|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Carla Fracci edp 4,24 zł/ml
Rozbiórka zakończona- brak chętnych.
Witam i zapraszam do rozbiórki trudno dostępnego już zapachu Carla Fracci edp. Według mnie to najładniejszy kwiatowy zapach jaki miałam okazję poznać (chociaż sama jestem fanką perfumeryjnych owoców). Perfumy kliknę jak uzbiera się kilka chętnych! Jako, że jest to zapach, domyślam się, już dawno nie produkowany, po przyjściu przesyłki skontroluje go ze swoją próbką. W razie wątpliwości, kupujący zgodził się przyjąć ewentualny zwrot. 1. Nazwa zapachu i pojemność: Carla Fracci edp 50 ml 2. Miejsce zakupu: allegro- użytkownik kudzior1979 3. Link do opisu nut: KWC Fragrantica 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora:199 zł + 13 zł (wysyłka)= 212 zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 4,24 zł 6. Termin zbierania wpłat: 5 dni od zebrania chętnych 7. Posiadane atomizery i ich ceny: sampler 2 ml- 5 szt: 0,91 zł szklane 5 ml- 7 szt: 2,21 zł szklane 10ml- 17 szt: 2,46 zł 8. Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących: samplerki- 5,50 zł do 10ml- 6,50 zł ponad 10 ml- 7,00 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: do 2 dni od dotarcia przesyłki 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: laszka14- 15 ml + F mirka1957- 10 ml ancymonka 10 ml Pozostało 15 ml
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2012-08-10 o 20:37 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Carla Fracci edp 4,24 zł/ml
Proszę o 10ml.M.
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
słabość do białych kwiatów znów się odzywa; proszę sampla 2 ml
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapisuję, ale nie wiem czy rozbiórka dojdzie do skutku, aukcja skończy się za 20h i nie jestem pewna czy sprzedawca wystawi go ponownie na sprzedaż...
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
no nie wiem może pogrzebie w sieci i przemyśle czy nie skusze się na więcej. Kto zna niech odpowie mi proszę na pytanie czy zapach w bazie jest mocno piżmowy? Moja skóra często zmydla piżmo :/
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2012-08-04 o 19:17 |
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jest to ciężki zapach, raczej woń świeżych kwiatów
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli jeszcze ktoś by się skusił mogłabym przygarnąć 10ml
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do godziny 13 mam dostęp do komputera, więc będę mogła ewentualnie kliknąć jak jeszcze się ktoś zapiszę, jak nie (a sprzedawca wystawi ponownie ten zapach na sprzedaż) to poczekamy jeszcze kilka dni i zobaczymy
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprzedający wystawił aukcję jeszcze raz, w tej samej cenie, więc myślę, że do piątku mogę poczekać. Jeśli nikt się nie skusi to zamknę rozbiórkę...
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
No cóż, przykro mi, ale jestem zmuszona zamknąć wymianę z powodu braku chętnych
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

do godziny 13 mam dostęp do komputera, więc będę mogła ewentualnie kliknąć jak jeszcze się ktoś zapiszę, jak nie (a sprzedawca wystawi ponownie ten zapach na sprzedaż) to poczekamy jeszcze kilka dni i zobaczymy