Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 20:33   #1111
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

nataszka- Twoja corcia to taka do zjedzenia
izz- A Zosia to taka "dorosła" i "mądre" spojrzenie ma...

To kilka fotek ze spotkania (druga i trzecia specjalnie dla Pop )

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2012-08-08 o 14:06
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:40   #1112
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

A tak się prosiłyśmy żeby stanęli do zdjęcia łapki założyli na luzaka i ani myśleli

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2012-08-08 o 14:06
Stary 2012-08-02, 20:57   #1113
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
wezmę dywan z tej aukcji: http://allegro.pl/120x170-kolorowe-d...514567222.html, tylko pomóżcie wybrać wzór: zielona łąka czy różowa fantazja??

iza
- on bieda nie miał nic prócz tej swojej jednej chusteczki trudno - kupa została
Mi się ten podoba co wybrałaś .

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Nataszka zdrowka i kuruj się , mała slodziutka , a bała się wody czy cus? Jeste ciekawa jak mój mały będzie się zachowywał , wodę lubi, basen lubi więc może będzie szalał.
Co tak mało fotek?

Asiulek Lind czekamy na fotki ze spotkania.

Ja dziś wstalam cała porysowana długopisem , całe plecy, nogi ręce, ludzie jak mnie widzieli to pomyśleli ze ja jakaś zwichrowana hehe
Tak mi się wstawać nie chciało , młody dotrwał z małym długopisy .

Darusia strasznie ten czas leci, matko , niedawno w ciąży
Byłaś a tu takie miodzio dorosłe bobo . Wytarmosila bym ja Robisz trzecie? Hehe

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Jeszcze się miałam zapytać , jak rozbić buty, czym ? Zawsze kupuje tej samej firmy, zawsze ten sam rozmiar , dziś mi przyszły i ledwo stopę wsadzilam. Ciśnie mnie strasznie i nie wiem teraz czy wymienić na większe czy czymś rozbić i poczekać , pewnie się trochę rozszerzy . Mam dylemat
Słyszałam o takim domowym sposobie . wlewasz wodę do worka . pewnie kilka by trzeba żeby to zabezpieczyć . to wkładasz do buta . POtem buta do zamrażalnika . woda jak zamarza to zwiększa objętość i rozpycha but .

Asiulek super zdjątka ze spotkania .

Reszta dzieciaków też śliczna . I Darusiowa Melka jaka już duża panna . a przed chwilką się urodziła .
Stary 2012-08-02, 21:00   #1114
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Asia mówisz "dorosłe i mądre" ? Taka żmijka mamusi a zwłaszcza tatusia

Wasze zdjęcia super dwa słodziaki. Na tym ostatnim zdjeciu Misiu zdaje się mówić "no choć Wercia, staniemy i uśmiechniemy się" a Wercia do niego "a daj mi spokój stary niech się odczepią"

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Monka kiedyś był ktoś taki jak cholwekarz i załatwiał za ciasne buty. Dziś pewnie go nie znajdziesz. W dzisiejszych czasach gdzie butów jest na pęczki szkoda tracić czas, męczyć się i kombinować, zepsuć buty i lepiej wymienić na większy rozmiar.
Stary 2012-08-02, 21:03   #1115
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nataszka zdrowka i kuruj się , mała slodziutka , a bała się wody czy cus? Jeste ciekawa jak mój mały będzie się zachowywał , wodę lubi, basen lubi więc może będzie szalał.
Co tak mało fotek?

Asiulek Lind czekamy na fotki ze spotkania.
t
Buty rozbija mi zawsze wujek czym takim dziwnym, rozbija czy roczaskuje je tak od srodka, ale skutecznie, nie pomogę.

Mala byla przy brzegu, w morzu zimno ale zbierala sobie kamyczki caly czas do wiaderka i tak w kolko. wysypywala, zbierala, potem miala swoj basenik tuz przy morzu i tam sie kapala jak jej sie woda troche nagrzala, fotki najwazniejsze sa pozniej powtarzalnosc, zmiana tylko stroi.

Mala zrobila furore jesli chodzi o taniec, chodzilismy wieczorem do takiej jednej restauracji na piwko i tam od 20 zawsze gral zespol, mala jak uslyszala odrazu leciala na parkiet, tak tanczyla do rytmu ze wokalistka miala buzie otwartą, potem lecialy dla Amelci dedykacje z mikrofonu i co dzien mala chciala chodzic tanczyc no i zespol jak wczodzila juz mial usmiech od ucha do ucha, alez bylam z niej dumna, moja tancerka kochana, jak zagrali "Żono moja" to juz masakra byla

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A tak się prosiłyśmy żeby stanęli do zdjęcia łapki założyli na luzaka i ani myśleli
Slicznie, Wercia ma super ten kapelusik, to co Wercia juz zapklepana dla Michalka? dogadują się??
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:15   #1116
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

Slicznie, Wercia ma super ten kapelusik, to co Wercia juz zapklepana dla Michalka? dogadują się??
kapelusik z H&M za 15 zł chyba. A co do dogadywania to różnie bywa, dzis np. Wercia ma pamiątkę na jakiś czas ze spotkania w postaci sporego udrapnięcia na buzi no i włosków ciut jej ubyło ale co tam... kto się czubi ten się lubi

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-08-02, 21:18   #1117
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Buty rozbija mi zawsze wujek czym takim dziwnym, rozbija czy roczaskuje je tak od srodka, ale skutecznie, nie pomogę.

)
To dziwne coś się chyba kopyto nazywa . mam takie coś jeszcze . dziadek TZta był szewcem .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-02, 21:21   #1118
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
kapelusik z H&M za 15 zł chyba. A co do dogadywania to różnie bywa, dzis np. Wercia ma pamiątkę na jakiś czas ze spotkania w postaci sporego udrapnięcia na buzi no i włosków ciut jej ubyło ale co tam... kto się czubi ten się lubi
Przepraszam za mojego niewychowanego syna... Ostatnio powróciło mu targanie innych za włosy i takie tam Bardzo nerwowy się robi jak ktoś chce mu coś zabrać... Nie mogę mu kilku rzeczy wytłumaczyć
Ale poprzednie spotkanie było pod tym względem super (może dlatego że przed wyjściem z domu tz mu powiedział "tylko pamiętaj synku żeby Wercie traktować jak kobietę" a dziś spotkanie spontaniczne bardzo, tz nie wiedział i dobrych rad synowi nie udzielił). Misiek nawet się wtedy bardzo nie wkurzył jak Weronika mu łopatkę zabrała

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:23   #1119
monka23
Zakorzenienie

Asiulek ales ty śliczna Wercia tyz tfuuu tfuu miało być na odwrót hehe a tak serio to piękne jesteście , opalone noo jakbyscie na wakacjach były .
Ooooo a mój mały jak sie wkurzy, albo jak czegos niechce zrobić to tez tak ręka na rękę hehe i takim smiesznym glosikiem mówi ze nie hehe.

Lind , a Michas to taki słodki rodzynek , a ty gdzie? tak tak fotki robilas , tak tak wiemy

Ania kurcze to kozaki są i trochę sie boje z ta woda kombinować, ale mam takie lakierki tyz przyciasne to z nimi wyprubuje , na promo za grosze kupiłam to mi szkoda nie bedzie jak coś. Pierwszy raz o tym słyszę , ale spoko pomysł zobaczymy czy w praktyce sie sprawdzi.

Iza przypomniało mi sie ze szewca mamy na wiosce to może on coś Ma , szkoda mi oddać bo boje sie ze jak oddam , muszę wysłać i jak zamówie rozmiar 39 a okażą sie za duże to będę musiała znowu brać 38 a te 39 odsyłać . Narazie chodzę i cierpię
W tamtym tyg przymierzalam 39 ale w innym sklepie i inne buty i były za duże.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:31   #1120
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lind , a Michas to taki słodki rodzynek , a ty gdzie? tak tak fotki robilas , tak tak wiemy
No ktoś musiał No i gdzie ja przy takich laskach miałabym się potem na wizazu pokazać Nie ten przedział wagowy

Michaś
Stary 2012-08-02, 21:35   #1121
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
No ktoś musiał No i gdzie ja przy takich laskach miałabym się potem na wizazu pokazać Nie ten przedział wagowy
Zaraz ci pewnie Asiulek dupsko zloji
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-02, 21:50   #1122
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Asiulek ales ty śliczna Wercia tyz tfuuu tfuu miało być na odwrót hehe a tak serio to piękne jesteście , opalone noo jakbyscie na wakacjach były .
Ooooo a mój mały jak sie wkurzy, albo jak czegos niechce zrobić to tez tak ręka na rękę hehe i takim smiesznym glosikiem mówi ze nie hehe.

Ania kurcze to kozaki są i trochę sie boje z ta woda kombinować, ale mam takie lakierki tyz przyciasne to z nimi wyprubuje , na promo za grosze kupiłam to mi szkoda nie bedzie jak coś. Pierwszy raz o tym słyszę , ale spoko pomysł zobaczymy czy w praktyce sie sprawdzi.

Iza przypomniało mi sie ze szewca mamy na wiosce to może on coś Ma , szkoda mi oddać bo boje sie ze jak oddam , muszę wysłać i jak zamówie rozmiar 39 a okażą sie za duże to będę musiała znowu brać 38 a te 39 odsyłać . Narazie chodzę i cierpię
W tamtym tyg przymierzalam 39 ale w innym sklepie i inne buty i były za duże.
To spróbuj na jakiś tanich . Ja o tym sposobie czytałam wiele razy , ale nie testowałam nigdy
Stary 2012-08-02, 22:17   #1123
P0P70
Zakorzenienie

Monka - to Ty teraz w kozakach latasz?

Iza- fajna pływaczkę masz. I widać ze wyjazd się udał.

Asiulek- dziękuje za zdjęcia. I muszę napisać ze faktycznie Ci się ostatnio przytyło.
A "zakochana para" jest fantastyczna. To ostatnie zjecie mnie powalilo. Iza dodała odpowiedni komentarz.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:18   #1124
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
dziewczyny gdzie kupie blache przed kominek? znalazłam na internecie, ale wolałabym w sklepie. Moja siostra przeprowadza się i chciała taką blachę, coś jeszcze musze jej kupić na parapetówke
w castoramie ,może w obi
Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
cierpka jeszcze

A przy okazji-pokaż jakieś fotki skalniaków swoich, bo mnie znowu naszło....
ze skalniaków to mam rojniki,skalnicę , floks szydlasty,żagwin, gęsiówka kaukazka, smagliczka to te co nazwy znam i teraz dostałam trochę sadzonek ale nie mam na razie ani zdjęć ani nie wiem jak się nazywają takie sukulentowate ,kapustkowate
moja też jeszcze cierpka więc niech jeszcze powisi,a co chcesz robić z aroni?
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Libra
ale widać że wszystko pilnie przeczytane
no jeszcze bym cos przeoczyła
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
moja dzisiaj obkupała mi(znowu!!!)autozna czy no obok koła,ale czemu zawsze wali na mój?na nic moje i tż gadki,że tak nie wolno,bla,bla,bla

mój jak nawali w kwiatki to jeszcze zadowolony mnie woła "choć zobacz"
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
- masakra z tym, jak trafia do środka
nic mi nie mów o trafianiu bo mam kibel pooszczywany jak na pekaesie jak Mikołaj zaczął sam sikać to tak sobie celuje w około
Cytat:
jakis sposob ktos ma na takie zawalone gradlo? pytam o domowy
szklanka ciepłej wody, 2 łyżki soli płukać .
Zagrzać piwo wybełtać z jajkiem i miodem lub cukrem wypić i od razu do łóżka
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Laski mam do usunięcia plamy niewiadomego pochodzenia. Już udało mi się wyczyścić ze 2/3 "ostrości" ale nadal są dobrze widoczne. Stosowałam już szare mydło, Vanish w płynie z namoczeniem, zacieraniem i praniem w pralce. Plamy wyglądały trochę jakby były z krwi pomieszanej z rdzą
szukaj tu może coś znajdziesz http://babuni-blog49.blog.onet.pl/Pl...,ID344001682,n

masakra z tą pogodą u nas chyba ze 40 było wkurza mnie to bo nie mogę iśc biegać w takie upały nie chcę Mika przegrzać ,wieczorem sobie na rower idziemy tylko.
Dzisiaj jak wracałam z miasta usnął mi aucie i musiałam go obudzić jak dojechaliśmy do domu bo by się chyba upiekł.
Ryby nam się w stawie podusiły no nie wszystkie ale 14 sztuk takich większych wyłowiliśmy ,teraz pompka chodzi prawie non stop mam nadzieję że dużo prądu nie ciągnie

Bao odpuśc sobie to kąpanie lepiej ,ja to jak mój stary w domu to tylko patrzę jakby się wymigać
Monka jakoś ponoć denaturatem nacierają ,ale nie próbowałam nigdy ,kiedyś jak mnie jedne piły to rozbiłam sobie młotkiem i tyle ,jednak w kozakach to raczej będzie kłopot.
PoP poszukaj na blogach rękodzielniczych patschworkowych ,dziewczyny często szyją na zamówienie różne rzeczy jak kapy właśnie czy poszewki na poduszki z bohaterami bajek czy imieniem itp.
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-0-1999.htm
http://www.calvado.pl/narzuta-antilo...0-id-8888.aspx

Zdjęcia dzieci super wszystkie sa kochane
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 04:20   #1125
P0P70
Zakorzenienie

Libra- powaliłaś mnie tym pekaesem o 5 rano.

Dziękuje za linki i za pomysł.

Stary 2012-08-03, 04:35   #1126
megi-megi
Zakorzenienie

Ooo POP wstała

Jak mi się dzisiaj już nic nie chce. Codziennie sobie rzygam i generalnie mam dość upałów, pracy i tego, że nie mogę spać, kiedy chcę- całą dobę najlepiej.
Dzisiaj idę też zobaczyć pierwszy raz łobuza, który sieje we mnie to słodkie spustoszenie... oby był jeden... oby.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 05:41   #1127
evitka21
Zakorzenienie

Megi

Monka, sa w obuwniczych takie spraye specjalne do "rozbijania", rozciagania butow

Zoska i michas z weronika bomba, amelka tez

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 06:00   #1128
P0P70
Zakorzenienie

Megi ja codziennie wstaje około 5. Najpierw się doję a potem karmie Natasze. Terazczekam aż skończy robic kupię i idę dalej spac

Blizniaki są fajne.
-----------

Stary 2012-08-03, 06:41   #1129
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

cześć....mam za sobą mega ciężkie popołudnie i bezsenną noc - pełnia nadal
wczoraj koło 12ej dostałam strasznych skurczy, do tego mała sie strasznie rozpychała, boleśnie i już później nawet nie rozróżniałam czy skurcz czy ona sie wypycha...mały zasnął a ja się położyłam po nospie i magnezie, skurcze dosłownie kilka na godzinę... po 2 godz. wzięłam kolejną nospę i magnez i puściło i na noc po 21ej znowu -tak od 16ej już skurcze były malutkie a od 18ej wcale. całą noc czuwałam, ale nie było dzwoniłam do mojej gin, ona na urlopie, kazała leżeć i brać to co biorę, a w razie czego jechać do szpitala do wizyty musze wytrzymać - poniedziałek po 16ej...jezu jak sie wystraszyłam, mówię wam

Zosia, Wercia i Michaś - jak zawsze czarujący
megi - trzymam kciuki za jedno serduszko

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-03, 07:17   #1130
anakazar
Zakorzenienie

Iza śliczne fotki

zakochana para świetna

Megi

Bao Ty się trzymaj jeszcze przez parę tygodni.Przeprowadz z małą poważną rozmowę-moja wyciągnęła odpowiednie wnioski po mojej paplaninie

U mnie wczoraj taka burza się rozszalała,że ze strachu się popłakałamNienaw idzę burz i jestem w stanie uwierzyć,że jakiś pieprzony koniec świata się zbliża.To co się u mnie działo jest nie do opisania
Na dzisiaj też zapowiadają i już zestresowana chodzę

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 07:25   #1131
megi-megi
Zakorzenienie

Bao - obyś jednak spokojnie dotrzymała do końca. Chociaż te parę tygodni.

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Jezu, jak ja mam dość.
Dzisiaj będę Wam tu narzekała nieco.

Dziękuję za zrozumienie

I nie mieszczę się JUŻ w ciuchy... będę musiała powiedzieć w pracy niedługo.
A teraz zastępuje koleżankę, testuję nowy system, szkolę z niego i rzygam cud, miód i orzeszki.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 08:03   #1132
mloda1989
Zakorzenienie

taka woda w worku w bucie i do zamrażalnika najlepiej sie sprawdza w peep toe bo mozne ten r=woreczek przez dziurkę przeciągnąć przy innych butach nie slyszalam zeby z tekokorzystali kiedys tez pktos pisal zeby mokre buty zalozyc ichodzic poki nie wyschna
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 08:14   #1133
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

Ja nie znoszę tej pogody. Powalona zupełnie, najpierw skwar nie do zniesienia a później burze (nie było nic dzisiaj). Wyjść normalnie na spacer nie można bo piecze a nie ma żadnego placyku w cieniu, w lesie żmije a Zosia bardzo zainteresowana wszystkim co się w krzakach rusza no i dziki.

Nie będę już nic pisała o spaniu Zosinkowym . Chyba to przez pełnię ale znowu o 2.30 obudziła się i stwierdziła że czas zacząć swoją aktywność . Nie wiem czy jest jakaś zależność ale ona zwykle budzi się dokładnie w tych samych porach co zaczynała wiercenie będąc w moim brzuchu. W ciągu dnia też jest jakby bardziej aktywna w podobnych godzinach.

Dziękujemy dziewczyny za komplementy

Bao leż i oszczędzaj się i oczywiście nie zastanawiaj się nad szpitalem jak tylko będzie taka potrzeba.

Megi

Libra dzięki za linka, spróbuję coś zrobić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-03, 08:27   #1134
P0P70
Zakorzenienie

Bao - zadzwoń moze do ojca niech przyjdzie i zajmie się małym a Ty leż i odpoczywają. MUSISZ wytrzymać jeszcze pare tygodni.

Megi - ale Ty masz wesoło z samego rana

Stary 2012-08-03, 08:56   #1135
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Laski ktore maja tel w ORANGE i korzystaja z wifi , jakie macie pakiety?jak to wyglada w ogole?chce przejsc do orange ale najpierw was zapytam,moze ktoras ma?
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:05   #1136
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Daria ja mam w orange ale nie mam wifi bo musiałabym specjalnie wykupić. Mój Tż ma na kartę w orange i net ma bez ograniczeń. Wysyłał tylko sms gdzieś tam i musi mieć doładowanie na miesiąc za ileś tam (nie pamiętam). Przy takim układzie ma stały dostęp do netu i nie jest go w stanie wykorzystać. Do tego jego tel. działa na zasadzie medemu (?) i ja na kompie też mam jak jesteśmy poza domem. Niestety tylko nie wszędzie jest dobry zasięg i czasem wolno chodzi ale jest do zniesienia. Jest używany jak jest potrzeba.
To jest dużo lepsze rozwiązanie bo jak masz abonament to płacisz niemało a i są ograniczenia.
Stary 2012-08-03, 09:10   #1137
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Bao - zadzwoń moze do ojca niech przyjdzie i zajmie się małym a Ty leż i odpoczywają. MUSISZ wytrzymać jeszcze pare tygodni.

Megi - ale Ty masz wesoło z samego rana
teraz przyszedł i go zabrał na spacer, ale długo nie połażą, bo skawr jak wrócą to akurat zje i pójdzie spac a tz po 14ej bedzie dzisiaj cisza ze skurczami ale nospe i mg rano wzięłam
megi biedulko z tym rzyganiem

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Laski ktore maja tel w ORANGE i korzystaja z wifi , jakie macie pakiety?jak to wyglada w ogole?chce przejsc do orange ale najpierw was zapytam,moze ktoras ma?
ja mam internet z orange i 3 września kończy mi sie umowa - rezygnuje i wiećej nie chce miec nic wspólnego z ta siecia... net kiepsko chodzi, kilka razy na dzień znika i trzeba ruter resetowac, a i ten rąbnięty bo się nagrzewa i wyłącza....teraz np. mam na kablu podpięty bo bezprzewodowo nie łapie

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:43   #1138
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
no proszę Cie...
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Bao - obyś jednak spokojnie dotrzymała do końca. Chociaż te parę tygodni.

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Jezu, jak ja mam dość.
Dzisiaj będę Wam tu narzekała nieco.

Dziękuję za zrozumienie

I nie mieszczę się JUŻ w ciuchy... będę musiała powiedzieć w pracy niedługo.
A teraz zastępuje koleżankę, testuję nowy system, szkolę z niego i rzygam cud, miód i orzeszki.
powodzenia, masakra ten stan BŁOGOSŁAWIONY...
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Iza śliczne fotki

zakochana para świetna

Megi

Bao Ty się trzymaj jeszcze przez parę tygodni.Przeprowadz z małą poważną rozmowę-moja wyciągnęła odpowiednie wnioski po mojej paplaninie

U mnie wczoraj taka burza się rozszalała,że ze strachu się popłakałamNienaw idzę burz i jestem w stanie uwierzyć,że jakiś pieprzony koniec świata się zbliża.To co się u mnie działo jest nie do opisania
Na dzisiaj też zapowiadają i już zestresowana chodzę
Aż tak zle bylo?

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

szklanka ciepłej wody, 2 łyżki soli płukać .
Zagrzać piwo wybełtać z jajkiem i miodem lub cukrem wypić i od razu do łóżka

szukaj tu może coś znajdziesz http://babuni-blog49.blog.onet.pl/Pl...,ID344001682,n

Zdjęcia dzieci super wszystkie sa kochane
dzięki

u nas dzis sobie pada.... ja z angina i czeka nas caly dzien w domu...
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:10   #1139
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
no proszę Cie...
Ja to ważę tyle co Asia i Wercia razem albo i więcej

U mnie dziś pochmurno ale i tak bardzo ciepło...

Wczoraj @ przylazła i o ile wczoraj cieszyłam się że bezobjawowo to dziś umieram...

Michaś
Stary 2012-08-03, 10:20   #1140
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Ja to ważę tyle co Asia i Wercia razem albo i więcej

U mnie dziś pochmurno ale i tak bardzo ciepło...

Wczoraj @ przylazła i o ile wczoraj cieszyłam się że bezobjawowo to dziś umieram...
Lind daj spokój, toż Asia nawet po "przybraniu" jest drobna a i razem z Wercia to nie tak dużo.

Do mnie dzisiaj przylazła @, wycisnęłam ja chyba kręceniem hula hopem

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości