![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() ![]() no to hallelujah świat znowu jest piękny i poukładany tylko nie zaczynajcie z partykułą "nie" ![]() chociaż w sumie czemu nie? ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- a może jest ? ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-03 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#94 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Panaroja
|
A fcale że nie , bo wlewam ją w siebie w takich ilościach , że wszystkie ubytki uzupełniam natenychmiast
![]() ![]() ![]() no jak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ideu zjeść othódzającą kolację ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie znad, to rzeczywiście jakby ręką nad głową pomachać, a spod to zrobić skłon do kostek i pomachać spod
![]() Na poziomo, w hamaku np., ręką równolegle do hamaka, to sponad, a wychyliwszy się i ręką pod hamakiem, to spod ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Win, a mają gdzieś te Colorsy stacjonarnie, czy trzeba w sklepie internetowym zamawiać?
![]() |
#98 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Rozumieć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Pachnącego wieczorku ![]() I udanego zwiedzania, Melk ![]()
![]() |
#100 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli Kali jeść przekazuje to co chcesz, to jest jak najbardziej ok ![]() ba ![]() oj tam, ja się o tej Arkadii (zresztą o Królikarni też) dowiedziałam w zeszłym roku jak znajoma mnie tam zaprowadziła, czyli po 10 latach mieszkania w Wwie, a w Łazienkach byłam pierwszy raz z Ju, też w zeszłym roku lekkie były to pewnie ołowiu nie miały ![]() no jak nie ma jak są
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
no to pyt. z typu urodowego przeciwstarzeniowego
![]() używaliście może jakich kremóf z retinolem? ![]() ![]()
![]() |
#103 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Tradycje trza szanować i kultywować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 1.może to był lekki izotop ołowiu ![]() 2.takiego samego nie ma , są podobne - no czyż któryś inny ma nad dżwiami wyryte Pałac imienia Józefa Stalina ![]() Rodzina Połanieckich odcinek VII i ostatni - Lineta na dworcu ma na łbie kapelutek materyjalny z okrągłą główką i opadającem rondkiem w stylu dzieci-kwiatów ( sama miałam podobny w leciech dziecięcych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- To znaczy tyle , co "powiem mamie" np "powiem dla mamy , że nie zjadłaś zupy"
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Nindżopesz
|
Ty to ogladasz klatka po klatce i dop..asz sie szczegolow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
Pokój temu Baru
![]() ![]() Będę pamiętać ![]() Cytat:
![]() Niech Ci się poukłada ![]() ----- Chce mi się na jakieś zaje*iste party! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wszystko mam wolne, ino korzystać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No wieeeeesz?! ![]() ![]() Tu są pewne tradycje szatańskie, od których ja się z góry, i z dołu, i z boku odcinam, apage! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-08-04 o 00:21 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
BAN stały
|
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35689027] ![]() Bo Ty zapewne bruschettę z foccacią panettone zagryzasz, popijając chianti - stąd ten nagły, wielce oburzony absmak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ni wuja ![]() ----- Idę spać bo ocipieję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35689127]Nie wiedzieć czemu na sam widok mi się niedobrze robi
![]() Salcesonu? ![]() ![]() *Jak mój pradziadek, który fach rzeźniczy w Germanii doskonalił, zwykł mawiać? ![]() Cytat:
![]() --- Dibrinic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad takiego samego: zapomniałam, że w tym barze czepiamy się słówek ![]() ad dla: albo "czy powiedziałaś już to dla mamy/Pawła/kierownika/swojego męża?" - dla mnie to brzmi lepiej niż "mamie/Pawłowi/kierownikowi/swojemu mężowi" (nawet nie jestem 100% pewna czy to dobra odmiana ![]() albo takie zdanko: "daj to dla babci" zamiast "daj to babci" - jak czytam to drugie to czuję jakby czegoś w nim brakowało...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
![]() odchudzam się ![]() jak na razie jest smacznie i całkiem skutecznie ![]()
#114 |
ʞɐɯǝuɐ
|
o, Ves
![]() --- czy ktoś może wie co mi przypomina zapach mydła bejbidrim ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Nindżopesz
|
Nie wachalam ale wnioskujac po oliwce i szamponie - Meteoryty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
ʞɐɯǝuɐ
|
ni, meteoryty pafną fiołem, w mydle nie czuję fioła, jest raczej pudrowe (?) w każdym razie ma taki charakterystyczny zapach czegoś czego nie mogę sobie skojarzyć, ten zapach jest nie na sucho tylko podczas mydlenia i potem na skórze zostaje
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad pierwszego dnia urlopu
![]() Boli co ma boleć, miałam nadzieję, że samo przejdzie, ale chyba nic z tego ![]() Udanego zlotu życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Nindżopesz
|
Winter, wspolczuje :/
Teza, czymam kciuki zeby Ci sie ulozylo ![]() A ja pragne narzeknac na nietopsza... Nic strasznego nie zrobila ale mnie takie ☠☠☠☠☠☠☠y wkufiaja. Po pierwsze wie, ze TZ na diecie ale odkad wrocila z wywczasow to przynosi placki z jablkami, a to szarlotke, dzis zaprosila nas na obiad. Ja mu kufa w pocie czola szykuje do pracy kanapeczki z salata i chudym miesem, gotuje jajka na twardo a taki nietopesz go podtucza. Po drugie zaprosila nas na obiad o 15, ja nie wiem czy ona nie zauwazyla jeszcze, ze mamy dida, ktory o tej godzinie mniej wiecej spi? Mam go obudzic zeby mi potem niewyspany marudzil do nocy? A moze nie usypiac wcale, to co, ze sie pomeczy? A moze pojsc dopiero jak sie obudzi i wysluchiwac pierniczenia, ze kartofle wystygly? Po trzecie oczami wyobrazi juz widze rozmowe przy stole: nietopesz: K, nalac ci zupy? ja: nie dziekuje, poczekam na 2 danie n: ale tylko troszeczke j: nie, dziekuje n: no odrobinke doslownie j (zrezygnowana): no dobrze, jedna chochle W tym miejscu nietopesz przynosi talerz wypelniony po brzegi, ja grzebie lyzka w talerzu bo nienawidze zup, kiedy nietopesz idzie do kuchni zamieniamy talerze z TZtem, ja dojadam jego resztki a on wciaga moj pelen talerz. Przy drugim daniu sytuacja analogiczna (tym razem prosze o male mieso i odrobine kartofli a dostaje porcje dla glodnego gornika). Potem zdziwko, ze TZ wazy 114 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzieki dziewczyny, ale samo nie przejdzie, od poniedziałku zaczynam bieganie po lekarzach
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.