Suknia marzeń cz. IV - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-03, 22:06   #4321
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Suknia marzeń cz. IV

Malawka - jeśli się nie mylę, to Kasioonya miała buty ze stronki bialebuty.com.pl ale może coś pomyliłam ...hmm
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 00:24   #4322
AnnBlus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwka Pokaż wiadomość
Tak jak dziewczyny mówią - nie powinno się decydować na suknię bez mierzenia (chociaż sama jeszcze nie mam wybranej sukni )

ale z tych które pokazałaś podoba mi się jedynie ostatnia - pozostałe jak dla mnie zbyt wydziwione.
Nie zamierzałam kupować bez mierzenia Chciałam tylko zebrać opinie i widzę, że większości się nie podobają. A ja nie lubię prostych, zwykłych sukien
AnnBlus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 08:16   #4323
mylady21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
zgadzam się

ja początkowo mierzyłam w całkiem inne kroje i modele zdjęcie katalogowe mojej sukni mi się w ogóle nie podoba. Swoją kupiłam tzn zamówiłam rok i 2 msc od ślubu i nie żałuję tego bo była idealna... a zmierzyłam raptem 5 sukien ale ponoć jestem jedną z nielicznych tak zdecydowanych
Haha, już Cię lubię. Jeśli jeszcze powiesz, że nie chodziłaś bez procesji, to będę Cię wręcz wielbić.

Ja mam dziś traumę spowodowaną - sorry, że to powiem- lekko świrniętymi psiapsiółkami P.M. - jedna dziewczyna rozwaliła swojej P.M. sukienkę - nie wiedząc czemu ciągnąc z całej siły za falbankę z delikatnej organzy, a druga za każdym razem wymyśla coś nowego w związku z czym suknia na ramiączka z przedłużanym gorsetem stała się suknia bez ramiączek z gorsetem w V. Krawcowa jest w depresji.

Nie powinnam tego mówić ale muszę się wygadać - i ostrzec zarazem.
Wolę P.M. bridezillę niż P.M - "marionetkę" w cudzych rękach.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez AnnBlus Pokaż wiadomość
Nie zamierzałam kupować bez mierzenia Chciałam tylko zebrać opinie i widzę, że większości się nie podobają. A ja nie lubię prostych, zwykłych sukien
Mi się projekty Very zasadniczo podobają, chociaż zwykle dałabym prostszą gorę tam gdzie się dużo dzieje na dole.
Stary 2012-08-04, 09:01   #4324
kasiulek850505
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mylady21 Pokaż wiadomość
Konia z rzędem, jeśli mi ktoś powie, czemu ona ma kolana tam gdzie suknia powinna się już kończyć, nawet przy 185 wzrostu?? I czemu tylko ja to widzę?
Nie tylko Ty to zauważyłaś. Jak wybierałam suknie ze zdjęć od razu eliminowałam tego typu kreacje, które z góry wiadomo, że stracą swój urok przy wzroście 168 właśnie ze względu na długość
kasiulek850505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 11:04   #4325
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:
U.S. only.

Ale ja nie przepadam. Ładne na zdjęciu, średnie na żywo. David's to moloch i tę masówkę widać.

Z Anglosaskich firm zdecydowanie wolę Alfreda Angelo czy Sincerity.
a jakie salony w Polsce oferują takie suknie niestandardowe, takie tiulowe, jakby rwane brzegi, organze... ???
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 11:28   #4326
axox
Raczkowanie

Cytat:
Haha, już Cię lubię. Jeśli jeszcze powiesz, że nie chodziłaś bez procesji, to będę Cię wręcz wielbić.

Ja mam dziś traumę spowodowaną - sorry, że to powiem- lekko świrniętymi psiapsiółkami P.M. - jedna dziewczyna rozwaliła swojej P.M. sukienkę - nie wiedząc czemu ciągnąc z całej siły za falbankę z delikatnej organzy, a druga za każdym razem wymyśla coś nowego w związku z czym suknia na ramiączka z przedłużanym gorsetem stała się suknia bez ramiączek z gorsetem w V. Krawcowa jest w depresji.

Nie powinnam tego mówić ale muszę się wygadać - i ostrzec zarazem.
Wolę P.M. bridezillę niż P.M - "marionetkę" w cudzych rękach.

.
Pewnie wiele z Was się ze mną nie zgodzi, ale ja polecam na przymiarkę wziąć faceta- narzeczonego/ brata/ kolegę z dobrym gustem. Faceci nie lubią przesady zazwyczaj, co chroni nas przed wyglądem bezy, nie wtrącają się w naszą wizje bo dla nich wszystko to to samo, ale bezbłędnie umieją ocenić w czym dobrze wyglądamy pod względem "figury", "twarzowości" itp.
A poza tym po maks. 30 min mierzenia mają dość co powoduje, że się sprężamy i nie wydziwiamy
axox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 11:54   #4327
melleczka
Zakorzenienie

A ja się odniosę do tej dyskusji tak: jeżeli ktoś zna swoją figurę, wie w czym mu dobrze to śmiało można wybierać kiecki z internetu.

Ja trafiłam idealnie. Wszystkie sukienki które wybrałam na stronach internetowych leżały na mnie dobrze i ostatecznie wybrałam tą sukienkę, w której się zakochałam przez internet.
Stary 2012-08-04, 12:12   #4328
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwka Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie o buty co to za jedne? drogie? i gdzie można dostać, zobaczyć w katalogu czy coś w tym stylu?
moje butki to zwyklaki z Sali - model 9401 (ten sam: http://www.sklep.modema.pl/product-p...Sala-9401.html) kupowałam je u siebie w mieście w butiku z polskim obuwiem. kosztowały 249zł. szczerze polecam, bo są niesamowicie wygodne - nie rozchodziłam ich przed ślubem, a przetańczyłam prawie całe wesele i gdyby nie to, że podczas szaleństw na parkiecie jedna z dziewczyn wbiła mi szpilkę w stopę, to bym ich nawet nie zdejmowała

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja początkowo mierzyłam w całkiem inne kroje i modele zdjęcie katalogowe mojej sukni mi się w ogóle nie podoba. Swoją kupiłam tzn zamówiłam rok i 2 msc od ślubu i nie żałuję tego bo była idealna... a zmierzyłam raptem 5 sukien ale ponoć jestem jedną z nielicznych tak zdecydowanych
to możemy sobie przybić piątkę oczywiście przed przymiarkami przeczesałam internet wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu swoich typów - oglądanie sukien do tej pory sprawia mi wielką przyjemność wiedziałam, że to, co wygląda ciekawie na modelce, na mnie może nie wyglądać aż tak zjawiskowo zmierzyłam chyba z sześć sukien - każda o innym kroju, zdałam sobie sprawę, że wymarzony model rybki nie jest dla mnie. okazało się, że najlepiej wyglądam w "księżniczkach", a że księżniczką bynajmniej się nie czuję, to postanowiłam wybrać suknię 7/8. znalazłam model, w którym się zakochałam i najbliższy salon, w którym mogłam go przymierzyć. pojechałam, przymierzyłam i nie chciałam zdjąć pierwsza, spontaniczna wizyta w lokalnym salonie odbyła się w towarzystwie rodziców, a ostatnia - z mamą, która najlepiej wie, co mi się podoba

co do rzeszy doradców - na jednej z przymiarek przeraził mnie widok PMki mierzącej suknię w towarzystwie 7 (!) koleżanek... chyba nie muszę dodawać, że oczywiście każdej podobało się coś innego, a dziewczyna wyszła z przymierzalni zdezorientowana i ze łzami w oczach...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 12:42   #4329
axox
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
A ja się odniosę do tej dyskusji tak: jeżeli ktoś zna swoją figurę, wie w czym mu dobrze to śmiało można wybierać kiecki z internetu.

Ja trafiłam idealnie. Wszystkie sukienki które wybrałam na stronach internetowych leżały na mnie dobrze i ostatecznie wybrałam tą sukienkę, w której się zakochałam przez internet.
zgadzam się- znajomość swojej figury i własny styl to podstawa
mierzenie jest potrzebne- czasem może się okazać, że wybrana suknia np. drapie, albo jest za ciężka.
Ja myślę, że jeśli jesteśmy świadome siebie i wybieramy coś w naszym stylu, efekt jest taki jak u koleżanki powyżej- podkreśla atuty i widać, że świetnie się w tym czuje. Jeśli Pani w salonie wybierze nam coś co może i pasuje do nas, ale nie czujemy się w tym 100% sobą to będzie tylko poprawnie.

Mi przymiarki pomogły- zdecydowałam się na krótszą kieckę, której się obawiałam, ale nie zmienia to tego, że typy internetowe były najczęściej trafione
Stary 2012-08-04, 12:52   #4330
Malgos_12
Zakorzenienie

Jak już pisałam oglądanie jest fajną sprawą i ja sama z tego nie rezygnowałam, daje ogólne rozeznanie, ale mimo tego, że znam swoją figurę i czasem biorę rzeczy bez mierzenia to akurat z sukniami ślubnymi nie trafiłam całkowicie i to dwa razy...
Ja miałam 3 osoby ze mną, moją mamę, teściową i szwagierkę - nie sądzę, że którakolwiek pani w salonie mogłaby na nas narzekać, a wszystkie dziewczyny miały troszkę inne spojrzenie i dobrze.... ale powiem wam że co do mojej sukni wszyscy byliśmy zgodni czyli to była właśnie TA
Stary 2012-08-04, 12:56   #4331
axox
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Jak już pisałam oglądanie jest fajną sprawą i ja sama z tego nie rezygnowałam, daje ogólne rozeznanie, ale mimo tego, że znam swoją figurę i czasem biorę rzeczy bez mierzenia to akurat z sukniami ślubnymi nie trafiłam całkowicie i to dwa razy...
Ja miałam 3 osoby ze mną, moją mamę, teściową i szwagierkę - nie sądzę, że którakolwiek pani w salonie mogłaby na nas narzekać, a wszystkie dziewczyny miały troszkę inne spojrzenie i dobrze.... ale powiem wam że co do mojej sukni wszyscy byliśmy zgodni czyli to była właśnie TA
Zazdroszczę teściowej w takim razie) moja by mnie ubrała z torcik z bezą
Stary 2012-08-04, 13:52   #4332
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

byłam z moją świadkową i drugą przyjaciółka ich zdanie było dla mnie ważne ale nie decydujące i jak już zamawiałam suknię pojechałam z rodzicami ale my mamy taki układ że oni się nie wtrącają w moj wygląd tylko chciałam im pokazać

w salonie moje przyjaciółki zachowywały sie normanie bez żadnego narzucania mi tego czy tamtego ja decydowałam które suknie mierze a one tylko mówiły czy mi dobrze wg nich czy nie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-08-04 o 13:53
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 14:07   #4333
Malgos_12
Zakorzenienie

Axox - na teściową nie narzekam bo ma kobieta na serio świetny gust nie tylko jeśli chodzi o ubiór... mieszkania tak urządza, że nawet jej jedna developerka powiedziała że powinna się tym zawodowo zająć szwagierka jest w moim wieku, więc miałam szczerą opinię kogoś młodszego a na moją mamę też mogę liczyć, często podobają nam się podobne rzeczy i raczej wszystkie zgodne byłyśmy że powinnam wyglądać klasycznie i skromnie bo to najlepiej pasowało do mojej osoby.
Stary 2012-08-04, 15:59   #4334
AnnBlus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Pokaż wiadomość
a jakie salony w Polsce oferują takie suknie niestandardowe, takie tiulowe, jakby rwane brzegi, organze... ???
O, podbijam pytanie
AnnBlus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 16:06   #4335
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
O, podbijam pytanie
chodzi o takie cięcie jak w sukniach Very? coś takiego: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,1590.html

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 23:57   #4336
nutik
Rozeznanie

Cytat:
Konia z rzędem, jeśli mi ktoś powie, czemu ona ma kolana tam gdzie suknia powinna się już kończyć, nawet przy 185 wzrostu?? I czemu tylko ja to widzę?
To jest straszne jak oni te zdjęcia przerabiają! I to nieźle widać, czasem nawet jak dziewczyny tutaj coś wrzucają to się zachwycają a mnie łapie obrzydzenie jak patrzę na niektóre komputerowo zmienione zdjęcie, bo te modelki wyglądają mega nienaturalnie, jak jakieś kosmiczne szkarady! Przykład? Zapodaję parę w załączniku...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 17_2.jpg (20,9 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sincerity 3662.jpg (36,3 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg White-Mermaid-Fishtail-Strapless-Ribbon-Lace-Satin-Puddle-Train-Wedding-Dress-For-Bride-104-1.jpg (22,2 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cosmobella7192-roz.jpg (11,5 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg candil_1.jpg (19,2 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a fuj.jpg (14,1 KB, 47 załadowań)
nutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 01:05   #4337
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axox Pokaż wiadomość
Zazdroszczę teściowej w takim razie) moja by mnie ubrała z torcik z bezą
Cytat:
O, podbijam pytanie
to jest tak, że ta sama sukienka wygląda inaczej na dwóch dziewczynach... może coś z Pronovias - może nie są strasznie oryginalne ale każdy coś może sobie wybrać...
Stary 2012-08-05, 12:19   #4338
eweczka1990
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nutik Pokaż wiadomość
To jest straszne jak oni te zdjęcia przerabiają! I to nieźle widać, czasem nawet jak dziewczyny tutaj coś wrzucają to się zachwycają a mnie łapie obrzydzenie jak patrzę na niektóre komputerowo zmienione zdjęcie, bo te modelki wyglądają mega nienaturalnie, jak jakieś kosmiczne szkarady! Przykład? Zapodaję parę w załączniku...
To prawda, oglądając niektóre zdjęcia można się załamać- modelki jakieś "pokrzywione", wręcz zdeformowane...

Znalazłam dwie wymarzone sukienki dla siebie, jedną z nich jest ta której wrzuciłaś zdjęcie zdjęcie nr 2- sinercity, sukienka (nie modelka) jest śliczna , dokładnie w moim typie chociaż do mojego wesela jeszcze niecałe dwa lata...
eweczka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 20:07   #4339
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
to jest tak, że ta sama sukienka wygląda inaczej na dwóch dziewczynach... może coś z Pronovias - może nie są strasznie oryginalne ale każdy coś może sobie wybrać...
pronovias faktycznie ma ładne suknie
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 00:53   #4340
nutik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eweczka1990 Pokaż wiadomość
Znalazłam dwie wymarzone sukienki dla siebie, jedną z nich jest ta której wrzuciłaś zdjęcie zdjęcie nr 2- sinercity, sukienka (nie modelka) jest śliczna , dokładnie w moim typie chociaż do mojego wesela jeszcze niecałe dwa lata...
Trzeba przyznać, że ta sincerity jest bardzo ładna Podoba mi się to rozwiązania na biuście- i mimo to, że sukienka całkiem prosta, to jednak coś się na niej dzieje. Ma taki szlachetny krój i koroneczki takie delikatne Ale jak masz ślub za niecałe dwa lata to pewnie jeszcze 1000 razy Ci się odmieni
Ja mam inny typ co około miesiąc, od, powiedzmy, roku :P obecnie jestem zakochana w jednej kreacji ale ma niestety lichy materiał i nie wiem co z tym fantem zrobić :/ mierzyłam ostatnio suknię Margot w salonie Anna w Gliwicach i jestem nią zauroczona. Po prostu pięknie na mnie leży, fason bomba, dość oryginalny, nigdzie nie widziałam drugiej takiej sukienki, ale mam wrażenie że materiał (cośtam na "k" jedwabne- taka marszczona, jakby bibułkowa mgiełka) się zaciąga. Nie mam niestety zdjęcia bo się nie dało zrobić, a Anna nie ma katalogu swoich autorskich sukienek. Gdyby ktoś miał zdjęcia, mierzył czy miał cokolwiek z nią wspólnego to będę wdzięczna za wszelkie info! Ponoć można zamówić ten sam model wykonany z muślinu. I tu mam pytanie do ekspertek- czy muślin zawsze się tak gniecie, czy po prostu ten który macałam w salonie był kiepskiej jakości?
Mierzyłam też w tym salonie suknię Maestria- to jest mój number 2- przepiękna ale trochę gorzej na mnie leży i też z tego samego materiału :/
Stary 2012-08-06, 08:06   #4341
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam
Suknia upatrzona w internecie-stała się tą jedyną
Stary 2012-08-06, 11:43   #4342
Malgos_12
Zakorzenienie

nutik ja mialam muslinowa sukienke i wrecz przeciwnie wcale mi sie nie gniotl... wiec moze to zalezy od jego rodzaju... moja sukienka przezyla podroz w pociagu relacja wroclaw - rzeszow, cale wesele i pogniecion a nie jest.

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-08-06 o 11:44
Stary 2012-08-06, 13:05   #4343
nutik
Rozeznanie

A niech to z tym muślinem...Sukienka kosztuje prawie 3k i mimo, że ma piękny fason to nie ma możliwości uszycia jej z porządnego materiału. I co ja mam zrobić? ;( A może ja taka wybredna jestem, bo wydawało mi się, że salony Anna mają jedne z lepszych sukienek- zanim tam poszłam. Chociaż obsługa i generalnie salon są świetne. Umówiłam się na konkretną godzinę dwa razy i dokładnie wtedy mnie przyjęto (nie to co w Tąpkowicach w Ksymenie, gdzie po wcześniejszym umówieniu musiałam godzinę po przyjściu czekać). Pani Krystyna, która mnie obsługiwała w Annie jest przemiłą i kulturalną kobietą na poziomie. Sam salon bardzo schludny, ładnie urządzony i przestrzenny, jest duże lustro, ładny podeścik. A w Tąpkowicach ciasnota, tłum ludzi którzy nie mają się gdzie zmieścić, poczucie chaosu i nie chcę tu źle mówić o nich, ale moja mama znalazła tam na podłodze martwego prusaka!
Stary 2012-08-06, 18:19   #4344
Miss_Devil
Raczkowanie

moja już dotarła Przepraszam za niewyraźne zdjęcia, robione telefonem, suknia jeszcze wygnieciona i bez halki, a wiec nie jest to wygląd ostateczny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0232a.jpg (32,0 KB, 223 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0231aa.jpg (151,8 KB, 305 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0235a.jpg (37,4 KB, 97 załadowań)

Miss_Devil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 19:51   #4345
verda
Inkwizytor

Cześć dziewczyny! Dołączam do wątku, bo czas już rozpocząć poszukiwnia. Chciałabym prosta sukienkę z mocnym wycięciem na plecach i poszukuje inspiracji

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 07:48   #4346
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Pokaż wiadomość
pronovias faktycznie ma ładne suknie
pronovias ma naprawdę piękne sukienki niestety na mój budżet za drogie. Z wyborem sukni jest naprawdę przewrotnie. Przed przymierzaniem chciałam skromną suknię a okazało się, że takie zupełnie do mnie nie pasują i wybór padł na całkiem coś przeciwnego. Także nie ma co się zakochiwać od razu

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 09:11   #4347
mylady21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miss_Devil Pokaż wiadomość
moja już dotarła Przepraszam za niewyraźne zdjęcia, robione telefonem, suknia jeszcze wygnieciona i bez halki, a wiec nie jest to wygląd ostateczny.
Biust się rozpływa, talia marszczy - kiepski gorset, cekiny zamiast kryształków, o.
Stary 2012-08-07, 10:24   #4348
dezire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Przed przymierzaniem chciałam skromną suknię a okazało się, że takie zupełnie do mnie nie pasują i wybór padł na całkiem coś przeciwnego. Także nie ma co się zakochiwać od razu
Ech, ja znow mialam w druga strone. Po przymierzeniu kilku sukien okazalo sie ze najpiekniej wygladam w najprostszych. I to tez bylo dla mnie lekkim zawirowaniem w mysleniu, bo wierze ze w ten dzien warto zaszalec. Wiec czy nie za skromnie ?

Ale przyznalam racje madrej sprzedajacej w saloonie ktora potrafila uswiadomic ze mam akurat taki typ urody, ktory sprawia, ze jesli cokolwiek sie dzieje na sukience odwraca to uwage ode mnie. I faktycznie!
Piekna i oryginalna sukienka pozwala zwrocic na siebie uwage i podreslic urode - ale nie kazdemu.

Cos jak Charlize Theron (nie zebym sie przyrownywala - chodzi mi o typ urody) - analizujac jej zdjecia - w jej przypadku 90% nosi prosty elegancki kroj na gale, im klasyczniej i prosciej tym bardziej blyszczy

2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu.

2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie.

dezire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 10:48   #4349
axox
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miss_Devil Pokaż wiadomość

to Gala prawda?

ja myślę, że mało która dziewczyna wygląda w bardzo bogatej kreacji dobrze.
Stary 2012-08-07, 13:06   #4350
mylady21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axox Pokaż wiadomość
to Gala prawda?
Raczej nie.

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości