|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
|
|
|
|
#4322 |
|
Rozeznanie
|
Dzieć przysnął to sobie kawe mrozoną strzeliłam,ale żul jednak lepszą robi...
Chmury deszczowe dmuchajcie na Lublin!!!!!! |
|
|
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
goldi na Radom dmuchaj na Radom
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
Nom, Goldi ja tez padłam z wrażenia jak przecyztałam o tym sprzątaniu
żula Glam heheheheSmerfik młody śpi...ja lecęs ię pakować, bo nie dam rady wytrzymac w blokach- lece na działkę buziaczki |
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuch mnie boli ze stresu i zmartwienia o Smerfiko.... ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- w klubie podałam swój pzrepis na kawkę mrożoną
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie...ja tez jestem pod sporym wrazeniem zwlaszcza tych obiadow
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
ja co prawda nie z Lublina ale dmuchajcie żeby sie tam ochodziło bo jutro jedziemy tam na wesele kuzyna a dokładniej do jakiejś Mikołajówki, Boby czy jakoś tak a wesele w Kraśniku zdechne w aucie jak bedzie taki gorąc.....kurde tye roboty dziś przedemną a mnie łeb boli że masakra musze pranie poprasować, jedno sie suszy a kolejne sie pierze, zmienić pościel posprzatać bo jutro nie bede miała czasu, włosy pomalować, pazury zrobić i ogóle golenie heheh masakra niewiem kiedy sie wyrobie a mały dziś jak za złość nie chce spać ani z moją siostrzenicą sie bawić (przywiozłam sobie do pomocy hehe już 2 tygodnie jest u nas odciążenie za☠☠☠iste jest moge spokojnie coś zrobić) tylko mama i mama..................... .a właśnie Miko nauczył sie mówić mama tata baba .....na szczęście baba jest nieświadomie ale babka i tak sie cieszy hehe a mama to woła jak mnie niema a do mnie to nie powie skubaniec......i jeszcze nauczył sie sam siadać z leżenia i próbuje raczkować a i wstaje jak sie czegoś przytrzyma to tyle nowości Mikunia
|
#4329 |
|
Rozeznanie
|
Basiula jutro niestety ma byc tutaj jeszcze cieplej;
Mój nic nie mówi ;(mam się martwić?tzn piszczy ( w róznych tonach), śmieje się na głos i aaaaa Boszsz jaka duchota Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-08-03 o 15:45 |
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecie nie chce zadnych upek-why
w czym kapiecie dzieci??zastanawiam sie nad nivea baby pielegnujacy plyn do kapieli
|
#4331 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My obecnie nivea chyba sensitive (taki biały z pompką)-póki co jest ok (my z azs) Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-08-03 o 15:50 |
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki,my mamy próbke tego niebieskiego i ie wiem czy kupowac czy nie bo robie zakupy dla młodej w necie
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
uuuups a to peszek
|
#4334 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co moje dziecko najbardziej lubi?dentinox,jak posmaruje to smakuje to jak ja czekoladę
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile płacisz za 500ml??
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam w promocji w rossie za ok 15zl.
podobny ale dodatkowo spelniajacy role zelu i szamponu jest w biedrze za ok 15. leje na oko takiego jednego siurka prosto z butli ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- normalnie kosztuje od 19 do 22zl ew sklepach |
|
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
bożeeeeee zepsuła nam sie klima w aucie i do jutra niema szans żeby naprawić ugotujemy sie wtym aucie
![]() dziewczyny fbukowe w klubie zapodałam link do konkursu prosze o lajki ładnie prosze![]() bardzo ładnie prosze![]() ![]() ...hehheeja kąpie teraz w Jonsonie fioletowym bosko pachnie
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
basiula,skoro tak ładnie prosisz
u nas temperatura spadła z 31 na 21 stopni
|
#4340 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mocniej dmuchajcie te deszczowe chmury bo u nas skwar!!!!
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez juz burze dodmuchalo- na rehab pojechalismy taxi i powrot tez
Oficjalnie kOniec rehabilitacji, chlopcy jak pani mowi super sie rozwijaja i wsio w porzadku
|
#4342 |
|
Rozeznanie
|
Glam super wieści
Mój zaczął zgrzytać zębami (ma 3 i pół ) a mnie na ten dźwięk ciarki przechodzą cos jak przejechanie pazurami po tablicy brrrrrrrr
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie tam samo robia moje swinki morskieGlam super, ze koniec rehab dla chlopakow!
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Wtajemniczenie
|
glam
![]() my jeszcze nie wyjechalismy, żul poszedł sie położyc bo taaaaaaki zmeczony po pierdzeniu w stołek w pracy hehe a ja robie młodemu brzoskwinke ![]() u nas chyba lunie zaraz.... to troszke chłodniej bedzie ja kapie młodego w płynie z babydreama niebieskim chyba najtanszy ![]() p.s. mój tez zgrzyta
Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-08-03 o 18:48 |
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
Dobry
bo nie wiem czy dzis tu juz bylam mala daje w kosc ostro,siostra na szczescie mi pomaga,chociaz mala tylko mama i mama ale licze na to,ze jeszcze to potrwa gora dwa dni,i wylezie caly ten zab ![]() pozniej tylko nastepne ![]() u nas dzisiaj pol dnia padalo,bylam zla bo akurat musielismy zalatwiac spracy u notariusza,a po poludniu duchota i slonce wylazlo ehh poszalalysmy po sklepach,kupilam dwie bluzki za az 9zl ![]() gratuluje wszystkich dzieciaczkowych osiagniec ![]() a no i udanych wypoczynkow wyjezdzajacym(ja sie w tym roku do tej grupy nie zaliczam) dygotko a Twoja mala po tej wieczornej porcji jedzenia zasypia od razu?bo moja czasem tak,wtedy nie ruszam jej tych zabkow,ale jak nie spi,to ta szczoteczka jej przejezdzam po nich,maczam w przegotowanej wodzie zreszta mala baaaardzo ta szczoteczke polubila,i bardzo chetnie daje sobie nia tam poszorowac ![]() saaraa moja najbardziej lubi jesc bobodent,najpierw buzi nie chce otworzyc,a za chwile wszystko mi z palca zjada ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- o plyn tez maila pytac,my uzywalismy emolium ale kurcze drogie to i malo wydajne,moze ten nivea tez sie u nas sprawdzi? bo po johnson's baby nas strasznie zawsze wysypuje,jak i zreszta po loveli,mala jest w plackach cala
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez ostatnio sama kawke mrozona robię (rozpuszczam lyzeczke kawy rozp. w gorącej wodzie,dosypuje lyzeczke cukru rafinowanego i waniliowego,zalewam zimnym mlekiem i wrzucam loda waniliowego,mniami).
Mala rozbrykala się na podłodze na całego .I nadal wcina obiadki z przepisów wiolki Idzie druga dwójka górna i chyba jedynki lada moment zaczną na wierzch wylazic.ale już nie marudzi ![]() Goldi Gotye właśnie leci Eee,marudzi,już sobie popisalam... |
|
|
|
#4347 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja miałam ale jakos po ciązy nie chcą mi się trzymać :P porażka ale zabiłabym za moje dlugie pazurki ( ja przy dziecku miałam długie i nic jej nie bylo -kwestia wprawy- jak ktos nosi krotkie to krotkie, a ja wiecznie na dłuuuugich leciałam )---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
super wiesci Olusia - gratki że córa szamie wiolqnowe obiadki moja nadal pokłocona z łyżeczką
|
||
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki
Mamy 3 nowiuskie gorne jedynki ![]() Adam sie takiej nowosci nauczyl- klade go sobie na piersi, przytulamy sie i oboje spiewamy aaaaaaaaaaaaaaaaa ajajajajajajajajaja na nute dosc biadolaca- ale fun ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- A Dpminek dzis ygrzebal ziemie z kwiatka na kwietniku i mial zabawe wcierajac ja w dywan i podloge Ja widzialam tylko na zdjeciach ![]() Poza tym zul Mi mowil ze bawili sie bardzo ladnie tylko co chwila wybuchali placzem- poszedl zobazyc co jest- chlopcy wyrwali kabel od ladowania bazy do telefonu domowego i go namietnie jedli. Zul mowi ze mozliwe ze jak brali do buzi to ich dc popiescil ![]() Jezu trzeba miec oczy dookola glowy, kupilam 2 bramki na schody, zabezpiezenia kontaktow, takie cosie do szuflad i drzwi, telefon byl odstawiony wysoko bo po niego siegali- ale gniazdko jest na ich poziomie- niewazne ze krzeslem zastawione bo oni pod krzeslo wlezli i za kabel ciagneli
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za zebulka---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Glam ja mojego jednego z oczu nie spuszczam bo boje sie, ze cos wyszpera sobie. A dwojka jak ida w jedna strone to pol biedy ale jak sie rozpelzna to juz gorzej![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Siora widze Cie, co u Was |
|
|
|
|
#4350 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam Nivea i git do ciałka i włosów ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
super!
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

bo u mnie wichura i ulewa ze

żula Glam hehehehe