Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 16:12   #1291
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
jezu jak ja Uwielbiam młodszego Synka Moni ! Wy sobie nawet tego nie wyobrażacie popatrzcie jaki Słodziak tylko go wziąśc i całować !!
Obaj są słodcy! rodzice ładni to i dzieci do schrupania to nie wzięło się z powietrza

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Ogłaszam całemu wizażowi że na zdjęciach widnieję Gwiazda Niemiec
Zgadam się

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No białe buciki fajnie wyglądają w lato ja też koturny lubię bo w obcasach też się potrafię wywalić hehehe a koturny mąz mi kupił te co mam na ostatnim zdjęciu które dzisiaj wrzuciłam

Ooo wycieczka Cie czeka super! no ja Cie rozumie, że chcesz zarobić i odłozyć. Jak jesteś pewna że za mężem nie będziesz płakać to jedź i pracuj Kasa się zawsze przyda
A co miałabyś tam robić? bez podstaw języka cięzko będzie coś znaleźć :/
No właśnie loookałam na te buciki, ale średnio widać jak będziesz mieć chwilę to cyknij z bliska

No zastanawiam się poważnie wiesz w jakieś fabryce to nie musisz znać języka jakieś podstawy już znam, bo TŻ mnie uczy w domu kupiliśmy sobie takie fiszki do nauki umiem parę zwrotów i słówek też coraz więcej

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No Ciebie z Panną łączy tylko to że nie chcesz nam powiedzieć ile ważysz i pokazać swoich fotek. Te Panny które ja z nam w realu też takie są

Persil jest zajefajny! W ogóle to zrobiłam przedwczoraj pranie tym niemieckim Persilem i tak mi pachnie w cały domu że szok! A pranie rewelacja! cudownie pachnie i jakie czyściutkie!!
Jak kupowałam polski Persil to żadnego zapachu prawie nie było :/ musiałam Lenora dolewać żeby pachniało. Więc nie bez powodu ludzie mówią że ten polski Persil jest rozrabiany!!! Faktycznie coś w tym jest.
Czemu Ci głupio? Mi tam wcale :P jest facetem to niech nosi hehe ja się nanosiłam już - 2 ciąże
ale to chyba nie jest jakaś straszna wada? uparta jestem, to fakt

hmm, na pewno w Niemczech jest lepszy wszystko co niemieckie jest dobrej jakości ale ogólnie nawet ten polski dobrze pierze

Tylko trochę mi głupio
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 16:34   #1292
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
w biuscie 81, talia 62, biodra 83 no i udo 52
Nie no bez przesady,same laski... Z czego Ty się chcesz odchudzać,co?Ja przy tobie to wieloryb biust mierzysz pod czy na piersi?
TŻ przywiózł biszkopt z jagodami i bitą śmietaną myslałam,ze mi język do gardła ucieknie.Wyszłam do drogerii po lakier do paznokci,bo nie mogłam na to patrzeć Teraz pije latte w wersji bez cukru i z mlekiem o.5%
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 16:51   #1293
pipson
Zadomowienie

nie tyle odchudzac, co ujedrnic ciało plus przyzaję, że nie mam kompeksow oprócz nóg, które chudną mi najpóźniej, wiec musze zrzucic trochę ze "wszystkiego" zeby poszly uda
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 16:55   #1294
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
nie tyle odchudzac, co ujedrnic ciało plus przyzaję, że nie mam kompeksow oprócz nóg, które chudną mi najpóźniej, wiec musze zrzucic trochę ze "wszystkiego" zeby poszly uda
no ja mam dokładnie tak samo
Stary 2012-08-02, 17:10   #1295
madzia6245
Raczkowanie

Monia to czas Ci bardzo szybko leci, bo ciagle cos robisz
dobrze, ze przedszkole spodobalo sie dzieciakow, beda tam na pewno chetnie chodzic a Ty sobie troszke odpoczniesz

Cindytez chciala bym byc juz po studiach:p oo tez myslalam,zeby na to isc
tez zawsze o tym marzylam i drugim moim kierunkiem bedzie filologia angielska dokladnie, na pewno kiedys sie nauczysz, w wolnych chwilach mozesz zaczac nauke od podstaw w domu, a jak wyjedziesz do niemiec lub francji to bedziesz kontynuowac
moj brat zawsze mi dobrze radzi,dlatego go slucham waga na poczatku bedzie szybko spadac, a pozniej juz co raz wolniej, a efekty zobaczysz za jakis czas,ja widzialam dopiero po miesiacu
ja nie mam mozliwosci biegania na razie,bo ciagle padaale cwiczenia w domku robie

zelka w koncu weekend:d ja jutro tylko na 3 godzinki do pracy i rowniez weekend wybieram sie na jakies male zakupy, bo czas zaczac pakowac paczke do polski za 3 tygodnie wracam,ale wiekszosc rzeczy sobie wysle paczka,bo nie mam zamiaru tego nosic i tym bardziej placic duza kase zakolejny bagac
pieknego i wypoczynkowego weekendu

Like_a_women
witamy, zapraszamy i zyczymy powodzenia musisz postawic sobie cel, dlaczego chcesz schudnac, ile kg, i w jakim czasie najlepiej odchudzac sie dluzej i na zawsze 0.5-1kg tygodniowy, najlepszy spadek, oby nie wiecej najlepiej 4-5 posilkow dziennie, co 3-4 godziny i duzo wody, plus jakies cwiczonka w domu,beda lepsze efekty
wpisz sobie w googlach : kalkulator kalorii i wyskocza Ci stronki, gdzie bedziesz mogla sobie obliczac ile powinnas zjesc
najlepiej wykluczyc, fast foody, buleczki,pieczywo biale, makaraony, slodycze,slodkie napoje, cukier, i nie smazyc tylko starac sie wszystko gotowac, i jesc duzo warzyw, owocow i bialka
bedziemy pomagac,jesli masz jakies pytania to piszzz chetnie pomozemy

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Monia brat mieszkal w niemczech i wlasnie opowiadal,ze tam jezdza jak wariaty,hehe ale dla niego to byl raj,bo On uwielbia szybka jazde jak kazdy facet
za jakis czas moze zmienisz samochod i bedzie Ci sie lepiej jezdziloeheh, chcialam orbitreka sobie kupic,ale na razie nie mam gdzie go wstawic, bo bedzie u mnie remont,wiec on by tylko zawadzal ja teraz pracuje w firmie sprzatajacej,wiec ciagle sie ruszam i waga leci ale jeszcze chce te 9 kg zrzucic do stycznia i pozniej utrzymywac wage zaczne znow biegac jak tylko pogoda sie poprawi,bo ciagle pada w tym kraju ja uwazam,ze wygladam zle, brzuszka juz nie mam,boczkow, ale nogi i tylek mam jeszcze spore wiec troche pracy mnie czeka nad nimi
cudowne masz te swoje dzieciaczki przystojniakiii

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
mam ten sam problem brzuszek juz mam szczuply,choc jeszcze troszke chce schudnac z niego ale najwiekszy problem jest z nogami

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 17:21   #1296
lisa87
Raczkowanie

Hejka lachony
jestem właśnie w przerwie miedzy jedną pracą a drugą. czuje się całkiem spoko wzięłam prysznic i jestem jak nowo narodzona. zjadlam w pracy grahamkę i banana i nawet nie umierałam z głodu po powrocie więc obiadek był na spokojnie, bez pośpiechu. Podoba mi się taki ład i porządek dnia
w pracy szkolenia i duzo informacji do wchłonięcia więc nie ma kiedy myśleć o głupotach
miałam dziś badania wstępne i tak mnie tknęło, że muszę sobie iść do lekarza 1go kontaktu po skierowania na jakies ogolne badania typu krew i do laryngologa skierowanie, i w ogóle się tak przepadać, bo niby nic mi nie jest specjalnego tylko troche zatoki od alergii ale w gruncie rzeczy nie wiadomo co w środku siedzi.
babcia znalazła mi namiar na taką firmę co robi za 140zł diagnostykę obciązeń organizmu i wykrywa wszytskie choroby poprzez jakies elektrody uczepione do dłoni. Ale wole najpierw na NFZ niż płacić za jakieś cuda wianki.

uciekam cos obejrzec w tv i spadam do klubu. bosh miałam zrobić inwentaryzację i już mi to wisi od 1go ale chyba dopiero w sobotę to ogarnę na spokojnie.

buziaki ;*
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 17:21   #1297
mielnus
Wtajemniczenie

dziewczyny jakieś propozycje na kolacje z twarogu?? 1/2 twarogu + jogurt owocowy light ???

dzisiaj mi się cały dzień chce jeść!!!! trzeba mi zamknąc lodówke.... A po z atym to wysprzatałam łazienke i kuchnie. Zapisałam siena wyjazd do pracy do Niemiec, oby się udało...
Stary 2012-08-02, 17:27   #1298
lisa87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dziewczyny jakieś propozycje na kolacje z twarogu?? 1/2 twarogu + jogurt owocowy light ???

dzisiaj mi się cały dzień chce jeść!!!! trzeba mi zamknąc lodówke.... A po z atym to wysprzatałam łazienke i kuchnie. Zapisałam siena wyjazd do pracy do Niemiec, oby się udało...
jak na słodko to ja robie sobie czasem z łyżką dżemu, dobrze wymieszać
jeśli na słono to polecam z pomidorem i szczypiorkiem

na stałe chcesz do niemiec czy na wakacje tylko?
Stary 2012-08-02, 17:27   #1299
LosingMyWay
Zadomowienie

madzia6245 dziękuje za komentarz Z niczego się nie odchudzam, jestem na utrzymaniu

Właśnie czytam sobie książke "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy?" Cindy chyba o niej pisała, a że czytałam pierwszą część to czytam kolejną. Rewelacja !! Płacze ze śmiechu

Mam nowy avatar jakby co, żebyście mnie poznały
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 17:30   #1300
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
jak na słodko to ja robie sobie czasem z łyżką dżemu, dobrze wymieszać
jeśli na słono to polecam z pomidorem i szczypiorkiem

na stałe chcesz do niemiec czy na wakacje tylko?
na miesiąc.. Co roku jeździłam do pracy. W tym niestety siedze w domu... Miałam prace w biurze jesczze w lipcu ale zrezygnowałam. Ja chce jechać na cały wrzesiń, akurat po weselu.

Na słodko chce.. za mną cały dzień chodzą jakieś słodycze. Jutro zero cukru bedzie. Taki chudy twaróg z samym dżemem?? to chyba nie dobre? Chyba sie tak ładnie nie wymiesza?
Stary 2012-08-02, 17:49   #1301
lisa87
Raczkowanie

Cytat:
na miesiąc.. Co roku jeździłam do pracy. W tym niestety siedze w domu... Miałam prace w biurze jesczze w lipcu ale zrezygnowałam. Ja chce jechać na cały wrzesiń, akurat po weselu.

Na słodko chce.. za mną cały dzień chodzą jakieś słodycze. Jutro zero cukru bedzie. Taki chudy twaróg z samym dżemem?? to chyba nie dobre? Chyba sie tak ładnie nie wymiesza?
mieszaj energicznie ja tam lubię bo wychodzi fajna papka, cos jak jogurt. mozesz mleczkiem podlać zeby bylo bardziej płynne
Stary 2012-08-02, 17:54   #1302
madzia6245
Raczkowanie

[QUOTE=LosingMyWay;3566054 1]madzia6245 dziękuje za komentarz Z niczego się nie odchudzam, jestem na utrzymaniu

tak sie zastanawialam z czego sie odchudzasz a dlugo sie odchudzalas? z jaka waga zaczynalas? przede mna jeszcze 9 kg, i bedzie trzeba utrzymywac wage przez jakis rok czasu pewnie,zeby zostala na zawsze

11.3 kg za mną

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
Stary 2012-08-02, 18:08   #1303
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
tak sie zastanawialam z czego sie odchudzasz a dlugo sie odchudzalas? z jaka waga zaczynalas? przede mna jeszcze 9 kg, i bedzie trzeba utrzymywac wage przez jakis rok czasu pewnie,zeby zostala na zawsze
Zaczynałam z wagą 56 kg, ale to miałam jakieś 3 lata temu, doszłam do 48 kg, potem wróciłam do 53, długo tyle utrzymywałam, pare razy dochodziłam do 48 kg ale zawsze wracało 53, a teraz gdzieś tak od marca się odchudzałam i około maja lub czerwca osiągnęłam 48 kg no i staram nie przekraczać 49 kg Ile masz wzrostu ?
Stary 2012-08-02, 18:11   #1304
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
ciesze się, ze zyjesz, no i gratuluję, że osiagnelas cel wpadaj czasem zdac relacje co u Ciebie
Dzieki Poki co ciagla wpadaja mi jakies lody ale grzecznie cwicze i utrzymuje wage. Ty jak widze tez juz konczysz odchudzanie?

Cytat:
w biuscie 81, talia 62, biodra 83 no i udo 52
A taka ikonka przy biodrach bo za szerokie czy za waskie?
Tak na marginesie w biuscie mam 1 cm mniej, w talii tyle samo a w biodrach (pupie) niestety wiecej tj. 86

Monia, cudne plenery!
Tak bajdelej mam nadzieje, ze nie gniewasz sie na mnie za ten tekst o 6 czesciach watku - nie chcialam byc zlosliwa ale troszke mnie rozbawily slowa bodajze Czbasi czy ktos jeszcze moze sie pochwalic takim stazem na watku o odchudzaniu. No bo w zasadzie to tak brzmi jakbys sie bezskutecznie odchudzala od kilku lat ale akurat w Twoim przypadku nie jest to prawda. W kazdym razie przepraszam jesli urazilam

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 18:16   #1305
mielnus
Wtajemniczenie

wciągnełam cały twaróg chudy -> 200g

Dzisiaj cały dzień jedzenie za mną chodzi;/ nie wiem dlaczego... cały czas bym coś jadła. Postaram sie juj tylko herbate popijać..
Stary 2012-08-02, 18:21   #1306
madzia6245
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Zaczynałam z wagą 56 kg, ale to miałam jakieś 3 lata temu, doszłam do 48 kg, potem wróciłam do 53, długo tyle utrzymywałam, pare razy dochodziłam do 48 kg ale zawsze wracało 53, a teraz gdzieś tak od marca się odchudzałam i około maja lub czerwca osiągnęłam 48 kg no i staram nie przekraczać 49 kg Ile masz wzrostu ?
to Ty zawsze bylas szczupla ja zawsze wazylam jakies 60 kg, az doszlam do 67.3 kg;/ i teraz w ciagu 3 miesiecy zrzucilam 8 kg, a zostalo mi jeszcze 9 kg i chce utrzymywac wage polubilam zdrowe odzywianie,cwiczenia wiec mysle,ze nie bedzie trudno po odchudzaniu do utrzymania wagi wystarczy mi 50-52 kg i wiem,ze bede duzo lepiej wygladac niz do tej pory wzrostu mam 165 cm

11.3 kg za mną

Stary 2012-08-02, 18:32   #1307
Like_a_women
Zadomowienie

Madzia6245
dzięki za rady .Na pewno odstawiam pieczywo,mąki,makarony,ry że (poza dzikim),fast-foodów w ogóle nie jem i słodyczy.Dzisiaj 1 dzien bez cukru i już pęka mi głowa,a to co zjadłam
2 kanapki chleba razowego z sałatą,polędwicą i pomidorem
filet z kury,1 szkl.kefiru,ogórek
sałatka z pekińskiej z czerwoną fasolą,pomidorem,cebulą,p lastrem fileta z indyka i 2 łyżkami jogurtu naturalnego
Losing
w awatarze to ty?
Stary 2012-08-02, 18:35   #1308
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki my dziś byliśmy z Tż na basenie było super, woda fajna, upał niesamowity a ja spieczona jak skwarek
Zaraz wrzucę Wam jedno zdjęcie ale samych nóg, bo cała wyglądam tragicznie, dostałam @ i brzuch mam jak balon, a na wadze dziś rano 49,3 kg ja głupia weszłam na wagę

Heroine pytałaś o pazurki, tak więc dalej są króciutkie te dwa połamańce jeszcze nie odrosły, cały czas muszę je piłować na prosto
Monia ale super zdjęcia a Ty laseczka
Like_a_women witaj

Kochane przepraszam, że nie po odpisywałam Wam dokładnie, ale kurcze czasu nie mam i tylko tak nadrobiłam na szybciocha

Buziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_9221.jpg (53,1 KB, 62 załadowań)
Stary 2012-08-02, 18:38   #1309
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=meeedzik;35661652]Hej laseczki my dziś byliśmy z Tż na basenie było super, woda fajna, upał niesamowity a ja spieczona jak skwarek
Zaraz wrzucę Wam jedno zdjęcie ale samych nóg, bo cała wyglądam tragicznie, dostałam @ i brzuch mam jak balon, a na wadze dziś rano 49,3 kg ja głupia weszłam na wagę

o żesz w ryj! Jakie ty masz nogi,nie no nie mam słów.Ja się stąd wypisuje,co to forum dla modelek???
Stary 2012-08-02, 18:44   #1310
madzia6245
Raczkowanie

Like_a_women
nie ma za co ladny dzisiaj mialas jadlospis ja dzisiaj na sniadanko parowki z 2 kromeczkami chleba razowego mial byc jogurt z platkami
dr.sniadanko jogurt owocowy+mandarynka
obiad: ryz, warzywa, miesko mielone na parze
podwieczorek: mandarynka
kolacja: jogurt waniliowy 0.1% - znalazlam nowe pyszne jogurty i ciagle je jem

jaka Ty masz figure, a jakie nozki ja jeszcze takich nie mam, a juz schudlam prawie 8 kg dopiero jak zejde do 50 kg pewnie sie doczekam takich jak wy macie

11.3 kg za mną

Stary 2012-08-02, 18:45   #1311
pipson
Zadomowienie

Cytat:

mielnus, te wszystkie jogurty light sa strasznie przetworzone, zrezygnuj z nich najlepiej

na słono proponuję dosypac słonecznika łuskanego, troszkę soli, pieprzu i np rzodkiewki zreszta jakiekolwiek warzywko "chrupiące" pasuje, np ogórki małosolne i kiszone też lubie do twarożku.

na słodko to robie tak jak lisa, ale ja uzywam dzemu niesłodzonego glukozą (bialym cukrem) ze wzgledu na nietolerancję, wybieram te słodzone naturalnie.
Stary 2012-08-02, 18:46   #1312
heroine86
Zakorzenienie

Oglądam meczyk oby Polacy tego nie zwalili na razie prowadzą

Meeedzik, jaka Ty czekoladka jesteś teraz widać różnicę nad linią majteczek boskie nogi
pielęgnuj dalej te swoje paznokietki, a będą już niedługo takie jak kiedyś

Losing, piękny avatar same ślicznotki na naszym wątku
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 18:47   #1313
Like_a_women
Zadomowienie

Jest tu ktoś kto jest taki jak ja?Czy tylko same chudzinki?
ramie (wszystko mierzyłam w najszerszym miejscu) 24cm.
pod biustem 71cm.
biust 85cm.
talia 65cm.
biodra 94cm.
udo 54cm.
łydka 31cm.
stopa 23cm.
wzrost 1.61 urosłam od czasu bilansu w szkole
Stary 2012-08-02, 18:49   #1314
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
Dzieki Poki co ciagla wpadaja mi jakies lody ale grzecznie cwicze i utrzymuje wage. Ty jak widze tez juz konczysz odchudzanie?

A taka ikonka przy biodrach bo za szerokie czy za waskie?
Tak na marginesie w biuscie mam 1 cm mniej, w talii tyle samo a w biodrach (pupie) niestety wiecej tj. 86

eh, ja to odchudzanie kończę juz ze dwa miesiące i nie moge tych 2- 3 kg zrzucic. Ostatnio nawet przytyłam, co mnie podwójnie zmotywowało, i teraz to juz musi mi to odchudzanie wyjsc Ikonka taka, bo mimo, ze moze to centymetrowo nie wyglada zle, to wizualnie tak - mam straszne boczki. :/
Stary 2012-08-02, 18:49   #1315
mielnus
Wtajemniczenie

co się dzisiaj ze mna dzieje.. mam taki apetyt... eh. Zgrzeszyłam przed chwila -> 2 ptasie mleczka.... Jutro sobie zrobie dzień ściśle warzywny. Chciałąm w sumie oczyszczanie, ale to bez sensu bo ono trwa 3 dni czyli wypadłoby w weekend a wtedy spotykam się z moim TŻ i nie byłoby opcji się trzymac;/
Stary 2012-08-02, 18:50   #1316
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like_a_women
nie ma za co ladny dzisiaj mialas jadlospis ja dzisiaj na sniadanko parowki z 2 kromeczkami chleba razowego mial byc jogurt z platkami
dr.sniadanko jogurt owocowy+mandarynka
obiad: ryz, warzywa, miesko mielone na parze
podwieczorek: mandarynka
kolacja: jogurt waniliowy 0.1% - znalazlam nowe pyszne jogurty i ciagle je jem

jaka Ty masz figure, a jakie nozki ja jeszcze takich nie mam, a juz schudlam prawie 8 kg dopiero jak zejde do 50 kg pewnie sie doczekam takich jak wy macie
jakie to jogurty i gdzie je dostać?
Stary 2012-08-02, 18:51   #1317
mielnus
Wtajemniczenie

medzik szacun!!! super opalenizna.... a ja sie wlasnie wybieram na solarium;> nie potrafie tak leżeć.... nie umiem no i już.
Stary 2012-08-02, 18:52   #1318
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
to Ty zawsze bylas szczupla ja zawsze wazylam jakies 60 kg, az doszlam do 67.3 kg;/ i teraz w ciagu 3 miesiecy zrzucilam 8 kg, a zostalo mi jeszcze 9 kg i chce utrzymywac wage polubilam zdrowe odzywianie,cwiczenia wiec mysle,ze nie bedzie trudno po odchudzaniu do utrzymania wagi wystarczy mi 50-52 kg i wiem,ze bede duzo lepiej wygladac niz do tej pory wzrostu mam 165 cm
No niby tak, ja ogólnie zawsze ważyłam nie więcej niz 50 kg, dopiero po tabletkach anty tak przytyłam I co najlepsze wszystko mi poszło w brzuch, masakra Nogi zawsze mialam szczupłe, a do tego wielki beben, więc wyglądało to strasznie, pokazywałam nawet foto dziewczynom i potwierdziły To już dużo zrzuciłaś, gratuluje

Like a woman Nie, to nie ja

Medzik Aleś Ty czarna Murzynie jeden

Heroine dziękuje Kochanie, ale to nie ja Ja wyglądam inaczej
Stary 2012-08-02, 18:55   #1319
pipson
Zadomowienie

medzik, nogi!! mamy już miss Niemiec, Ciebie chyba uhonorujemy tytułem miss za☠☠☠i*** nóg

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

LosingMyWay, moge Ci zadac dwa pytanka? jakos szczegolnie pielegnujesz włosy? ;> no i przepiekny sweterek na zdjeciu, gdzie kupilas?
Stary 2012-08-02, 18:56   #1320
Like_a_women
Zadomowienie

Dżizas no jak ja mam się opanować jak teraz TŻ przytaszczył Desperadosa,wrrr nie no wygonię go do kolegi.Czemu samce takie niekumate są
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości