|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy IV
Evek czy jest opcja zamówienia snail all in one healing cream również mizona?
Przelew posłałabym od razu
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie - znaczy zanim wejdzie to 30% czy już to uwzględniłaś?
|
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
jeśli jeszcze można zamawiać, to poproszę 1 szt. mizona. Ile kosztuje?
|
|
|
|
|
#2314 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Nie ma za co
niech służą Cytat:
![]() Cenę Mizona ciężko mi podać, bo to zależy, czy będziemy rozbierały duże czy małe opakowanie i czy coś jeszcze wleci do paczki [podział kosztów przesyłki]. Podawajcie ilości, może akurat się porozbierają. Cytat:
A podpowiesz ile mniej więcej narzutu na produkt liczyć? Tzn. na przykład w przypadku Holiki, odliczyć sobie od ceny bazowej te 30% i ile dodać na koszty przesyłki z Korei do Ciebie. 10? 15 zł? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem otwarta na propozycje, chętnie podzielę ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- A jeszcze odnośnie cen - jak nie wiecie ile, to szukajcie na ebay najtańszych ofert i możecie policzyć same. Zazwyczaj do ceny produktu wyświetlanej na ebayu doliczam średnio 10 zł na poczet wysyłki rejestrowanej [2,5$] i kosztów prowizji Paypal. To jest cena maksymalna za dany kosmetyk. Jak się zdarzy, że poleci w jednej paczce z innymi, to cena będzie mniejsza
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Zapach ma podobny do ślimakowego żelu, ale jednak moim zdaniem mniej intensywny. No i konsystencja lepsza, bo to zwyczajny krem a nie żel
|
|
#2316 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mizon Snail gel tubka 45ml:
justysia893 - 1 szt. ? otako- 2 szt. katniewojt - 1 szt. Chandrika - 1 szt. kuleczka24 - 1 szt. phero_nike - 1 szt. marsylia - 1 szt. dinven - 1 szt. Estelle - 1 szt. anastazjaaa2 - 2szt. brzozka88 - 1 szt. razem : 13szt. Hyaluronic Ultra Suboon Cream (jesli bedzie w promocji) Chandrika - 1szt. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
nie uwzlednialam rabatu, bo jeszcze nie wiadomo czy dadza na dany produkt maksymalna obnizke. Bywa czasami tak, ze na jeden produkt jest 20 a na inny 30%. Poza tym nie wiadomo jaka cena wyjsciowa bedzie ustalona na promocje. Cytat:
|
|
|
#2317 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja lista: Shiseido Tsubaki Shining Hair Treatment Mask 180g - _entropia - 50g - Tatoonka - 50g Skinfood Good Afternoon Honey Black tea #2 - 30ml - earthpace - 5ml - Elfia4 - 5ml Baviphat Lemon Whitening Sleeping Pack 100g - saming - 20g - Estelle - 10g - phero_nike - 10g Hada Labo BB Moist Cream Natural Ochre - cotka - 5ml - earthpace - 10ml Hada Labo BB Moist Emulsion Natural Ochre - cotka - 5ml - earthpace - 10ml Skin79 Snail Nutrition BB Cream - phero_nike - 10ml - ksantypa7 - 10ml - earthpace - 10ml Skinfood Mushroom BB Cream - phero_nike - 5ml Norell Antystres, krem matujący 200ml - LeejdiNaati - 50ml - Estelle - 20ml - ShowMustGoOn - 10ml
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale bardzo mi na nim zależy
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Skin79 Snail Nutrition BB Cream
- phero_nike - 10ml - ksantypa7 - 10ml - earthpace - (10ml) 20ml Potestowałam sobie trochę tego Snail'a w ostatnich dniach i go polubiłam. |
|
|
|
|
#2320 |
|
|
Dostałam przesyłkę ze Skinfood Fresh Apple Sparkling Cream
![]() Komu paczkę? ![]() Phero, jak dobrze pamiętam, to Ty chciałaś , ale ostatecznie się nie dogadałyśmy co i kiedy ma polecieć ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- I przypominam o: - Zamian Escargot Whitening cream ze slimakiem - 5ml - Skinfood Apple Cinnamon Tea #2 - 5ml - Skinfood Tea Tree and Lavender Tonic - 15ml
|
|
|
#2321 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Estelle czy Ty masz coś dla mnie? wypadłam z obiegu
a może coś Ci "wiszę"
|
|
#2323 | |
|
|
Cytat:
- 5,23 za porcję.Do opłacenia byłaby emulsja właśnie i ewentualnie flaszki i wysyłka. Chyba, że będziesz zamawiać jeszcze i chcesz, żeby poczekało u mnie
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Krem ma 92% ekstraktu z ślimaka, a żel 74%. Z tego co wyczytałam jest bardziej treściwy, skondensowany że się tak wyrażę, a że potrzebuje czegoś mocno nawilżającego i uspokajającego cerę to napaliłam się na niego .O tu jest fajne porównanie : http://fitrina-inamorata.blogspot.co...ll-in-one.html
Edytowane przez Mala kroweczka o imieniu Czas edycji: 2012-08-06 o 15:06 |
|
|
|
|
#2326 |
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Super
teraz potrzebuję coś wybielającego i na zmarchy więc poczytam co tam rozbieracie![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- O, ja bym krem chętnie wzięła bo żel to mi tak srednio podchodzi
|
|
#2328 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez wole krem niz zel:-(:-(:-(:-( a ten krem jaka ma pojemnosc? Z kolei zel tani jak barszcz
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie polubiłam się z żelem
Może warto próbować ślimakowy krem z Purebess?
|
|
#2330 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: to też żel
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-08-06 o 15:53 |
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
Hehe pisze gel cream;-) wiec moze vardziej kremisty jak mizon? Chociaz mizon korcii jak nie wiem.kiedys sie naczytalam o multi effect to dopiero byl szal.Evek w ogole widzisz multi na gmarket? jesli tak to w jakiej cenie?
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W ogóle wykupiłabym połowę sklepu mizona, mam ochotę na bebika ślimaczkowego, watermax rich firming gel, peeling z czarnym cukrem, maskę wulkaniczną na wągry, tonik aloesowy...edit: aaa widzę że mówicie o purebess, a ja tu się wcinam
Edytowane przez Mala kroweczka o imieniu Czas edycji: 2012-08-06 o 16:08 |
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze sie łatwiej rozbiorą.Chciałabym też z 10g maseczki Zamian Gold Cacao Pack Dziś przeleje za hadalabo, ale nie bylam na biezaco z watkiem i musze ogarnac ile mam przelac ![]()
|
|
|
|
#2335 |
|
Zadomowienie
|
Zorientowałam się po powrocie z wakacji i poproszę:
Skin79 Snail Nutrition BB Cream 10ml Skinfood Mushroom BB Cream 5ml Norell Antystres, krem matujący 200ml 5ml - 10ml bym chciała, tylko w jakiej cenie mniej więcej będzie? Estelle - zrobiłam przelew za Holikę i Skinfoody/ |
|
|
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
'Estelle', poproszę 5 ml Skin79 Snail Nutrition
|
|
|
|
|
#2337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile za 10 ml? ktoś go polecał czy idziecie na żywioł? ![]() pomyśle z lioele i poczytam o nich to może coś zaproponuję
|
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rzuciłam hasło na wątku, bo miałam go w próbkach od koleżanki i strasznie mi się spodobał Nie matuje może wyjątkowo porównywanie z Siarkowa Moc, ale wydaje mi się, że trochę zwalczył mi pryszczory W każdym razie nie zapchał a mam do tego tendencję
|
|
|
#2339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z bebikami HL wstrzymam się w takim razie , chyba że znalazły by się chętne na odcień #1 ?( widzę, prócz mojej, jeszcze jedną łapkę w górze Dziewczyny kusicie ślimakami Evek, do kiedy jest czas na zastanowienie się odnośnie tych tubek Mizonowych? Ponieważ gdyby była rozbiórka kremu, z żelu bym zrezygnowała (najchętniej kupiłabym oba, ale i tak szaleję z tymi pierwszymi próbkami xD ) Chyba, że dałoby radę rozebrać oba ?
" Taniec jest muzyką dla oczu" wymiana kosmetyków wymiana ubrań Edytowane przez phero_nike Czas edycji: 2012-08-06 o 19:18 |
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja wezmę z ciekawości 10 ml tego norella - jesli bedzie brakowalo 10 ml do konca rozbiurki to dajcie znac a wezme koncowke.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

niech służą ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Gdyby tylko można było dostać starego ślimaka w dobrej cenie
Estelle, dostałam wiadomosc odnosnie wpłat za tonik lawendowy, jutro zrobię przelew bo dzisiaj i tak bank nie puści, ok?

.
(najchętniej kupiłabym oba, ale i tak szaleję z tymi pierwszymi próbkami xD ) Chyba, że dałoby radę rozebrać oba ?