|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
![]() zastanawiam sie tez nad ampulkami z tej serii, ale stosuje saponics, lykam calcium i nie mialabym kiedy tego zuzyc ![]()
![]() |
#4952 |
Marcelover ♥♥♥
|
mam teraz kilka produktow na wypadanie, wiec na razie nawet nie moge kupic (musze ustalic co dziala a co nie
![]() ![]() poza tym, jestem na odwyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobilam peeling ciala, maseczke na twarz i szyje, depilacje, wtarlam Jantar i Capitavit w skalp i we wlosy, balsamowanie, mgielka i serum na twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ujęcia są rewelacyjne ![]() ![]() ![]() ![]() Popatrzcie jaki BYŁ piękny ![]() caate jeszcze raz dziękuję Kochana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak faktycznie, wracam juz do pewniakow i tak mi o wiele latwiej. przyznam, ze sugeruje sie opniami innymi, przyz akupie nowego kosmetyki i to bardzo pomoglo mojemu budzteowi ![]() zapewne jak zuzyjesz wszystko to seboradin znowu bedzie w promocji ![]() mam tygodniowu lakier na paznokciach, musze zrobic test, czy to cuda wysuszacza z golden rose, czy po prostu taki lakier ![]() za mna juz kapiel, depilacja, demakijaz, mycie wlosow+turban (seboradin maska+jedwab isana), saponics, jedwab, peeling stop, mleczko do ciala nutrilift (najlepsze ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4956 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() myślałam o tym żeby kupić wypełniacz do koka i jakąś ładną spinkę ale kurcze nie lubię siebie w spiętych za bardzo:/ przepraszam za tak długą wiad. ale masz duże doświadczenie w pielęgnacji kręconych i widzę że to działa,dlatego pytam ![]() widzę też że stosujesz jedwab, używasz też szamponów z sls żeby wypłukać silikony? Cytat:
![]() bardzo lubię takie urokliwe miejsca i zameczki, to są takie zakątki z legendą ![]()
![]() |
#4957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() magiczne miejsce i powiem Ci szczerze, ze okolica bardzo mi sie spodobala. ten spokoj... nie wykluczam, ze w przyszlosci, jak juz stane na swoje nogi, to wlasnie w tamtych rejonach ![]() to jest nierealne, jak tam mozna wypoczac. po prostu natura sama Ci sie wpycha w umysl, nagle zapomina sie o problemach, czlowiek sie oczyszcza. zakochalam sie w tym palacu jednym slowem i marzy mi sie odrestaurowanie go, mam nadzieje, ze ktos wpadnie na ten genialny pomysl, bo gdybym ja miala kase i doswiadczenie to bralabym sie za to. pomysl zdjecia jest ciekawy, ale mi sie marzy takie z widoczna twarza, niestety bylo takie slonce, ze to nie bylo realne ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie systematycznosc i cierpliwosc wziela gore, dziekuje sobie bardzo za to, bo fakt, wlosy sa teraz po prostu ladne, zadbane i sama potrafie to przyznac. dzieki za mile slowa ![]() ja juz spadam dziewczyny, wstaje za 6,5h ![]() ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-08-05 o 22:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() caate jakie masz śliczne zdjęcia w tej najnowszej notce, napatrzyć się nie mogę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oUhWP...&feature=g-u-u jak ja lubię jej filmiki ![]() ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-05 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a to pomyłka pardon ![]() Dziękuję za rady, w końcu będę wiedziała jak się z nimi obchodzić od strony "technicznej", na co dzień ![]() ![]() ![]() No tak, jak to się mówi, czas i tak upłynie ![]() To tym bardziej dziękuję za wyczerpującą odpowiedź ![]() Cytat:
![]()
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami ![]() Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-08-06 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Ja jeszcze u Tż siedzę pewnie do donu dopiero wieczorem wrócę ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caat ale masz boskie fotki ![]() Dziewczyny 38 postó i nowa część ![]()
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Okolice rzeczywiście mamy piękną, same góry, lasy i doliny. Za domem mam takie widoki jak w załączonym zdjęciu ![]() Wtarłam w skalp wodę brzozową + olejek Sesa. Bardzo polecam róż z Bell nr 02, przepiękny jest ![]()
![]() |
#4965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4966 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam ten róż ![]() ![]()
![]() |
#4968 |
Wtajemniczenie
|
ooo to fajnie
![]() ![]()
#4969 |
Zadomowienie
|
Hej,
![]() Muszę uzupełnić swoją kosmetyczkę o jakieś cudowne środki, które przywrócą moim włosom blask. Wracam do naturalnego koloru i od końca kwietnia nie farbuję włosów, więc farba zdążyła się już totalnie wypłukać - włosy są matowe, puszą się i w dodatku mają fatalny kolor. ![]() Marta 85 zazdroszczę widoków. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() caate zdj śliczne ![]() la chica przyjmyję zaproszenie ![]() marta widok u mnie z okna jest bardzo podobny, gdyby tylko większe były możliwości rozwoju w mojej okolicy nigdy bym sie stąd nie ruszała... Miłego dnia! ![]()
#4971 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kok jest ok, ale czy nie lepiej kupic gruuua frotke, taka xxl? bedzie z frote, a nie z tego szczutcznego materialu. podepniesz zabkami i bedzie ok, sama mam zamiar zakupic taka frotke ![]() co do systematycznosci, to jak piszesz, dni i tak leca, wiec lepiej cos starac sie robic, niz nic nie robic w tym temacie ![]() powodzenia ![]() Cytat:
![]() Loluska, dziekuje ![]() Cytat:
![]() mi sie marzy, aby kupic dzialke wlasnie z takim krajobrazem, postawic domek i na tarasie popijac kawke rozkoszujac sie tym piknym widokiem ![]() teraz to Ci na maxa zazdroszcze, co ja bym za to dala, ehh. ja bym tam dolozyla jeszcze wellnes, spa, mysle ze to bylby hit na polske, bo nie ma nigdzie nic takiego. ale racjonalnie - kosztowne by to bylo w cholore, jak sie zblizylam do okna, to mimo upalu, to ze srodka palacu buchal taki chlod, jakbym co najmniej lodowke otworzyla ![]() w zime, jednak to bylby minus. a wiesz kto jest wlascicielem tego palacu?
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w aktualnym katalogu avonu (9) jest ta szminka colordisiac, kiedy«s pokazywałam wam różową jej wersje i wam sie bardzo podobała
![]() ![]()
#4973 |
Zakorzenienie
|
i w ogole usuneli z avonu moj ulubiony kolor szminki z color terend [sama seria do bani ale odcien Pink Sunrise cudowny
![]() wrocilam wlasnie i biore sie chyba za kilera chodakowskiej bo jakos nie docwiczona jestem ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Raczkowanie
|
loluska - najważniejsza jest wiara w siebie, to potrafi czasem zdziałać cuda!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Tak sobie niedawno myślałam 'buah w tamtym roku ogłosiła ban na zakupy od października do końca roku, ja chyba muszę od połowy do końca roku ogłosić na większość produktów' Na początek polecam spisać listę produktów w notatniku, ja mam spisaną, łącznie z datami otwarcia,a teraz nawet sobie rozpisałam w jakiej kolejności mam zużyć. Dobrze też mieć całą kolekcję sfotografowaną. -- na mnie promocje słabo działają, w sumie często mi się gazetek nie chce przejrzeć ![]() Największe zakupy robię jak mi się nudzi, w sytuacjach typu- muszę na kogoś poczekać pół godziny to sobie wejdę i kupię 5 balsamów. ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Lubię te teksty, które wklejasz ![]() ![]() Mam zamiar kupić aloes i hodować. A póki co mam żele aloesowe (w końcu coś porządnego, co ma w sobie prawie sam aloes, a nie tylko nim pachnie) i będę ich dodawać do masek itd. ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
Niestety strasznie jestem aktywna podczas snu i włosy plącze tak, że są nie do rozplątania czasem. Także albo warkocz albo przypinanie pasami do łóżka ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
Polecam też wersję z miodem i cytryną ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-08-06 o 23:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja zamierzam się za niego zabrać, na pierwszy rzut oka wygląda przyjaźnie do nauki, chociaż słowa mają jakieś logicznie ułożone litery, nie to co w niemieckim np. ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
A poza tym wyleczyłam się z posiadania jednego nr dla wszystkich, więc sobie mogą dzwonić. Kiedyś się śmiałam z ludzi z kolekcją telefonów, ale czasami się nie da inaczej- np mieć jako jednego tel prywatnego i do pracy, bo chwili spokoju nie ma.
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() spamujcie, bo ok. 12-ej wychodzę, a chcę przed tym założyć nową część ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaraz olej planuję nałożyć mam odlewkę sesey i brwi wyregulować ![]() Chłodno dziś ![]() Samara najwyżej przed samym wyjściem założysz a my już tu dokończymy i przeniesiemy się do nowego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
dopiję zieloną herbatę i idę umyć włosy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.