Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-03, 09:25   #901
klaudusk_a
Zakorzenienie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Zaliczyliśmy wczoraj trzaskanie szkła u naszego Muffinka, fajnie się bawiliśmy. Młodzi mieli dużo sprzątania, dwa razy im kubeł wysypali
A w sobotę idę na ślub, pewnie się Muffinek nie obrazi jak jakieś fotki na pocztę wrzucę
czekamy na fotki

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:41   #902
ona8686
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A ja mam dziś koszmarny dzień
Moja mama jest w szpitalu,trafiła tam z ostrym bólem nerek,leży pod kroplówką przeciwbólową
Tak bardzo brakuje mi Tż
tak mi przykro. Zdrówka dla mamy życze.

I wiecej mi sie nie zacytowało

Paulinko zdjęcia z pleneru na pewno beda rewelacyjne

Dziś dopadł mnie leń, nic mi sie nie chce.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:47   #903
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Ale nastukałyście
Melody wczoraj kaca leczyła a dziś moja koleja wczoraj wracałam ze szwagierką z nad wody i wstąpiłyśmy do baru i nas nieziemsko siekło

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziewczynki!!
Przeszłam dalsza kfalifikacje i mam do,,pokonania" jeszcze jedną osobe dlatego jutro idę na pół dnia do dziecka będe z mamą, żeby zobaczyła, jak sie chłopiec będzie zachowywał w stosunku do mnie Trzymajcie błagam kciukasy!!

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczęta

zdarzyło się akrat tak, że niektórzy faktycznie mieli ważny powód... dwie siostry cioteczne są w 9mc-u ciąży, u jednego wujka okazało się że ma raka... różne rzeczy się zdarzają i tutaj absolutnie nie będziemy żywić urazy... Ale jednej ciotce niby się odrodziły ostrogi w piętach a jej dwóch synów też uznało że nie pojadą... nie no ogólnie nie mam słów.

Kilianna - KOTY rulez... :brzyda l: u mnie z powodów z d*py był w sumie brak powodu... chrześniak mojego taty który brał ślub 3 lata temu zadzwonił i powiedział że on z żoną nie będzie. nawet nie wysilił sie na wymówkę. prosiliśmy osobiście, z dzieckiem itd. nie jest obrażony ani nic. szkoda mu kasy po prostu. ale jak mój tata mu dał na prezent 2 koła i pojechal na wesele na drugi koniec Polski (bez noclegu) to było wszystko w kwiatach! a ten ma 40 km i nie będzie "bo nie".
Ci co mają małe dzieci (takie do 3rż) jestem w stanie zrozumieć że nie przyjdą bo nie chcą żeby dzieci przebywały w tak głośnym miejscu, ale jak ktoś ma dziecko 12-15letnie to bez przesady tacy nastolatkowie to już sami imprezują

Cytat:
ło kurde to jeszcze sie nie znają??:O:O
nasi też się nie znają, a najlepsze jest to że od dwóch lat mieszkamy z moimi teściami i chyba poznają się w dniu ślubu, stwierdziłam że ja nalegać na ich wspólne spotkanie nie będę

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
cieciecierecie cieciecierecie wita was najszczęśliwszy człowiek na świecie

Dziś ni z gruchy ni z pietruchy szefowa szefów powiedziała o godzinie 11.00,żebym szła do domu i żebym sobie jutro zrobiła wolne. Tym samym, moje drogie panie mam urlop aż do 3 września - 32 dni
Załącznik 4806812

słodko
bardzo dobry szef to teraz będziesz miała czas żeby mężusiowi pyszne obiadki gotować

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
PMki z września
Szykujecie sobie i krótkie i długie bolerka? Ja mam tylko etolę i chyba pasowałoby coś cieplejszego przyszykować w razie niepogody
mam krótkie bolerko ale muszę dłuższe poszukać.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
aha i jak tu jestem to powiem Wam jeszcze ze do wczoraj mielismy termin potwierdzen- NIKT z mojej rodziny nie zadzwonil.. niby niektórzy mowili ze beda, ale wiecie jakie jest to gadanie...

takze ogolnie mam fantastyczna rodzine...
nam jak ktoś potwierdził przy dawaniu zaproszenia to zapisywaliśmy na listę

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Ufffff jak gorąco zajadam sobie właśnie pierożki z kapustką i grzybkami i oglądając tv zajrzałam na wizaż, a tu jak zwykle milooooony stron przybyło
kuurde, wczoraj kolejne spięcie ze szwagrem było.... Mianowicie wróciłam wieczorem z TŻ i jego mamą do domu. Wchodzimy do domu a brat TŻ do swojej matki - A ty gdzie byłas?! nic nie robisz cały czas ściemniasz! a ja sie wtrącam- a to co? juz bez pozwolenia jaśnie pana wyjść nie można?! a on do mnie- Ty sie zamknij bo do Ciebie nie mówiłem a ja- nie będziesz mi mówił kiedy mogę a kiedy nie mogę coś mówić! Mój kochany TŻ jak usłyszał jak się do mnie odezwał i do matki to tak na niego naskoczył ze szwagierek aż sie skulił, powiedział że jeszcze raz i dostanie po ryju bo on sie tak do jego pożal się boże paniusi nie odzywa i do matki też szacunek powinien mieć!
bardzo dobrze że tż się postawił konusowi

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dzisiaj TŻ mi przypomniał jak mu kiedyś tam powiedziałam że jeśli przed EURO się nie ochajtamy to go zostawię i takie tam i dzisiaj mu się to przypomniało i dumny z siebie, że się wyrobił no tak ślub był w maju

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Oj to jest najgorsze bo dziecko cierpi A szwagier tragiczny!
lepiej żeby się rozeszli jakby dziecko miało wysłuchiwać ich kłótni
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:49   #904
nuna2
Zakorzenienie

zieloneziele może wody z cytrynką??
podłogi wyszlifowane teraz by dywany wytrzepać... chociaż zastanawiam sie czy nie zostawić tego dla brata ... tyle może zrobić...
Stary 2012-08-03, 09:50   #905
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie w piątek..

Też widziałam i chyba jak nic nie znajdę to je właśnie kupię. Ma takie kwiatki trochę upodabniające do sweterka neny O znalazłam: http://store.orsay.com/bolerko-bia-y...uctId=53840200 niestety jest tylko białe, czerwone i czarne

Jak widać tylko stronę przeczytałam, ale nie mam siły na więcej, idę spać

Ps U mnie tez zaczęły się odmowy (wczoraj minął termin) i to osób na których mi zależało (np. była współlokatorka)
bardzo ladny. tego akurat nie widzialam, tylko taki sam ale bez kwiatkow ten jest chyba ladniejszy

U Ciebie odmowy.. a do mnie nikt laskawie nie zadzwonil!

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

Wiecie co, jestem taka zła na teścia. Cały czas gada o tym, że po co mu szukamy mieszkania dla siebie, skoro możemy mieszkac z nim w domu, no ciągle to samo! Juz nie mogę tego sluchać Unikam przyjeżdżania do TŻ przez to, bo nie można tego po prostu znieść jak nie gadka o mieszkaniu z nimi, to o dzieciach. I jego ulubione pytanie "kiedy mogę się spodziewać wnuka?" bardzo nie lubię takich nacisków
Bosze... szczerze to ja tez unikam tesciowej bo zacznie sie gadanie- ze ona nic nie wie o slubie, ze nie zaprosiliśmy tych albo tamtych..
Nie dziwie Ci sie.. nienawidzę jak ktos wtrąca sie do zycia osobistego tym bardziej w tak nachalny spsob

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:54   #906
__Paulinka__
Zakorzenienie

łoo matulu ostatni dzien wakacji dzisiaj dla nas, a ja siedze przed kompem i Was czytam zamiast korzystac z pogody od poniedzialku juz NO ale za to bede miala dla Was znowu tyle czasu co kiedys
zaraz jedziemy na jakies male zakupy, spakowac sie i nad morze albo jeziorko sie zobaczy

Cytat:
Paulinko, założe się, że zdjęcia z Twojej sesji będą niezwykle oryginalne i ciekawe az się nie mogę doczekać efektów, bo mam nadzieję, że pochwalisz się nimi ?

jasne, ze sie pochwale jak tylko je dorwe w swoje rece

Cytat:
która jest dobra w trzepaniu??

kurde fajnie, że się możecie tak spotykać... mam nadzieje, że i ja kiedyś b ędę mogła którąś poznać...

cz za pytanie z rana haha
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:59   #907
justyna_g4
Zakorzenienie

Hejo!

