![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Troszkę biochemii,tradycjnej kolorówki i innych różności
Chętnie Ci odłożę Orientanę za:
Holika Holika Aqua Petit Jelly 2 - ok. 3ml w słoiczku 5 ml oraz odsypkę błota z morza ![]() Ile Orientany za to widzisz? ![]() Ważność sprawdzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Na ile mi starczą 4 łyżeczki błota?
Orientany mam jeszcze jakieś "jedyne" 150 g ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Okej. Nie obiecuje, że Ci odmierzę jakoś idealnie. Masz może jakiś stosowny słoiczek? U mnie puste pustki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Popatrzę w domu, ale po minerałach mam jedynie torebeczki. Może jakiś stary krem znajdę, ale nie wiem. Ostatnio się wyczyściłam ze słoiczków jakie kupiłam , bo robiłam odkładki innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
BAN stały
|
cos u mnie ? odpisz u mnie, proszę
* ProfiSilk,odżywka z proteinami jedwabiu i macicy perłowej do włosów łamliwych,matowych,trudny ch do ułożenia - połowa opakowania. Obłędny zapach!! (coś w stylu kallosa al latte,taki mleczno-kokosowy) Skoncentrowana woda z morza martwego - (bardzo polecana do skóry tłustej,trądzikowej,lub zabiegów antycellulitowych. Wspomaga walkę z wypraskami,łuszczycą,grzy bicą,atopwym zapaleniem skóry. Łagodzi bóle mięśniowe i reumatyczne) -dodaje się 2-3 krople do kremu,mieszając na dłoni,100% naturalna - odlewki * Oriflame,woda toaletowa Life Circle Sap EDT (ponad połowa opakowania,zużycie na zdjęciu) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
mam macerat z kocanki -nawet dużą ilość, liposomy ekstrakt na naczynka ZSK, ekstrakt z kasztanowca i miłorzębu lada dzień do mnie przybędą. poza tym ogromne nowe zamówienia- oleje glinki i masła,więc wszystko mogę odlać
![]() interesuje mnie: Skoncentrowana woda z morza martwego mleczko jedwabne Błoto z morza martwego Naturalis,mocznik Coastal Scents, odsypka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
Cos za płyn do soczewek, Ocicat Flawless 2 Frisky,Siamense Flawless 2 Frisky
Korat Flawless 2 Frisky, mleczko jedwabne do włosow? Poszukam poza wątkiem.
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Skoncentrowana woda z morza martwego
Biochemia Urody,Mleczko jedwabne do włosów,nowa wersja z dodatkiem keratyny * Błoto z morza martwego - 100% naturalne - odsypki * Biochemia Urody,Konserwant Rokonsal ND (5g,zużycie tylko 18 kropli które były potrzebne do ukręcenia mleczka jedwabnego do włosów) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo zalezy mi na tych samplach meow.z atomizerow, mam takie 50 ml z BU, znalazłby się jeden, ale to pewnie ci się nie opłaca.A czego jeszcze szukasz? Arganowego nie mam.Mam z pestek malin nieco.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
Jestem napalona na te sample jak szczerbaty na suchary
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- mam zielona glinke calaya, chyba cos kolo 3/4 opakowania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- aha i mam jeszcze czerwona glinke beloun,o taka ![]() http://lawendowamydlarnia.pl/pl/p/Gl...ralna-150g/711 mogę odsypac ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- mam też niedobitki spiruliny w proszku beautyever,srebro koloidalne.
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2013-04-07 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
- Bio True (Bausch+Lomb) - wielofunkcyjny płyn do soczewek - 120 ml (2x60 ml) + dwa pojemniczki na soczewki (na zdjęciu) NOWE,zabezpieczone - Buff'd * Warm - Light (formuła Concealing) - Meow * Ocicat Flawless 2 Frisky * Siamense Flawless 2 Frisky * Korat Flawless 2 Frisky * Chartreux Flawless 2 Frisky ![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
calaye moge dac ci praktycznie wszystko co zostało.mi u ciebie wpadly w oko jeszcze te plyny do soczewek z pudelkami
![]()
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
calaya jest ok 80g/100g.czerwonej mogłabym ci odsypac tak na kilka maseczek.
przesylke moglabym nadac najwczesniej w srode. ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- spoko, mi pasuje taka wymiana ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Próbki podkładów w słoiczkach: * YSL perfect touch 02 cos takiego masz;p ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- a odsypoka pudru ryzowego? (wiem ,że marudzę ![]() aha i jeszcze jak jest ten pojemniczek, to jego nakretka ma 2 ryski.mialam 4 te pojemniczki i na każdym się zrobiła;/ ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- tak trochę na spróbowanie co to za wynalazek, bo mialam juz rozne pudry ale ryzowego jeszcze nie ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- mowie o tym atomizerze z biochemii urody.te zakrętki ich są tragiczne.nie jest połamana, zamyka sie elegancko, tylko sie ryski robia, nie wiem wogole skad jak nie rzucam nimi ![]()
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2013-04-08 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.