|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
. Te maliny z Marion rzeczywiście takie dobre? Zewsząd o nich słyszę...Nie ma to jak solidne sprowadzenie na ziemię |
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Mój bilans
![]() - 4 kremy do stóp FUSS WHOL - puder do stóp FUSS WHOL - dezodorant do stóp (sztuk dwie) - żel chłodzący do stóp - żel Isana (sztuk 2) - olejek Isana (sztuk dwie) woda rózana - 6 lakierów ( w tym 2 dostałam) - liner Essence - błyszczyk Essence - pomadka Celia Nude - spray do stóp przeciwko grzybicy - szampon Joanna ( do zmywanie olei) - tusz multi action Essence (wycofywany )- 2 cienie my secret - tusz z paatala -wax maska - 2 żele Cień litrowe - 2 żele Kamill I zakupy które dotarły do mnie 31 lipca po 19 olejek jaśminowy olejek migdałowy baza pod lakier wet n wild miodowy żel do paznokci woda toaletowa Scentini Nights Midnight Glow Avon -woda toaletowa Scentini Nights Purple Pulse Avon - 24K odżywka ze☠złotymi☠drobinkami Avon - puder prasowany Idealna Cera Avon - zestaw truskawka- czekolada (mgiełka,☠balsam, żel) Avon - szampon Avon -szampon oczyszczający Joanna (litrowy) maska bananowa Dolce maska do włosów rekonstrująca z panth Dolce zapas do mydła w płynie Joanna Zużycia: żel luksja 500ml tonik Garnier peeling oliwkowy Marion zmywacz biedronkowy krem do rąk Isana krem naturalny Babydream maseczka z minerałami z morza martwego Planet Spa krem do stóp FUSS WOHL krem do mycia twarzy Alterra jedwabisty olejek do ciała Avon krem Johnsons (probka 15ml) szampon Iroise 3 lakiery odżywka diamentowa Eveline hydrolat ze słodkich migdałów jedwab biosilk Reasumując: 18 zużyć 31 kupiłam sama 14 dostałam Tak patrząc na to to niektóre rzeczy kupiłam, które miałam na swojej wish liście i trafiła się okazja więc kupiłam.. A niektóre typu żele Kamill i lakiery to chyba mnie poniosło . I tak patrząc na wszystko to jstem zadowolona bo nie kupiłam: balsamów, kremów do rąk, toników Także ten w sierpniu tak jak mówiłam zakupów już nie robię
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-08-02 o 21:33 |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Parole - uuu, duuużo tych "IN"
![]() Wycofują tusz Essence Multi Action? ![]() Tak go lubię , chyba będę miała powód, by zaszaleć kolorówkowo w tym miesiącu (obym go tylko jeszcze gdzieś dorwała, bo w moim mieście Natury brak |
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wycofują ten zielony
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a może któraś z Was się skusi na ten krem Norela?
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale brawa za zużycia również. Jak Ci się udało zużyć aż 3 lakiery? Upiekłam dziś muffiny z jeżynami |
||
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeden zsechł się a dwa teraz się wzięłam i wykończyłam Mam dużo takich lakierów że jest na 3-4 malowania i zamiast wykończyć to ja się za inne biorę![]() I tak się mnożą one ![]() Mam o wizerunku i kampanii wyborczej, a studiuję politologię. Pracę mam napisanę tzn w czerwcu myślałam, że mi się uda obronić i się zmotywowałam. Ale dopadła mnie angina i odpuściłam No i zostało mi poprawić to plus wstęp i zakończenie napisać Muszę się zebrać w sobie bo chcę się bronić na początku września ![]() A Ty o czym piszesx?
|
|
#1359 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff
![]() Przestraszyłam się, że chodziło o różowo-czarny Uwielbiam go Może choć fotkę? ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow, to już jesteś na ukończeniu, ja dopiero zaczynam. Mój temat to: Polityka Francji wobec imigrantów Cytat:
![]() Nie wyglądają apetycznie, naprawdę. Robiłam w formie silikonowej i to najgorsze co może być. Muszę kupić chyba metalową.
|
||
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze piekę w silikonowych pojedynczych i się udają. Inna sprawa, że jak dotąd zawsze kręciłam muffinki według tego samego przepisu, modyfikując tylko dodatki
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zużyłam:
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też pierwsze zużycia
- odżywka nawilżanie po brzegi 250ml -żel pod prysznic dove z grantem 250 ml Zakupów brak.
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie kupiłam 5 balsamów.
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lakiery oglądałam ale postanowiłam nie kupować
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Za co?!
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatka jest przodowniczką w zużywaniu smarowideł do ciała, jej wolno
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wykończyłam żel do golenia Isany, ale co z tego skoro tak go lubię i trzeba kupić następny?
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do 2016 będę sobie mogła na niego patrzeć, bo jest taki śliczny! Gratuluję udanego bilansu I ślicznie wyglądają te rzęsy - bardzo naturalnie Dziś kupiłam sobie chabrowe spodnie w kant i wskoczyłam na szybkiego do Biedronki i wzięłam Błyszczyk fuksjowy z Bell Air Flow i lakier mleczny róż do frencha też Air Flow. Miałam też w koszyku szary lakier, ale odłożyłam. Nie zdążyłam nic innego obadać, bo beznadziejnie ustawili te kosmetyki zaraz przy kasach i co chwila mnie ktoś potrącał ![]() Zrobiłam wczoraj te pasemka, nawet niegłupio wyszły. W jednym miejscu tylko wyszło mi takie ciapnięte trochę za grubo... Parole, ale nakupowałaś Współczuję przejść z promotorem... Jak się cieszę, że mam już to za sobą! Ja miałam taką promotorkę, że najpierw była oschła, wymagająca więc nikt się do niej nie zapisał, a potem okazała się najlepszą promotorką ze wszystkich - mieliśmy małą 5-osobową grupę i zawsze miała dla nas czas i pomagała Najlepiej się zmusić, napisać, zdać w możliwie najwcześniejszym terminie, odkreślić grubą kreską i mieć spokój. I satysfakcję. Bo z pracą przecież Koshatko, ale zaszalałaś z balsamami! A jakie jakie? Ale Ty to możesz, bo wyszłaś z zapasów balsamowych.A mnie się czepiają o jeden niewinny balsamik! ![]()
|
|
#1375 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może się jeszcze znajdą chętne. A jak nie, to zawsze oszczędność kasy, tym bardziej że masz już sprawdzony krem ![]() Z tego co pamiętam, to klubem zarządza nosek, a ostatnio w ogóle się nie udziela. Może napisz do niej PW Cytat:
![]() Cytat:
Ja na szczęście miałam fajną babkę. Ale musisz się zebrać w sobie, bo takie odkładanie tylko pogarsza sprawę...Cytat:
|
||||
|
|
|
#1376 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aleś poszalała W sierpniu się popraw ![]() Gdybym nie miała 10 kremów... Dawaj! ![]() Powodzenia ![]() No to już nie poszalejesz kolorówkowo Jakie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak będziesz miała tyle balsamów, co Koshatka, to będziesz sobie mogła kupować nowe
|
||||
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzieje się tam coś? Bo jeśli nic nie ma to w sumie nie będę jej zawracać głowy Gdybym ja tyle miała, to faktycznie bym nie kupowała następnego edit: Właśnie wystawiłam 2 balsamy Fennel na allegro. Jeśli się sprzedadzą, to możecie być ze mnie dumne
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-08-03 o 17:08 |
|
|
|
|
#1378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fajnie Ci
.Cytat:
, a co do pogrubionego - ![]() Ciekawe, dlaczego ![]() Cytat:
A no nie |
||
|
|
|
#1379 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zrobilam spis kosmetykow nieotwartych datami waznosci, mam kilka waznych do grudnia 2012 a tak to 2013 i 14, sa tez na 2015 i 1 szt kremu na 2016. Glupio mi sie zrobilo jak pomyslalam ze ja juz bede po 30 a ten krem nadal bedzie wazny
Mam juz zyzycia no i zakupy - 5:5 Zastanawiam sie tez nad tym dlaczego nikt nie zglosil sie na rodanie na moim blogu. Wpis wisi od kilku dni, ludzie czytaja ale nikt sie nie zglosil. czy cos jest nie tak? Powiedzcie szczerze? TU link do rozdania
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

na razie chyba go nie wycofują, z Twoimi zapasami w 2016 mogłabyś go kupić dopiero
. Te maliny z Marion rzeczywiście takie dobre? Zewsząd o nich słyszę...

)
14 dostałam

, chyba będę miała powód, by zaszaleć kolorówkowo w tym miesiącu (obym go tylko jeszcze gdzieś dorwała, bo w moim mieście Natury brak 
Nie dość, ze na sile musialam być u niego na seminarium to w marcu poszedł na zwolnienie i nikt nam zgody nie wyraził na zmiane

lakiery oglądałam ale postanowiłam nie kupować
Ja na szczęście miałam fajną babkę. Ale musisz się zebrać w sobie, bo takie odkładanie tylko pogarsza sprawę...