Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-04, 17:01   #4921
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ale jestem szczęśliwa, przyszedł mój hula hop Spodziewam się jednak @ więc pokręce tylko chwilę, a po @ ostra jazda

Zaktualizowałam też swój album włosowy, także jeśli któraś z Was jest ciekawa efektów mojego zapuszczania i nie farbowania od Wielkanocy to zapraszam obfociłam je z każdej strony

catrice jeszcze nie miałam, przy okazji wypróbuję

caate
czemu pozbywasz się grzywki? ombre wygląda super ale podobno bardzo niszczy włosy, może po prostu nie farbuj i czekaj? U mnie odrostów praktycznie nie widać, farba spłukuje sie równomiernie, bo też dąże do naturalnych mimo chwilowych słabości i zastanawiania się czy aby nie przyciemniać, na razie sie nie poddaję

Allly
hej masz jakieś konretne cele pielęgnacyjne?

samaraNW
no to świetnie że wakacje ci sie udały jesli chcesz to możesz nowy atek założyć ja nie mam nic przeciwko

A oto moja nowa miłość o średnicy 100 cm i wadze 1 kg
Fajne hh A Twoje włosy wow błyszczące i dłuuugie piękne
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Muszę to powiedzieć, Loluśka, jakbym była facetem to zakręciłabym się koło Ciebie !! Cuuudowne włosy i Ty wiesz, że ja je kocham Widzę też śliczną opaleniznę

Moje włosy znowu są w okropnej kondycji, znowu strasznie wypadają, a było już tak dobrze Każdego ranka chce mi się płakać jak patrzę ile ich jest na poduszce.

Używała któraś z Was produkty Novoxidyl?
Karolcia czy calcium pantothenicum, które używasz podziałają również na wypadanie czy tylko na wzmożony porost ?
Min włosy nie wypadały więc na sobie nie mogę ocenić Wklejam link do Anwen która pisze że jej pomogły na wypadanie http://anwena.blogspot.com/2012/03/s...othenicum.html
Stary 2012-08-04, 17:06   #4922
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Min włosy nie wypadały więc na sobie nie mogę ocenić Wklejam link do Anwen która pisze że jej pomogły na wypadanie http://anwena.blogspot.com/2012/03/s...othenicum.html
Zazdroszczę, że nie masz z tym problemów
Baaardzo dziękuję za link, biorę się do czytania
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 17:18   #4923
angelinmyheart
Zakorzenienie

loluska piękne masz włosy i jaka opalenizna.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 17:23   #4924
samaraNW
Zakorzenienie

jakbyście chciały coś fajnego zobaczyć w kinie, to polecam "Madagaskar 3"
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 17:37   #4925
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Fajne hh A Twoje włosy wow błyszczące i dłuuugie piękne

ta bloggerka pisze o wysypie na twarzy? miałas tez tak? bo krucze czuje sie zachewcona do lykania tego, ze wzgledu na to, ze na chwile obecna nie mam wiele lekow do lykania, wiec i suplement zdzierże, ale wlasnie obawiam sie wysypu? z antgybiotykami na skore mam problemz tradzikiem, a co dopiero jeszcze jak mu cos pomoze xD plus jeszcze ta dziewczyna pisze, ze substancja jest wydalana z moczem, ale jak myslicie nie zmieni to jego skladu itp? musze oddawac regularnie mocz do badan i chyba nic zlego mi sie nie stanie z jego skladem rpzez to? Wiem, glupie pytania, ale sie nie znam do sylwestra chce miec wlosy do ramion a ile Ty tabletek dziennie stosujesz? bo nie chcialabym rpzesadzic?
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
loluska piękne masz włosy i jaka opalenizna.
zgadzam się, wlasn ie miałam pisac to samo
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
jakbyście chciały coś fajnego zobaczyć w kinie, to polecam "Madagaskar 3"
umówiłam się właśnie z przyjaciółka na czwartek Kocham Króla Juliana <3

już po hula hop, teraz wlaczam olimpiade, na kompie skalpel i jade z cwiczeniami editjednak nie dałam rady

w ogole nie wiem czemu, ale od miesiaca moja skora stala sie taka przezroczyt\sta? zawsze bylam blada, ale etraz na nogach rekach no oslownie wszedzie dokladnie widac przebieg kazdej mojej nawet najmniejszej zylki. dziwnie to wyglada

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-08-04 o 17:50
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 18:17   #4926
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ta bloggerka pisze o wysypie na twarzy? miałas tez tak? bo krucze czuje sie zachewcona do lykania tego, ze wzgledu na to, ze na chwile obecna nie mam wiele lekow do lykania, wiec i suplement zdzierże, ale wlasnie obawiam sie wysypu? z antgybiotykami na skore mam problemz tradzikiem, a co dopiero jeszcze jak mu cos pomoze xD plus jeszcze ta dziewczyna pisze, ze substancja jest wydalana z moczem, ale jak myslicie nie zmieni to jego skladu itp? musze oddawac regularnie mocz do badan i chyba nic zlego mi sie nie stanie z jego skladem rpzez to? Wiem, glupie pytania, ale sie nie znam do sylwestra chce miec wlosy do ramion a ile Ty tabletek dziennie stosujesz? bo nie chcialabym rpzesadzic?

zgadzam się, wlasn ie miałam pisac to samo

umówiłam się właśnie z przyjaciółka na czwartek Kocham Króla Juliana <3

już po hula hop, teraz wlaczam olimpiade, na kompie skalpel i jade z cwiczeniami editjednak nie dałam rady

w ogole nie wiem czemu, ale od miesiaca moja skora stala sie taka przezroczyt\sta? zawsze bylam blada, ale etraz na nogach rekach no oslownie wszedzie dokladnie widac przebieg kazdej mojej nawet najmniejszej zylki. dziwnie to wyglada
Ja nie miałam wysypu ale ja biorę anty które mi cały trądzik zahamowały
Stary 2012-08-04, 18:26   #4927
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie miałam wysypu ale ja biorę anty które mi cały trądzik zahamowały
a wciaz bierzesz 2 tabetki tak jak pisalas na b;logu, czy zwiekszylas dawke tego suplementu? od poniedzialku zaczne i ja
Stary 2012-08-04, 18:29   #4928
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
a wciaz bierzesz 2 tabetki tak jak pisalas na b;logu, czy zwiekszylas dawke tego suplementu? od poniedzialku zaczne i ja
Biorę 2 rano i 2 wieczorem po 3 miesiącach zrobiłam sobie miesiąc przerwy
Stary 2012-08-04, 18:34   #4929
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
to ja zaczne od 1 rano i 1 wieczorem, po meisiacu po 2 rano i wiezorem i o 3 miechach miesiac rpzerwy dziękuję bardzo za pomoc
Stary 2012-08-04, 18:39   #4930
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
to ja zaczne od 1 rano i 1 wieczorem, po meisiacu po 2 rano i wiezorem i o 3 miechach miesiac rpzerwy dziękuję bardzo za pomoc
Proszę,mam nadzieję że pomogą
Stary 2012-08-04, 19:00   #4931
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Też muszę je kupić

Jeszcze zastanawiam się nad tym zestawem novoxidylu i chciałabym dorwać maskę/odżywkę przeciw wypadaniu z Seboradinu, którą caate tak zachwala.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 19:03   #4932
samaraNW
Zakorzenienie

podpowie któraś, jak robi się ten odnośnik do linku w tekście? tak jak są w pierwszym poście te odnośniki do poprzednich części...

jak się nie dowiem lub mnie nie będzie, gdy ta część się skończy, to niech ktoś inny założy

ja już gotowa na imprezę, zrobię sobie jeszcze drinka, bo i tak muszę poczekać, aż po mnie przyjadą
Stary 2012-08-04, 19:15   #4933
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
podpowie któraś, jak robi się ten odnośnik do linku w tekście? tak jak są w pierwszym poście te odnośniki do poprzednich części...

jak się nie dowiem lub mnie nie będzie, gdy ta część się skończy, to niech ktoś inny założy

ja już gotowa na imprezę, zrobię sobie jeszcze drinka, bo i tak muszę poczekać, aż po mnie przyjadą
nie wiem czy o to Ci chodzi, ale piszesz najpeirw tekst w ktory mamy kliknac np Wejdźcie TU. I oznaczasz sobie słowo 'TU'i klkasz tam na gorze w 'wstaw link' [ikonka globu i na tym globie jest cos bialego, niedowidze co] i tam juz wklejasz link ktory ma byc pod słowem 'TU' zatwierdzasz i gotowe nie wiem cz y jasno wytlumaczylam

----robie sobie pedicure. Teraz mcoze stopy w wodzie z sola kosmetyczna, zaraz w ruch pojdzie tarka do piet, peeling, maska do stop i na koneic krem i skarpetki
Stary 2012-08-04, 19:29   #4934
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy o to Ci chodzi, ale piszesz najpeirw tekst w ktory mamy kliknac np Wejdźcie TU. I oznaczasz sobie słowo 'TU'i klkasz tam na gorze w 'wstaw link' [ikonka globu i na tym globie jest cos bialego, niedowidze co] i tam juz wklejasz link ktory ma byc pod słowem 'TU' zatwierdzasz i gotowe nie wiem cz y jasno wytlumaczylam
bardzo jasno dziękuję za odpowiedź

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

do jutra
Stary 2012-08-04, 21:23   #4935
Allly
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry Ale jestem szczęśliwa, przyszedł mój hula hop Spodziewam się jednak @ więc pokręce tylko chwilę, a po @ ostra jazda

Zaktualizowałam też swój album włosowy, także jeśli któraś z Was jest ciekawa efektów mojego zapuszczania i nie farbowania od Wielkanocy to zapraszam obfociłam je z każdej strony

caate
czemu pozbywasz się grzywki? ombre wygląda super ale podobno bardzo niszczy włosy, może po prostu nie farbuj i czekaj? U mnie odrostów praktycznie nie widać, farba spłukuje sie równomiernie, bo też dąże do naturalnych mimo chwilowych słabości i zastanawiania się czy aby nie przyciemniać, na razie sie nie poddaję

Allly
hej masz jakieś konretne cele pielęgnacyjne?

samaraNW
no to świetnie że wakacje ci sie udały jesli chcesz to możesz nowy atek założyć ja nie mam nic przeciwko

A oto moja nowa miłość o średnicy 100 cm i wadze 1 kg

Wiesz, jednym z moich głównych celów są włosy- chcę poprawić ich stan, bo są nie dość, że rzadkie, to jeszcze niemożliwie cienkie, ze skłonnością do przetłuszczania się. Nie znoszę ich szczerze, ale mam nadzieję, że systematyczna pielęgnacja jakoś poprawi ich stan. Poza tym, mam ogólny plan, zacząć dbać o siebie (więcej masek, peelingów), bo często mi się po prostu nie chce tego robić, a uważam, że powinnam, dlatego szczególnie to chcę się zmotywować . PS jakie tabletki na włosy, skórę i paznokcie polecacie? np takie ze skrzypem, coś w tym stylu?
Allly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 22:45   #4936
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

znowu odwiedzilam SP i pokusilam sie na nawilzajacy plyn micelarny h2o z biodermy, rexone, maske seboradin, bo wczoraj ja wykonczylam, betakaroten, puder brazujacy z essence, dernilan krem do stop, organique maska do wlosow anti-age; obledny zapach
:
jak mi się marzy SP blisko mnie
Cytat:
Hej
Ja już po zakupach w biedronce i naturze powstrzymałam sięi nie kupiłam dużo

Olej na włosy zaraz nałożę
taka natura kobieca Co ciekawego w Naturze było? Były te peelingi w tym porcelanowym słoitku z krową? Bo je wycofują i są po 10 zl A u mnie ich nie ma A opakowanie mi się takie marzy

Cytat:

:
Twoje włosy sa fantastyczne

Cytat:
bardzo jasno dziękuję za odpowiedź

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

do jutra
to teraz tylko dobić do końca i czekać na nową cześć

Wziełam dzisiaj olej na włosy na cały dzień i od razu się lepiej cuzję Dawno nie olejowałam
Stary 2012-08-05, 10:39   #4937
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
hej

wróciłam z wakacji nad morzem, pogoda trafiła mi się cudowna, jak nie w PL jestem ślicznie opalona ale oczywiście z umiarem - w połowie wyjazdu zaczęłam się smarować SPF30, żeby już więcej się nie opalić, bo nie podobają mi się przepalone słońcem blondynki

muszę sporo zrobić, ale nie wiem od czego zacząć

witam nowe dziewczyny udzielajcie się jak najczęściej

tak poza tym, to myślałam, że już nowa część będzie kto zakłada?
super, ze sie wakacje udaly
i zazdroszcze pogody
ja sie opalam tylko 3,5dnia

Cytat:
Napisane przez Vagabunda Pokaż wiadomość
Ooo, hej Też jesteś z Wrocławia

Wyjeżdżam dzisiaj nad morze więc przez tydzień nie będę się odzywać
Kupiłam dzisiaj dezodorant synergen red berry. Nie wiem co mnie pokusiło. Ma tak cholernie słodki zapach, że aż mdli :/
Oprócz tego odżywka do włosów ISANA połysk jedwabiu. Chciałam Diamond Gloss, bo zawsze używam, ale pomyślałam że poczekam, bo dość często jest na przecenie i na razie wezmę coś innego. Podoba mi się różany zapach, zobaczymy jak działa.
to moja ulubiona odzywka, z takich tanszych wczoraj kupilam 2opakowania na zapas, bo w promocji jest

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
Chorwacja
Cytat:

caate
znudzila mi sie pzt mam dziwna kaszke na czole i mysle, ze to wina jej.
i chce albo przedzialek na srodku, albo na boku, albo tak jak Ty masz

Twoje wlosy sa piekne i ta opalenizna

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
jak mi się marzy SP blisko mnie

Wziełam dzisiaj olej na włosy na cały dzień i od razu się lepiej cuzję Dawno nie olejowałam
ja mam 5min autem od domu i codziennie do pracy przejezdzam obok, zlo totalne!

wczoraj bylam w Bozkowie, Marta dziekuje za polecenie, zaluje ze tak pozno tam pojechalam

milego dnia
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 12:48   #4938
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczyny polecam wam Step up 4 boski film! Najlepsza część zdecydowanie Po oglądnięciu wzięło nas na tańce i mam krwiaki od spodu na stopach ałć...

samaraNW
dziękuje a moje włosy mają 53, 4 cm ale dąże w tej chwili do wyrównania długości więc pewnie za niedługo pójdę troszke podciąć

dodaja
a tam nie musisz byc facetem dziękuje Przykro mi z powodu Twoich włosów, ale nie trać nadzieji A próbowałaś jeść cynk w tabletkach?

MiaWallace
z przesyłką wyszło mi bodajże 77 zzł

Allly
trzymam kciuki za realizacjwe wszystkich celów z nami powinno być prościej

karolcia, angel, ghana, parole
dziekuje

caate
i Tobie dziekuje ja do przedziałka na środku wciąż nie mogę przywyknąć, raz wydaje mi sie że wyglądam ok,no a np. wczoraj jak chciałam go zrobić to zwątpiłam po chwili

Napisałąm Wam wczoraj że włosy ostatni raz farbowałam na Wielkanoc, ale wtedy użyłam henny, która zmyła się po 2 myciach całkowcie, więc takie prawdziwe farbowanie było przed Sylwestrem

Hulałam wczoraj jakieś 25 min i czuć różnicę w obciążeniu i kręceniu, brzuszek bolał ale lubię ten ból Ogólne wrażenia pierwsze na plus Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 13:15   #4939
ghana
Zakorzenienie

Kiedyś miałam mega fazę na taneczne filmy ;D ogladalam je wsyztskie po kilka razy chociaz tanczyc nigdy nie lubiłam xD

----------------------------------
na włosach bmaska bingo, zaraz zrobie manicure godzinkę na hula hop, poki mnie brzuch nie rozbolał. nie ma co przesadzać dzisiaj 3 dzien @, wiec jeszcze muszę być spokojniejsza ten tydzien to ostatnie dni z terapią klindacinem i tanno hermalem. stosując wieksza niz powinnam dawke[wiem, nie mozna tak] te wsyztskie boby na twarzy poznikały, ale za tydzien znowu czeka mnie wizyta u derma
Stary 2012-08-05, 15:35   #4940
samaraNW
Zakorzenienie

witam

wstałam o 15-ej, po imprezie jestem i ledwo myślę

Cytat:
super, ze sie wakacje udaly
i zazdroszcze pogody
ja sie opalam tylko 3,5dnia
właśnie słyszałam, że zanim przyjechaliśmy, to dwa tygodnie była brzydka pogoda i deszcze....

Cytat:
Kiedyś miałam mega fazę na taneczne filmy ;D ogladalam je wsyztskie po kilka razy chociaz tanczyc nigdy nie lubiłam xD
ja uwielbiam tańczyć, szczególnie bawić się tańcem bo tańce towarzyskie, sztywne ramy, itp., to nie dla mnie
Stary 2012-08-05, 17:08   #4941
ParoleParole
Zakorzenienie

Dziewczyny spinamy się i jutro nowy wątek by był

Ja dzisiaj mam jakiś taki męczący dzień Popadało przez kwadrans i świeższe powietrze było a teraz znowu upał duszno
Stary 2012-08-05, 17:21   #4942
ghana
Zakorzenienie

Nie cierpie tanczyc, a to dlatego ze slon mi na ucho nadepnal i nie czuje rytmu za bardzo ;D poza tym wstydze sie

uff kolejne 40 minutek z hh, a zaraz przychodzi do mnie TŻ. Jutro bede miała pracowity dzien, jade z tata do domu kuzyna juz z samego rana i do wieczora bedziemy pomagac w remoncie w sumie lubię takie dni
Stary 2012-08-05, 19:26   #4943
Soph
Zakorzenienie

witam
dziś zrobilam manicure i pedicure, za chwile reszta SPA, a jutro z samego rana biorę się za włosy
chyba bede zamiar w tym tygodniu czarna farbe Khadi

Cytat:

znowu odwiedzilam SP i pokusilam sie na nawilzajacy plyn micelarny h2o z biodermy, rexone, maske seboradin, bo wczoraj ja wykonczylam, betakaroten, puder brazujacy z essence, dernilan krem do stop, organique maska do wlosow anti-age; obledny zapach
zastanawiam sie nad ta maska

witam wszystkie nowe forumowiczki

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 19:30   #4944
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
ja uwielbiam tańczyć, szczególnie bawić się tańcem bo tańce towarzyskie, sztywne ramy, itp., to nie dla mnie
a ja i jedno drugie ale jeśli chodzi o towarzyski to zdecydowanie wolę rytmy latynoskie

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
wczoraj bylam w Bozkowie, Marta dziekuje za polecenie, zaluje ze tak pozno tam pojechalam

milego dnia
super zdjęcia z wycieczki, w ogóle bardzo mi się Twój blog podoba
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 19:37   #4945
MiaWallace876
Raczkowanie

a ja dzisiaj byłam na zakupach i korzystając w promocji w superpharm po raz pierwszy kupiłam płyn micelarny biodermy , zobaczymy jak działa to cudo.
Zastanawiam się nad kupnem rozświetlacza YSL touche eclat może któraś z was miała i może coś o nim powiedzieć?

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 19:52   #4946
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
dziś zrobilam manicure i pedicure, za chwile reszta SPA, a jutro z samego rana biorę się za włosy
chyba bede zamiar w tym tygodniu czarna farbe Khadi

zastanawiam sie nad ta maska

witam wszystkie nowe forumowiczki
jestem po pierwszym uzyciu i tak, wlosy lekkie, sprezyste, gladkie, pieeeekny zapach, czuc podczas dnia, nawilzone ze az milo. oby tak dalej, bo bedzie moim ulubiencem w dziedzinie dyscyplinowania i nawilzania wlosow

no i mega wydajna, na moje wlosy biore cos w wielkosci 1,5 plaskiej lyzki, gdzie np.seboradinu uzywam 3x tyle, a jedwab z isany starcza mi na 6-7myc. zapowiada sie wydajnie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
a ja i jedno drugie ale jeśli chodzi o towarzyski to zdecydowanie wolę rytmy latynoskie

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

super zdjęcia z wycieczki, w ogóle bardzo mi się Twój blog podoba
dziekuje, milo mi

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj byłam na zakupach i korzystając w promocji w superpharm po raz pierwszy kupiłam płyn micelarny biodermy , zobaczymy jak działa to cudo.
Zastanawiam się nad kupnem rozświetlacza YSL touche eclat może któraś z was miała i może coś o nim powiedzieć?
polubilam wody z biodermy, rozowa wg mnie lepiej zmywa makijaz od niebieskiej, ale niebieska jest dla mnie przyjemniejsza, o takim milym zapachu. a ja jednak lubie 'pachniec'
Stary 2012-08-05, 19:57   #4947
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:

polubilam wody z biodermy, rozowa wg mnie lepiej zmywa makijaz od niebieskiej, ale niebieska jest dla mnie przyjemniejsza, o takim milym zapachu. a ja jednak lubie 'pachniec'
ja kupiłam różową jutro pierwszy raz będę testować

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 20:00   #4948
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate chyba przeoczylam, moglabys powtorzyc ktorego seboradinu uzywasz? Czy chodzi o ten produkt z zalacznika?
Generalnie, czy produkt, ktorego uzywasz dziala na wypadanie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg seboradin-maska-wypadanie-150ml.jpg (19,9 KB, 10 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:10   #4949
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Caate chyba przeoczylam, moglabys powtorzyc ktorego seboradinu uzywasz? Czy chodzi o ten produkt z zalacznika?
Generalnie, czy produkt, ktorego uzywasz dziala na wypadanie?
dokladnie tego

dzis zaczelam druga tubke i nic sie nie zmienilo. na mnie nadal dziala, odzywia, regeneruje wlosy. jezeli go uzywam, to faktycznie miedzy myciami jest mniej tych wlosow wypadajacych, mi to wystarcza. lubie go za konsystencje, zapach, to ze dzieki niemu, moje wlosy nie odczuwaja dzialania suszarki i prostownicy. tak samo lubilam balsam do zniszczonych, z tym ze maska faktycznie zmniejsza to wypadanie, u mnie o jakies 40%
Stary 2012-08-05, 21:30   #4950
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dziekuje Ci
tez ostatnio na niego patrzylam, ale w koncu nie wzielam

moje spa:
malowanie paznokci odzywka
peeling ciala
depilacja
balsam
serum na uda
serum na brzuch
samoopalacz
henna na brwi
balsam na stopy z mocznikiem
krem do rak

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości