MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-30, 17:30   #301
Pergaminator
BAN stały

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Do siusiania
Tu masz rację, przeoczyłem tą funkcję, choć jest najczęstsza

Cytat:
Napisane przez lemoorka
Ja bym powiedziała tak blondynki lubia jasne , a brunetki ciemne przyrodzenie. Żeby pod kolor włosów pasowało
Z lewicy wola za to czerwone- wiadomo, że lewica jest czerwona- analogia do czerwonego lewicowego Zagłebia.
O pogladach prwaicowych luba dwa na raz- analogia do władzy.
Nieśmiałe w spodnie nie zaglądają.
Smiałe najpierw CIe obmacaja

hmmm ja bym Ci poleciła renate b. lubi sex jak koń owies Tylko, że zamężna
Ty sobie żartujesz, a ja poważnie, przecież może być jakaś zależność np. murzyni mają większe penisy, to murzynki wolą większe. A azjatki wolą mniejsze. A że azjatek mało w Polsce, to może wśród Polek jest jakiś podział, nie mówię żeby zawsze sie sprawdzał, ale zeby była jakaś prawidłowość
Pergaminator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 17:33   #302
lemoorka
Zakorzenienie

No to Ci opisałam silną korelacje wystepującą między partią, śmiałością, itd a wielkościa penisa
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 17:38   #303
Pergaminator
BAN stały

Cytat:
No to Ci opisałam silną korelacje wystepującą między partią, śmiałością, itd a wielkościa penisa
Ale ja poważnie mówię, masz koleżanki to pewnie rozmawiacie ze sobę, to może wiesz. Jeśli nie wiesz, to oszczędź sobie takich postów(śmieszne, ale ja mam problem, a w problemach trzeba pomóc, a nie wysmiewać )
Stary 2007-01-30, 17:44   #304
lemoorka
Zakorzenienie

Zasmuce Cie, mamy ambitniejsze tematy niz wielkośc penisa Poza tym mam wiekszośc qmpli, a ich o takie rzeczy nie pytam

Nie wysmiewam. Pergaminator Ty pytasz o gusta, preferencje, co do wielkości. Jak dobrze wiesz o gustach się nie rozmawia

Mówiąc cąłkiem poważnie, jak dobrze wiesz wszytsko wychodzi w praktyce. Niektóre kobietki sa drobno zbudowane i penis wielkości 20 cm to byłaby dla nich tragedia. Inne sa znowu obdarzone przez nature bardziej rozciągliwa pochwa i wtedy wola mężczyzn z większymi. Itd

Poza tym nie chce mi sie powtarzac, ale liczy się technika, czułośc, wrazliwośc na potrzeby innej osoby, etc.
Stary 2007-01-30, 17:47   #305
Pergaminator
BAN stały

Cytat:
Niektóre kobietki sa drobno zbudowane i penis wielkości 20 cm to byłaby dla nich tragedia.
Czyli myślisz, że te szczuplejsze mają mniejsze pochwy?
Stary 2007-01-30, 17:49   #306
lemoorka
Zakorzenienie

TO nie jest zależne od figury. Zreszta szczuplejsze Szczupleksz amogła być wcześniej misiaczkiem

Od matki natury.

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-01-30 o 18:19 Powód: Post pod postem.
Stary 2007-01-30, 17:52   #307
Pergaminator
BAN stały

Cytat:
TO nie jest zależne od figury.
To od czego?
Stary 2007-01-30, 17:55   #308
lemoorka
Zakorzenienie

OD matki natury
Stary 2007-01-30, 18:18   #309
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pergaminator Pokaż wiadomość
Tu masz rację, przeoczyłem tą funkcję, choć jest najczęstsza

Ty sobie żartujesz, a ja poważnie, przecież może być jakaś zależność np. murzyni mają większe penisy, to murzynki wolą większe. A azjatki wolą mniejsze. A że azjatek mało w Polsce, to może wśród Polek jest jakiś podział, nie mówię żeby zawsze sie sprawdzał, ale zeby była jakaś prawidłowość
Z tego co mnie wiadomo nie istnieja takie zależności, że jak czarnoskóry mężczyzna to od razu ma lasso w spodniach, a jak azjata to ma mikroprocesor.

