|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
pomalowałam sobie paznokcie ta odzywka micro cell 200. Zobaczymy jak się sprawdzi
|
|
|
|
#1772 |
|
Life is a drink ...
|
wróciłam z weekandu i boje się Was nadrabiać
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;35709719]Gratki
![]() Mój TŻ kiedyś wędkował, ja nie rozumiałam(i nie rozumiem ) jak to może być fajne ale jak się w końcu nauczyłam zarzucać i wyciągać zdobycze to jemu się odwidziało i już nie wędkuje [/QUOTE]Po takich jednych zawodach to jest... uzależniające Wiesz, jak siedzisz z wędką i spławik ani razu nie chce wejść pod wodę, to jest to nudne i frustrujące zarazem. Ale jak co chwila masz brania i zdarzy się jakaś większa ryba to satysfakcja jest ogromna Szkoda tylko, że moje palce i paznokcie wyglądają teraz jakbym zapierdzielała całymi dniami na roli i doprowadzenie ich do stanu wyjściowego zajmie mi co najmniej miesiąc ;/Cytat:
![]() Mnie się jeszcze przypomniało jak odbierałam nagrodę, że mi panowie organizatorzy powiedzieli, że jestem piękna i co ja tu robię EDIT: Robiłam ten test kompetencji raz jeszcze. Wszystkie wyniki poprawione poza jednym - logiką
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-08-05 o 19:11 |
|
|
|
|
#1774 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1776 |
|
po prostu Em :)
|
Jutro jadę na wakacje!
![]()
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
a nooo
koleżanka nadleje mi płynu do soczewek to będę probować te Twoje kreski mialam na wyprzedazy w koszyku juz baze kobo i nie wzielam, a teraz bym sobie walnęła jakiś kolor
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1779 |
|
|
To może zagadka.
Kto pierwszy? ![]() Hasło: Artur Żmijewski
|
|
#1780 |
|
Life is a drink ...
|
Ojciec Mateusz ...
Sandomierz ?
|
#1781 |
|
|
Zbyt łatwe.
![]() A tak na serio ,to ja nie oglądam tego serialu (właśnie włączyłam pierwszy odcinek), ale wszyscy naokoło na Sandomierz reagują Ojciec Mateusz! i zastanawiam się, czy mieszkańców tego miasta nie zaczęło to już jakiś czas temu wkurzać.
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dużo zależy od obfitości łowiska i towarzystwa![]() Mam nadzieję, że pazurki odżyją
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj złapałam z 60 uklejek, parę płotek i 2-3 leszcze (w tym jednego jeszcze przed zawodami jak ćwiczyłam rzucanie i na pusty haczyk
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę się do tego zebrać, bo opis i opinie średnio mnie przekonują, ale z drugiej strony bardzo lubię Bale'a.Zrobiłam sobie dzisiaj pierwsze wolne od dwóch tygodni i... już i tak zabieram się do pracy. Mam wieżę z książek do przeczytania, pierdyliard komiksów, masę filmów i 2 języki do nauki i nie mam kiedy się za to zabrać, bo jak mam czas, to nie mam siły.
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
tzn jak ?
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Wylewam odrobinę na wierzch dłoni, maczam w nim delikatnie pędzelek, potem siup do cienia do brwi i maluję
Ten sposób wykorzystałam np. przy makijażu Moulin Rouge
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-08-05 o 19:45 |
|
|
|
#1789 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Nie wiem w jaki sposób wcześniej wytrzymywałam dłużej niż dwa tygodnie bez pracy/nauki etc., bo mnie po prostu roznosi. Mam nadzieję, że od przyszłego roku zacznę już coś naprawdę na stałe, bo nie wyobrażam sobie marnotrawienia życia w domu, bo po prostu czuję, że nic nie robię Widocznie "ten typ tak ma", bo widzę, że Ciebie męczy to samo, mnie to okropnie męczy, a mój pułć od lipca przeżywa, że za kilka miesięcy ma dwa tygodnie urlopu we wszystkich obecnych pracach...
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym roznoszeniem w "przerwie" od pracy to całkiem normalna rzecz. Jak zrezygnowałam z poprzedniej pracy, to przez pierwsze miesiące nie wiedziałam, co się ze mną dzieje, ciągle musiałam coś robić (stąd intensywny rozwój bloga), a potem się rozleniwiłam, ale to chyba naturalna kolej rzeczy
|
#1791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1792 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() We wrześniu mam tydzień urlopu i nie wiem czy cieszę się bardziej z tego, że będzie wolne, czy, że będę mogła przejść się na kilka spotkań związanych z pracą. Pożytkowanie czasu na np. naukę języka jest spoko, ale ja to traktuję jako jedno z zajęć na czas wolny. Poza tym nie funkcjonuję bez deadline'ów. Dobrze wiedzieć, że nie ja jedna tak mam.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-08-05 o 19:59 |
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale narobiłam zdjęć! Co chcecie jutro - ulubieńców lipca, swatche cieni i róży Inglota czy swatche moich dwóch paletek MACowych?
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
panna mrau, ja mialam podobnie i pojawil sie potomek. A bylam nastawiona na kariere, zabawe i inne takie
Lekko nie jest, ale powtarzam sobie, ze to okres przejsciowy.Co do bloga - ja optuje za ulubiencami lipca
|
#1798 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1799 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;35709719]Gratki
![]() Mój TŻ kiedyś wędkował, ja nie rozumiałam(i nie rozumiem ) jak to może być fajne ale jak się w końcu nauczyłam zarzucać i wyciągać zdobycze to jemu się odwidziało i już nie wędkuje [/QUOTE]mój tż jeździ - nawet dziś rano przyjechał z nocki rybnej
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeśli nie mam zajęcia, to czuję, że marnuję czas. Muszę pracować, uczyć się itd. itp. Poza tym lubię szybko widzieć efekty pracy, nie robię więc właściwie nic stopniowo, powoli. Po prostu zabieram się do roboty, mam masę pracy, ale później wszyscy się dziwią, że coś, co zwykle ludziom zajmuje pół roku, ja załatwiłam w miesiąc. ![]() Sądzę, że jeśli założę rodzinę to bez większego problemu przystopuję, ale póki mam czas dla siebie chcę go wykorzystać jak najlepiej, chcę jak najwięcej osiągnąć. Tylko... mam zaległości czytelnicze przez to. Ale zaczyna mnie to tak frustrować, że pewnie niedługo po prostu wytrzasnę jakoś te kilka godzin dziennie więcej.Z innych wad - mam alergię na ludzi, którzy pracować ani rozwijać się nie lubią, którzy w pracy zastanawiają się co by tu zrobić, żeby trochę zmarnować czas itp. itd. Czasami to przeszkadza. Ja poproszę swatche MACa.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-08-05 o 20:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

[/QUOTE]
Wiesz, jak siedzisz z wędką i spławik ani razu nie chce wejść pod wodę, to jest to nudne i frustrujące zarazem. Ale jak co chwila masz brania i zdarzy się jakaś większa ryba to satysfakcja jest ogromna
Szkoda tylko, że moje palce i paznokcie wyglądają teraz jakbym zapierdzielała całymi dniami na roli i doprowadzenie ich do stanu wyjściowego zajmie mi co najmniej miesiąc ;/

mialam na wyprzedazy w koszyku juz baze kobo i nie wzielam, a teraz bym sobie walnęła jakiś kolor