|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Ale wybierasz się do jakiegoś sprawdzonego fryzjera?
Cytat:
Ja chciałam, żeby czytania czytały nasze siostry, ale moja świetna szwagierka się nie zgodziła i chyba na jej miejsce poproszę moją przyjaciółkę. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje ![]() no laski z 11 sierpnia... to nasz tydzien
|
|
#1443 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby nie mysle o slubie, tzw nie stresuje sie ale moze to podswiadomie ? ![]() dzisiaj sie obudziłam z bólem brzucha
|
|
#1445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem z natury bardzo nerwowa, to teraz nie wiem co bedzie
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie wiem jak ja przeżyje ten tydzien bede musiała go intensywnie zapełnić ![]() Cytat:
może podziała chociaz na podświadomość.
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki.
Teraz was nie nadrobie, bo lece robić sniadanko TŻ. Wczoraj było super, ale mam pewien problem ,,zdrowotny".... wczoraj kupiłam pończochy z Gatty na ślub samonośne. Nie wiecie czy dobrze trzymają??
|
#1449 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny musi być dobrze
W końcu zadbałyśmy o każdy szczegół![]() Mam pytanie tak przy okazji Pisałyście kiedyś piosenki, jakie były/będą puszczane w czasie oczepin dla panien i kawalerów. Możecie podzielić się nimi jeszcze raz?
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Hej picze
w sobotę położyli mi podłogę w salonie i takim sposobem musimy położyć 32m2 paneli
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
musi byc dobrze, tylko ja sie boje co rodzice tz odstawia
![]() w sobote poszlam z tz do kwiaciarni zeby dokladnie bukiet ustalic ( mama tz wszystko załatwiała tam sama) a kobieta oczy jak 5 z ł ze nikt u niej nic nie zamawiał mama tz chyba po pijaku takie głupoty nam gadała![]() dobrze ze poszlam do tej kwiaciarni to zamowilam wszystko bo na tydzien przed slubem bylam bez kwiatów!!! jak tu sie nie denerwowac
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokladnie ![]() jak tu sie nie denerwowac boje sie ze jeszcze cos takiego załatwiła tylko w marzeniach ![]() wszystko sami sprawdzamy z tz
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak brat TŻ wczoraj to uslyszal, to prawie spadł z krzesła, absolutnie się nie zgadza, ale jeszcze nie miał do czynienia z tym władczym księdzem ![]() Wczoraj byliśmy u I spowiedzi przedślubnej, bylo nawet ok tylko pokutę mam trochę sprawiającą problemy, no ale cóż... trza się dostosować. Paula, co za kobieta
|
||
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam problem z koleżankami
![]() Wczoraj obie potwierdziły przybycie. Jedna z osobą towarzyszącą druga bez. Wieczorem dostałam smsa, że jednak ta bez partnera nie przyjdzie skoro ta druga też nie idzie sama ![]() Koledzy Tż też nie będą...
|
#1457 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej Bimbałku ![]() Cytat:
jak Kasia Tusk tak piszę to już nie jestem trendi. jestem trendi dżezi i kul ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry. Pierwszy dzień prawdziwego życia... Honeymoon się skończył ![]() Mąż w pracy, a ja rozpoczynam poszukiwania proszę trzymajcie kciuki, żeby mi to jakoś sprawnie poszło. Dzisiaj skonstruuję CV i będę rozwoziła bo urzędach i innych instytucjach.Nie spaliśmy całą noc, kilka domów dalej były poprawiny w ogrodzie tak jak u Nas, z tym że muzyka szła 5 razy głośniej, co chwilę ktoś wydzierał się do mikrofonu, robili sobie karaoke w marnym wydaniu i za nic mieli sobie to że ludzie rano wstają do pracy. Skończyli dopiero o 5 rano, a Mąż wstawał o 5.30 do pracy maasakra.No więc przywitałam się jak należy a teraz idę sprzątać i prasować bo mamy mega burdel
|
|
#1458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo kiedys juz tak sie zdazylo ze byla pilna sytuacja i musiala isc w sobote do pracy i nie moga nic planowac bo to roznie
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem szczęśliwa, bo Tżtowi brakuje tylko butów do garniaka, a mi tej cholernej bielizny i butów na poprawiny
nie mam na nic siły, jeszcze nie doszłam do siebie po panieńskim |
|
|
|
#1463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale u nas wczoraj pioruny trzaskały ale przynajmniej troche chłodu w nocy było a teraz znowu upał idę gotować rosół bo mężuś o 13 jedzie do pracy
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,nie było mnie przez weekend bo trochę miałam na głowie
![]() Ale od dziś już powinno być lepiej,moja mama dziś wychodzi ze szpitala Tż przyjechał w sobote,bardzo się ucieszyłam na jego widok ![]() Ale mam nadzieje że szybko wróci ![]() Kupiliśmy woreczki z organzy na podziękowania dla gości,tuby strzelajace i tablice do auta ![]() Wczoraj zadzwoniła Tż ciotka i powiedziała że od nich nikt nie przyjdzie bo...jej facet ma problemy z sercem,jedna córka nie dostanie urlopu,a druga córka 3 miesiace temy miała pożar i nie stać ich na taki wydatek,6 osób odpadło Jestem zła na tą sytuacje ale dobrze że powiedzieli wcześniej,chociaż to....![]() Mamy jeszcze trochę osób na liście rezerwowej wiec jeszcze szybciutko ich mamy zamiar zaprosić w tym tygodniu. Uciekam do pracy. Miłego dnia
|
#1465 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja brałam jedną serię póki co, jak masz jakieś pytania to wal
Cytat:
Cytat:
![]() My w weekend mieliśmy spotkanie rodziców, ustaliliśmyu menu, doprosiliśmy 22 gości ze względu na to, że rodzina proszona przy pierwszej turze sie na nas wypięła, byliśmy u księdza po karteczki u spowiedzi. Kocham moją Teściową. Razem z nią musiałam walczyć przeciwko durnym pomysłom moich rodziców... ona murem za moimi pomyslami stała i pacyfikowała ojca. Nawet winietki udało mi się przeforsować! (ojciec na początku powiedział że się nie zgadza kategorycznie). Ogólnie z moimi rodzicami jest taki probelm że nie myślą - w menu np. mój ojciec uznał że on lubi schabowe więc mają być, a polędwica faszerowana to będzie na pewno źle przyrządzona i jej mamy nie brać. Powiedziałam że schabowe to mu mama zrobi w niedziele, a polędwicy nie miał na stolę od paru lat więc niech nie marudzi. ![]() ![]() teściowa oczywiście potwierdziła
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie są dziwni jak się ich nie zaprosi to się obrażają a jak się zaprasza to komplikują i jeszcze nie przychodzą ![]() Nam moja ciotka też powiedziała że jeszcze nie wie czy przyjdzie bo wujowi stopy puchną no i jak on ma iśc w laczkach na wesele Parodia
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra z tymi odmowami
![]() Dziś Tż ma podzwonić po swojej rodzinie, bo jeszcze nikt od niego nie dał znać.
|
#1468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Wam jeszcze opiszę moje zdziwienie na weselu.
w czwartek PRZED rozmawiałam z kumpelą ze studiów, jest w 2 miesiącu ciąży z facetem który już ma dziecko i je wychowuje, tzn teraz ona mu to dziecko wychowuje bo on siedzi za granicą Trzymamy się całe 4 lata studiów więc ich zaprosiłam. No i w czwartek gadamy przez telefon, pytała czy się denerwuję itp że widzimy s ię w sobotę, że ten jej facet będzie na weekend, że będzie fajnie itp. W dniu ślubu już na sali podają obiad, a ja patrzę do ich stolika a jej nie ma biegnę do dziewczyn ze studiów i pytam o nią, a jedna kumpela mówi że zadzwoni co z nią, do 21 dzwoniła a ona nie odbierała, o 21.30 napisała smsa do jednej z dziewczyn, że strasznie chciała iść, ale tego jej faceta uwaga... BOLAŁY PLECY i jeździli pół dnia po lekarzach i już nie było sensu iść na wesele mało tego. zero tekstu żeby mnie przeprosić że potwierdziła i nie przyszła .. nicc! w środę, 4 dni po weselu dostaje smsa jak to jest jej przykro, jak mnie przeprasza i ma nadzieję, że jej wybaczę nieobecność nie odpisałam na tego smsa i nie mam zamiaru się do niej słowem odezwać jak ją zobaczę. cześć cześć i spitalaj. Podobnie odwalił mój kuzyn, jego ojciec to mój chrzestny, ale nie mam z nim kontaktu bo to alkoholik. No i z jego synem w sumie też, ale on został sam bo matka wyjechała, ojciec jest jaki jest, myśle sobie że no rodzina, najbliższa więc zaprosiłam. Byłam u niego w mieszkaniu- ma socjalne mieszkanie, cieszył się, mówił że na bank przyjdzie, w dniu wesela oczywiście się nie pojawił. A i za niego i za osobę towarzyszącą było zapłacone Napisałam mu we wtorek po weselu dlaczego go nie było, to mi odpisał wczoraj że krucho z kasą. A ja mu że szkoda że się opamiętał już po tym jak było potwierdzone i zapłacone, bo my też przy organizacji wesela kasą nie sraliśmy, a jednak było kilka pustych miejsc. Na koleżankę ze studiów jestem wybitnie wściekła! Zmykam do urzędu zgłosić wniosek o dowód z nowym nazwiskiem
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

nakazał mi i TŻ czytać ewangelię podczas naszej ślubnej mszy, a świadkom śpiewać psalmy
Ogólnie podusmowując- w weekend rozdaliśmy 20 zaproszeń. zostało juz tylko 6
Idziemy strzyc TŻa, robić obojgu paznokcie, trzymajcie kciuki, zeby dobrze wyszło

19.05.2012 

proszę trzymajcie kciuki, żeby mi to jakoś sprawnie poszło. Dzisiaj skonstruuję CV i będę rozwoziła bo urzędach i innych instytucjach.