Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 20:04   #121
201610310857
Konto usunięte

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
Szusz sie tatuazem pochwalila
notabene, nawet nie potrafiła go przyzwoicie przeczytać.

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
A ja mam krótkie i bardzo jasne (latem się już w ogóle białe robią) i gorzej by wyglądało jakbym je goliła, bo mam wrażliwą skórę i łatwo o podrażnienia w moim przypadku. Jestem pewna, że na bank czerwone kropki wyglądają lepiej niż włoski, których NIE WIDAĆ
nooo! jestem w tej samej sytuacji, nawet na nogach
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:21   #122
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
A ja tam golę choć nie zawsze. :p Też mam na rękach jaśniutkie i delikatne, wiec wystarczą dwa-trzy machnięcia i po sprawie. A golę, bo jakoś tak lepiej się z tym czuję, kwestia indywidualna. Jak zapomnę, to tez się nic nie dzieje. aha i nie odrastają mocniejsze ani ciemniejsze.
To samo u mnie !
Jestem w drużynie 'golić', uważam za nieestetyczne nawet 'jasne i niewidoczne' na rękach czy udach . Za niegolenie postronnych osób nie ganiam, to tylko moja opinia
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:39   #123
Mitsukki
Naczelny Hipster

Ja nie uważam, że się powinno czy nie powinno, nie moja sprawa co kto robi, ale moim zdaniem sugerowanie komuś kto nie goli rąk, że jest zaniedbany (bo do tego to się sprowadza), świadczy o takiej osobie dość dziwnie. Wszędzie się depiluję, tylko na rękach nie, bo tego nawet nie widać. Jak ktoś goli to mnie to nie rusza Znam takie osoby, które powinny, a nie golą
No w każdym razie, cóż, jakbym sobie ręce ogoliła to to by dopiero paskudnie wyglądało. I nie chodzi mi o odrastanie ciemnych, tylko o miliony czerwonych swędzących kropek

W ogóle naprawdę jestem coraz bardziej zachwycona tym jak ludzie lubią mieszać się w cudzą higienę. Jeszcze nie tak dawno na innym wątku dziewczyny się wyzywały, bo jedne się myją dwa razy dziennie, a inne raz I te co się myły dwa razy uważały, że te drugie są brudne i śmierdzą A teraz okazuje się, że włosy, których nie widać są obrzydliwe, no bez kitu

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:53   #124
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ja nie uważam, że się powinno czy nie powinno, nie moja sprawa co kto robi, ale moim zdaniem sugerowanie komuś kto nie goli rąk, że jest zaniedbany (bo do tego to się sprowadza), świadczy o takiej osobie dość dziwnie. Wszędzie się depiluję, tylko na rękach nie, bo tego nawet nie widać. Jak ktoś goli to mnie to nie rusza Znam takie osoby, które powinny, a nie golą
No w każdym razie, cóż, jakbym sobie ręce ogoliła to to by dopiero paskudnie wyglądało. I nie chodzi mi o odrastanie ciemnych, tylko o miliony czerwonych swędzących kropek

W ogóle naprawdę jestem coraz bardziej zachwycona tym jak ludzie lubią mieszać się w cudzą higienę. Jeszcze nie tak dawno na innym wątku dziewczyny się wyzywały, bo jedne się myją dwa razy dziennie, a inne raz I te co się myły dwa razy uważały, że te drugie są brudne i śmierdzą A teraz okazuje się, że włosy, których nie widać są obrzydliwe, no bez kitu
Eee..:| Jeśli chodzi o mnie, to zupełnie nie miałam tego na myśli. Po prostu ja wolę tak i tyle, każdy woli inaczej. Może niepotrzebnie Cię zacytowałam , bo z tym odrastaniem ciemniejszych i mocniejszych pisałam tak ogólnie. To tyle.

edit: poprawka

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2012-08-02 o 20:56
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:59   #125
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość

nooo! jestem w tej samej sytuacji, nawet na nogach
masz na myśli to, że powiedziała polskie "r"?

Edytowane przez ladymln
Czas edycji: 2012-08-02 o 21:00
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:06   #126
Patalus
Zakorzenienie

podczytuje tak Was i podczytuję od jakiegoś czasu, więc się ujawnię cześć wszystkim, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie wszak sama nie nagrywam filmików tylko prowadzę bloga, ale zdarzy mi się coś obejrzeć, odkryć
Stary 2012-08-02, 21:55   #127
justynalenka
Zadomowienie

Niesamowicie irytuje mnie szusz i jej ciągłe przeglądanie się w kamerze i poprawianie włosów... Chciałam zobaczyć ten jej tatuaż, ale nie dotrwałam do tego momentu w filmiku. Co ma tam napisane?

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-02, 22:00   #128
malachite
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Niesamowicie irytuje mnie szusz i jej ciągłe przeglądanie się w kamerze i poprawianie włosów... Chciałam zobaczyć ten jej tatuaż, ale nie dotrwałam do tego momentu w filmiku. Co ma tam napisane?
never give up

mnie też, ma jakąś dziwną mimikę.... chyba, że tylko mi się tak wydaje
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:03   #129
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam krótkie i bardzo jasne (latem się już w ogóle białe robią) i gorzej by wyglądało jakbym je goliła, bo mam wrażliwą skórę i łatwo o podrażnienia w moim przypadku. Jestem pewna, że na bank czerwone kropki wyglądają lepiej niż włoski, których NIE WIDAĆ
Ale Nissiax nie chodziło o te, których nie widać, tylko pewnie ciemne. Jeżeli komuś to przeszkadza, to niech sobie goli, jak nie to nie. A u kosmetyczki powinna być możliwość wydepilowania każdej części ciała.
Stary 2012-08-02, 22:06   #130
justynalenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malachite Pokaż wiadomość
never give up

mnie też, ma jakąś dziwną mimikę.... chyba, że tylko mi się tak wydaje
Dzięki za info
Nie wydaje Ci się,ja nie mogę na nią patrzeć (słuchać w sumie też nie :P ) krótko była u mnie w subach i dawno wyleciała...

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:18   #131
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Ale Nissiax nie chodziło o te, których nie widać, tylko pewnie ciemne. Jeżeli komuś to przeszkadza, to niech sobie goli, jak nie to nie. A u kosmetyczki powinna być możliwość wydepilowania każdej części ciała.
ciemnie włoski można rozjaśnić specjalnym kremem i po sprawie
ja nie wyobrażam sobie golenia łap, kolejne miejsce do regularnego golenia, wystarczą mi te co mam odrastające klujące włoski, nawet by pomiziać nikt nie mógł ręki, nie dla mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-02, 22:57   #132
Ramona1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynalenka;356681 08
Dzięki za info
Nie wydaje Ci się,ja nie mogę na nią patrzeć (słuchać w sumie też nie :P ) krótko była u mnie w subach i dawno wyleciała...
juz myslalam ze tylko ja nie moge ani patrzec ani sluchac szusz... widac ze ona zle sie czuje przed kamera, i jeszcze to CIĄGŁE sprawdzanie w podglądzie jak wygląda... WRR!!!

Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2
Czas edycji: 2019-12-28 o 20:08
Ramona1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:43   #133
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Ramona1980 Pokaż wiadomość
juz myslalam ze tylko ja nie moge ani patrzec ani sluchac szusz... widac ze ona zle sie czuje przed kamera, i jeszcze to CIĄGŁE sprawdzanie w podglądzie jak wygląda... WRR!!!
Też mi się wydaje, że źle się czuje przed kamerą, jest dla mnie trochę sztuczna, jakby na siłę starała sie być wyluzowana i wesoła. Choć może mam tylko takie mylne wrażenie po zmianie ze smutnej Szusz na wesołą Szusz. Dużo osób jej pisało czemu ona taka ciągle smutna i że robi na siłę filmiki, na odwal się. Później sie zmieniła.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:52   #134
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Ja długi czas nie mogłam znieść szusz, a teraz jest mi ona obojętna.
Wkurza mnie to jej wdzięczenie się do kamery, no i nie uważam by w temacie urodowym miała zbyt wiele do powiedzenia. Z nudów czasem ją oglądam, bo uważam ją za taką fajną, normalną, ciut nieśmiałą dziewczynę i to w niej lubię.
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:54   #135
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ciemnie włoski można rozjaśnić specjalnym kremem i po sprawie
ja nie wyobrażam sobie golenia łap, kolejne miejsce do regularnego golenia, wystarczą mi te co mam odrastające klujące włoski, nawet by pomiziać nikt nie mógł ręki, nie dla mnie
jaki to krem ?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 00:14   #136
Ramona1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Ja długi czas nie mogłam znieść szusz, a teraz jest mi ona obojętna.
Wkurza mnie to jej wdzięczenie się do kamery, no i nie uważam by w temacie urodowym miała zbyt wiele do powiedzenia. Z nudów czasem ją oglądam, bo uważam ją za taką fajną, normalną, ciut nieśmiałą dziewczynę i to w niej lubię.

dokładnie...
dodałabym nawet, że KOMPLETNIE nie umie się malować, a ostatnio mówiła ze będzie malować koleżankę na ślub - olaboga, współczuję koleżance.

Czas edycji: 2019-12-28 o 20:00
Stary 2012-08-03, 00:30   #137
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
dokładnie...
dodałabym nawet, że KOMPLETNIE nie umie się malować, a ostatnio mówiła ze będzie malować koleżankę na ślub - olaboga, współczuję koleżance.

Często makijażem tworzy efekt zmęczonych podkrążonych, oczu, szarej cery.. Zbyt bure cienie, zbyt wysoko nałożone i pasowałaby większa oszczędność nimi na dolnej powiece.
Wg mnie przydałyby jej się makijaże z naprawdę jasnymi cieniami, rozświetlające kolorem, a nie tylko drobinkami... Bo ona niby się rozświetla ciągle, ale same drobinki nie załatwią sprawy. Poza tym wg mnie to rozświetlanie drobinkami w ogóle jej nie służy.

W ogóle ja nie rozumiem tego trendu rozświetlania się na codzień. Szczególnie u pań z tłustą cerą. Nie mówię o odrobinie rozświetlacza nad różem, a o nakładaniu go na nos, brode czoło, albo w ogóle używania na całą twarz czegoś rozświetlającego...
Jakoś nie wierzę, że to po 5 godzinach w pracy tak pięknie wygląda, o ile kiedykolwiek to wygląda pięknie

Jak mogłam w ankiecie zapomnieć o lola2in1!!! dopisałabym ją do kategorii: najsympatyczniejsza i najpiekniejsza (wiem, że nie jest może typową pięknością, ale ja nie mogę się na nią napatrzeć). Strasznie ją lubię, a Wy?

Edytowane przez dziad kalwaryjski
Czas edycji: 2012-08-03 o 00:32
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 06:43   #138
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:

Często makijażem tworzy efekt zmęczonych podkrążonych, oczu, szarej cery.. Zbyt bure cienie, zbyt wysoko nałożone i pasowałaby większa oszczędność nimi na dolnej powiece.
Wg mnie przydałyby jej się makijaże z naprawdę jasnymi cieniami, rozświetlające kolorem, a nie tylko drobinkami... Bo ona niby się rozświetla ciągle, ale same drobinki nie załatwią sprawy. Poza tym wg mnie to rozświetlanie drobinkami w ogóle jej nie służy.

W ogóle ja nie rozumiem tego trendu rozświetlania się na codzień. Szczególnie u pań z tłustą cerą. Nie mówię o odrobinie rozświetlacza nad różem, a o nakładaniu go na nos, brode czoło, albo w ogóle używania na całą twarz czegoś rozświetlającego...
Jakoś nie wierzę, że to po 5 godzinach w pracy tak pięknie wygląda, o ile kiedykolwiek to wygląda pięknie

Jak mogłam w ankiecie zapomnieć o lola2in1!!! dopisałabym ją do kategorii: najsympatyczniejsza i najpiekniejsza (wiem, że nie jest może typową pięknością, ale ja nie mogę się na nią napatrzeć). Strasznie ją lubię, a Wy?
Co do szusz, wydaje mi się, że ona źle się czuje przed kamerą, w swoim kanale jak i często w ILoveOrginal. No i często jej makijaż oka wygląda jakby dopiero co płakała (chyba,że dopiero co płakała,ale wtedy można to było jakoś zatuszować).

Lolę2in1 ja również umieściłam w ankiecie i lubię ją przede wszystkimza szczery uśmiech, radość życia i optymizm

Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Czas edycji: 2012-08-03 o 12:54
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:02   #139
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Chciałabym mieszkać z Judy i Benji'm..jak oglądam ich vlogi i widzę co gotują to wyglądam tak I te codzienne zdrowe koktajle ze szpinakiem i owocami

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-03, 09:04   #140
oh Mandy
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35669602]Co do szusz, nie wydaje mi się, że ona źle się czuje przed kamerą, w swoim kanale jak i często w ILoveOrginal. No i często jej makijać oka wygląda jakby dopiero co płakała (chyba,że dopiero co płakała,ale wtedy można to było jakoś zatuszować).

Lolę2in1 ja również umieściłam w ankiecie i lubię ją przede wszystkimza szczery uśmiech, radość życia i optymizm [/QUOTE]

Ale ta Lola2in1 jest super Zwłaszcza jej filmik o ksiązkach mi się spodobał
A co do Szusz - ja ją lubię i oglądam
Stary 2012-08-03, 09:16   #141
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
juz myslalam ze tylko ja nie moge ani patrzec ani sluchac szusz.
nie tylko Ty ona tak wolno mówi, że zasypiałam, wolę jak ktoś nawija jak katarynka, może być bez sensu, ale ma być szybko i to, że częściej patrzyła się w pogląd zamiast w kamerę też mnie denerwowało i wywaliłam z sub
Cytat:

ja też, jest taka fajna, naturalna, niedawno ją odkryłam (podobnie jak karolinę ze stylizacji) i obydwie oglądam jako jedyne bez przewijania
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:17   #142
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Chciałabym mieszkać z Judy i Benji'm..jak oglądam ich vlogi i widzę co gotują to wyglądam tak I te codzienne zdrowe koktajle ze szpinakiem i owocami
mozesz podac linka do nich?
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:22   #143
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
mozesz podac linka do nich?
Jasne

http://www.youtube.com/user/itsJudysLife

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-03, 09:55   #144
Ramona1980
Raczkowanie

Cytat:

otóż to! zawsze wygląda na zmęczoną i to zasługa jej operowania cieniami (i ich niewłaściwego koloru). te brwi też są tragiczne - ja bym chciała, żeby maxineczka ją dopadła i jej te brwi zrobiła :P bo ona zna się na rzeczy a obie są z Łodzi.

Czas edycji: 2019-12-28 o 19:58
Stary 2012-08-03, 10:05   #145
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
jaki to krem ?
Sally Hansen, Creme Hair Bleach
Stary 2012-08-03, 10:21   #146
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

To mój absolutnie ukochany wątek na Wizażu !
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:40   #147
201606211614
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Hej, nie każdy musi mieć nie wiadomo jak piękny akcent.
201606211614 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 11:21   #148
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocham_zielony Pokaż wiadomość
Hej, nie każdy musi mieć nie wiadomo jak piękny akcent.
Zgadzam się. Przyzwoicie przeczytała i każdy ją zrozumiał. Niektórzy znają francuski, inni angielski.
Stary 2012-08-03, 12:01   #149
xPoziomkax
Zakorzenienie

Widziałyście kiedyś tą dziewczynkę ? http://www.youtube.com/watch?v=oaAJp...feature=relmfu Hm, rozumiem, że ma raka, ale kurcze... żeby w wieku 12 lat tak się malować ?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

O kurcze, właśnie obejzrałam filmik szusz z jej tatuażem i muszę stwierdzić, że wygląda w tym filmiku co najmniej nieciekawie.. jej oczy w tych cieniach są jakieś takie.. zmęczone ? Bez wyrazu ?
A te brwi

Edytowane przez xPoziomkax
Czas edycji: 2012-08-03 o 12:04
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 12:48   #150
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Widziałyście kiedyś tą dziewczynkę ? http://www.youtube.com/watch?v=oaAJp...feature=relmfu Hm, rozumiem, że ma raka, ale kurcze... żeby w wieku 12 lat tak się malować ?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

O kurcze, właśnie obejzrałam filmik szusz z jej tatuażem i muszę stwierdzić, że wygląda w tym filmiku co najmniej nieciekawie.. jej oczy w tych cieniach są jakieś takie.. zmęczone ? Bez wyrazu ?
A te brwi
ma raka, więc rodzice będą ją rozpieszczać do granic możliwości, ale trzeba przyznać, że jak na 12 lat to ładnie to robi i ma piękny kolor tęczówki, niemalże czarne, ah

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości