mam W weekend ruszam na zakupy
Stary 2012-08-02, 16:55   #2323
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
No to czekamy na zdjecia z niecierpliwością

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Ja mam potwierdzenie 3 tygodnie przed. Troszkę mnie pocieszyłaś, bo już myślałam, że to za późno, ale chyba nie jest tak źle tym bardziej, że nie mamy w planach dopraszania gości, ile by nam nie odmówiło.
Myślę, że czarna prosta sukienka i kolorowe buty to super pomysł, lubię takie połączenia
my też nie mamy takiego zamiaru z dopraszaniem gości, więc stwierdzilismy ze wystarczy nam 2 tyg przed bo cateringowi mamy dać znac tydzień przed weselem ile osób mamy ostatecznie

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 17:33   #2324
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Dziewczyny i jak? Dodatkowo wepniemy we włosy kremowe róże te co bede miała w bukiecie

Ps.Fotki w moim wykonaniu dlatego sie tak wyginam hehe

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2012102700700730.png

Edytowane przez mw1986
Czas edycji: 2012-08-08 o 15:43
mw1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 17:40   #2325
Neave
Raczkowanie

Cytat:
A Tż ma czarny czy brązowy garnitur?
Pewnie że nie fair z tym organistą ale no nic gra ślicznie tylko ze śpiewem troszkę gorzej... ale już mu powiedziałam że skoro nam taniej policzył to żeby tylko grał
Pracowity weekend Was czeka dobrze że malucha macie z kim zostawić
garnitur jest brązowy, ale to ten typ brązu który wpada w czerń prawie. jak to TŻ mi mówi(wypomina?): "kochanie, sama jesteś sobie winna, bo powiedziałaś mojej babci (przez całe życie pracowała w branży tekstylnej), żebyśmy wybrali taki który będzie pasował do sukni ecru..."

nawet bardzo pracowity, dlatego rozważamy przyjazd do Warszawy już w sobotnie popołudnie, żeby mieć krótszy dojazd do Metra Wilanowska (stamtąd odjeżdża PolskiBus w Warszawie)

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Dziewczyny i jak? Dodatkowo wepniemy we włosy kremowe róże te co bede miała w bukiecie

wow! super fryz i włosy!
Stary 2012-08-02, 18:50   #2326
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

Bardzo fajna fryzurka ja tylko bałabym sie że mi się rozwali gdy będzie gorąco... ja nie lubię tak włosów koło buzi mieć puszczonych, też bedę miała coś na bok ale na pewno spięte z obu stron i tylko 'kucyk' na bok puszczony ale co kto lubi i w czym komu wygodnie
bardzo podoba mi sie Twój fryz i ślicznie Ci w nim

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-08-02, 19:02   #2327
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:
Bardzo fajna fryzurka ja tylko bałabym sie że mi się rozwali gdy będzie gorąco... ja nie lubię tak włosów koło buzi mieć puszczonych, też bedę miała coś na bok ale na pewno spięte z obu stron i tylko 'kucyk' na bok puszczony ale co kto lubi i w czym komu wygodnie
bardzo podoba mi sie Twój fryz i ślicznie Ci w nim
Dzięki a ja własnie na odwrót lepiej sie czyje jak mam więcej koło twarzy. Fryzurka bedzie jeszcze trochę bardziej uniesiona. Przynajmniej taką mam wizję

Stary 2012-08-02, 19:42   #2328
szczesliwa25
Rozeznanie

Pięknie! I włosy i dziewczyna i cudne piegi ))

a my właśnie wróciliśmy z poradni małżeńskiej - 3 spotkania w jednym - ledwo żyję, miałam takie pranie mózgu po i tak na maxa ciężkim dniu w pracy
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:54   #2329
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Pięknie! I włosy i dziewczyna i cudne piegi ))

a my właśnie wróciliśmy z poradni małżeńskiej - 3 spotkania w jednym - ledwo żyję, miałam takie pranie mózgu po i tak na maxa ciężkim dniu w pracy
ooo, coś ciekawego/zabawnego się dowiedzieliście?
my jesteśmy zwolnieni, więc z braku czasu na pewno się nie wybierzemy
Stary 2012-08-02, 21:08   #2330
szczesliwa25
Rozeznanie

Ja nie jestem przeciwniczką nauk przedmałżeńskich/poradni i innych, ba! nawet uważam, że są potrzebne i każdy powinien się chwilę na takich spotkaniach zastanowić co by było gdyby nie daj Boże okazało się, że dziecko urodziło się z poważnymi wadami genetycznymi, czy że któreś z małżonków wskutek wypadku stało się kaleką.

Ale już na miłość Boską, dzisiejsza poradnia położyła mnie na łopatki - dowiedziałam się, że powinnam karmić dziecko piersią do 2 roku życia, podobnie jak to, że pani z poradni - mimo, że nie prowadzi życia sexualnego - codziennie mierzy sobie w odbycie rano temperaturę - ale my możemy w pochwie..

Nic mądrego, same starocie, nic co uważam za wartościowe.. ba! więcej, mój narzeczony który kiedyś lekko liznął medycynę tłumaczył jej jak prawidłowo uzupełnić tabele z dniami płodnymi gdy są jakieś tam zaburzenia.. dla mnie niezbyt jasne

I w taki oto sposób zapłaciliśmy 20zł i mamy z głowy ))
Stary 2012-08-02, 21:15   #2331
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

A ja uciekam zaraz do świadkowej na ploty bo mi smutno

oj a czemu smutasek?

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:

bardzo fajna fryzurka bardzo podoba mi się tył .
Stabilna jest bo na luźną wygląda?

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
szczęściara- 3 w 1 ja się męczyłam trzy razy .
Oj potrafią mózgownicę przetrzepać, oj tak- he he. Czegoś nowego się dowiedziałas?

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Ja nie jestem przeciwniczką nauk przedmałżeńskich/poradni i innych, ba! nawet uważam, że są potrzebne i każdy powinien się chwilę na takich spotkaniach zastanowić co by było gdyby nie daj Boże okazało się, że dziecko urodziło się z poważnymi wadami genetycznymi, czy że któreś z małżonków wskutek wypadku stało się kaleką.

Ale już na miłość Boską, dzisiejsza poradnia położyła mnie na łopatki - dowiedziałam się, że powinnam karmić dziecko piersią do 2 roku życia, podobnie jak to, że pani z poradni - mimo, że nie prowadzi życia sexualnego - codziennie mierzy sobie w odbycie rano temperaturę - ale my możemy w pochwie..

Nic mądrego, same starocie, nic co uważam za wartościowe.. ba! więcej, mój narzeczony który kiedyś lekko liznął medycynę tłumaczył jej jak prawidłowo uzupełnić tabele z dniami płodnymi gdy są jakieś tam zaburzenia.. dla mnie niezbyt jasne

ha ha ha ha już sobie to wyobrażam ale musiała mieć bab minę
Stary 2012-08-02, 21:27   #2332
Neave
Raczkowanie

Cytat:

ja miałam podejście takie, przed pójściem na nauki uważałam że są bez sensu, bo i czego ksiądz żyjący w celibacie nauczy mnie o małżeństwie. ale jak już jestem po naukach, i po rozmowie ze znajomą, która odbyła je do połowy, uważam że przydają się. niekoniecznie do zdobywania wiedzy o małżeństwie, bardziej do zdobywania wiedzy o tej osobie która siedzi obok. przez pierwszy dzień patrzyliśmy na to wszystko z powątpiewaniem i rozbawieniem. drugiego dnia pojawił się filmik o parze, która po 20latach nadal sobie nie wybaczyła tego że mąż zasnął z brudnym dzieckiem... potem mieliśmy awanturę, ale o religię jakoś to przetrwaliśmy więc uznaliśmy że nie wszystko co jest na naukach musi być rozumiane wprost, czasem jest tylko pretekstem

przy tym ślub w USC to niemal jak w Las Vegas szybko przyjdzie, szybko pójdzie

mierzenie dni płodnych - przyjęliśmy do wiadomości

karmienie do 2 lat? marzenie. ideałem jest jeśli uda się karmić do roku, natomiast najbardziej optymalne i zalecane jest 6-miesięcy. tylko co Ci przyjdzie z tych liczb jak na przykład brakuje ci pokarmu po miesiącu karmienia?
Stary 2012-08-02, 21:55   #2333
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Takie loki lobię najbardziej i masz śliczne piegi
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
garnitur jest brązowy, ale to ten typ brązu który wpada w czerń prawie. jak to TŻ mi mówi(wypomina?): "kochanie, sama jesteś sobie winna, bo powiedziałaś mojej babci (przez całe życie pracowała w branży tekstylnej), żebyśmy wybrali taki który będzie pasował do sukni ecru..."
Chyba wiem jaki kolor. Wcześniej nie bardzo lubiłam brązowe garnitury ale Tż mierzył jeden w KDH i mierzył właśnie taki śliczny ciemno czekoladowy kolor że w niektórym świetle tylko po guzikach można było poznać ze to jeszcze brąz
Cytat:
No i niewielkim kosztem kolejny ciężki punkt odhaczony

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-02, 21:55   #2334
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:
oj a czemu smutasek?

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

bardzo fajna fryzurka bardzo podoba mi się tył .
Stabilna jest bo na luźną wygląda?

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

szczęściara- 3 w 1 ja się męczyłam trzy razy .
Oj potrafią mózgownicę przetrzepać, oj tak- he he. Czegoś nowego się dowiedziałas?

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

ha ha ha ha już sobie to wyobrażam ale musiała mieć bab minę
Była tak średnio stabilna bo mało wsówek miałam i delikatnie tylko lakierem popryskane włoski. Nie czesałam sie w salonie tylko u znajomej fryzjerki w domu. To było sprawdenie czy wie wogole o co mi chodziZdjęcie było robione po powrocie czyli po jezdzie samochodem z otwartymi oknami

Stary 2012-08-02, 21:56   #2335
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
oj a czemu smutasek?
Boję się odbierać telefon bo co nie zadzwoni to ktoś odwołuje swoja obecność
Stary 2012-08-02, 22:00   #2336
szczesliwa25
Rozeznanie

Oj, przynajmniej będziecie mieli przy sobie te osoby którym naprawdę na Was zależy ja tam wolę mniej osób niż więcej z którymi nie zamienię nawet słowa..
Stary 2012-08-02, 22:13   #2337
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:
Napisane przez magnusia
oj a czemu smutasek?

Pradip-to nie dobrze ze odwołują:-( Ja mam 130 do zaproszenia i wesele zaplanowane na 100 osób i mam nadzieje ze jakie 30 mi odmówi heheh

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Takie loki lobię najbardziej i masz śliczne piegi
Im więcej słońca tym więcej piegów na mojej twarzy.

Edytowane przez mw1986
Czas edycji: 2012-08-02 o 22:07
Stary 2012-08-02, 22:16   #2338
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

oj kochana znam ten ból- przechodziłam przez to też i też miałam takie lęki
Stary 2012-08-02, 22:22   #2339
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Chyba wiem jaki kolor. Wcześniej nie bardzo lubiłam brązowe garnitury ale Tż mierzył jeden w KDH i mierzył właśnie taki śliczny ciemno czekoladowy kolor że w niektórym świetle tylko po guzikach można było poznać ze to jeszcze brąz
Powiem Ci że jak do mnie zadzwonił, że kupili z babcią brązowy garnitur to myślałam, że zejdę. Zwłaszcza, że ten garnitur był kompletnie nieplanowany i totalnie mi rozwalił koncepcję pt. słońce i księżyc, w końcu księżyc nie może być brązowy...

ojej! jak przykro że wam co chwila odmawiają... ciekawe jak będzie u nas... tak ciągle pisze o odmawiających, że zastanawiam się ile nam zostanie osób, jak zaproszonych na obiad mamy 45...
Stary 2012-08-03, 07:30   #2340
katie99kasia
Rozeznanie

szczesliwa25- no to ładny wykład dostaliście w tej poradni my byliśmy też w poradni 3w1, ale nasza wizyta wglądała tak, ze weszlismy, pani kazała dać druki do wypełnienia, podbiła wszystko mi wzieła 50 zł. Powiedziała ze jak będziemy mieć jakieś pytania do zaprasza serdecznie i to mi się podoba- bez mierzenia temperatur i wykładach o średniowiecznych metodach Natomiast jeżeli chodzi o nauki to byliśmy na 2dniowych i swojke odsiedzieć trzeba było, ale byliśmy bardzo zadowoleni zmieniłam troche swoje nastawienie do tz (chyba zaczęłam go jeszcze bardziej kochać). Zarówno małzeństwo jak i ksiadz Stryczek mówili super, konkretnie i ludzko bez zakazów i nakazów polecam- kurs na miłość w Krakowie

Cytat:
I ile osób Ci odmówiło?

Szczęśliwa żonka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości