Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-03, 14:46   #2131
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Ja też wymiękam przy maluchowych rzeczach I też ostatnio byłam w Tesco i już chciałam kupić coś na zaś
Ja mam tak notorycznie, że chcę coś kupić

Cytat:
Super! Więcej takich promocji
Nooo... szkoda, że w sklepie tak nie można. Bierzesz żarcie i w zamian coś naprawiasz

Cytat:
Butterku
A może to jest tak samo, jak w moim przypadku: Ty postrzegasz się jako wielorybka, a my byśmy stwierdziły, że absolutnie nie
Nie uciekaj
Zobacz co napisałam wyżej
Poza tym - zobacz jakieś moje foty na fb.

Laski, ok, Wy jesteście gruszki, a ja? Uda duże, tyłek duży, brzuch wielki, biust jeszcze większy Jabłko? [/QUOTE]

Ja nie jestem gruszką, ja jestem klepsydrą. Ale Ty - nie wiem.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Butter już się nie mogę doczekać aż będziesz w ciaży Bo widzę, ze bardzo chcesz.
Ty się nie możesz doczekać? A czemu?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 14:46   #2132
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Gucia o mamo jaka Ty chudzina

Ide spac, bo teraz to juz se jaja robicieto jakis wyscig chudosci?

Do pozniej
Stary 2012-08-03, 14:47   #2133
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
tyle ze wieczorem po calym dniou z dzieckiem to mi sie dupska ruszyc niechceZmuszam sie do biegania z 2 razy w tyg
To sie nie zmuszaj tylko rob cos, co Cie bedzie bawic i do czego sie nie bedziesz musiala zmuszac. Te 40min 3x w tyg mozna wygospodarowac, a malym niech sie zajmie TZ.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 14:49   #2134
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
To sie nie zmuszaj tylko rob cos, co Cie bedzie bawic i do czego sie nie bedziesz musiala zmuszac. Te 40min 3x w tyg mozna wygospodarowac, a malym niech sie zajmie TZ.
Tylko co?
do wieczora nie da rady,a wieczorem jestem juz dentka i marze jedynie o tym by sie usiasc
Stary 2012-08-03, 14:54   #2135
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Nikita latwo mowic, ja masz male dziecko to nie tak prosto jak mowisz. Ja cwicze w domu bo M. ma swoja silownie do tego jakas skakanka, brzuszki itp. Ale gdzie biegac.
Fakt wage ladnie trzymam i nie musze sie odchudzac, ale tylko dlatego ze M. mi pomaga z cwczeniami i zdrowym odzywianiem bo zna sie na tym i zajmuje sie tym zawodowo terenuje innych ludzi.
A tak normalnie jakbym byla sama z 4 latkiem niebylo by mowy zeby wygladala jak wygladam (oczywisce sprzed ciazy)
Ale ja tez cwicze w domu Nie trzeba byc czlonkiem klubu fitness aby miec fajne cialo. Wystarczy cwiczyc w domu, skakanka jak piszesz jest fajna, hula hop. Dla chcacego nic trudnego. I jasne, ze jak w domu jest niemowle to czasu jest malo, dlatego TZ powinien pomoc na te 40 min abysmy mogly zrobic cos dla swojego ciala i ducha

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Tylko co?
do wieczora nie da rady,a wieczorem jestem juz dentka i marze jedynie o tym by sie usiasc
A moze wlasnie te cwiczenia Ewy Chodakowskiej? Mi bardzo przypadly do gustu.

Stary 2012-08-03, 14:54   #2136
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,

wszystkie, ktore maja kompleksy - ruch, ruch i jeszcze raz ruch!
Ja wiem, ze sie nie chce i ze zawsze jest 100 innych rzeczy do roboty ale warto sie zmobilizowac!
Ja w sumie od zawsze sie ruszalam i nigdy nie mialam wiekszych problemow z waga, figura itd. Fakt, cellulit jest ale wiadomo, ze nawet szczuple osoby go maja ale walcze z nim, nie poddaje sie!
Nie stosuje diet, bo uwazam, ze wystarczy sie odzywiac racjonalnie, kazda z nas wie, ze slodycze w nadmiarze szkoda i nie trzeba byc geniuszem aby wiedziec, ze jezeli chce sie schudnac to nalezy spalic wiecej kalorii niz sie przyjmuje. Cala filozofia.
Ktora potrzebuje kopa do cwiczen???
zgadzam się w 100%

Cytat:
Szczuplutka jestes, nie poznalabym, ze jestes po urodzeniu dziecka I jaka mala dupcia Ja mam duze wciecie w talii (30cm roznicy miedzy pupa a pasem) przez co moj tylek wyglada na duzy.
chciałabym nieco większą... bardziej okrągłą... ale tu nic nie poradzę, bo przecież żadne ćwiczenia mi tłuszczyku w tyłek nie wcisną... nawet te przy stole , bo wsyzstko i tak idzie w brzuch

Cytat:
Nikita latwo mowic, ja masz male dziecko to nie tak prosto jak mowisz.
hmmm... tu bym polemizowała... mnie jest bardzo łatwo, bo jeżdżę rowerem codziennie przynajmniej 15-20km plus przyczepka (dodatkowe 25-30kg do ciągnięcia)...
samochodu nie mamy, to i wszystko załatwiamy na rowerach
Stary 2012-08-03, 14:56   #2137
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ja tez cwicze w domu Nie trzeba byc czlonkiem klubu fitness aby miec fajne cialo. Wystarczy cwiczyc w domu, skakanka jak piszesz jest fajna, hula hop. Dla chcacego nic trudnego. I jasne, ze jak w domu jest niemowle to czasu jest malo, dlatego TZ powinien pomoc na te 40 min abysmy mogly zrobic cos dla swojego ciala i ducha

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Ja nigdy nie ćwiczyłam w klubie w tym czasie jak się odchudzałam. Tylko w domu. I poświęcam maksymalnie 40min Czasem wystarczy 20 min

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 14:56   #2138
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

nie mam skad sciagnac
Stary 2012-08-03, 14:58   #2139
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
chciałabym nieco większą... bardziej okrągłą... ale tu nic nie poradzę, bo przecież żadne ćwiczenia mi tłuszczyku w tyłek nie wcisną... nawet te przy stole , bo wsyzstko i tak idzie w brzuch

hmmm... tu bym polemizowała... mnie jest bardzo łatwo, bo jeżdżę rowerem codziennie przynajmniej 15-20km plus przyczepka (dodatkowe 25-30kg do ciągnięcia)...
Moge Ci dac troche tluszczu z mojego tylka

Super, ze tyle na rowerze jezdzisz, ja tez bardzo lubie rower.

OK lece do domu robic Skalpel (5 w tym tyg) i juz sie nie moge na te cwiczenia doczekac hihihi.

Stary 2012-08-03, 14:58   #2140
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
[

pewnie meiszkacie gdzies w malym miasteczku?
Stary 2012-08-03, 14:58   #2141
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam skad sciagnac
Z chomika mozna.

Stary 2012-08-03, 14:59   #2142
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Z chomika mozna.
tyle ze to za duze jest
Stary 2012-08-03, 15:02   #2143
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter aaa bo czuję, ze nie możesz sie doczekać i że będziecie z TZ fajnymi rodzicami

Wkleiłam wam w k. moją śmieszkę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 15:03   #2144
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie meiszkacie gdzies w malym miasteczku?
jeśli porównać do Londynu to faktycznie

a miasto powiedzmy przeciętne... ok 700tys mieszkańców
Stary 2012-08-03, 15:05   #2145
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter aaa bo czuję, ze nie możesz sie doczekać i że będziecie z TZ fajnymi rodzicami

Wkleiłam wam w k. moją śmieszkę
A ja myślę, że TŻ będzie superowym tatuśkiem, a ja będę mega przewrażliwioną, wydyganą mamusią, wiecznie przerażoną

Hania

Stary 2012-08-03, 15:06   #2146
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Kotek jak oko?

dzieki dzis juz lepiej ale nadal wrazliwe na slonce
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35670775]
Współczuję rocznicy... u mnie 3 lata minęły w październiku.[/QUOTE]
u mnie w pazdzierniku minie 11 lat

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Wiesz jaka mnie naszła refleksja? Że wielka szkoda, że się nie poznałyśmy na uczelni...chodziłybyśmy na kawkę albo piwo
tez bym sie chetnie z Wami spotkala na kawie
Cytat:

stokrotko przytulam Teraz to już nie będzie źle ze zjazdami bo Maja będzie większa. najgorsze było, ze pierwsze 2 tyg kiedy jej sie dopiero uczyłam to byłam sama.
a mialam sie pytac.......Madzia co z Twoim egzaminem z angielskiego pewnie przeoczylam
Cytat:

dziekuje, ze pytacie o Sandre...
maluda po goraczkowej, niespokojnej i prze- nocy ma sie juz dobrze... tzn jest troche jeszcze oslabiona, ale juz jej wrocil humor do rozrabiania
eee to jak juz ma checi do rozrabiania to juz jest ok

Cytat:
No wlasnie u mnie brzuch tez jest OK. Problem to uda i dupsko, ktore zyja wlasnym zyciem, ale (jak pisalam wczoraj) po Skalpelu mi sie wydaje, ze powoli cellulit znika!!!!!

A jak wybieralam kartke dla Ciebie i badlam tego kwiatuszka, to od razu sobie o Tobie pomylalam i mowie sobie: to jest to!!!

do kogo mam sie ladnie usmiechnac o plytke ze Skalpelem
Cytat:
Agnusek widziałam Twoje zdjęcia!!!!
I w związku z tym MACIE ZAKAZ wklejania swoich roznegliżowanych zdjęć, bo ja będę musiała się powiesić albo utopić. Jestem załamana - wszystkie jesteście chude, a mi brzuch leży na kolanach Odchodzę od Was z tego wątku, poszukam sobie jakiegoś dla grubasów

i ja odchodze z Toba
Cytat:
Dziewczyny,

wszystkie, ktore maja kompleksy - ruch, ruch i jeszcze raz ruch!
Ja wiem, ze sie nie chce i ze zawsze jest 100 innych rzeczy do roboty ale warto sie zmobilizowac!
Ja w sumie od zawsze sie ruszalam i nigdy nie mialam wiekszych problemow z waga, figura itd. Fakt, cellulit jest ale wiadomo, ze nawet szczuple osoby go maja ale walcze z nim, nie poddaje sie!
Nie stosuje diet, bo uwazam, ze wystarczy sie odzywiac racjonalnie, kazda z nas wie, ze slodycze w nadmiarze szkoda i nie trzeba byc geniuszem aby wiedziec, ze jezeli chce sie schudnac to nalezy spalic wiecej kalorii niz sie przyjmuje. Cala filozofia.
Ktora potrzebuje kopa do cwiczen???

ja chce kopa ja ja ja ale porzadnego plissss

ale skwar........wymiekam siedze i sie poce a zaraz idziemy do tesciowej ale za to zrobilam taaaakaaa pyszna zupinke ze cala miske zjadlam

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 15:07   #2147
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Nikita oj ja bede wszystko robic zeby wrocic do formy jak mala urodze. Bede nawet na rzesach stawac

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 15:12   #2148
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Chodź. Znajdziemy sobie coś razem

No mam nadzieję, że wyjdzie dobre.
Gdzie kupujesz patisony? ja nie widuję nigdzie

Uuuu...to zabrzmiało bardzo groźnie

Wysłałam Ci zaproszenie

Kochana, to miłe, że tak mówisz, ale prawda jest niestety inna. Mam nadwagę, czego chyba nie może powiedzieć żadna z Was Więc laski byś raczej we mnie nie zobaczyła
Na FB mam trochę zdjęć - tam widać jak wyglądam ...masz fb?

No przecież Ty wiesz, jak wyglądam, na fb mnie widziałaś
Wzięłabym się za ćwiczonka, ale moja silna wola = zero absolutne....
Wczoraj chwilunię poćwiczyłam... dziś też chcę! ale pewnie gdzieś odpadnę po drodze ...
U taty na grządce specjalnie dla mnie zasadził bo już od stycznia marudziłam, że bym patisonka zjadła

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Laski, koniec pisania, ogłaszam WEEKEND więc do domów, mężów, dzieci, psów, kotów i co tam jeszcze macie - sio!!!
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 15:15   #2149
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
A ja myślę, że TŻ będzie superowym tatuśkiem, a ja będę mega przewrażliwioną, wydyganą mamusią, wiecznie przerażoną
kochana to ja jesstem największa panikarą na swiecie i też tak myślałam a tu proszę. Jestem mega spokojna, opanowana. Sama siebie nie poznaję. Nawet znajomi mi mówią, ze Maja jest takim aniołkiem bo ja jestem spokojna. Pewnie coś w tym jest.

