|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was zrobiłaby mi na drutach szalik? Oczywiście nie za darmo... :)
Nie wiem czy nie łamię tym regulaminu. Jeżeli tak jest, to proszę moderatora o usunięcie tematu
![]() Od dłuższego czasu choruję na czerwony, piękny, długi szalik. Nie mogę nigdzie takiego znaleźć ![]() Czy jest jakaś wizażanka, która taki szaliczek mogłaby mi zrobić. Oczywiście zapłacę za niego ![]() Jeżeli któraś byłaby chętna, to proszę o odzew i podanie ile mniej więcej będzie to kosztowało ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy któraś z Was zrobiłaby mi na drutach szalik? Oczywiście nie za darmo... :)
Jeżeli chorujesz na szalik to proponuje żebys sobie sama udziergała taki szaliczek... Ja właśnie robie swój pierwszy szalik i jest bardzo ładny na tym etapie. Żeby zrobić taki szaliczek wystarczy znać prawe i lewe oczka nic wiecje... Ale jeżeli Ci się nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy któraś z Was zrobiłaby mi na drutach szalik? Oczywiście nie za darmo... :)
Tu znajdziesz kilka rad dla siebie jak bawić się drutami, bo zrobienie coś sobie samemu to sama przyjemność
życzę powodzenia http://maranta.livenet.pl/podstawy_druty.htm pozdrawiam ![]() "Słońce przyświeca wszystkim"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
i ja również polecam to forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
oj dawno mnie tu nie było
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...eacc11757.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ulala
![]() ![]()
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me ![]() Zapraszam na bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.