Cytat:
Napisane przez Pergaminator
Przejrzałem uważnie cały wątek - większosć k0obiet twierdzi, że wielkość nie ma znaczenia, ale jednak sporo jest takich,które uważaja, ze ma znaczenie.
W związku z tym mam pytanie - czy da się rozpoznać po wyglądzie zewnetrznym albo zachowaniu czy poglądach jakie która kobieta lubi? Np. czy jest prawidłowość, że blondynki wolą wieksze, a brunetki mniejsze albo na odwrót.Albo dziewczyny o poglądach prawicowych wolą mniejsze a o lewicowych większe. Lub nieśmiałe wolą mniejsze a bardziewj śmiałe wieksze. Jak myślicie jest taka zależność???
Pytanie nie jest tylko teoretyczne, bo rzuciłem dziewczynę i chciałbym wiedzieć jakiej kobiety szukać.Proszę o podpowiedzi
Zadajesz pytania rodem z piaskownicy, wręcz śmiem twierdzic, że robisz sobie jajca z nas. Nie wiem ile masz lat i kto Ci naopowiadał takich bzdur, że istnieją jakies podziały. Skąd Ci się to w ogóle wzięło, że da się coś takiego rozpoznać? Że istnieje taka prawidłowość?
No, a juz totalna groteską jest pytanie o to jak rozpoznac facetkę, która woli i lubi mniejsze/większe penisy!
Jedno jest pewne, panie nie lubią zakopleksionych panów, które je chcą/próbują zaszufladkować wg. swoich urojonych kryteriów.
Stary 2007-01-30, 18:27   #310
Pergaminator
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Z tego co mnie wiadomo nie istnieja takie zależności, że jak czarnoskóry mężczyzna to od razu ma lasso w spodniach, a jak azjata to ma mikroprocesor.

Zadajesz pytania rodem z piaskownicy, wręcz śmiem twierdzic, że robisz sobie jajca z nas. Nie wiem ile masz lat i kto Ci naopowiadał takich bzdur, że istnieją jakies podziały. Skąd Ci się to w ogóle wzięło, że da się coś takiego rozpoznać? Że istnieje taka prawidłowość?
No, a juz totalna groteską jest pytanie o to jak rozpoznac facetkę, która woli i lubi mniejsze/większe penisy!
Jedno jest pewne, panie nie lubią zakopleksionych panów, które je chcą/próbują zaszufladkować wg. swoich urojonych kryteriów.

Nikt mi nie opowiadał bzdur i wcale nie twierdzę, ze są jakieś podziały, ale wiadomo że są prawidłowości. Chciałbym np. azjatkę, bo czytałem że one mają krótsze średnio o 2 cm pochwy od Europejek, średnio to nie znaczy że każda, a murzynki mają średnio o 2 cm większe.Ale azjatek mieszkających w Polsce jest niedużo, osobiście poznałem tylko 3 ,ale wszystkie zajęte.
Próbuję tylko ustalić czy może wy znacie jakieś prawidłowości. Tak będzie lepiej i dla mnie i dla kobiet bo ja znajdę odpowiednią i nie będę odchodził po paru randkach od dziewczyny co do której przypuszczam, ze woli duże bez pożegnania(zawsze mogę się mylić)-ona obrażona a ja może marnuję szansę.
Dlatego pytam. Jeśli uważacie że nie da sie poznać to napiszcie że nie da się poznać, ale może któraś uważa inaczej
Stary 2007-01-30, 19:12   #311
SiSleyS
Zakorzenienie

Pergaminator- ale się uśmiałam i Ty masz naprawdę 26 lat???

A TE SŁOWA POMADKI WYPISZ SOBIE NA CZOLE:
SiSleyS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 19:24   #312
Pergaminator
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość

Każdy ma jakieś kompleksy, ja mam taki .Równie dobrze można powiedzieć, że kobiety też mają kompleksy i też nie pwoinniśmy się z nimi umawiać.Ale jeżeli nie ma za dużo kompleksów o je tolerujemy.

Wracając do tematu, to dzisiaj pytałem mojej przyjaciółki co na ten temat sądzi i powiedziała, że chyba nie ma żadnych kryteriów co do tego jak rozpoznać kobietę, która lubi duże, jaka małe, a dla jakiej nie ma to różnicy. Powiedziała jadnak, że jeśli już by jakieś przyjąć to, że biuściaste chyba lubią duże penisy. co o tym sądzicie?
Stary 2007-02-01, 01:31   #313
olina852
Raczkowanie

oooo taaak wreszcie znalezlismy wlasciwe rozroznienie..moja przyjaciolka nosi stanik 70 b i lubi srednie, siostra 75 C i lubi duze a ja 75 D wiec lubie ogromne...moj facet ma takiego po kolana ale ja mam duzy biust wiec w zwiazku z tym duza pochwe i sie nie martwie....
olina852 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-01, 01:41   #314
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy ma jakieś kompleksy, ja mam taki .Równie dobrze można powiedzieć, że kobiety też mają kompleksy i też nie pwoinniśmy się z nimi umawiać.Ale jeżeli nie ma za dużo kompleksów o je tolerujemy.

Wracając do tematu, to dzisiaj pytałem mojej przyjaciółki co na ten temat sądzi i powiedziała, że chyba nie ma żadnych kryteriów co do tego jak rozpoznać kobietę, która lubi duże, jaka małe, a dla jakiej nie ma to różnicy. Powiedziała jadnak, że jeśli już by jakieś przyjąć to, że biuściaste chyba lubią duże penisy. co o tym sądzicie?
Tak, a małe biusty lubią 10 cm
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-01, 09:21   #315
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olina852 Pokaż wiadomość
oooo taaak wreszcie znalezlismy wlasciwe rozroznienie..moja przyjaciolka nosi stanik 70 b i lubi srednie, siostra 75 C i lubi duze a ja 75 D wiec lubie ogromne...moj facet ma takiego po kolana ale ja mam duzy biust wiec w zwiazku z tym duza pochwe i sie nie martwie....
To jakie ja musze lubic z moim 80E? Wielkosci PKiN? ;P

Primo: Za "biusciaste" czuje się urazona, jakos nie pasuje mi to okreslenie.
Secundo: Nie ma zadnych, ale to zadnych zewnetrznych objawow wskazujacych na to jakiej wielkosci penisa chcialaby dana kobieta. Zrozum to.
Co o tym sadzimy? Mimo 26 lat jestes za mlody emocjonalnie na seks.
Tertio: Jesli masz zadawac takie pytania, a nie chcesz sie stac posmiewiskiem dla 137 164 osob, to lepiej przestan zadawac te pytania.
Dlaczego? Bo wiekszosc z nas nie wie czy ma smiac sie czy plakac.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-01, 11:37   #316
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość

Cytat:
Stane po stronie Pergaminatora. Kazdy ma kompleksy, nikt nie jest doskonały. Istnieje coś takiego jak tolerancja.......
Poza tym istnieje sprzężenie zwrotne, panie nie lubią zakompleksionych panów i odwrotnie.
Stary 2007-02-01, 18:23   #317
Pergaminator
BAN stały

Lemoorka dzięki za wsparcie.Masz rację, chodzi o tolerancję, bo przecież kobiety też mają kompleksy na punkcie urody, jedna uważaja, że mają za duzo ciała, inne że krzywy nos itp. Jeśli kobieta nie ma innych kompleksów to jest to do zaakceptowania.

Wracając do tematu, rozmawiałem też dzisiaj z moją siostrą, zapytałem jaki rodzaj kobiet lubi duże penisy, a dla jakich ma to mn9ejsze znaczenie i stwierdziła, ze słabo wykształcone przywiązują większą wagę do wielkości penisa. powiedziała, że inne kryteria raczej nie mają nic do rzeczy. To może tym tropem....A może prawdą jest to co mówiła moja przyjaciółka, że biuściaste. Tylko prosiłbym o nieironizowanie tematu, bo to poważny problem. Dlatego, ze zakochała sie we mnie wykształcona, ale (niestety) biuściasta koleżanka z pracy i nie za bardzo wiem, czy podjąć rekawicę. I proszę o nie podawanie odpowiedzi, ze miłość wszystko wybaczy itp. tylko o konkretne odpowiedzi, czy myslicie, ze te czynniki maja wpływ na poglądy dziewczyny. I czy może jakieś inne czynniki graja rolę, przy tym jakie kobieta lubi penisy.
Stary 2007-02-01, 19:03   #318
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Lemoorka dzięki za wsparcie.Masz rację, chodzi o tolerancję, bo przecież kobiety też mają kompleksy na punkcie urody, jedna uważaja, że mają za duzo ciała, inne że krzywy nos itp. Jeśli kobieta nie ma innych kompleksów to jest to do zaakceptowania.

Wracając do tematu, rozmawiałem też dzisiaj z moją siostrą, zapytałem jaki rodzaj kobiet lubi duże penisy, a dla jakich ma to mn9ejsze znaczenie i stwierdziła, ze słabo wykształcone przywiązują większą wagę do wielkości penisa. powiedziała, że inne kryteria raczej nie mają nic do rzeczy. To może tym tropem....A może prawdą jest to co mówiła moja przyjaciółka, że biuściaste. Tylko prosiłbym o nieironizowanie tematu, bo to poważny problem. Dlatego, ze zakochała sie we mnie wykształcona, ale (niestety) biuściasta koleżanka z pracy i nie za bardzo wiem, czy podjąć rekawicę. I proszę o nie podawanie odpowiedzi, ze miłość wszystko wybaczy itp. tylko o konkretne odpowiedzi, czy myslicie, ze te czynniki maja wpływ na poglądy dziewczyny. I czy może jakieś inne czynniki graja rolę, przy tym jakie kobieta lubi penisy.
A dlaczego nie ?
Jej, ale co tu wybaczać, kocha się nie tylko za coś, ale pomimo wszystko
A jeśli boisz się reakcji zakochanej koleżanki z pracy na widok penisa, to może najpierw oczaruj ją swoją osobą, a dopiero potem ciągnij do łózka

A kwestii zależności upodobania co do wielkości a poziomem wykształcenia nie skomentuję...
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-01, 19:21   #319
Pergaminator
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ally83 Pokaż wiadomość
A jeśli boisz się reakcji zakochanej koleżanki z pracy na widok penisa, to może najpierw oczaruj ją swoją osobą, a dopiero potem ciągnij do łózka
Nie zamierzam ciągnąć jej od razu do łóżka, do tej pory miałem tylko 4 partnerki, w tym ostatnia była moją dziewczyną, wczesniejsze 3 to tzw. szybkie numerki.
Uświadomie po co u mnie takie obsesyjne dążenie do kryteriów. Własnie z moją dziewczyną tak było, ze była bardzo zakochana, ale jej wcześniejszy miał bardzo dużego. No i kiedy miłość do mnie nieco jej przygasła, to przestała tak niewinnie patrzeć na sex, przez tylko pryzmat miłości.
Z koleżanką zakochaną we mnie może być tak samo.

A może wziąść sobie dziewicę?Tylko czy po pewnym czasie nie będzie chciała spróbować jak to jest z innym?

Cytat:
Napisane przez Ally83
A kwestii zależności upodobania co do wielkości a poziomem wykształcenia nie skomentuję...
Odpowiem tak jak ty - a dlaczego nie??? Skomentuj. Może jednak coś w tym jest, oczywiście nie w każdym przypadku, ale co do wiekszości to kto wie czy nie ma jakiejś reguły...
I juz by była jakaś wskazówka
Stary 2007-02-02, 16:00   #320
myShaczeQ
Zadomowienie

GG do myShaczeQ

Cytat:
Nie zamierzam ciągnąć jej od razu do łóżka, do tej pory miałem tylko 4 partnerki, w tym ostatnia była moją dziewczyną, wczesniejsze 3 to tzw. szybkie numerki.
Uświadomie po co u mnie takie obsesyjne dążenie do kryteriów. Własnie z moją dziewczyną tak było, ze była bardzo zakochana, ale jej wcześniejszy miał bardzo dużego. No i kiedy miłość do mnie nieco jej przygasła, to przestała tak niewinnie patrzeć na sex, przez tylko pryzmat miłości.

A może wziąść sobie dziewicę?Tylko czy po pewnym czasie nie będzie chciała spróbować jak to jest z innym?

Odpowiem tak jak ty - a dlaczego nie??? Skomentuj. Może jednak coś w tym jest, oczywiście nie w każdym przypadku, ale co do wiekszości to kto wie czy nie ma jakiejś reguły...
ale czy Ty nie mozesz zrozumiec ze NIE MA zadnego kryterium zwenetrznego ?!

Lemoorko kompleksy kompleksami a inteligencja inteligencja. I tolerancja nie ma nic do rzeczy w tym momencie. Wypowiedziala sie na ten temat odpowiednia ilosc kobiet, zeby wbic jednemu facetowi do glowy ze nie da rady poznac jaka dlugosc pochwy ma kobieta tylko i wylacznie po wygladzie zewnetrzym.

To juz nawet nie jest zabawne, tylko zenujace

I drogi Pergaminatorze podpisze Ci gwarancje, ze 12 to odpowiednia dlugosc, zeby zadowolic kobiete, jesli ma sie chociaz odrobine pojecia o tym czego kobieta tak naprawde w lozku potrzeuje.

myShaczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-02, 21:49   #321
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 14:21   #322
Candiiia
Rozeznanie

Pergaminator brak mi słow. Mówić coś do Ciebie to jak grochem o ściane. Jak mowi MyShaczeQ ( i wiele innych 'zgromadzonych' tu pan ) - nie ma zewnetrzenego czy polegajacego na inteligencji kryterium. dorośnij
Candiiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 15:04   #323
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Mój drogi, jeśli chcesz mieć pewność, że kobiecie nie będzie przeszkadzał Twój rozmiar, to zafunduj sobie po prostu koszulkę z napisem "mam 12 centymetrów", jesli mimo tego kobieta będzie chciała się z Tobą umawiać, to znaczy, że akceptuje ten stan.

ironizuję, owszem, ale nie mam zamiaru Cię w żaden sposób obrażać ani robić Ci przytyków.
po prostu wszystkie tutaj próbujemy Ci wytłumaczyć, że nie ma zależności między preferencjami kobiety a jakimikolwiek czynnikami zewnętrznymi. jedyny sposób, żeby sprawdzić, to ZAPYTAĆ - stąd pomysł z koszulką, bo pytanie wprost mogłoby być krępujące dla jednej lub obydwu stron z resztą - nie ma gwarancji, że zapytanie się otwarcie o preferencje wszystko wyjaśni - niektóre kobiety mogą nie mieć zdania z powodu różnych, sprzecznych doświadczeń, a inne z powody tych doświadczeń braku lub niedomiaru.

nie ma żadnej reguły.
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 15:10   #324
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:

Nie rozumiesz, czy nie chcesz zrozumieć?

Musisz przyjąć do wiadomości i zrozumieć wreszcie, że nie ma takiego kryterium/cechy/oznaki, po której da się rozpoznać jakie penisy lubi kobieta!
I albo to przyjmniesz do wiadomości i skończymy rozmawiać o imaginacjach, albo ten wątek będzie się ciągnął w nieskończoność i my będziemy pisać swoje, a TY dalej będziesz wyskakiwał ze swoimi teoriami. Czyli błędne koło.
Stary 2007-02-05, 17:13   #325
Pergaminator
BAN stały

Dziewczyny - nie będę szukał już kryteriów. Może rzeczywiście ich nie ma, pewnie macie rację. Koleżance z pracy dałem jednak kosza.
Postanowiłem, ze poszukam dziewicy. Wydaje mi się, że tak będzie najlepiej. Dziewice nie mają jeszcze doświadczenia, więc może jakoś się ułozy. Natomiast jest problem czy po jakimś czasie nie będzie chciała spróbować z kimś innym. Tylko tego się obawiam. Ale jak nie widziała innych penisów to może nie będzie ją ciągnąć. A jak będzie no to trudno.
Stary 2007-02-05, 17:16   #326
calkiem-spoko
BAN stały

Pergaminator - piszesz poważnie czy zeby pośmiać się z tłumaczących Ci jak Abel krowie wizazanek?
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:32   #327
Pergaminator
BAN stały

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
Pergaminator - piszesz poważnie czy zeby pośmiać się z tłumaczących Ci jak Abel krowie wizazanek?

Piszę poważnie. Jeśli nie można rozpoznać po żadnych kryteriach preferencji dziewczyny, to nie mam zamiaru ryzykować, prawdopodobieństwo trafienia na nieodpowiednią partnerkę jest zbyt duże.
Dziewice też są niepewne, ale chyba bardziej pewnie się czuję w relacjach z nimi.
Stary 2007-02-05, 17:35   #328
calkiem-spoko
BAN stały

A moze wybierzesz droge starokawalerstwa i celibatu?
Ile dylematów mniej
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:44   #329
Pergaminator
BAN stały

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
A moze wybierzesz droge starokawalerstwa i celibatu?
Ile dylematów mniej

Celibatu napewno nie, a starokawalerstwa nie wykluczam, ale to dopiero jak z dziewicą nie wyjdzie
Jednak wolałbym uniknąć starokawalerstwa, meżczyźnie jest potrzebna kobieta
Stary 2007-02-05, 21:21   #330
SiSleyS
Zakorzenienie

na allegro są gumowe lalki z otworami...
SiSleyS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości