Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 18:51   #1891
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
my zresztą na wakacje odkładamy (zwłaszcza jak lecimy do Chile) i mamy tez taką skarbonkę, do której w każdą niedzielę wrzucamy nasze wszystkie monety... a potem jak jest okazja to coś sobie dużego za to kupujemy... np w zeszlym roku świnka opłaciła nasze całe wakacje (udało się nam uzbierać blisko 700eur w 1,5 roku)

[COLOR=DarkGreen][SIZE=2][FONT=Verdana]ale ja nigdy nie mam dość

ale co fakt, to fakt... ja tez miałam stresa jak pierwszy raz leciałam
No i to się rozumie

Wydało się

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

dokladnie wagi nie sprawdzi ale my zawsze tak robimy przed lotem do PL i jest w miare podobna do tej na lotnisku

Domino nakarmiony lezy i przyglada sie mi jak skladam pranie
ale my nie mamy wagi elektronicznej tylko ze wskazówką i myślę, że 2kg to spokojnie w jedną albo drugą się myli

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
co do życia w pl dla polaków to chyba normalne, że ubrania nie kosztują tyle co w stanach np.-u nas levisy 300zł albo więcej a ja bratu tam kupiłam za 5$ czyli 15zł fakt, że 90% off ale jednak się da tak samo żarcie jest tanie....
mamy też porównanie z niemcami, bo P. kuzyn mieszka i mówili co ile kosztuje
u nas np nutella ta największa 16,5zł a u nich 3euro wkładki laktacyjne 90centów a u nas 15zł.... sami mówią, że tam za 50euro dużo kupią zarcia a u nas ser, mleko, mało jakies pierdy i 100-150zł nie ma....
co fakt to fakt...

Mąż odkurza samochód, żeby nam się miło na lotnisko jechało hihi
Druga walizka też prawie spakowana. W jednej wyszło 12kg a w drugiej 16kg

Chyba wyślę jeszcze męża do biedronki- nie wiecie czy są tam takie kubki jednorazowe co można do nich wrzątek lać?? bo trochę kawy, cukru odsypałam i wzięłabym taki kubki bo ja rano bez kawy to nietomna

w podręcznym może być szklanka?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 18:54   #1892
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

szklanka nie
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 18:54   #1893
aaby
Zakorzenienie

Ana, żadnych szklanek Głupolu
Czy w Biedro... w mojej nie

Do tej pory w jakimkolwiek hotelu bym nie była, to w każdym na wyposażeniu pokoju były szklanki/filiżanki. Poza tym co Ci po kubku i kawie, jeśli czajnika nie będzie? A jeśli będzie, to na pewno będą filiżanki
Z resztą zejdziecie na śniadanko i będzie kawa

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 18:55   #1894
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Mąż odkurza samochód, żeby nam się miło na lotnisko jechało hihi
Druga walizka też prawie spakowana. W jednej wyszło 12kg a w drugiej 16kg

Chyba wyślę jeszcze męża do biedronki- nie wiecie czy są tam takie kubki jednorazowe co można do nich wrzątek lać?? bo trochę kawy, cukru odsypałam i wzięłabym taki kubki bo ja rano bez kawy to nietomna

a ile moze miec kg?
nie, a po co wam szklanka?

Kawe mozesz kupic na lotnisku albo wez w termos
Stary 2012-08-02, 19:13   #1895
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

My jeszcze nie bralismy kredytu na auto i mam nadzieje,ze nie bedziemy bracZbieramy na to jak na wakacje, przez kilka lat, nie zmieniamy samochodu co rokI kupujemy taki na jaki aktualnie Nas stacW tej chwili wystarczy mi jeden kredyt mieszkaniowy i nic poza tym nie planuje

Najwazniejsze ze spokojny

Ja poprasowalam wszystko zalegle i delektuje sie cisza, bo tz wzial Sebe do sklepu

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

bo w Pl brakuje takich promocji
My mamy pozyczke na dom i na auto.

Ojj bardzo spokojny , chyba ma to po tatusiu

Fajnie masz czas dla siebie

Cytat:

nie mozna

kaska - to prawda , siostra jmeza rok temu zrobila sobie mega zakupy w Lewisie mowila ze w Polsce ceny kosmos.

A wlasnie kaska i amiani - jak dlugo czekalyscie na paszporty z wiza ?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:21   #1896
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Czekam na wyniki negocjacji. Stop.
Ciagle pracuje. Stop.

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

czy ktoras z Was widziala film: Requiem for a dream???
oj widzialam i zrobil na mnie ogromne wrazenie ale muzyka

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Widziałam jedno serduszko....i drugie....!!!!

Dziewczyny....to będą bliżniaki!!!
oooo zeszzz w morde orzeszku

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a miałam pytać która jest chętna na mój numer, w sensie na wymianę

ja moge byc chetna
Cytat:

Zauwazylam ze mimo ze polacy narzekaja ( a to mamy juz w krwi chyba ) ze zarobki male itp to co roku na wakacje jezdza. Zwlaszcza teraz to widac jak biura bankrutuja i pokazuja ile ludzi na lotniskach siedzi i to calymi rodzinami .. Skad maja na to kase? Oszczedzaja caly rok czy jak?

tak jak pisaly dziewczyny albo odkladaja caly rok albo biora kredyt
my ze robilismy remont to nigdzie nie pojechalismy ale na przyszly rok mimo ze mamy w planach remont lazienki to juz staram sie odkladac pare groszy i to doslownie groszy bo my z Tztem mamy jakies 3 tysie na miesiac i to odkad pracuje

Daje mm ale nie codziennie. Dominik je w ciagu dnia co 3h mniej wiecej po 160ml i jak siagne mniej to wiem ze sobie nie poje i placze w nieboglosy. Takze wtedy daje mu mm zeby sobie pojadl a to sciagniete mleko daje do lodowki i na nastepne karmienie sciagam reszte z cyca i je moje z tym co schowalam wczesniej. Takze zdarza sie chodz tak jak pisze nie codzinnie ze w ciagu doby daje mu raz mm. Tak to dalej sciagam swoje mleko.

A nie pisalam o tym bo wiem jakie wszyscy maja nastawienie i parcie na karmienie piersia a jak widze ze Domino nie dojada to nie bede dziecka glodzila bo musi miec mleko z piersi skoro moge mu tez dac mm. Nie chcialam podobnej sytuacji co byla z lozeczkiem turystyczym , bo sie tylko niepotrzebnie zdenerwowalam. A rozmawialam ze swoim pediatra na temat lozeczek i patrzyl na mnie jak na wariatke.
kochana wez sie przestan przejmowac co inni powiedza ja krotko karmilam Maje piersia ale zaczelam sciagac i na poczatku tez dokarmialam mm ale potem juz sie uregulowalam i nie musialam. I nie mialam zadnych wyrzutow!!! bo nie chodzi czym sie karmi wazne ze Dzidzia zadowolona i brzuszek ma pelny. I szczesliwa Mama to szczesliwa Dzidzia

jezzzzzuuuu ale mialam zalatany dzien avon, lekarz, targ, obiad, osrodek szkolenia kierowcow, zakupy.......i jeszcze mi uspic Maje zostalo czyli pewnie przymknie mi sie oko

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:26   #1897
tomalinka
Wtajemniczenie

Nadrabiałam Was w trakcie pracy ale nie mam nic zacytowanego wiec nie wiem czy nie zapomne o czymś.

Jak gadam głupoty to mnie bijcie. Ale wydaje mi się, że za wcześnie jest pytać sie Malensstfa czy się cieszy z bliźniaków. Bo to jednak potrzeba trochę czasu na oswojenie się z tym faktem. Ale Kochana na pewno sobie poradzisz i będziesz cudowną Mamą dwójki Bąbli

Gucia jak tam Twoja Sandra się czuje?

Strong Ty niewyżyta niewiasto jak się czujesz? Jak humorek?

No i właśnie nie wiem co jeszcze..

Byłam dziś u tego drugiego lekarza. Jeśli chodzi o moje wyniki to nie są najgorsze mam nieliczne jakieś bakterie. Na wszelki wypadek przepisał mi lekarz biseptol ale na drożność mogę spokojnie iść w następnym cyklu. Przy okazji sprawdzi mi czy zareagowałam tym razem na clo bo to już coś powinno być widać.
Co do badań męża że najlepsze nie są ale trudno dokładnie stwierdzić bo są mało precyzyjne. On mi powiedział, że w dokładnym badaniu wychodzi tylko kilka procent plemników o prawidłowej budowie i mnóstwo innych odmian. A nie tak jak teraz, że niby 70%. No i oczywiście za miesiąc musze to badania powtórzyć u nich w klinice bo to robią embriolodzy pod kątem płodności a nie analitycy.
Nie wiem chyba mnie ciu.ają na kasę ale spoko.
No i powiedział, że się zgadza z opinią mojej lekarki, że w moim przypadku przy pco i problemami z owu oraz słabymi wynikami nasienia to chyba najlepiej inseminacja.
Ale na pewno pójde jeszcze do innego lekarza jak będę miała komplet wyników. Jak 3 potwierdzi tę opinię to nie pozostaje mi nic innego..
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:35   #1898
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Czesc

Blondi
ile Twoj M dostal tego Paternity pelnoplatne czy te 135 £/tydz. Malo strasznie. A i on bieze dodatkowo swoje 2 tyg urolopu zeby byl m-c

Malenstffo a ja wciaz uwierzyc nie moge

A ja szukam jakiejs listy na wyprawke ale nic porzadnego znalezc nie moge

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Gucia mam nadzieje ze z Sandra wszystko ok. Zycze zdrowka

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-08-02 o 20:32
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:39   #1899
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Gucia jak tam Twoja Sandra się czuje?
dziekuję, że pytasz

słabiutka jest... gorączka znów skoczyła, robimy jej zimne okłady, do tego przełyka tak jakby ją gardło bolało... zaglądałam, ale migdały czyste, tekże mam nadzieję, że to nie angina ...
jutro pójdę do lekarza z samego rana, niech ja osłucha i obejrzy...
Stary 2012-08-02, 20:45   #1900
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Jak ja przyleze zadnej nie ma

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:58   #1901
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
szklanka nie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Ana, żadnych szklanek Głupolu
Czy w Biedro... w mojej nie

Do tej pory w jakimkolwiek hotelu bym nie była, to w każdym na wyposażeniu pokoju były szklanki/filiżanki. Poza tym co Ci po kubku i kawie, jeśli czajnika nie będzie? A jeśli będzie, to na pewno będą filiżanki
Z resztą zejdziecie na śniadanko i będzie kawa
ale ja musze kawę przed śniadankiem jak tylko wstanę bo inaczej nie wstaje

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
a ile moze miec kg?
nie, a po co wam szklanka?

Kawe mozesz kupic na lotnisku albo wez w termos
podręczny może mieć 5kg chyba

Cytat:
nie mozna

stresior mnie ogarnia
maluje paznokcie... a jeszcze henne mam zamiar robić
Stary 2012-08-02, 21:04   #1902
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
[FONT="Arial Narrow"]O kurcze, Natalko, straszna historia!
Ja to od razu oczami wyobraźni przenoszę takie sytuacje do nas i łzy stają w oczach - chyba bym zawału dostała, gdyby coś takiego spotkało mojego męża
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze. I że Ty zachowałaś w tym wszystkim jasność umysłu - to bardzo ważne
Niech mąż odpoczywa i szybko wraca do zdrowia!
Natala, trzymam kciuki za brak @
Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Natalko, aż gęsiej skórki dostałam jak czytałam
Wyobrażam sobie co przeżyłaś, życzę Twojemu Tż zdrowia
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Natala - oby z tż to nie było nic poważnego
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Natalka trzymam kciuki! Mam nadzieje, że mąż już lepiej będzie się czuł. Niech odpoczywa dużo!
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Jej współczuję przeżyć mam nadzieję, że z mężem będzie już tylko lepiej
Cytat:
jejuuu az mi świat zawirował... oby to nic poważnego
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
oj to się strachu najadłaś...
teraz niech tż się oszczędza
dziękuje Wam za troskę, kochane jesteście tż czuje sie już lepiej, ale dziś w przychodni debilny lekarz nie chciał mu wypisać zwolenienia na dwa dni! a tż miał ze sobą wszystkie papiery ze szpitala i od pogotowia że niby nie widzi powodów - no nie no, jasne, z bolącą głową i zawrotami głowy w sami raz nadaje się do pracy a maszynami, piecami, pobieraniem miar od pacjentów gdzie ciągle musi się schylać czy czasami ich nawet podnieść na szczęście mamy jeszcze Medicover, tam dostał i zwolnienie i skierowanie do neurologa, gdyby coś jeszcze działo

Idę nadrabiać dalej
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:14   #1903
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Idę nadrabiać dalej
Natalko, a jak tam @? mam nadzieję, że nie ma
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:21   #1904
gochaa_p
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35665387]Natalko, a jak tam @? mam nadzieję, że nie ma [/QUOTE]

dołączam do pytania???
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:23   #1905
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam jedno serduszko....i drugie....!!!!
Dziewczyny....to będą bliżniaki!!!
ale czad tego tu jeszcze nie było gratulacje
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Natalka zdrowia dla męża, ja bym chyba zawału dostała jakbym tża w takiej sytuacji zobaczyła.
przez moment też myślałam, że padne obok niego ale wtedy średnio byśmy sobie pomogli
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A co z Mrowinka i Natala ??
[COLOR=Blue]
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]
Cytat:
Mrowinko, Natalko, Stokrotko i Agnusku trzymam kciuki mocno żeby @ nie przylazła!!
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35665387]Natalko, a jak tam @? mam nadzieję, że nie ma [/QUOTE]
super, że tak o mnie myślicie @ nadal brak ale testu jutro nie zrobie, bo go nie mam a nie miałam już jak dziś kupić, bo zaraz po pracy pojechaliśmy z tż do lekarza, potem kolacja, kąpiel młodej i zaraz potem tż pojechał się spotkać z bratem kazałam jutro tż kupić więc testowanie w sobotę rano
Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Natala, bardzo uważam na to co jem, więc nie wiem.. ale nie dam sobie ręki uciąć że to coś z mojej diety mu nie służy. Dałam mu mm na noc, przespał, w nocy był cyc i teżładnie spał, dziś też na cycusiu zasnął i pospał ładnie, może przez upał go suszyło
Strong, ja wiem że się przejmujesz, bo też tak miałam, ale maluszki mają naprawdę różne momenty - raz chce ciągle być przy piersi a innym razem possie 5 minut i śpi 3 h poza tym są skoki rozwojowe, kryzysy laktacyjne, bóle brzuszka wynikające z niedojrzalego układu pokarmowego ale karmienie piersią to naprawdę jest warta poświęceń

Onyks, ja tez polecam ciuszki Primarkowe my kupujemy albo na allegro albo nam brat tż przysyła

Butter, ja stopa?
Stary 2012-08-02, 21:29   #1906
Malensstfo
Zakorzenienie

Powiedzieliśmy rodzicom

W takim skrócie, to mama non stop się śmiała, jakby się naćpała Tata uronił łezkę i generalnie się bardzo cieszą Teściowa też się popłakała...i generalnie kazali mi na siebie uważać...a potem wymyślali różne sytuacje, historie, teorie i przyszłość bliźniaków
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:31   #1907
metkaa
Zakorzenienie

Natalko a ja kiedys pytalam ale widocznie nie zauwazylas, w jakim wieku jest Twoja corcia? (jesli moge wiedziec oczywiscie )

tomalinko
tez bym zasiegnela opinii jeszcze jednego loekarza ale moze nie mowiac mu co powiedzieli poprzedni,

a ja chyba z racji tego ze juz sierpien moge prosic o przeniesienie mnie na inna liste

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Powiedzieliśmy rodzicom

W takim skrócie, to mama non stop się śmiała, jakby się naćpała Tata uronił łezkę i generalnie się bardzo cieszą Teściowa też się popłakała...i generalnie kazali mi na siebie uważać...a potem wymyślali różne sytuacje, historie, teorie i przyszłość bliźniaków

super ze powiedzieliscie, a to ze beda sie cieszyc to oczywiste
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:31   #1908
Malensstfo
Zakorzenienie

Aha i mamie musieliśmy kilka razy tłumaczyć i pokazywać, bo nie chciała uwierzyć, że będzie dwójka... I od razu chciała dzwonić do cioci ( mamy tej mojej koleżanki co ma bliźniaczki), co by się pochwalić I najchętniej to całemu światu by to już rozpowiedziała
Stary 2012-08-02, 21:34   #1909
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiedzieliśmy rodzicom

Ale faajnie I jaką przyszłośc nakreśliliście bliźniakom??:haha ha:

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
tomalinko tez bym zasiegnela opinii jeszcze jednego loekarza ale moze nie mowiac mu co powiedzieli poprzedni,
No ale ja mu nie powiedziałam co lekarka mi zaleciła. Sam mi powiedział co by zrobił a ja mu na to, że moja gin mi to samo powiedziała. Co nie zmienia faktu, że pójdę do innego lekarza.
Stary 2012-08-02, 21:37   #1910
Konto usunięte

Cytat:
No ale ja mu nie powiedziałam co lekarka mi zaleciła. Sam mi powiedział co by zrobił a ja mu na to, że moja gin mi to samo powiedziała. Co nie zmienia faktu, że pójdę do innego lekarza.
Tomalinko, to następnym krokiem jest u Ciebie HSG, tak?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:38   #1911
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Natalko a ja kiedys pytalam ale widocznie nie zauwazylas, w jakim wieku jest Twoja corcia? (jesli moge wiedziec oczywiscie )
oj przepraszam ale tak to jest, jak czyta się w biegu Myśka nasza ma prawie 2 latka, skończy w październiku

Blonde, bo mi się przypomniało.. pisałaś, że idziecie z Sebą do logopedy, a kiedy?
Stary 2012-08-02, 21:43   #1912
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
no i dobrze bo czasami cos sie napomni a potem inny lekarz sie juz sugeruje,

Cytat:
oj przepraszam ale tak to jest, jak czyta się w biegu Myśka nasza ma prawie 2 latka, skończy w październiku
dzieki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:46   #1913
tomalinka
Wtajemniczenie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35666009]Tomalinko, to następnym krokiem jest u Ciebie HSG, tak?[/QUOTE]
Tak ja HSG a mąż ponowne badanie nasienia.

A Ty jak tam z @?
Stary 2012-08-02, 21:48   #1914
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

moje dziecko kąpało się dziś bez płaczu )
Stary 2012-08-02, 21:50   #1915
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

kochana wez sie przestan przejmowac co inni powiedza ja krotko karmilam Maje piersia ale zaczelam sciagac i na poczatku tez dokarmialam mm ale potem juz sie uregulowalam i nie musialam. I nie mialam zadnych wyrzutow!!! bo nie chodzi czym sie karmi wazne ze Dzidzia zadowolona i brzuszek ma pelny. I szczesliwa Mama to szczesliwa Dzidzia
:
Dokładnie tak!!!

Jak oko?

Cytat:

Butter, ja stopa?
Dzięki, że pytasz. Niestety bez zmian.
Wypiłam jeszcze 2 wapna i zrobiłam okład...ale nadal spuchnięta i boli. Jak się uwinę z wszystkim, co chcę zrobić, pomoczę w chłodnej wodzie z mydlinami... mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...bo wieczorem idę na piwo z kumpelami i jak będę naprana wracać kulejąca, to na bank gdzieś zaliczę glebę... (żartuję )

Ale jaja z tą przychodnią, jakieś żarty. To serio poważny wypadek był, a 2 dni zwolnienia to nie jakaś dzika rozpusta

Cytat:
Powiedzieliśmy rodzicom

Malenstfo, super, że rodzice się tak cieszyli!! Teraz będzie Ci łatwiej w domu

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:50   #1916
Konto usunięte

Cytat:
super, że tak o mnie myślicie @ nadal brak ale testu jutro nie zrobie, bo go nie mam a nie miałam już jak dziś kupić, bo zaraz po pracy pojechaliśmy z tż do lekarza, potem kolacja, kąpiel młodej i zaraz potem tż pojechał się spotkać z bratem kazałam jutro tż kupić więc testowanie w sobotę rano
Natalko, trzymam kciuki

Cytat:
Tak ja HSG a mąż ponowne badanie nasienia.

A Ty jak tam z @?
Ja będę miała robione badanie drożności przy okazji laparoskopii
@ nie ma, ale czuję, że jutro będzie.
Stary 2012-08-02, 21:51   #1917
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
moje dziecko kąpało się dziś bez płaczu )
Super!! A coś zmieniliście? Czy po prostu się powoli przyzwyczaił?

Ana miłego odpoczynku!!
Stary 2012-08-02, 21:51   #1918
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kaska - to prawda , siostra jmeza rok temu zrobila sobie mega zakupy w Lewisie mowila ze w Polsce ceny kosmos.
Zabcia a tam od męża nikt nie chce do Stanów wyjechać na stałe?

Cytat:
A wlasnie kaska i amiani - jak dlugo czekalyscie na paszporty z wiza ?
jakoś 4-5 dni roboczych

Maleństwo super ja powiedziałam mężowi, że jedna dziewczyna będzie miała bliźniaki, a on na to "Ty będziesz następna"

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2012-08-02 o 21:53
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:52   #1919
Ana***
Zakorzenienie

Maleństwo ale cudownie

Papa dzisiaj o jakieś 3 wyjeżdżamy na lotnisko! Do zobaczenia i trzymajcie kciuki za mnie - panikare
Stary 2012-08-02, 21:56   #1920
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Malenstfo, super, że rodzice się tak cieszyli!! Teraz będzie Ci łatwiej w domu
Zdecydowanie...mama już powiedziała...że nie będę musiała gotować, prac, itd Ale nawet jeśli chodzi o mdłości czy samopoczucie...to nie będe musiała się kryć...

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Maleństwo super ja powiedziałam mężowi, że jedna dziewczyna będzie miała bliźniaki, a on na to "Ty będziesz następna"
Hehe No to czekam na Ciebie

Ana udanego wypoczynku!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości