Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 19:07   #1321
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Yeaahhh!!!!! 3:0 dla Polaków! cóż za emocje

Losing, jakaś taka podobna do Ciebie ale w sumie małe zdjęcie to niewiele widać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 19:08   #1322
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
LosingMyWay, moge Ci zadac dwa pytanka? jakos szczegolnie pielegnujesz włosy? ;> no i przepiekny sweterek na zdjeciu, gdzie kupilas?
Możesz 1. Włoski olejuje i maskuje 2. Dziękuje Sweterek kupiłam w jakimś zwykłym przydrożnym sklepiku

Heroine Hehe mimo wszystko dziękuje, że twierdzisz, że jestem podobna do laski z mojego avatarka
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 19:11   #1323
madzia6245
Raczkowanie

Like_a_women
sa to jogurty waniliowe z firmy ONKEN, niestety nie dostepne w polsce puki jestem w anglii to korzystam i je jem, sa pyszne i malo kaloryczne, malo cukru wiec mozna je jesc

LoosingMyWay
rozumiem ja wlasnie mam problem, bo brzuch mam szczuply, a grube nogi juz troszke zrzucilam,ale jeszcze drugie tyle, a nawet wiecej przede mna musze dac rade, bo chce w koncu wygladac tak jak zawsze chcialam i udowodnic wszystkim,ze jak sie czegos chce to mozna to osiagnac

moje motto, a zarazem moja motywacja :
''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 19:12   #1324
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
to Ty zawsze bylas szczupla ja zawsze wazylam jakies 60 kg, az doszlam do 67.3 kg;/ i teraz w ciagu 3 miesiecy zrzucilam 8 kg, a zostalo mi jeszcze 9 kg i chce utrzymywac wage polubilam zdrowe odzywianie,cwiczenia wiec mysle,ze nie bedzie trudno po odchudzaniu do utrzymania wagi wystarczy mi 50-52 kg i wiem,ze bede duzo lepiej wygladac niz do tej pory wzrostu mam 165 cm
No brawo brawo super wynik masz na koncie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Jest tu ktoś kto jest taki jak ja?Czy tylko same chudzinki?
ramie (wszystko mierzyłam w najszerszym miejscu) 24cm.
pod biustem 71cm.
biust 85cm.
talia 65cm.
biodra 94cm.
udo 54cm.
łydka 31cm.
stopa 23cm.
wzrost 1.61 urosłam od czasu bilansu w szkole
No nie przesadzaj chciałabym mieć tyle w talii , o łydce nie wspomnę... pod biustem też masz mało
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-02, 19:14   #1325
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
LoosingMyWay
rozumiem ja wlasnie mam problem, bo brzuch mam szczuply, a grube nogi juz troszke zrzucilam,ale jeszcze drugie tyle, a nawet wiecej przede mna musze dac rade, bo chce w koncu wygladac tak jak zawsze chcialam i udowodnic wszystkim,ze jak sie czegos chce to mozna to osiagnac

moje motto, a zarazem moja motywacja :
No niestety nie dogodzi Na pewno dasz rade, trzymamy kciuki
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 19:17   #1326
heroine86
Zakorzenienie

Ale się ożarłam arbuza

Cytat:
Like_a_women
sa to jogurty waniliowe z firmy ONKEN, niestety nie dostepne w polsce puki jestem w anglii to korzystam i je jem, sa pyszne i malo kaloryczne, malo cukru wiec mozna je jesc
Jadłam te jogurty pyyycha, potwierdzam
Stary 2012-08-02, 19:20   #1327
Like_a_women
Zadomowienie

madzia6245
Ile wazysz i jak wzrost.jak Ci się chce to podaj wymiary
WAŻNE dziewczyny jak np.mam założone 1000kcal.i wieczorem wypije piwko,to czy cały dzień dietowania się przez to posypie,jak wlicze go do limitu
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 19:23   #1328
madzia6245
Raczkowanie

LoosingMyWaymusze dac dziekuje

Heroine ja je uwielbiam, jak tylko jestem w sklepie to je kupuje z platkami na sniadania je jem, lub czasem na wczesna kolacje

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Like_a_women
podam Ci wage i wzrost, bo niestety sie nie mierzylam przed odchudzaniem i w trakcie, ale widze duze efekty

waga obecnie 59.7 kg, choc dzisiaj bylo 59,3 juz wzrost 165 cm :p

spokojnie, jedno piwko na jakis czas wypite nic nie zmieni ja czasem mialam 1300 kcal dziennie i bylo OK, tak ze spokojnie tylko nie pij czesto ja podczas diety w ogole nie pije alkoholu przez 3 miesiace tylko wypilam w sumie dwa drinki z whiskey z lodem, i jednego wodka z sokiem i 2 piwa, wiec malo raz na jakis czas mozna sobie pozwolic

11.3 kg za mną

Stary 2012-08-02, 19:23   #1329
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej laseczki!!!!!!!

Mam nadzieję ,że mnie pamiętacie , bo ja strasznie się za wami stęskniłam
Miałam ten remont na chacie, a potem malż wziął urlop i się wakacjiowaliśmy , także nie miałam jak zaglądać. Wybaczcie .... Ale już jestem

Na pocieszenie dodałam sporo fotek , obnażających moje wcale nie odchudzone ciało Niestety dieta leży i kwiczy ,ale ja tam wstydu nie mam, więc patrzcie i placzcie Nawet nie wiem ile ważę ,bo się boję wejść na wagę po tym maratonie fastfoodowo - piwnym.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 19:27   #1330
madzia6245
Raczkowanie

Aisza jasne,ze pamietamy dzisiaj nawet patrzylam na Twoj profil, bo nie wiedzialam co sie z Toba dzieje a tu niespodzianka i sie oddzywasz

dobrze, ze remont juz skonczony i wakacje zaliczone do udanych mam nadzieje a ile wazylas zanim nas opuscilas na ten dlugi czas?
na pewno nie jest tak zle, i wygladasz dobrze zaraz oblukam zdjecia

11.3 kg za mną

Stary 2012-08-02, 19:34   #1331
meeedzik
Zakorzenienie

Like_a_women, Madzia, Pipson, Heroine, MielnusDziękuję moje laseczki

Like_a_women a co do Twoich wymiarów to widzę, że ładne są łydki masz szczuplutkie, talia też widzę wąska pewnie też laseczka z Ciebie a coś tu nam ściemniasz

Heroine specjalnie zawinęłam majteczki, żeby było widać różnicę a nago jak ja wyglądam haha świecę cyckami jak latarkami doopą też
No mam nadzieję, że będą, ale teraz i tak nie opłaca mi się zapuszczać ich, bo we wrześniu jadę do Niemiec do pracy to będę musiała znów na zero obciąć

Mielnus a ja nie leżę ciągle plackiem na słońcu, przeważnie siedzę na brzegu basenu i co chwila jestem w wodzie, tyle że mnie strasznie szybko słońce łapie, mam to po tacie On też się szybko opala

Losing a ja też myślałam, że to Ty jesteś w avku podobna

Pipson dziękuję Ty wariatko się zaczerwieniłam aż ale nogą Losing nie dorównam

Like_a_women oj tam ja przez całą dietkę popijałam desperadosy i inne takie %% i udało się zgubić kg a dziewczyny wiedzą, że u mnie często wpadają procenty na dziś mam 3 redsy żurawinowe ale chyba wypiję jednego, bo tak mnie basen wymęczył, że padnę po jednym

Madzia super motto cała prawda

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Aisza witaj słońce też tęskniłyśmy lecę oglądać fotki
Stary 2012-08-02, 19:40   #1332
madzia6245
Raczkowanie

medzik

oj tak, tym sie motywuje i rowniez Twoim efektem po odchudzaniu i ciagle walcze z tym odchudzaniem juz 3 miesiace:p a jeszcze kilka przede mna:p i ciagle przezywam to,ze ten czas leci,leci a razem z czasem kg zaluje,ze wczesniej sie nie odchudzalam tak jak teraz

11.3 kg za mną

Stary 2012-08-02, 19:44   #1333
meeedzik
Zakorzenienie

Aisza a tam głupoty wygadujesz, super wyglądasz i strój bardzo fajny a synek słodziaczek

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Madzia kochana 3 miesiące to i tak mało ja to się odchudzam już od 3 lat oczywiście z przerwami, bo nie od razu moim celem była waga jaką mam teraz

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Lece pić piwooooooo
Tż robi grilla
Stary 2012-08-02, 19:47   #1334
pipson
Zadomowienie

wyliczyłam sobie kalorie i wyszło mi, ze zjadłam ok 1200. Niby ok, ale mam jakies wyrzuty, ze za duzo :/ Juz mi sie w tym łbie nawywracało

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Możesz 1. Włoski olejuje i maskuje 2. Dziękuje Sweterek kupiłam w jakimś zwykłym przydrożnym sklepiku

ja wlasni tez zaczelam regularnie olejować vatiką i maskować biovaxem, ale nie wiem czy u mnie sie sprawdzą
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 19:52   #1335
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Hej laseczki!!!!!!!

Mam nadzieję ,że mnie pamiętacie , bo ja strasznie się za wami stęskniłam
Miałam ten remont na chacie, a potem malż wziął urlop i się wakacjiowaliśmy , także nie miałam jak zaglądać. Wybaczcie .... Ale już jestem

Na pocieszenie dodałam sporo fotek , obnażających moje wcale nie odchudzone ciało Niestety dieta leży i kwiczy ,ale ja tam wstydu nie mam, więc patrzcie i placzcie Nawet nie wiem ile ważę ,bo się boję wejść na wagę po tym maratonie fastfoodowo - piwnym.
No cześć Kochana!!!! ostatnio myślałam o Tobie i zastanawiałam się czy już po remoncie już wszystko skończone? można odetchnąć z ulgą?

ale pierdoły opowiadasz pięknie wyglądasz tak promiennie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine specjalnie zawinęłam majteczki, żeby było widać różnicę a nago jak ja wyglądam haha świecę cyckami jak latarkami doopą też
No mam nadzieję, że będą, ale teraz i tak nie opłaca mi się zapuszczać ich, bo we wrześniu jadę do Niemiec do pracy to będę musiała znów na zero obciąć
Haha chciałabym to zobaczyć no ale bez przesady, nie będę Cię prosić o nagie zdjęcia
No tak, niedługo wyjeżdżasz do pracy a możesz przypomnieć co będziesz robić? Pewnie pisałaś, ale ja mam pamięć dobrą, ale krótką

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Lece pić piwooooooo
Tż robi grilla
I prawidłowo wakacje wykorzystywane jak należy

Cytat:
wyliczyłam sobie kalorie i wyszło mi, ze zjadłam ok 1200. Niby ok, ale mam jakies wyrzuty, ze za duzo :/ Juz mi sie w tym łbie nawywracało
No poprzewracało Ci się gooopku, dobrze jest!
Stary 2012-08-02, 20:05   #1336
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cześć
Nie odzywam się, bo się tżtuję niestety tżcik mnie jutro opuszcza i wraca za granicę do pracy, ale za to ja w niedzielę znów wyjeżdżam, więc dzieje się dzieje
Poza tym mam trochę kłopotów z tż, głównie z tym, że straciłam teraz do niego część zaufania no ale to nie tutaj, bo jeszcze ktoś niepowołany przeczyta
Tak poza tym, to z dietą słabo, jak to z tżtem, jem bardzo mało, w ogóle nie mam ostatnio apetytu boję się, że rozwalę sobie przez to metabolizm :/ ale odrzuca mnie na myśl o jedzeniu
a tak jeszcze poza tematem, to u mnie super pogoda, słoneczko i cieplutko (aż za bardzo ) i niestety minął mi miesiąc wakacji
Stary 2012-08-02, 20:06   #1337
Like_a_women
Zadomowienie

meedzik specjalnie zawinęłam majteczki, żeby było widać różnicę a nago jak ja wyglądam haha świecę cyckami jak latarkami doopą też
ha,ha,ha nie mogę-dobra jesteś
No u mnie góra ok i nogi do połowy ud,a doopa i uda do wymiany

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2012-08-02 o 20:08
Stary 2012-08-02, 20:09   #1338
ChocoMonster
Zakorzenienie

Like a woman witam my się nie znamy
Ruda Śląska widzę, niedaleko mnie, ja okolice Bielawy/ Świdnicy
Stary 2012-08-02, 20:10   #1339
Margot85
Wtajemniczenie

Dziś jestem cichym podczytywaczem łóżkowym bo humorek mi nie dopisuje a to z dwóch powodów: lekarz mi na urlop uciekł a psychicznie się na biopsje tarczycy nastawiłam na jutro a tak muszę 3 tyg czekać , no i brzuch mam przed okresem standardowo jak balonik ale to mniejsza z tym. Ściski zrobione (150) a skalpel to jutro dopiero albo późno w nocy bo duszno tragicznie.
zelka szalona dziewczyna z Ciebie ( w pozytywnym sensie ) zamiast się wysypiać to zakupy z teściową i jeszcze nad morze się wybiera , ładnie
Like_a_women witam Cel mamy podobny , tylko ja staruje z dużo większym nadbagażem . Życzę powodzenia a co historii z dzieckiem to normalnie porażka z takimi przedszkolankami, nie wiem co bym im zrobiła
monia jak przed okresem nie masz nawet 60kg to znak, że dobrze się dzieje i , że dieta niemiecka Ci służy a co do Persila to się zgadzam, sama od 2 lat kupuje tylko ten z Niemiec i tak jak mówisz zapach boski, w szafie ręczniki czy pościel nawet po kilku tyg pachnie jak się wyjmie.
meeedzik boska opalenizna ja opalam się bardzo powoli a, że leniwa jestem to chadzam blada całe lato he he no ale w końcu mam tatę piekarza, mąkę mam w herbie
heroine też meczyk oglądałam , dobrze, że szybko chłopakom poszło bo by mi pies się zsikał
Aisza
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:12   #1340
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Like a woman witam my się nie znamy
Ruda Śląska widzę, niedaleko mnie, ja okolice Bielawy/ Świdnicy
Cześć.Jejku ja nie kojarzę To w śląskim?Wybacz,ja taka niedoinformowana...
Stary 2012-08-02, 20:15   #1341
mielnus
Wtajemniczenie

prosz o kopa prosze o kopa((( waga stoi mi na 62,2 wtf??? BYłam wlasnie na solarium i jak sie zobaczyłam w lustrze to brońcie ludy zydowskie.... załamka autentycznie wszedzie celulit grudy tłuszczu!!! ja chce miec piękną powadną skórę pliiis... od jutra zaczynam biegać! Koniec kropka.... może wtedy coś spadnie bo teraz to jestem załamana...
Stary 2012-08-02, 20:15   #1342
pipson
Zadomowienie

Margot, to sciskam Cię na poprawe humorku

Ja dzis mialam nie cwiczyc, bo zaplanowalam regeneracje, ale to chyba silniejsze ode mnie i chociaz na skakance poskacze albo hh pokrece
Dziewczynki agrafkowe, agrafka jest na tyle dostepna, ze kupie jak w jakims inter-sporcie? bo srednio lubie zakupy przez allegro
Stary 2012-08-02, 20:19   #1343
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot, to sciskam Cię na poprawe humorku

Ja dzis mialam nie cwiczyc, bo zaplanowalam regeneracje, ale to chyba silniejsze ode mnie i chociaz na skakance poskacze albo hh pokrece
Dziewczynki agrafkowe, agrafka jest na tyle dostepna, ze kupie jak w jakims inter-sporcie? bo srednio lubie zakupy przez allegro
Czuje się dobrze wyściskana kurcze jak Ty ćwiczysz to i ja się zmuszę, wentylator za plecami i może się przemogę , szkoda, że tłuszczyk od upału się nie wytapia Agrafke to ja w Tesco zakupiłam i jest ok.
Stary 2012-08-02, 20:20   #1344
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
prosz o kopa prosze o kopa((( waga stoi mi na 62,2 wtf??? BYłam wlasnie na solarium i jak sie zobaczyłam w lustrze to brońcie ludy zydowskie.... załamka autentycznie wszedzie celulit grudy tłuszczu!!! ja chce miec piękną powadną skórę pliiis... od jutra zaczynam biegać! Koniec kropka.... może wtedy coś spadnie bo teraz to jestem załamana...
Jak waga u ciebie?Sorki jak wcześniej pisałaś...
Stary 2012-08-02, 20:31   #1345
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Czuje się dobrze wyściskana kurcze jak Ty ćwiczysz to i ja się zmuszę, wentylator za plecami i może się przemogę , szkoda, że tłuszczyk od upału się nie wytapia Agrafke to ja w Tesco zakupiłam i jest ok.

no ja na dzis skalpel odpuscilam, zeby nie przeciazac nog, bo 5 dni pod rzad robilam i wczoraj to ledwo nogi unosiłam w tym cwiczeniu co je trzeba unosić do boku wiec tylko skakanka, brzuszki, krem ujędrniający i kuuniec

Mielnus,:ba cik:
bierz sie w garsc
Stary 2012-08-02, 20:33   #1346
mielnus
Wtajemniczenie

co myślicie o takim oczyszczaniu :

I. 1 szklanka kefiru + 6 mini sucharków + kawa
II.1 szklanka kefiru + 6 mini sucharków
III. sałata lodowa + tuńczyk + jajko
IV. 1 szklanka kefiru + 6 sucharków
V. 1 szklanka kefiru + 6 sucharków

rano zaczynam od biegania... ok 35 minut
Stary 2012-08-02, 20:44   #1347
madzia6245
Raczkowanie

heroine
tylko 8 kg;p jeszcze drugie tyle mnie czeka,ale dziekuje[COLOR="Silver"]

medzik niby malo,ale az tyle mi to zajelo:p choc jestem zadowolona, bo nie glodowalam sie i cwiczylam te cwiczenia,ktore chcialam i potrafilam, a nie jak dawniej zmuszana przez trenera na silowni:p jak tylko pogoda sie wypogodzi to wracam do biegania,zeby efekty byly szybciej

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

mielnus kochana spokojnie!!! mi waga stala tydzien na 60.8 kg;/ a dzisiaj jak sie zwazylam na czczo rano to juz waga pokazalo 59.3, wiec spokojnie, waga zacznie na pewno spadac za jakis czas, waz sie co tydzien, rano na czczo po porannej toalecie ale w sumie nie polecam wazenia ja sie tak zalamywalam, a patrzylam na efekty na swoim ciele
a bieganie pomaga na prawde!!!efekty u mnie rewelacyjne, po miesiacu spadl mi brzuszek,boczki i co najwazniejsze dla mnie tluszczyk z nog!!!
polecam, najlepiej rano na czczo, lub wieczorkiem godzinke, dwie po kolacji

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

mielnussprawdzilam wlasnie sobie pogode i jutro ide biegac wiec idziemy razem,ale osobno, hehe nie ma wymowek, bedziemy biegac razem i patrzec na efekty

11.3 kg za mną

Edytowane przez madzia6245
Czas edycji: 2012-08-02 o 20:35
Stary 2012-08-02, 20:47   #1348
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
co myślicie o takim oczyszczaniu :

I. 1 szklanka kefiru + 6 mini sucharków + kawa
II.1 szklanka kefiru + 6 mini sucharków
III. sałata lodowa + tuńczyk + jajko
IV. 1 szklanka kefiru + 6 sucharków
V. 1 szklanka kefiru + 6 sucharków

rano zaczynam od biegania... ok 35 minut
Jak lubisz kefir to spróbuj, chociaż ja nie czaje po co takie oczyszczanie, no chyba, ze masz kłopot z wypróżnianiem to wtedy ma to jakiś sens.
Jeszcze raz zajrzałam do Twojego albumu i cóż sądzę, że to lustro w solarium kłamie jednak, straszny ten cellulit być nie może bo by go było na Twoich zdjęciach widać a jakoś nic mnie nie straszy pod rajstopkami a pewnie masz standardowy cellulit jak 95% kobiet i nikogo on nie przestraszy a bieganie dobra rzecz ! Bedę Cie rano wspierać duchowo
pipson a Ty w domku mieszkasz? czy tak sąsiadom w bloku dudnisz
Balsamowanie to mój ulubiony element odchudzania szkoda, że najmniej skuteczny Idę drugiego lapka odpalić bo na tym mi płytka nie chodzi
Stary 2012-08-02, 20:50   #1349
mielnus
Wtajemniczenie

madzia ja kieys tez duzo biegałam ale po 1. miesnie zaczeły mi za bardzo rosnąc;/
i po 2. spotykałam dziwnych ludzi w lesie;/ zaczełam sie bać...

Biegałan na czczo po małej czarnej (który wypłukiwała mi magnez). Na szczescie kupiłam magnez do rozpuszczania... Chyba zaczne znowu biegać...

Mi waga stoi na 62 od hmm miesiąca;> chwile miałam 61 ale znowu wróciło do 62;/

dzięki madzia a o ktorej idziesz??

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

margon widzisz.. ja zakładam rajstopy bo one mi ściągają tłuszcz... Zauwazyłam ze dzieki rajstopom moj tłuszcz az tak nie lata i mnie to wyszczupla
Stary 2012-08-02, 20:50   #1350
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Cześć
Nie odzywam się, bo się tżtuję niestety tżcik mnie jutro opuszcza i wraca za granicę do pracy, ale za to ja w niedzielę znów wyjeżdżam, więc dzieje się dzieje
Poza tym mam trochę kłopotów z tż, głównie z tym, że straciłam teraz do niego część zaufania no ale to nie tutaj, bo jeszcze ktoś niepowołany przeczyta
Tak poza tym, to z dietą słabo, jak to z tżtem, jem bardzo mało, w ogóle nie mam ostatnio apetytu boję się, że rozwalę sobie przez to metabolizm :/ ale odrzuca mnie na myśl o jedzeniu
a tak jeszcze poza tematem, to u mnie super pogoda, słoneczko i cieplutko (aż za bardzo ) i niestety minął mi miesiąc wakacji
Nie głoduj sama wiesz, że to nic dobrego

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dziś jestem cichym podczytywaczem łóżkowym bo humorek mi nie dopisuje a to z dwóch powodów: lekarz mi na urlop uciekł a psychicznie się na biopsje tarczycy nastawiłam na jutro a tak muszę 3 tyg czekać , no i brzuch mam przed okresem standardowo jak balonik ale to mniejsza z tym. Ściski zrobione (150) a skalpel to jutro dopiero albo późno w nocy bo duszno tragicznie.
Buźka na poprawienie humorku
Brawo za ćwiczonka

Cytat:
Znów ważyłaś się wieczorem? Dobrze wiesz, że to zakłamany wynik po co sobie psujesz humor? no i bacik dla mobilizacji!

Ja jak widzę siebie w lustrach w przymierzalni to za każdym razem wychodzę pod.qrffiona! te światła są obrzydliwe

Cytat:
heroine
tylko 8 kg;p jeszcze drugie tyle mnie czeka,ale dziekuje
No jest czego gratulować dasz radę i kolejne 8
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości