|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
hej
ewelka, wieeeeedziałam! czułam to dosłownie! gratulacje wielkie, przeogromne! bś, wyglądasz ślicznie Jutro jadę do tża siostry także mogę być rzadziej...
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Przechwaliłam...
![]() Właśnie pojechałam się z siostrą od głupich p*zd i obecnie nie jest moją siostrą
|
|
#1683 | |||
|
Zakorzenienie
|
wróciłaaaaaa
ale super! Julian w końcu będzie miał kontakt z obojgiem rodziców jednocześnie strasznie źle musiał przejść tą ostatnią, wielokilometrową rozłąkę ;/ Cytat:
![]() ![]() u mnie protetyka to byłby pewny zawód. no ale cóż :P Cytat:
)chociaż jednocześnie nie wyobrażam sobie ich sytuacji, jak wiele one tracą, jak wiele mogłyby przeżyć, a nie przeżyją ;/ ja uważam że mam całe życie na założenie rodziny. i żal mi na to poświęcać młodości. Ok, rozumiem, że są dziewczyny, które marzą własnie o rodzinie, nie mają takich "priorytetów" jak ja - wieczne studiowanie, fajne imprezy, podróże, znajomi; ale niektóre zakładają rodziny nie wiem dlaczego...? i później są sfrustrowane, nieszczęśliwe i mają wyrzuty do całego świata, że wszyscy szaleją, a one niańczą dzieci i przynoszą facetowi ciepłe papciuszki. mam taką jedną dobrą koleżankę. wiecznie siedziała z rodzicami, ich znajomymi ;/;/ praktycznie do 24 roku zycia nie wiedziała co to znaczy mieć dużo znajomych, fajnie się bawić w ich towarzystwie urodzila dziecko, wyszla za maz, jest tuz przed 30stka i co się okazuje, że zaczyna mówić, że żaluje, ze urodzila dziecko, bo ono ja ogranicza w kontaktach z kolezankami, w wychodzeniu na imprezy ;/;/ nie wyszalala sie, i z tego co widze, to rozstanie sie z facetem ![]() Cytat:
Brakowało mi Ciebie, moje serdunio tęskniło ![]() ale mam księzniczkowe paznokcie !!!!!!!!!!!!!! takie różowo brokatowe, a ten brokat naku.rwia blaskiem w slońcu ;D od dzisiaj jestem na diecie, cel to 2,5 kg w miesiąc ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- w ogole, to moje serce jest przepelnione miłością do Was, jest w nim tyle tej miłości, ze ona az sie wylewa ![]() co myslicie o białych strojach kąpielowych
|
|
#1684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na relację i może na zdjęcia ![]() Tej o której myślę ![]() Cytat:
o co poszło?![]() Bania, białe stroje są ok, ale jeśli mają jakiś dodatek kolorowy, np.:jakieś różowe serduszko między cyckami taki widzę Wiecie jak fajnie mieszkać razem? ![]() Wstaję o 6:00, wyleguję się jeszcze, dostaję kubek mleka do łóżka,a tż w kuchni robi mi śniadanie do pracy Żeby jeszcze podgrzewał mleko to byłoby lepiej niz u mamy :PWczoraj przyszli rodzice, brat i moja księżniczka |
||
|
|
|
#1685 |
|
Wtajemniczenie
|
monia, jadę do tej normalnej
tamta s*** siedzi w UK. ahhh pamiętam te początki, było idealnie! teraz to musiałabym się prosić o śniadanie do łóżka haha bania, pokaż pazury my też Cię kochamy ![]() mi się osobiście białe stroje się nie podobają
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-08-02 o 11:35 |
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa to spoko bo już myślałam, że do tamtej suczy :P A z drugiej strony pomyślałam, że do niej byś przecież nie pojechała
![]() Właśnie zdaję sobie sprawę, że mam się cieszyć bo potem pewnie tak nie będzie Wczoraj mówię do R., że w sumie mówią że wspólne mieszkanie to tylko sprzątanie i rachunki,a my na dobrą sprawę nie mamy co robić i moglibyśmy cale popołudnie leżeć w łózku albo siedzieć na balkonie czytać gazety Ciekawe kiedy to się zmieni
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, nie ważne o co ważne, że tym razem to ona się na mnie darła jak opętana, a ja wkurzałam ją swoim spokojem i głupawym uśmieszkiem
|
|
#1688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje cudowne serduszko ma podobnie! Z białymi strojami trzeba uważać . Ale jak stanik ma jakieś usztywnienie i nie widać sutków, majtki po wejściu do wody (ani broń boże przed ) nie prześwitują to spoko . Jak ktoś się na ciemno opala to zawsze ładnie kontrastuje . Cytat:
Noo fajnie jest mieszkać razem, nawet mi nie mów Cytat:
![]()
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super mi sie podobaja tak wlasnie mysle i mam w glowie kilka obrazkow z bialym strojem, ale trzeba byc ladnie opalonym i fajnie by bylo gdyby tak stroj mial jakis dodatek jak Monia pisze, zeby nie bylo za nudno
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak to prawda, że kobiety są przewrotne i zawsze chcą tego co nie mają
![]() Baniak mając piękne loki robi trwałą prostującą, a Psyhol jutro idzie zrobić sobie trwałą loczkową Jaram się!!!!!!!
|
|
#1691 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz u nas istnieje takie przekonanie że jedynacy są rozpieszczeni sama jednak nie uważam żebym była rozpieszczona Cytat:
Cytat:
![]() BŚ świetnie wyglądasz! Cytat:
![]() Agnes odpocznij, zrelaksuj się białe stroje są ekstra do opalonego ciała! pod warunkiem że mają jakieś wkładki i sutki nie prześwitują spod mokrego materiału Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
.
Przypomniało mi się coś i musiałam edytować
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-08-02 o 22:59 |
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, Ty masz mojego fb?!
|
#1694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż potem trwałą, nie wyobrażam sobie Ciebie w lokach ![]() Cytat:
![]() Odebraliśmy wczoraj łóżko Mój lanos wyglądał jak samolot, część wystawała z bocznych szyb, część z bagażnika Wieczorem wpadli do nas znajomi, siedzieliśmy na balkonie pijąc piwo, obstawiliśmy się świeczkami, z domu leciała muzyka, pełen relaks |
||
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, jak to?
Przecież pokazywałam Wam się w naturalnych włosach... Wtedy jeszcze długich i były falowane ![]() Alexis zabrzmiało to tak jakbym miała sobie zrobić klasycznego rudego barana na łbie
|
|
#1696 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
raz na wizaż jakiegoś linka chyba wstawiałaś czy coś takiego ![]() widzę że jesteś już na utrzymaniu? tak moment straciłaś te 4 kg czy wreszcie zauważyłaś że wcale nie musi być 57? Cytat:
Nie nie co Ty , po prostu chciałam Cię ostrzec |
||
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis machnęłam na to ręką
Od października będę biedną studentką i wtedy będę chudła Teraz szkoda mi czasu i energii na liczenie kcal ![]() Wczoraj na kolację zrobiłam naleśniki z czekoladą, jagodami i bitą śmietaną.
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
W klubie pisałam dlaczego! Szczególnie mnie to nie rusza, ale jednak się wygadałam
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytaj o typach skrętu zanim pójdziesz do fryzjerki Laura, co z tymi nalesnikami w końcu
|
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() psyhe jestes mega odwazna bo na średnich / krotkich wlosach stracisz duzo z dlugosci jak sie podkreca to pójda do góry. No ale jak tego chcesz, ciekawa jestem jak wyjdzie kiedy idziesz??
|
|
#1702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego krecone wlosy trzeba cieniowac jak jest ich za duzo na glowie Cytat:
Cytat:
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Jak koleżanka robiła mi na jakieś wesele fale prostownicą to włosy skróciły się do ramion,a były to niewiele mocniejsze fale niż moje naturalne. Z 15 cm. z długości poszło. Dlatego też bałabym się ryzykować
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Styling odradzam, robila moja mama i kuzyna zona, obie wygladaly nieciekawie
strasznie postarza. zreszta trwala tez jest brzydka, daje efekt barana
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stwierdziłam, że jak kiedyś będę miała szczupły ryjek to sobie zetnę na takiego krótkiego baranka
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1707 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałaś chyba zrobić dzisiaj ![]() ja mysle ze wyjesz przed lustrem jesli zrobilas! hehe a tak serio to jestem mega ciekawa co Ci przyszlo do glowy?!Cytat:
czy wyjazd coś zmienił - nie zmienił, nie miał co zmieniać, po prostu tz musi zdac sobie sprawe z tego, ze ja nie bede tolerowala takiego zachowania jak tamto, ktore opisalam wam jakies 2 miesiace temu; ja sformulowanie "towarysz zycia" biore calkiem doslownie i zupelnie na serio; jezeli facet przestanie byc takim towarzyszem w zyciu, a zacznie byc osoba ktora staje na drodze mojego szczescia, to wybiore szczescie,a z faceta zrezygnuje :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Mam loki i wyglądam uroczo
Jak odzyskam aparat to Wam cyknę foto ![]() Krótkie loki też mogą wyglądać spoko, kwestia podpięcia tu i tam
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Taak, ciachnę sobie kiedyś coś w tym stylu i będę wyglądać pięknie
Aczkolwiek bardziej myślę o takiej fryzurze, gdzie będą mi się loki kończyć na wysokości ramion, ale ciężko mi znaleźć zdjęcie czegoś takiego, bo zazwyczaj są albo fale albo jakieś afro :P:
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Wchodzę neidawno na fb,a tam wszystko powychodziły za mąż, rodzą dzieci, nie pracują. Na początku trochę mnie coś ukuło, wiesz coś w stylu "ja zostałam z tyłu",ale potem pomyślałam "kurde, Ci ich mężowie nawet przystojni nie są"
a jak wpadnę w dzieciate mężatki to czuję się jak nieudacznik życiowy
urodzila dziecko, wyszla za maz, jest tuz przed 30stka i co się okazuje, że zaczyna mówić, że żaluje, ze urodzila dziecko, bo ono ja ogranicza w kontaktach z kolezankami, w wychodzeniu na imprezy ;/;/ nie wyszalala sie, i z tego co widze, to rozstanie sie z facetem
.
tamta s*** siedzi w UK. 

Piekarnik Laury