Kotku dupa blada. Zabrakło mi 2 % miałam 58% a zaliczenie było od 60 %. Pewnie gdybym poszła normalnie wyspana (a nie po 2 godz snu przez Maję) i by mnie w połowie mleko nie zalało (przez co nie mogłam sie skupić) to może i bym zaliczyła. Ale coż.. wiedziałam, ze tak wyjdzie. Nawet nie sądziłam, ze tyle pkt. uda mi zebrac Za rok znowu an spokojnie spróbuję i od października zapisałam sie jeszcze raz na kurs.

Stary 2012-08-03, 15:16   #2150
agnusek22
Wtajemniczenie

Do później laski!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 15:16   #2151
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Laski, koniec pisania, ogłaszam WEEKEND więc do domów, mężów, dzieci, psów, kotów i co tam jeszcze macie - sio!!!
słucham się! Ale jeszcze 40min!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 15:17   #2152
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja czekam aby iść na spacer z małą ale wózek mam w samochodzie a samochód na rehab z mężem tylko coś burza mi idzie

Stary 2012-08-03, 15:21   #2153
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
U taty na grządce specjalnie dla mnie zasadził bo już od stycznia marudziłam, że bym patisonka zjadła

[/COLOR]Laski, koniec pisania, ogłaszam WEEKEND więc do domów, mężów, dzieci, psów, kotów i co tam jeszcze macie - sio!!!
Taaaa łatwo Ci mowić. Ja kibluję do 16....

Aaaaa...tatuś wyhoodował, to co innego

Madziu, mam nadzieję, że jak zostane mamunią, to właśnie taki spokój mnie ogarnie. Mam nadzieję, że TŻ i moja mama będą mnie stawiać do pionu Nie przekonam się, póki tak się nie stanie

Hania

Stary 2012-08-03, 15:23   #2154
booziaczek
Zadomowienie

u mnie tez gdzies właśnie krąży burza cos czuje ze zaraz bede musiała wszystko powyłączać a co do diety i cwiczeń ja wole być na diecie niż cwiczyć ruch tez owszem ale ja mam słomiany zapał więc pociwicze raz a dobrze a potem długo nic a nie tedy droga............
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 15:26   #2155
tomalinka
Wtajemniczenie

Jejkuś jak Wy trajkoczecie. Nie idzie nadążyć!

Cytat:
A teraz wasm cos napisze, WYSTRASZYM SIE wczoraj ze zaczynam rodzic.
Od godz 20 zaczelam miec skurcze, bardziej takie parte zaczely mocniej bolec i czestotliwosc co 4 min, trzymaly z 30 sek. Wzielam kapiel, wypilam meliske i wzielam paracetamol i M. mowi zebym polozyla sie i uspokoila, skurcze wciaz co 4 min co najgorsze bolaly ale na szczescie sie nie nasilaly. Tak mialam az do 3:30 nic nie spalam modlila sie tylko zeby Maya tam siedziala bo za wczesnie na nia.
Trzese sie az teraz jak o tym mysle. Musze sie oszczedzac i uspokoic troszke
ojejku.. może idz dla spokoju do lekarza?

Cytat:
kochana to ja jesstem największa panikarą na swiecie i też tak myślałam a tu proszę. Jestem mega spokojna, opanowana. Sama siebie nie poznaję. Nawet znajomi mi mówią, ze Maja jest takim aniołkiem bo ja jestem spokojna. Pewnie coś w tym jest.
No to mam nadzieję, że w moim przypadku będzie tak samo. Bo ja panikara i nerwus jestem. Także to raczej mój mąż będzie lepszym rodzicem niż ja
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 15:32   #2156
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Zabrakło mi 2 % miałam 58% a zaliczenie było od 60 %. Pewnie gdybym poszła normalnie wyspana (a nie po 2 godz snu przez Maję) i by mnie w połowie mleko nie zalało (przez co nie mogłam sie skupić) to może i bym zaliczyła. Ale coż.. wiedziałam, ze tak wyjdzie. Nawet nie sądziłam, ze tyle pkt. uda mi zebrac Za rok znowu an spokojnie spróbuję i od października zapisałam sie jeszcze raz na kurs.
Madziu, szkoda że się nie udało.
A Ty dostałaś tylko ogólny wynik czy z każdej części osobno?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 15:57   #2157
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam napisać, ten kolega z pracy mi dziś karuzelę przyniósł
Ale fajna
Już czuję ten klimat jak nasze dzieciątko będzie się w nią wpatrywać
super, to już powoli klimacik dziecka czuć

Cytat:
stokrotko przytulam Teraz to już nie będzie źle ze zjazdami bo Maja będzie większa. najgorsze było, ze pierwsze 2 tyg kiedy jej sie dopiero uczyłam to byłam sama.
dzięki szkoda, że egzaminu nie udało się zaliczyć ale faktycznie przy małym dziecku to i tak bardzo dużo punktów dostałaś, więc się należą

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
no 700 zł, a 1000 zł jak nasienie dawcy - badań już żadnych nie będę robić bo będę miała wszystko.

Tylko te silniejsze zastrzyki na owu są drogie bo to przy pierwszej próbie są najmniejsze dawki a i tak drogo wychodzi. (przez 5 dni zastrzyki - jeden kosztuje 100zł).
może akurat uda się załatwić na nfz. u nas z tego co wiem to ok 1000 zł kosztuje prywatnie

Cytat:

dziekuje, ze pytacie o Sandre...
maluda po goraczkowej, niespokojnej i prze- nocy ma sie juz dobrze... tzn jest troche jeszcze oslabiona, ale juz jej wrocil humor do rozrabiania
jak ma humorek do rozrabiania to już dobrze i pewnie szybko choroba sobie pójdzie

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
nie bo mi nie robił usg teraz też nie byłam u drugiego gin tym razem pani doktor ta mnie zbadała ale bez usg bo akurat było popsute ale stwierdziła ze wszystko wskazuje na to ze ktos tam zamieszkał co do cwiczeń to ja stwierdziłam ze bede aktywa narazie jezdze na rowerze spacery i pilates na cięzarnych który ostatnio dał mi popalic i już 3 dzień mam zakawasy
gratuluję ciąży i witaj z powrotem z nami

Cytat:
Wspólczuję

Ale przesyłam za wtorkowe testowanie
dziękuję kochana, mam nadzieję, że jednak może zdaży się cud

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Ja Wam tu zaraz dam! Co to za humory w piątek!

Stokrotko, nie marudzisz pytaj ile się da

Mrowinko, jak @ dziś, nie ma?

Guciu, zdrówka dla Sandry

Natalko, a ja liczyłam na testowanie dziś i biegnę zobaczyć, a tu...pfffff ...w sobotę!

I zapomniałam co komu miałam napisać
dziękuję, faktycznie w piatek tylko dobry chumor trzeba mieć

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Stokrotko kiedy testujesz? Uśmiechnij się! będzie dobrze!
dzieki, we wtorek testuję
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35670775]Oj, Aaby, współczuję

Baobabku, spokojnie. Mam nadzieję, że na razie skurcze nie wrócą, dopiero za kilka tygodni

Może jednak test pokaże 2 kreski - tego Ci życzę

Współczuję rocznicy... u mnie 3 lata minęły w październiku.[/QUOTE]
dziękuję za kciuki i tobie też współczuję tak to już bywa, że niestety nasi bliscy odchodzą

Cytat:
booziaczek - a w ktorym tc jestes???

Laski, a do mnie dzis przyszla @, ufff .
to super, że przyszła

Abby wysłałam ci też zaproszenie na skarbie

butter nie przejmu się swoim ciałaem, na pewno nie jest tak źle jak piszesz. Ja też mam ok 7 kg nadwagi, mam duży brzuch, ciągle ktoś mi ciąży gratuluje, uda też mam nabite i celulit, więc laska to ze mnie żadna. Nigdzie nam nie uciekaj. a twoje przepisy są rewelacyjne, zdjęcia są tak apetyczne, że ślina mi cieknie

Wszystkim dziękuję za wsparcie, miałam wczoraj po prostu zły dzień. Dzisiaj już jest lepiej, kochane jesteście
Ale leje u mnie dzisiaj.

Dzisiaj bolą mnie jajniki, aż tak mocno kują, taki tempy ból, mam nadzieję, że to nie jakieś zapalenie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 16:17   #2158
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Kuskus, tuńczyk z puszki, kukurydza z puszki, szczypiorek i majonez

Wyobraźcie sobie, że TŻ pojechał do mechanika z autem. I okazało się, że musi coś zrobić do pracy, wyjął laptopa i cośtam robi...a mechanik go pyta czy jest informatykiem, bo on ma problem z kompem i przynosi mu tego kompa. TŻ zobaczył, naprawił. Przychodzi do płacenia a koleś mowi, że 100 zł mniej niż się umawiali...TŻ, że jak to, a on 'no za naprawę Ci schodzę z robocizny" hehehe...niezłyd deal
salatka mniaaaam

fajnie sie udalo z tym mechanikiem

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Hehe, mam foto brzucha, ale z niego jestem zadowolona Ale jakby któraś chciała zobaczyć, to wstawię To jest właśnie po skalpelu, chyba po 1 mc

Cześć kochana!
buziak, ale zdolowalas mnie zdjeciami...

Cytat:
Agnusek widziałam Twoje zdjęcia!!!!
I w związku z tym MACIE ZAKAZ wklejania swoich roznegliżowanych zdjęć, bo ja będę musiała się powiesić albo utopić. Jestem załamana - wszystkie jesteście chude, a mi brzuch leży na kolanach Odchodzę od Was z tego wątku, poszukam sobie jakiegoś dla grubasów
dolaczam sie do zakazu i udaje sie na watek dla grubasow ja w sobie jeszcze wszystko strawie oprocz swojego brzucha... NIKT go nigdy w zyciu nie zobaczy, nawet TZ - ale tu przynajmniej mam powod, zeby kupowac ladna bielizne

Cytat:
ja tez tak mysle

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 16:43   #2159
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Kotku dupa blada. Zabrakło mi 2 % miałam 58% a zaliczenie było od 60 %. Pewnie gdybym poszła normalnie wyspana (a nie po 2 godz snu przez Maję) i by mnie w połowie mleko nie zalało (przez co nie mogłam sie skupić) to może i bym zaliczyła. Ale coż.. wiedziałam, ze tak wyjdzie. Nawet nie sądziłam, ze tyle pkt. uda mi zebrac Za rok znowu an spokojnie spróbuję i od października zapisałam sie jeszcze raz na kurs.

O jej, alez niewiele
Trzymam kciuki!
Stary 2012-08-03, 17:04   #2160
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

butter nie przejmu się swoim ciałaem, na pewno nie jest tak źle jak piszesz. Ja też mam ok 7 kg nadwagi, mam duży brzuch, ciągle ktoś mi ciąży gratuluje, uda też mam nabite i celulit, więc laska to ze mnie żadna. Nigdzie nam nie uciekaj. a twoje przepisy są rewelacyjne, zdjęcia są tak apetyczne, że ślina mi cieknie

Wszystkim dziękuję za wsparcie, miałam wczoraj po prostu zły dzień. Dzisiaj już jest lepiej, kochane jesteście
Ale leje u mnie dzisiaj.

Dzisiaj bolą mnie jajniki, aż tak mocno kują, taki tempy ból, mam nadzieję, że to nie jakieś zapalenie
Stokrotko, czyli rozumiesz mnie
Stokrotko, dziękuję za komplement odnośnie przepisów i zdjęć, bardzo mi miło
Co z jajnikiem? To nie owu czy @?

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

dolaczam sie do zakazu i udaje sie na watek dla grubasow ja w sobie jeszcze wszystko strawie oprocz swojego brzucha... NIKT go nigdy w zyciu nie zobaczy, nawet TZ - ale tu przynajmniej mam powod, zeby kupowac ladna bielizne

ja tez tak mysle
Skąd u Was takie przemyślenia, że będziemy dobrymi rodzicami?

Obraziłam się na TZ. Chciałam pójść z nogą do lekarza po pracy... a TŻ to zbagatelizował i powiedział 'zrobisz okład i będzie ok, po co do lekarza?' I się wkurzyłam, uniosłam się dumą i teraz leżę w domu na kanapie z nogą na poduszce i tyle...a TŻ się obraził, że ja się obraziłam i gra na komputerze - jestem zła i mi przykro

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości