|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ¶lubne Forum ¶lubne - zanim staniecie na ¶lubnym kobiercu, mo¿ecie tutaj podyskutowaæ na tematy jak: suknie, stroje dla ¶wiadków, wybór wiza¿ystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 184
|
Dekoracje domu Pani M³odej i M³odego
Witam Wiza¿anki, macie mo¿e pomys³y na dekoracje domu M³odej i M³odego? prosze o jakies fotki?
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 516
|
Dot.: Dekoracje domu Pani M³odej i M³odego
Jest du¿o mo¿liwo¶ci dekoracji, w zale¿no¶ci, jak wygl±da dom i ogród. Z regu³y korzysta siê z balonów, organzy, sztucznych kwiatów/stroików, wst±¿ek i tiulów. Na ogrodzenie mo¿na daæ balony lub organzê czy innym materia³ w pó³kola, mo¿na te¿ zawi±zaæ kokardki. Czêsto te¿ robi± pergole z balonów. Jak s± jakie¶ filary to mo¿na do nich daæ co¶ zielonego (bukszpan) i przewi±zaæ organz±, ewentualnie do³o¿yæ jaki¶ kwiat. Jest naprawdê du¿o mo¿liwo¶ci i ciê¿ko co¶ poradziæ, jak siê nie wie, jak otoczenie wygl±da. Kilka zdjêæ:
http://www.google.pl/imgres?q=dekora...9,r:4,s:0,i:80 http://www.google.pl/imgres?q=dekora...15&tx=72&ty=80 http://slubnecentrum.pl.tl/Dekoracja-domu-weselnego.htm |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 292
|
Hejka
Ja te¿ d³ugo my¶la³am jak udekorowaæ dom, planowa³am wykorzystaæ tiul, wst±¿kê, kwiaty. Ale ¿ycie zweryfikowa³o plany, rano w dzieñ wesela nie mia³am do tego za bardzo g³owy i zosta³a tylko przywieszona tablica na drzwi (Witamy Go¶ci Weselnych) i na dwóch skrzyd³ach bramy przywi±zane balony, w z³±czone chyba po 5, w dwóch kolorach. Ale mo¿liwo¶ci jest bardzo du¿o, na pewno co¶ fajnego wymy¶lisz
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 516
|
Je¿eli jest mo¿liwo¶æ to proponujê dekorowaæ dom w pi±tek wieczorem (je¶li ¶lub w sobotê), natomiast je¶li jest kto¶ to mo¿e to zrobiæ za Ciebie to w sobotê rano (ja tak dekorowa³am bratu, a jego nic nie interesowa³o
).
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 331
|
bardzo ciekawy w±tek jak co¶ znajde wrzuce
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 493
|
Wszelkie dekoracje domów i klatek schodowych mi siê niepodoba³y, a¿ do momentu jak zobaczy³am co s±siadce wyczarowa³a osiedlowa kwiaciarnia.
¯adnych tablic (juz pomijajac fakt, ¿e nie chcialabym miec gosci weselnych w domu przed slubem). Na drzwiach mieszkania zawieszone serce z bia³ych piórek. Na porêczach bia³a organza lub tiul, niby niedbale opleciona, niby niedbale zawi±zana kokadra. Na "zakrêcie" do tego tiulu doczepione serce z ga³zek. Na parapecie na pietrze "rzucony" tiul, u³ozone serca. A nad drzwiami do klatki powieszone dwa serca z bialych piórek. Skromnie, z klas±
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Forum ¶lubne
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

Ja te¿ d³ugo my¶la³am jak udekorowaæ dom, planowa³am wykorzystaæ tiul, wst±¿kê, kwiaty. Ale ¿ycie zweryfikowa³o plany, rano w dzieñ wesela nie mia³am do tego za bardzo g³owy i zosta³a tylko przywieszona tablica na drzwi (Witamy Go¶ci Weselnych) i na dwóch skrzyd³ach bramy przywi±zane balony, w z³±czone chyba po 5, w dwóch kolorach. Ale mo¿liwo¶ci jest bardzo du¿o, na pewno co¶ fajnego wymy¶lisz
).