|  2007-01-29, 15:39 | #1 | 
| Raczkowanie | Śmieszne teksty do kota.

Nie znalazłam nic podobnego, więc zakładam. Napewno zdarzyło Wam się coś "palnąć" do kota. Wpisujcie Wasze najlepsze odzywki. Ja do kota liżącego moje mokre włosy:"Nie ciamkaj mamusi, bo w końcu wyłysieję" Do TŻ-ta i kota szalejących na łóżku: "Uspokójcie się oboje, bo do kuchni pójdziecie" Do kota uciekającego z moją bielizną: "Oddawaj zboczeńcu" "Chodź do mamusi nasmarujemy odwłok"-do kota jak zatwardzenie miała. Do kota drzącego się pod kurtką w drodze do weta: "Cii kochanie, zaraz mamusia wypuści, pani zrobi kuj, kuj i wrócimy do domku"- żebyście widziały miny ludzi na ulicy   
				__________________ Bez ocen, bez komentarzy-tylko poezja zapraszam www.777.xhp.pl | 
|     |   | 
|  2007-01-29, 19:03 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Łańcut:):):) 
				 | 

Dot.: Śmieszne teksty do kota.

A ja niemam takich odzywek  ale jak miałam pierwszegio kota to wymyśliłam mu ksywke Jupuś a tak naprawde miał na imię Pazurek  za to drugiego kota nazwałam Jupuś    heh   | 
|     |   | 
|  2007-01-29, 19:05 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Łańcut:):):) 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-01-29, 19:12 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

ja osobiscie nie mam kota, lecz slyszalam jak facet powiedzial kiedys: "no POMYŚL, POMYŚL nad tym co zrobiles"   | 
|     |   | 
|  2007-01-29, 19:37 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: MaŁopolska:) 
				 | 

" Chodź Burusiu do mamusi   " - żal mi go było bo miał chorą łapkę Innym razem : " Uciekaj debilu bo cie auto trzepnie !! " Ekhm ludzi troszke nie wiedzieli do kogo to krzyczę <lol> 
				__________________ Bo miłość Prosiaczku , to jest wtedy , gdy się kogoś lubi .... za bardzo   | 
|     |   | 
|  2007-01-29, 19:37 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

ja ciagle gadam do kota, ale dla mnie to normalne. nawet nie pamietam zadnych tekstow   bo w sumie dla mnie nie jest smieszne to co do niego mowie, dopiero ktos mi musi zwrocic uwage zebym stwierdzila, ze rzeczywiscie troche dziwne ze rozne rzeczy do niego wygaduje... | 
|     |   | 
|  2007-01-29, 20:48 | #7 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

No ja wiem, ja wiem, niedobra jestem, cały dzień siedziałeś sam, teraz trzeba mnie pogryźć...    Dzisiejszy tekst   | 
|     |   | 
|  2007-01-29, 21:19 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Białystok 
				 | 

"Guzik, chciałeś coś?" w porze kociej kolacji.... trzeba by było zobaczyc ten wyraz zdegustowania na jegi pyszczku

__________________ Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. | 
|     |   | 
|  2007-01-29, 22:51 | #9 | 
| Raczkowanie | 

Moja mama ma fioła na pkt kotka ! wiec traktuje o jak dziecko (b.b.b.b. małe!) "Co jest koteczku chcialabys cos zjesc prawda? a nikt ci nic nie da chodx chodź  -radosc w oczach mamy- i tak 24h !! nawet go "lula" jak dziecko .. ! bosze:P jak sobie przypomne co ona mowi zaraz napisz;ep | 
|     |   | 
|  2007-01-29, 23:01 | #10 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

Cytat: 
  dzis na przykald uczylam je, co to jest stereotyp, i o wierzeniach naszych przodkow tez im mowilam  ale to jest calkiem normalne  do najmlodszej kotki mowie jak do dziecka, bo dwie starsze sa juz przeciez dorosle i nie bede im dziubkowac   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | |
|     |   | 
|  2007-01-29, 23:16 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Piaseczno k. Wawy 
				 | 

Ja tez czasem gadam   Najczesciej: - ale ty glupi jestes ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) - stary a durny (ma 10 lat a lata za papierkiem jak kociak) - ty i ten twoj wieczny kac (pije wode co pol godziny, oczywiscie z kranu) - czesc mruczek, przyjacielu mojej kozy (to akurat ojca tekst) - sloneczko moje siwata (to mamy  ) - drzwi to sie zamyka/w domu snopkiem zastawiasz? (jak wychodzi z lazienki jak ja sie myje, otworzyc potrafi oczywiscie) 
				__________________ Dawno temu kotom oddawano boską cześć. Koty nigdy tego nie zapomniały. Wątek z biżuterią | 
|     |   | 
|  2007-01-29, 23:53 | #12 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Mój czteroletni syn, niosąc kota do łazienki (kot próbował go złapać zębami za nogę): "A teraz sobie posiedzisz i przemyślisz swoje zachowanie".

| 
|     |   | 
|  2007-01-30, 00:11 | #14 | 
| Raczkowanie | 

I jeszcze robię siusiu-kota z zainteresowaniem ogląda co tam się dzieje, a ja: Czy ja ci w kuwetę zaglądam? Plus: "Moja księżniczka śliczna, moja dziecinka, cukiereczek kochany. Kto śpi u mamusi? Cudo moje?" Po jakiejś minucie patrząc na TŻ-ta "Wcale nie rozmawiam z kotem.." Jak miała zatwardzenie i naparafinowaną wsadzałam co chwilę do kuwety:"No, zrób kupkę dla mamusi.Dobra kupka-mamusia da dobre jak kupkę zrobisz.." Czasem mam wrażenie, że gdyby ktoś obcy mnie posłuchał to by po panów z kaftanikiem odrazu dzwonił..   
				__________________ Bez ocen, bez komentarzy-tylko poezja zapraszam www.777.xhp.pl | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 08:29 | #15 | 
| Zadomowienie | 

Ja do swoich kotów caly czas gadam   po powrocie z pracy opowiadam co się dzialo i pytam jak im minął dzień hyhy  Wczoraj nawet weterynarz się usmiał  Poszłam z Nulą na zastrzyk i przyciskając ja do stolu żeby nie zwiała caly czas nawijałam: spokojnie mamusia cię nie zostawi, pan doktor jest bardzo delikatny i nic nie poczujesz, jestes taka grzeczna, ze w domciu dostaniesz w nagrode cos pysznego itp. Wet nic nie mówil, ale jego wyraz twarzy był jednoznaczny hihi  a co ja moge za to, że kocham te moje potworki   | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 09:06 | #16 | 
				 | 

i jak tu nie kochać takiego bąbla  wczoraj mój współklokator uczył się do egzaminu, kot przyszedł i uwalił mu się na notatkach.. Daniel go przesunął obok, ale w ramach zadośćuczynienia wytłumaczył kotu szczegółowo zawiłości prawa gospodarczego. Kot wykazał zainteresowanie i teraz D. się zastanawia czy by go zamiast siebie na exam nie posłać   
				__________________ Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 09:12 | #17 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

O matko ale się uśmiałam   "NO POMYŚL", albo "UCIEKAJ DEBILU"  Ja też jak sobie coś przypomnę to napiszę. 
				__________________ Rasowa   | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 09:53 | #18 | 
| Raczkowanie | 

TŻ do kota: "No, gdzie pazurkiem? Ale ty patrz na mnie jak do ciebie mówię!"    
|     |   | 
|  2007-01-30, 09:55 | #19 | 
				 | 

"bądż uprzejmy zejść z parapetu"

|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-01-30, 09:58 | #20 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

ja mam dwa kotki - Wacka i Jadzię - które reagują na imiona, a na kici-kici w ogóle. Jak chcę, żeby przybiegły oba, to wołam: "Krokodyle!" a one już są    
				__________________ Małymi krokami do dużych celów... - tym, co stymuluje człowieka najskuteczniej, jest egoizm. - a miłość? - miłość wynika z pragnienia, żeby ktoś nas kochał. A to znowu egoizm. | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 09:59 | #21 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Ja chyba zacznę uskuteczniać "Proszę o zachowanie ciszy i spokoju!"

__________________ Rasowa   | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 10:03 | #22 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

"mówiłam Ci coś na ten temat...."   ) kiedy "molestował" butle z kroplami żołądkowymi... ach ta waleriana  ogólnie to mówie do niego non stop | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 12:42 | #23 | 
| Raczkowanie | 

I jeszcze z kuchni, otwieram zamrażalnik coby kotu mięsko wyciągnąć-kota już wisi nademną, no to się pytam: "co dziś zjemy kochanie? serduszka? wątróbeczka? wołowinki chce kotek, tak?"  "Cio kochanie?Kluseczka napadła na kotka?"-w czasie szaleństwa z makaronem zaplątała się w swoją "ofiarę." 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-01-30, 15:28 | #24 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Co prawda, to nie o kotach, ale muszę.... Moja mama do swojego kundelka mówi: "ty sisiorku mój kochany"   Pies jest ogłupiały ze szczęścia   | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 15:51 | #25 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

hehe ale sie usmialam    | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 22:16 | #26 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Jaworzno 
				 | 

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d  e9b0ed84c369ef137_632f8bf  2adc0b;3567034]Co prawda, to nie o kotach, ale muszę.... Moja mama do swojego kundelka mówi: "ty sisiorku mój kochany"   Pies jest ogłupiały ze szczęścia  [/quote]  Moja mama do naszego naszego Hektora mówi podobnie. Pies tez cieszy się na całego  . Nie wiem, co on w tym słyszy. Może modulacja głosu tak działa  . A co do kocich tekstów, to ja również należę do tej grupy, która non stop mówi coś do swoich futrzaków  . Najczęściej stosowane u nas odzywki do kotów: - Toficzku może byś tak zakopała kupala, a nie szafkę - Tofiku proszę nie doprowadzić do zagłady populacji rybików, bo nie będziesz miała na co polować - Śpisz już kocie? - Może byś tak posunęła się, bo śpię prawie na kaloryferze - Nie ma żebrania, ja ci chrupek nie wyżeram z miski - Tofisiu jakie ty masz fajne cycusie (moja mama tak mówi i ja też), u staruszki (nasza druga kotka wiekowa) to juz prawie zanikły - Pan wrócił !!! (mój brat do kotek, które i tak go mają gdzieś) - Chodź poklepiemy po pupci !!! (brat klepie kotki po grzbiecie, tuż przy ogonie, czasem są tym zachwycone) Jak to czytam to brzmi to co najmniej dziwnie  . 
				__________________ ... Zastanówcie się, o co prosicie, bo przy odrobinie pecha możecie to otrzymać ... - Siewca Wiatru - Edytowane przez keira24 Czas edycji: 2007-01-30 o 23:57 | 
|     |   | 
|  2007-01-30, 23:46 | #27 | 
| Raczkowanie | 

Po to ten wątek   , żeby się pośmiać i zobaczyć jak to brzmi dla potencjalnego słuchacza  . Oczywiście zapraszamy też z dziwnymi/śmiesznymi tekstami do innych zwierząt. Moja siostra do świnki morskiej: "Blancior! Nie jedz kotka!" (Świnka gania kotkę i podgryza ją w ogon) 
|     |   | 
|  2007-01-31, 01:12 | #28 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-12 Lokalizacja: Anglia 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-01-31, 08:27 | #29 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Ja mówię  Chodź tu pierdziochu. No i co żeś koci łbie zrobił? Kotku złaź ze mnie. | 
|     |   | 
|  2007-01-31, 23:35 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

Przed chwilką : No śpij już grzybie mały  . Oprócz tego, to wcześniej : Tak kruszynko, pościelimy łóżeczko, pościelimy.. Najadła się myszka? Myszka dostała serka, a piesek chlebka tak? Ale ty gruba jesteś..  Skarbie, jak chcesz wyjść z pokoju to daj Pańci buziaczka w nosek  A upolowałaś myszkę? Nie? Nieładnie.. Damy amciu amciu? Damy? Daaaamy.. A chcesz klapsa w pupsko? Jakie masz piękne oczęta, Myszko.. I wiele innych , których na stan obecny nie jestem sobie w stanie przypomnieć  . Faktycznie, brzmi to trochę dziwnie, nawet koleżanki na mnie dziwnie patrzą  ...ale jak tu nie kochać takiej mordki! A moja mama się śmieje, że ja jestem dla Burinki jak mama  . ( kiedy była malutkim koteczkiem nosiłam ją na rękach śpiewając kołysanki  ...) | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.