![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
A jak jest spod, a jak znad? I w jakiej płaszczyźnie ustawiamy kręgosłupik? :BigGreen:
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Win, ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Zaczęło padać!
![]() |
#63 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
U nas do godz 15 było 35 st, a potem zalało pół Gdańska
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Nindżopesz
|
Oz kokufa, ale mnie sasiad podkufil!
![]() Pamietacie jak pisalam, ze ichniejszy kot na 9-tym pietrze lazi po barierce, wspina sie na nasz dach? Nocami lazil po naszym daszku balkonowym i miauczal. Wspominalismy im, zeby zalozyli siatke ale nieee bo po co, mieli 3 kothy i zaden nie spadl. A tu dzis wisi kartka, ze wczoraj zaginal... Albo zlazl albo spadl ![]() Niektorzy to jednak nie maja wyobrazni, tylko, ze to zwierzak przez nich cierpi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
no so
![]() Cytat:
![]() a wszędzie znaczy gdziebądź ![]() ![]() ![]() przypomniało mi się, że jeszcze okolice No Mercy znasz, możesz zaprezentować warszawskie klimaty fabryczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
ale to była dobra tradycja, można by do niej wrócić
![]() ![]() Cytat:
![]() Pada.... Tak sobie przypomniałam że w zeszłym roku się zaklinaliśmy że podjedziemy na Woodstock albo przynajmniej na Off'a pójdziemy (którego mamy za płotem) i jak zwykle wyszło jak zwykle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Same zalety ![]() Cytat:
![]() To też jest niepoprawne ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |||
BAN stały
|
Tak właśnie żem myślał
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pięknie, po prostu pięknie! ![]() ![]() Nie chciałbym nikogo palcem wskazywać, ale to Spo była tą pierwszą, tym Lutrem w spódnicy, który zakpił sobie z tej szczytnej tradycji, wprowadzając nowe ![]() Czy Ty się aby ze mnie nie natrząsasz? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No więc właśnie widzisz, jak ja znam Warszawę ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Ofszę ![]() Ja sama raczej bym nie miała zapędów do zwiedzania Łazienek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||||||
Panaroja
|
Znad wody mineralnej w ramach othódzania nadal
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mimo że teoretycznie słownik podaje taką konstrukcję jako poprawną , dla mnie będzie to na wieki wieków rusycystyczny regionalizm . Ale z drugiej strony co się ministerstwa czepiać , jeżeli błędy językowe są wszędzie i to nikogo nie razi ( z wyjątkiem niektórych , którzy cenią sobie precyzję przekazu informacji pod względem zarówno treści jak i formy ![]() no , wreszcie ten obiecany deszcz doszedł ,ale w ilościach śladowych , coś kiepsko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Małżon dziś mi mówi : wiesz , ty chyba tak jakby trochę schudłaś ? ![]() ![]() ![]() I przerzuciłam się na pieczywko chrupkie żytnie ![]() Melk , a z atrakcji warszawskich o Pałacu Kultury zapomniałaś ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Macham znad zmęczenia i ogólnie myśli żeby sobie głowę odciąć na gilotynie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry wieczór baru temu ![]() z zainteresowaniem czytam Wasze uwagi nt języka naszego ojczystego ![]() i kupiłam lakier do paznokci ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |||||
BAN stały
|
Czy to jakaś wizyta zobowiązująca?
![]() Zamęczysz się, bieeednaaa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najpierw przytyłaś, następnie wyładniałaś, a teraz schudłaś, hmmm... co będzie następne? ![]() Cytat:
![]() --- Teziak... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.no tak jakby wuaśnie ![]() 3.oooo , jakże się suodko o mnie zatroszczyłeś ![]() 4.nie macie szans , dziś jusz waga mi pokazała kilogram mniej ![]() ![]() 5.cholera , też nie wiem , chyba się zacznę bać ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Jadę zrobić małą rundkę autem siostry, mam nadzieję, że wszystko mi się uda, bo na chwilę obecną siedziałem w nim parę minut tylko, na fotelu pasażera (a z nowości - za kluczyk robi pilot, wciskany do dziury, a za ręczny - guzik jakiś, gdzieś, sam nie wiem jeszcze, gdzie) ![]() Może do Polo się gaznę*? ![]() *Pamiętacie z lat dziecięcych "Daaaj się gaaaznąąąć" ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale z tego zdania wynika ze to szkoła tylko dla szesciolatków i przy okazji przyjazna, a w pierwotnym zamysle miała byc szkoła dla róznolatków a przyjazna tylko szesciolatkom ![]()
![]() |
#78 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ale ja też długo machałam znad myśląc że skoro spod to i znad ![]() ![]() ![]() włąśnie śpiewamy sobie Korę - starą Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-03 o 18:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
a ło
![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
BAN stały
|
No guzik, przycisk taki, do naduszania
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dajesz! ![]() --- Ojciec na kolonie jedzie jutro ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słowem lakier not maj tajp ale potrafi wyglądać dobrze na ludziach - bom widziałą |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No nic, właśnie stanęłam w takim ogniu pytań, że aż się poryczałam, bo oczywiście wszystko wypowiedziane z protekcjonalnym uśmieszkiem i takim agresywnym tonem, jakbym komuś krzywdę robiła. Ale spoko, grunt, że nam właśnie kolację na jutro gotuje i powiedziała, że przecież go z domu nie wyrzuci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.