Cytat:
która jest dobra w trzepaniu??

kurde fajnie, że się możecie tak spotykać... mam nadzieje, że i ja kiedyś b ędę mogła którąś poznać...
A skąd jesteś bo chyba przegapiłam?

Mnie oczywiście dobra ciotka obudziła bo wydzwania z samego rana!
Dzisiaj znów jedziemy do księdza po te zaświadczenia to już 4 podejście...mam nadzieję, że ksiądz sobie daruje zbędne komentarze ( słyszałam, że potrafi komentować np ubiór tych co przyszli), a później jedziemy na urodziny do męża kuzynki Tż. Średnio mi się to widzie ale coż. Mieliśmy jutro jechać zwiedzać browar bo moja znajoma ze studiów chce zamówić tam gdzie my obrączki. Tż nie był w sobotę w pracy od 3 miesięcy chyba a wczoraj mi pisze, że chyba w tą sobotę będzie musiał iść...normalnie szlag mnie trafia. No i jutro idę na panieński ciekawe co to będzie.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
dzisiaj TŻ mi przypomniał jak mu kiedyś tam powiedziałam że jeśli przed EURO się nie ochajtamy to go zostawię i takie tam i dzisiaj mu się to przypomniało i dumny z siebie, że się wyrobił no tak ślub był w maju
Ja mojemu powiedziałam "3 lata i albo sie hajtać albo rozchodzić"
Oświadczył się po 1,5 roku, a 3 rocznicę mieliśmy w lipcu.
Teraz oczywiście się z tego śmiejemy.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:03   #908
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
bardzo ladny. tego akurat nie widzialam, tylko taki sam ale bez kwiatkow ten jest chyba ladniejszy

U Ciebie odmowy.. a do mnie nikt laskawie nie zadzwonil!

U mnie jak prosimy to mówią, że przyjdąi że nie będą już dzwonić z Potwierdzeniem tylko żeby ich zapisać.
Stary 2012-08-03, 10:08   #909
kasia_kuku
Zakorzenienie

Mój żołądek już się przekręcił się chyba na drugą stronę. Boję się jutra, boję się, że wstanę rano i po prostu się rozpłaczę.
Żałuję jak nie wiem, że się zdecydowałam.

Trzymajcie kciuki...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:09   #910
Karolina_83
Raczkowanie

Witam się w nowym wątku
Chciałam się pochwalić że od 1 sierpnia jestem pełnoprawną żoną swojego męża i na legalu mogę mieszkać w jego/naszym mieszkaniu bo jestem już w nim zameldowana. Wszystkie te formalności zaczęły się 16 lipca dowód odebrany 1 sierpnia więc dziwię się tym terminom o których piszecie.

Wczorajszy wieczór spędziliśmy na oglądaniu płyty z naszego wesela - jednak kamera to był dobry pomysł bo jest na niej tyle momentów o których nie mieliśmy zielonego pojęcia że się działy. Tylko nasz kamerzysta nie do końca wysłuchał naszych próśb - prosiliśmy żeby nie robić zbliżeń na twarz a sporo jest takich ujęć, kościół miał mieć max 4.30 min a mamy całą mszę ale dobrze że to taka wersja demo tylko dla nas i mamy zaznaczyć co poprawić i dopiero wtedy będzie można powiedzieć że jest gotowa.
Zdjęć dalej nie mamy tzn mamy 9 takich na okładkę płyty i to tyle. Pleneru jeszcze nie zrobiliśmy (ślub był 30 czerwca), nasz fotograf ma ochotę pojechać w góry bo jeszcze nigdy nie był z żadną parą my w sumie też chcemy ale trochę boimy się jak to organizacyjnie rozwiązać i czekamy chyba na cud.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:11   #911
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jak prosimy to mówią, że przyjdąi że nie będą już dzwonić z Potwierdzeniem tylko żeby ich zapisać.
Od strony Tż tez tak było, a od mojej... potwierdzenie do dnia 11 lipca, dały znac tylko te osoby co wiedziały ze nie przyjda. Ale np. taka ciotka, zadzwoniłam tydzien pozniej, to ona nie wiem i musi sie zastanowić. A zaproszenia dawane 3 miesiące przed. Ostateczna decyzje dostałam od niej wczoraj Zamiast powiedzieć w prost, że nie przyjdą to wymyślała rożne wymówki.

Franuś
Stary 2012-08-03, 10:12   #912
nuna2
Zakorzenienie

Pytanie z rana bo dywany trza wytrzepać:P:P

hm mniej więcej koło wadowic mieszkam:P
Stary 2012-08-03, 10:13   #913
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Mój żołądek już się przekręcił się chyba na drugą stronę. Boję się jutra, boję się, że wstanę rano i po prostu się rozpłaczę.

Trzymajcie kciuki...
Kochana masz nowa date i nią teraz żyj. A jutrzejszy dzien bedzie taki jak wcześniejsze.

Franuś
Stary 2012-08-03, 10:16   #914
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymajcie kciuki...
Kochana
Trzym się mocno! Przypuszczam, że to trudne ale Ty na pewno dasz radę, a za rok będziesz najszczęśliwszą PM!!!

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Pytanie z rana bo dywany trza wytrzepać:P:P

hm mniej więcej koło wadowic mieszkam:P
Ja też :P

Laura

Stary 2012-08-03, 10:16   #915
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
nie chciałabym robić takiego wesela

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
50
a dopiero była studniówka...
u mnie 57

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo

dzisiaj o 17 mam przymiarke II sukni slubnej

ale jestem podekscytowana!!!
będą końcowe zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Na zdjęcia z miesiąca miodowego musicie uzbroić się w cierpliwość - przerabiane są
Tak to u nas nic się za wiele nie zmieniło, bo mieszkać - mieszkamy od jakieś czasu - jedynie ta obrączka daje takie uczucie silniejszej więzi.... teraz nie wiemy jaki obrać sobie kolejny cel... tzn TŻ by chciał dzidziusia już, ale ja jak coś to w przyszłym roku.... Zdjęcia z wesela będę miała do końca sierpnia, film po 10.08. Nie mogę się doczekać
możecie zawsze ustalić że pod koniec roku zaczniecie się starać bo i tak powinnaś 3msc przed planowym staraniem zażywać kwas foliowy

Cytat:

Wiecie co, jestem taka zła na teścia. Cały czas gada o tym, że po co mu szukamy mieszkania dla siebie, skoro możemy mieszkac z nim w domu, no ciągle to samo! Juz nie mogę tego sluchać Unikam przyjeżdżania do TŻ przez to, bo nie można tego po prostu znieść jak nie gadka o mieszkaniu z nimi, to o dzieciach. I jego ulubione pytanie "kiedy mogę się spodziewać wnuka?" bardzo nie lubię takich nacisków
u nas tak samo jest, jak nie teściowie to szwagry pytają i odpowiadam im, że jesteśmy młodzi i chcemy nacieszyć się urokami małżeństwa a nie ładować się w pieluchy

Cytat:
Napisane przez zakrecona82 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie kobitki

Znalazłam nowe auto do ślubu!!
Z ósemką na szczęście już lepiej.U Was też tak pochmurno??
jakie autko?

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki dawno mnie nie było ale jakos tak nie miałam czas na nić .. cały dzień zalatany.. byłam na poszukiwaniu kiecki poprawinowej no i niestety nic nie udało się znaleść...
wczoraj kupiłam sobie bielizną ślubną i Tż

a tak wogóle to za tytuł wątku

jak wam się podoba??
a właśnie ostatnio myślałam gdzie się słońce podziało a gatki mam troszku podobne do Ciebie

Cytat:
zieloneziele może wody z cytrynką??
podłogi wyszlifowane teraz by dywany wytrzepać... chociaż zastanawiam sie czy nie zostawić tego dla brata ... tyle może zrobić...
piłam i mnie teraz muli

Cytat:

Trzymajcie kciuki...
będzie dobrze
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:21   #916
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymajcie kciuki...
kochana jutro będzie piękny dzień bo to druga moja rocznica zaręczyn a Ty już nie płacz weź się w garść bo za rok wychodzisz za mąż
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:21   #917
nuna2
Zakorzenienie

Dziewczyny przyznam sie do czegoś ale za chwilę to usunę, żeby znowu nie było....

Ja tu kiedyś byłam jako M ale ktoś sie skapł moje prawdziwe dane i miałam problemos... w sensie wykorzystali wiadomości z wizaz przeciwko mnie.... wiec zaraz to kasuje... nie jesteście złe??

Edytowane przez nuna2
Czas edycji: 2012-08-03 o 10:33
nuna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:23   #918
zakrecona82
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35671692]

jakie autko?

[/QUOTE]

Toyota Avensis,najnowsza wersja.

25.03.2011
25.08.2012
zakrecona82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:24   #919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zakrecona82 Pokaż wiadomość
Toyota Avensis,najnowsza wersja.
to przyzwoicie a jaki kolor?
Stary 2012-08-03, 10:27   #920
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
kochana jutro będzie piękny dzień bo to druga moja rocznica zaręczyn a Ty już nie płacz weź się w garść bo za rok wychodzisz za mąż
No właśnie ma nie być pięknego dnia!!! Bo jak za rok nie będzie takiej idealnej pogody tylko deszcz to odwołam ślub z rana.

Za rok, nie jutro. Nie za kilkanaście godzin a za 392dni....

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:27   #921
justyna_g4
Zakorzenienie

nuna2 miałam właśnie napisać, że była taka osoba tu i zniknęła bez wieści

Laura

Stary 2012-08-03, 10:29   #922
nuna2
Zakorzenienie

dlatego mam nadzieje, ze zrozmiecie...
Stary 2012-08-03, 10:29   #923
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Dziewczyny przyznam sie do czegoś ale za chwilę to usunę, żeby znowu nie było....
Serio, to Ty??????? A myśmy się tu swego czasu zastanawiały, co się z Tobą kochana stało Ale fajnie, że znowu jesteś

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:29   #924
zakrecona82
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35671848]to przyzwoicie a jaki kolor?[/QUOTE]

srebrny,wpadający w zieleń.Niby zielony metalik,ale wygląda na srebrny.
A Ty jaki będziesz miała?

A któraś tu jest z WLKP?

25.03.2011
25.08.2012
Stary 2012-08-03, 10:29   #925
Konto usunięte

Cytat:

Ja tu kiedyś byłam jako Malenka321 ale ktoś sie skapł moje prawdziwe dane i miałam problemos... w sensie wykorzystali wiadomości z wizaz przeciwko mnie.... wiec zaraz to kasuje... nie jesteście złe??
ale jak Ci zrobili koło tyłka?
Stary 2012-08-03, 10:30   #926
zakrecona82
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie ma nie być pięknego dnia!!! Bo jak za rok nie będzie takiej idealnej pogody tylko deszcz to odwołam ślub z rana.

Za rok, nie jutro. Nie za kilkanaście godzin a za 392dni....
Jednak cywilny?

25.03.2011
25.08.2012
Stary 2012-08-03, 10:30   #927
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Serio, to Ty??????? A myśmy się tu swego czasu zastanawiały, co się z Tobą kochana stało Ale fajnie, że znowu jesteś
Też się cieszę

Laura

Stary 2012-08-03, 10:32   #928
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tu kiedyś byłam jako [usunięte] ale ktoś sie skapł moje prawdziwe dane i miałam problemos... w sensie wykorzystali wiadomości z wizaz przeciwko mnie.... wiec zaraz to kasuje... nie jesteście złe??
co się stało? jak to?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:34   #929
nuna2
Zakorzenienie

serio to ja....

poprostu kiedys miaąłm problemy zdrowotne opisałam to w wizaz, i potem wiecie.... ludzie sie szybko czymś takim pasą... A jeszcze mój brat poznał mój nick doniósł mamie i było....
Stary 2012-08-03, 10:37   #930
zakrecona82
Raczkowanie

Cytat:
serio to ja....

poprostu kiedys miaąłm problemy zdrowotne opisałam to w wizaz, i potem wiecie.... ludzie sie szybko czymś takim pasą... A jeszcze mój brat poznał mój nick doniósł mamie i było....
no to niewesoło.

Dziewczyny,jak usunąć wrzucone na forum zdjęcia?

25.03.2011
25.08.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości