|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
tylko wiesz co...ja tak sobie o nim czytam i jego awaryjności...i obawiam się jak długo nim pojeżdżę...poprzednikiem z 2-3 ms...zaczął się psuć zaraz po 2 tyg po podpisaniu umowy...
tutaj ponoć wadliwa elektronika, zawieszenie..no i jak na silnik 1,6 to dużo pali...10l/100km na mieście to sporo.. to poprzedni miał 3.0 i palił z 14-15/100 ;/ |
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
LadyWhysper wiesz w poprzednim wątku byłam wpisana na listę udzielam się może nie codziennie bo nie mam takiej możliwości pracuje w dalszym ciągu a w pracy nie mamy kompa ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Delicjanko obstawiam dziewuszkę
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam takie wrażenie
chociaż jak czasem wyjdzie to mam taką ładną piłeczkę, ale np. dzisiaj mały jakiś jest![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
takie auto jak nasze za 1500zł to można kupić, nawet jak się rozkraczy za pół roku to nie będzie aż tak żal, ale jak więcej się wydaje to chciałoby się długo pojeździć bez problemów...... Delicjanko?
|
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ah kurde nie wiem... nie wiem..wątpliwości mnie dopadły okropne ;/ baaardzo dużo negatywnych opinii
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Delicjanko, powieeeedz
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
laski idę spać, tak mi ten dzień zleciał, że nawet się nie zorientowałam, że już północ. Dobranoc
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie Mamusie,
Przyznam, że podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale ze względu na przygody w pierwszym trymestrze ciąży wolałam wcześniej nie dawać znaku życia. Najedliśmy się troszkę strachu, ale wyglada na to, że powoli wychodzimy na prostą Może zacznę od tego, że sie przedstawię - tutaj Ola i mała fasolka ![]() Mamy termin na 31 stycznia (chociaż z ostatniego USG wynika, że dzidzia trochę większa i termin na 26 stycznia). To nasz 15 tc. Byłoby super gdybym mogła tu do Was dołączyć. Z tego co zdążyłam się zorientować panuje tu fantastyczna atmosfera, a wsparcie w ciężkich momentach to naprawdę dużo. Wiem coś o tym ![]() |
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
mąż nie zna się na autkach, ale bardzo chce żebym już nie musiała się tłoczyć busami...
tylko czy jest sens kupować po przeczytaniu tylu opinii...no chyba że ten akurat jest idealny heh... chyba muszę się z tym przespać.. |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Cafe- witaj
najważniejsze,że teraz jest wszystko ok, jak będziesz miała ochotę napisz o swoich przejściach Mam imię dla chłopaka i TZ też się podoba- Leonard ![]() może już tak zostanie? |
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Marsiładnie i dobrze że doszliście do konsensusu
![]() Delicjanka widzę trzyma nas w niepewności, ja obstawiam panienkę ale z moimi przeczuciami to różnie bywa. Wróciłam z randki z mężem, nogi mi w dupę włażą, tak się nachodziłam ale wkońcu zjadłam oscypka z żurawinką Mam wrażenie że wsystkie baby się gapiły na mój brzuch i to tak perfidnie aż mi głupio było ;p Dobrej nocki laski |
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
jeśli chodzi o imiona, to jak u nas będzie chłopiec, to też będzie Adam. To imię już wybraliśmy w poprzedniej ciąży, ale urodziła się Zosia Ale widzę, że na wątku, to co drugi Adam będzie Mi się jeszcze podoba Nikodem, ale nam kompletnie do nazwiska nie pasuje. A dla dziewczynki mamy Gabrysię.Znieczulenie zęba - w ciązy i podczas karmienia lidokaina jest bezpieczna, lekarze są często przezorni i dlatego proponują odczekać do 2 trymestru, ale szkodliwa nie jest. monamur super wiadomość ![]() nafiyqa grzybica często się zdarza w ciąży, idź do gina, zapisze Ci odpowiednie leki i się nie martw caffee_latte witaj |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
pogoda taka sobie, duszno ale zachmurzone może będzie padać !! bo nie mam w czym chodzić ![]() Delicjanka pewnie dziewczynka
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
))))hehehe będę miała CÓRECZKĘ !!!!!
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podobno na wyniki czeka się ok. 2-3 tygodnie. Będą to najdłuższe w moim życiu, ale chce mieć tę 100 % pewność. przykro mi, że tak jest, ale cuzje, że wszystko jest dobrze z dzidzią!
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Wiecie co moja dzidziunia waży już 200gram ! a ja od początku przytyłam prawie 2 kg hehe, chyba nie jest źle com
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tu mamy problem, dla chłopca było ale dla córci nie wybraliśmy jeszcze heheh
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
tak w ogóle witam z rana
u mnie pogoda jak marzenie padało po południu i w n0cy, więc jest rześko i przyjemnie ![]() pranie juz wywiesiłam, teraz bede sprzątac w domku ![]() tylko najpierw musze poczekac az mezus sie po nocce zregeneruje bo znowu do pracy idzie na 14 ![]() mam dziś jeszcze w planie wypucowanie auta- zawsze myję sama, od dachu az po kołpaki- taka moja mania perfekcyjnie czystego samochodziku bez jednej mazy, bron cie panie boże! |
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeee zgadlam
gratuluje jak ja juz zazdroszcze tym co wiedza ![]() Ide jesc sniadanko a potem ciezki dzien i noc przedemna ale mi sie nieeeeeechce:P dodatkowo to slub kolezanki i boje sie ze cos spieprze.
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Delicjanko gratuluję córeczki!
![]() Witam nową mamusię
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
|
|
#203 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No w końcu 2 trymestr ma być najprzyjemniejszy Cytat:
Leonard Leo to imię o jakim marzę ale jak już mówiłam nie podoba się TŻtowi w ogóle. Oznacza ono silny jak lew czy coś takiego.... Zazdros zczę Ci baaaaardzo![]() Jejkaaaaa super, że dziewczynki idą! Trochę Ci pozazdrościłam teraz takiej małej damulki GratulacjeJa zaczęłam kilka dni temu 2 trymestr! No i na razie +1kg Tragedii nie ma
|
||
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() aaaa SUPER! Gratuluję! ![]() zabieram się za nadrabianie wątku wczoraj przyjechała z kolonii moja córcia
|
#205 | |
|
Przyczajenie
|
Cześć witam wszystkich z ranka
Cytat:
Przeleżałam 2 miesiące plackiem ![]() Teraz (odpukać) od jakiegoś czasu mamy spokój ![]() ewadylewska ja też jestem dobrej myśli - maleństwo na pewno jest silne i zdrowe ! Uszka do góry ! Delicjanko gratulacje !!! My niestety jeszcze nie wiemy co tam siedzi ... Marsi Leo tez mi sie podoba, ale mój TŻ nie chce o tym słyszeć ![]() On chce Kacperka, a ja Bartusia, Mikołaja albo Leo. Dziewczynka to pewnie Lenka (i tu panuje podejrzana zgodność ![]() )Meduzza teraz musi byc dobrze nie przyjmuje do wiadomości nic innego
|
|
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że Arielka wybiłaś mu z głowy ![]() Kolejna dama! Cudnie Gratuluję ![]() Cytat:
Ale dziś pospaliśmy z mężem, aż teściowa zadzwoniła Zjadłam pyszne śniadanie - tosty francuskie z serkiem, pomidorem z działeczki i cebulą mniam ![]() Miłego dnia dziewczyny! |
||
|
|
|
#208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo i u mnie ledwo brzusia widać
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy ty dowiesz sie 9.08
ja czuje ze na mojej wizycie 13 juz sie dowiem
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
wybraliśmy taki , ja zdecydowanie nie jestem za domami parterowymi, wnętrze tego to dokładnie to, co sobie wymyśliłam
jedynie co dokładamy to piwnica pod garażem i kilka okien dachowych![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

to przyjadę się przejechać hehe 

pracuje w dalszym ciągu a w pracy nie mamy kompa 
ślub 28.04.2012
Wojciech 22.02.2013 

Mi się jeszcze podoba Nikodem, ale nam kompletnie do nazwiska nie pasuje. A dla dziewczynki mamy Gabrysię.
Zazdros zczę Ci baaaaardzo