|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. XV
Mitsukki a może zapal w pokoju tylko jakąś jedną lampkę, może wleci do niej? ogólnie ja to bym spierniczała stamtąd, nienawidzę owadów masakra, normalnie fobie mam, wiec ja bym nie poszła spac jakbym wiedziała że cos takiego jest w pokoju. a jak to połkniesz? słyszałam historię o znajomym mego tescia któremu ćma wleciała do ucha...
|
|
|
|
#362 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przy nietykalnych plakalam i smialam sie na zmiane ..
ale płakałam pod koniec jak bóbr . piękny film. polecam jeszcze trylogię bourna. i MIASTO ROZSTAŃ (separation city) - to jets komedia dobra, życiowa też, o zdradach w małżeństwie. taka na faktach jakby.
|
#364 |
|
Naczelny Hipster
|
Jeśli jej nie zatłukę to nie ma mowy, żebym tam spała. Chyba pobiegnę do rodziców jak w dzieciństwie
Najgorsze jest to, że jestem teraz sama w domu i nie mam pojecia kiedy ktoś wróci. Ćma wyleciała zza łóżka (ruszyłam z odkurzaczem), polatała chwilę, zniknęła, więc postanowiłam, że jak chce wojnę to będzie ją miała. Na środku pokoju czekają świeczki - już się przysmażyła, ale potem poleciała dalej |
|
|
|
#365 | |
|
Raróg
|
Ja lubie ćmy, to ja przyjde i ją złapię i wypuszczę : )
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo, jak można to lubić? Niech mi ktoś wytłumaczy
![]() http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...j88WW4Cjy88EZU cma2.jpg *boisie*
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widzę, że chodzi o owadzicha, to mam jeden dobry sposób, nieinwazyjny gaszę światło w pokoju, otwieram drzwi i zapalam w drugim - wszystko leci tam, nawet komary ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- A ja chciałam się Was zapytać, czy orientujecie się, czy Orange dzieli się nadajnikami z jeszcze innymi sieciami oprócz T-mobile? Bo że z nimi ma umowę to wiem, a z resztą? Wiem, że z play można się przełączyć na odbiór Orange i Plusa, tylko czy działa to też w drugą stronę? |
|
|
|
|
#368 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
|
|
|
#369 |
|
Naczelny Hipster
|
Sytuacja opanowana, rodzice wrócili, tata wyniósł ją na balkon. Bez kitu, prawie przez nią osiwiałam
Jeszcze jedna godzina, a chyba zastaliby mnie siedzącą na podłodze, wpatrzoną w jeden punkt i kiwającą się ![]() Andriejewna, no właśnie ona sobie upodobała mój pokój. Próbowałam tak i nic. Ba, lepiej, zostawiłam świeczki na środku, podleciała, oparzyła się i skitrała się w jakiś ciemny kąt :P Ale dobrze, że już po wszystkim
|
|
|
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
Wy tak serio z tymi ćmami ?
![]() Komary rozumiem - upieprzą i bzyczą ale ćma ?! ![]() Pytanie ode mnie: Dlaczego wczasy do Europy są droższe niż do Afryki czy Azji ?
|
#371 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
|
|
|
#372 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
A po co miałybyśmy udawać?Wiesz, są ludzie, którzy boją się tęczy, co jest dziwnego w strachu przed robactwem? |
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
wy sie smiejcie z cmami ale dzis na kolege w pracy gdzies na koszulke usiadla nito komar nito pajak nie przyuwazylam dokladnie
jakas krzyzowka tu w Irlandii widzialam komara moze z 3 razy przez 5 lat i jak to jest ze faceci boja sie takich zyjatek typu komary , pajaki itp a zeby bylo w temacie ze cos niewiem ktos z moich znajomych musial dac jakiejs babce z ecomerce czy jak to sie tam pisze moj tel i mnie meczy na tel o spotkanie itd co to wogole jest? jakas piramida czy co? |
|
|
|
#374 |
|
Naczelny Hipster
|
Nie wiem na co dał twój numer, ale ode mnie miałby niezłego kopa za podawanie mojego numeru obcym ludziom
|
|
|
|
#375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja nie tylko z ćmami, komary, pszczoły, osy, muchy, pająki, wszystko co lata, jest owadem, robakiem mnie napawa obrzydzeniem i strachem, nawet jesli cos takiego mi sie przytrafia w miejscu pblicznym, np. osa kolo mnie lata, to wierz mi jestem bliska omdlenia;p i nie jestem w stanie zachowywac się jakby mnie ten ,,mały" owad nie obchodził.... jest duzo fobii
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spotkałaś kogoś takiego? Bo strasznie jestem ciekawa, co czują takie osoby ![]() U mnie ćmy mnie atakują, normalnie jakieś ataki na twarz mi przypuszczają, to też nie lubię ![]() Dobrze, że przyszedł ratunek jakiś twardy okaz Ci się trafił
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
Może któraś z was kojarzy:
jest jakaś organizacja kobiet w USA, działa już długo i one walczą o coś w związku z muzeami, ale nie wiem o co (połączenie kobiety i muzeum?), no i jednym z przejawów ich działalności jest robienie zdjęć/plakatów(nie wiem) i znam taki jeden, gdzie kobieta siedzi na ziemi, w rozkroku i ma na głowie maskę małpy. czy może kojarzycie? koleżanka mi wieki temu o nich mówiła, bo miała właśnie to zdjęcie na tapecie w komputerze i próbuje sobie przypomnieć jak one się nazywają
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Idę jutro na szybkie zakupy, powiedźcie mi, czy bardziej uniwersalne są brązowe czy nude baleriny? Torebki mam brązowe, ale jeżeli wyjście nie jest oficjalne, to nie ma zasady, by dobierać pod kolor buty.
Myslę raczej o zwykłych kajakach - jak to mój TŻ mówi - jak na zdjęciach. Ew. z kokardką, ale tylko w przypadku brązów. http://img.szafa.pl/ubrania/0/004945...e-baleriny.jpg http://z3.ibutik.pl/ibutik169/18efbf...ki-nude-40.jpg http://udziewczyn.pl/images/galeria/..._z_kokarda.jpg http://www.cogdziezaile.pl/produkty/25850.jpg
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2012-08-05 o 00:52 |
|
|
|
#380 | |
|
#etergirl
|
Cytat:
i ładniejsze ![]() z Twoich propozycji najbardziej podobają mi się 2.
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale faktycznie, chyba sobie nude zamówię. Najwyżej ludzie beda myslec, że boso śmigam
|
|
|
#382 | |
|
#etergirl
|
Cytat:
ja bym brała nude, moim zdaniem bardziej dziewczęce i już
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładnie wyglądają na nodze, ni to brązowy ni to kawa z mlekiem.. ogólnie ładny kolorek, ja zakładam je do wszystkiego
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekaj do południa, jak moja sąsiadka wstanie z pościeli
. Ona robi znakomity . Wezmę od niej przepis .Używa tego musu przez całą zimę : ciasta, naleśniki, nawet jej dzieci chleb z tym musem jedzą . Dzięki. Znalazłam przepisy . |
|
|
|
#385 | ||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Ja wpadam w panikę, jestem przerażona, zaczynam cała się trząść jak przy gwałtownych skokach temperatury, gapię się w punkt i same mi łzy płyną. Średnio fajna sprawa, takie faktyczne fobie.Cytat:
|
||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Waga elektroniczna:
Gdzie ją powinno się stawać jeśli chcę mieć dokładną wagę ciała? 1. waga moja: postawię na dywanie - ważę 53 kg, na panelach - 57 kg, na terakocie - ważę 55 kg 2. waga mamy: postawię na dywanie: ważę 48 kg, na panelach - 53 kg, na terakocie - 53 kg
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Na twardym, stabilnym podłożu, najlepiej na płytkach.
I wymień baterie Albo i wagę Bo tak duże wahanie wagi jest niemożliwe.
|
|
|
|
#388 |
|
biegam dla Zabawy
|
Na dywanie na pewno nie, podłoże musi być twarde. Takie łazienkowe zawsze ważą z marginesem błędu - trduno ocenić, która jest bardziej dokłana. Powinno się stawiać wagę w jedym miejscu i ważyć tylko na jednej - wtedy widzimy czy nasza waga się zmienia i jak się zmienia.
|
|
|
|
#389 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Czy jak robiąc przelew w okienku "odbiorca" wpisze tylko nazwę uczelni, bez adresu, to przelew dojdzie?? czy to zależy od banku??
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najcudowniejszy film jaki na razie oglądałam to 'trzy metry nad niebem' Na fb, na fun page 'trzy metry nad niebem' jest podane teraz pod ostatnim wpisem pełno tytułów tego typu filmów. Cytat:
Co najgorsze wlatują do piwa i moi rodzice o mały włos jej nie połknęli, już w buzi mieli. Na terakocie najlepiej się waż.
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2012-08-05 o 12:13 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

oglądałam ostatnio i nieźle się uśmiałam 

ale widzę, że chodzi o owadzicha, to mam jeden dobry sposób, nieinwazyjny 

A po co miałybyśmy udawać?