|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Dzień dobry
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35710376]Jasne, jak tylko jutro się dowiem. Sama jestem ciekawa, kiedy mi każą przyjść. Mam nadzieję, że uda się w tym cyklu, bo wrzesień już mi nie pasuje ze względu na pracę.[/QUOTE] trzymam kciuki oby jeszcze w sierpniu się udało Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35710504]W takim razie obie jutro ustalamy terminy badań ja tez mam nadzieję, że u wase wyniki będą dobre Cytat:
może to zagnieżdżenie zarodkaCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35709873] Dzięki. Szkoda, że u Ciebie też nic. Trzeba walczyć dalej [/QUOTE] no trudno walczymy dalej tak jak piszesz, i nam musi kiedyś się udać onyks ja mam wizytę 17 sierpnia dopiero ale jestem niewyspana, kuzyn tz z żoną i dziećmi był u nas wczoraj i ok 22 poszli, zanim się ogarneliśmy i poszliśmy spać było puźno i nie wyspałam się
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Stokrotko, a ja myślałam że Ty masz wizytę na 17.00...ale ze mnie trąba
Abby, biedny Twój Oluś |
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw muszę dostać @ żeby iść do lekaża bo pewnie lada dzień przyjdzie bo wczoraj dupka odstawiłam. Mam nadzieję, że mężul nie wyjedzie mi w dni płodne bo coś już do niego dzwonili, że dwa wyjazdy się szykują w sierpniu i raczej prawie cały wrzesień go nie będzieAbby oby weterynarz pomógł, strasznie się patrzy jak się zwierzeta męczą. oby to zwykłe zatrucie było i lekarstwa szybo pomogły, przytulam
|
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Pfi.. nie szukam, bo nawet nie pamiętam, która to była część. Chyba by mi to z tydzień zajęło - będę musiała obejść się smakiem ![]() A ja kupię, jak zajdę - teraz się powstrzymuję jeszcze A w piątek byli u nas przyjaciele, którzy planują zachodzenie pod koniec roku i obie lekko wcięte z przyjaciółką oglądałyśmy rzeczy od mojej siostry (te dla dzidziusia) i piszczałyśmy sobie z cicha... ![]() Gruszka to taka typowa kobieca figura - wąskie ramiona i szerokie biodra ![]() A Ty masz najbardziej zbliżoną do klepsydry ![]() Cytat:
![]() Mam dokładnie to, co piszesz...malusie krosteczki... i wyskakuje mi to, jak jest właśnie mega duchota i się spocę!... a fe.. Cytat:
Trzymaj się, a ja trzymam kciuki, żeby to było tylko jakieś niegroźne zatrucie, które szybko minie. Dzisiejszy dzień znowu zaczęłam od kłótni z TŻ. Dziewczyny, nie daję rady, nie pamiętam, kiedy się wyspałam. TŻ tak okrutnie chrapie, a ja się budzę, nie śpię całe noce - nie mam już siły! On miał schudnąć, ale jest du.pa...trochę schudnie, a potem się poddaje i nic z tego... Nie chcę się z nim kłócić...ale dziewczyny, nie wyspałam się chyba ani razu od 3 lat mimo, że nie chcę, to na prawdę wstaję rano agresywna z niewyspania boli mnie głowa i krzyże...
|
||
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Abby trzymam kciuki za Olka! Mam nadzieje, że to nic poważnego!
Stokrotko mocno Cię tulę, mam nadzieje, że następny cykl, to będzie ten cykl! Mrowniko również mocno tulę! Przyszła już ta cholera? Mam nadzieje, że zabieg Ci przesunął i jeszcze przed wrześniem zdążysz zrobić ten zabieg! Natalka a Tobie gratuluję! ![]() Żabcia również czekam na fotki! strong pytałaś co u mnie, wszystko po staremu Cieszę się, że u Was wszystko dobrze!Tomalinko trzymam kciuki za badania! Kasiax odpoczywaj! Mam nadzieje, że szybko wrócą Ci siły! Butter cieszę się, że z nogą lepiej! Onyks śliczny brzuszek! Agnusek trzymam kciuki, bo jak dziewczyny mówią, że to może być dobry znak, to tak być musi! Witajcie Nasz weekend troszkę imprezowo, troszkę leniuszkowo W sobotę poszliśmy na spotkanie ze znajomymi, ściągnęliśmy do domu przed 3 ![]() ale świetnie się siedziało i gadało. W niedziele czyste lenistwo, na kanapie, przed telewizorem, z dobrą książką. Jedno co to zmotywowałam się ugotowałam nam obiad,a le było bosko
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo za wami tęsknie, nie jestem w stanie nadrobić bo mam dosłownie 5 minut wolnego teraz, od piatku mamy cały czas gosci wiec tylko karmie, sprzątam, karmie sprzatam... i tak jeszcze do srody. A potem bedzie luzniej,mam nadzieje. Dajcie mi na priv dane do przegladu tygodnia bardzo prosze, to jeszcze dzis go opublikuje, bo mam wyrzuty sumienia ze jest to nie zrobione.Pozdrawiam was goraco ja i moj kamilek ktory dzis konczy 3 tygodnie.
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
zdrowka dla kociaka ... oby szybko minelo
a co do figury, to jeszcze jest mozliwosc trojkata... waska doopcia, szerokie ramiona ![]() dobra zmykam, bo juz dziewczynki sa na chodzie ![]()
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak noga? Dziewczyny dziękuję wszystkim za komplementy na temat brzuszka Stronguś, my też tęsknimy |
|
|
|
|
#2319 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35709873]Aha, ja nie miałam podanej ilości punktów, tylko ogólny wynik A. Mnie najgorzej poszło mówienie, to zdecydowanie najsłabsza moja strona, ale pewnie dlatego, że przygotowywałam się sama. Czytanie wyćwiczyłam, czytając angielskie książki, więc poszło ok Dziękuję, ale ten spadek jednak coś oznaczał. Dzisiaj zaczęłam kolejny cykl. Jutro muszę zadzwonić do szpitala - trzeba będzie przełożyć zabieg. Jeśli masz nick taki jak tutaj, to wysłałam ![]() Dzięki. Szkoda, że u Ciebie też nic. Trzeba walczyć dalej To beta hcg jest refundowana? Wydawało mi się, że nie.[/QUOTE] chyba nie jest mi zaden z dwóch ginów u których byłam nie zlecił na potwierdzenie ciązy Cytat:
tylko 4,5 dnia i wolne chce jechać do chorwacji ale ja mam pewne obawy co do tak długiej podróży...Cytat:
ja dzis mam do lekarza i to w samo południe nie wiem jak się doczłapie wczoraj byslimy nad woda zamiast odpoczac wróciłam gorzej zmęczona niż byłam a dzis rano jestem jak zobiak.....
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam bardzo płytki sen...budzi mnie wszystko... TŻ był u lekarza, leczył zatoki, okazało się, że ma jakieś problemy z podniebieniem miekkim...ale lekarz powiedział otwarcie, że musi schudnąć... on schudł, to fakt...ale dalej ma nadwagę, a powiedzmy sobie szczerze, obżera się dalej Noga już dobrze, pobolewa, ale mogę już normalnie chodzić, jest o wieeeeleeeee lepiej.... Strong, bidulko, padniesz ze zmęczenia, daj sobie troche luzu z tym sprzątaniem - ile można. Jak nie karmisz, to lepiej ciesz się Małym, a nie lataj na szmacie
|
|
|
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Rity Zuch dziewczyna![]() ![]() Na dlugo jedziecie?Samochodem? Cytat:
Ale mimo wszystko laktacja sama powinna sie ustawic ![]() Ja z reguły raz w nocy karmilam,a w zasadzie nad ranem bo Seba ladnie spal, budzilam sie cala mokra, ale nie mialo to wpływu na zanik dla Dominika![]() I czekamy na zdjecia ![]() Ciesz sie,ze i tak mozesz fotki robic Ja to nawet nie moge wyciagnac aparatu, bo jak widzi to tez chce
|
|
#2322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie ze weekend udany ![]() Cytat:
dla Kamilka Pamietam ta niedziele![]() Dzien dobry ![]() Odprowadzilam Sebe do zlobka i mam cisze
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, któraś z was pisała o tych ćwiczeniach Kotek? Blonde? ...ja mogę pobrać, nagrać i wysłać jeśli chcecie
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnym upalnym dniu
Natalka, ja tam cienia cienistego cienia nie widzę, tylko normalne II więc gratuluję ![]() Madzia zrobiłam "na oko" i wyszło pyszne ale dodałam jeszcze pół czerwonej i pół zielonej papryki żeby ładnie kolorystycznie wyglądało a, no i zrobiłam z połowy porcji bo byśmy tego nie przejedli, a nie chciałam, żeby się zepsuło ![]() Dzięki za przepis, teraz będę testować kolejne przepisy od Dziewczyn ![]() Wczoraj byłam w Czeskim Cieszynie w Tesco - wiecie, że tam Bavaria 0,0% 0,5l była za ok 2zł a w PL za 0,33l płaciłam ponad 3zł.....
|
#2326 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, dzwoniłam do szpitala i kazali mi się zgłosić normalnie w środę, mimo że to dopiero 4. dzień cyklu. Trochę mnie to zdziwiło, no ale ja się nie znam
![]() Widziałam, że któraś z Was pytała o typy sylwetki - Aaby chyba? Nie wiem, czy oglądałyście program "Jak się nie ubierać" - tam było wyróżnionych 12 typów |
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Wam w poniedziałek! ![]() Ja wcinam powoli śniadanko i piję herbatkę...i zobaczymy co dalej będę robić ,,, ![]() Mrowinko to dobrze, że zabiegu nie przesunęli...
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2329 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kobietki!!!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na lodowke z nami!!!Sa w naszych profilach, zakoleguj nas i mozesz ogladac. Cytat:
Cytat:
![]() W sobote walnelam jeszcze Skalpela, w niedziele caly dzien na nogach sprzatanie, gotowanie, ogrodek. Jak wieczorem padlam na tarasie z kawalkiem ciasta to nog nie czulam. Dzis chcialam uderzyc w kilera ale jest taki upal, ze pewnie zostane tylko przy skalpelku .Cytat:
![]() Cytat:
Lece czytac!!! Co to za tajemnicze zmiany na FB???? ![]() Cytat:
Dobrze, ze z nozka juz lepiej!!! Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba wysyłka by się nie opłacała, bo to ciężkie cholerstwo ![]() A co, też Ci się piwska chce???? ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35717981]No właśnie nie wiem, jak to będzie - czy nie położą mnie w szpitalu i nie będą czekali, aż krwawienie się skończy Oby nie, bo ja chcę tam być jak najkrócej [/QUOTE]A kiedy ma Ci się planowo skończyć @ ?????
|
|
#2331 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35717711]Dziewczyny, dzwoniłam do szpitala i kazali mi się zgłosić normalnie w środę, mimo że to dopiero 4. dzień cyklu. Trochę mnie to zdziwiło, no ale ja się nie znam ![]() [/QUOTE] [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35717981]No właśnie nie wiem, jak to będzie - czy nie położą mnie w szpitalu i nie będą czekali, aż krwawienie się skończy Oby nie, bo ja chcę tam być jak najkrócej [/QUOTE]Trzymam kciuki Zrobilam sobie mocna kawe z ekspresu, bo jakas nieprzytomna chodze
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Zabciu ten system to sciagasz mleko 7 minut z jednej piersi potem 7 z drugiej. potem 5, 3,1. Ten system pobudza laktacje. Ja za rada poloznej robilam tak co karmienie do uzyskania odpowiedniego rozkrecenia. Mozesz sprobowac. Nic nie kosztuje a moze i Tobie pomoze
Cytat:
![]() ![]() weekend mielismy dosc intensywny....w sobote 18stka a wczoraj spontaniczny grill....szkoda ze urlop i weekendy tak szybko leca
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2012-08-06 o 11:08 |
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Twoj TZ nie slyszy budzika? Matko ale ma mocne spanie... A moze kup taki super glosny budzik starej daty, co to mial takie dwa talerze i w te talerze walilo i nawet nieboszczyka by obudzilo???
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinko trzymam kciuki więc! Na pewno wiedzą co robią i mam nadzieje, że nie będziesz musiała leżeć dłużej w szpitalu niż to konieczne!
Nikita, zaprzyjaźnimy się? ![]() Butter współczuję nieprzespanych nocy. Mam nadzieje, że TŻ schudnie i z chrapaniem będzie lepiej. Co do niesłyszenia budzika, to mój TŻ ma tak samo... bez szans żeby się sam obudził. Jak chodzimy na różne godziny do pracy, to dzwonię do niego żeby sprawdzić czy wstał
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też nie słyszy, i też myślałam o budziku tego typu co piszesz..... ale co ja się mam denerwować...... mnie budzi przelatująca mucha a jego melodyjki budzące w tel doprowadzają do szału, więc jakby mnie taki budzik obudził to bym wkur..... cały dzień chodziła.
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia nie sądzę aby kryzy był przez to, ze nie karmisz w nocy. Maja zawsze raz jadła w nocy teraz je raz albo wcale ale nie zauważyłam aby z mlekiem było coś nie tak, tylko ja nie zje w nocy to mnie bardziej zalewa Może postaraj się częścięj ściągać aby pobudzić laktację. Onyks do 20-go juz blisko ![]() aaby na szczeście Maja po grilu super ufffff i co związku z tym?? Kolejny grill jest mój Butter może do lekarza go wyślij?? Blond to u mnie tak samo z karmieniem nocnym Bika cieszę się, że smakowało. Strong tęsknie ![]() Zaraz mecz siatkarzy, a potem uciekam z Mają do mojej babci a mąz na rehab i mierzyc drzewka na działkę (które są do wycinki). Zamówiłam też dla małej kilka rzeczy na all i znowu oczekiwanie na kuriera |
|
|
|
#2339 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do chrapania to cię rozumiem, bo mi chrapanie strasznie działa na nerwy, robię się normalnie wściekła, na szczęście mój tz mało chrapie. Porozmawiajcie na spokojnie o tym jego odchudzaniu bo sen ma duże znaczenie. Ale przy twoim pysznym gotowaniu to pewnie ciężko mu się odchudzaćCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35717711]Dziewczyny, dzwoniłam do szpitala i kazali mi się zgłosić normalnie w środę, mimo że to dopiero 4. dzień cyklu. Trochę mnie to zdziwiło, no ale ja się nie znam ![]() Widziałam, że któraś z Was pytała o typy sylwetki - Aaby chyba? Nie wiem, czy oglądałyście program "Jak się nie ubierać" - tam było wyróżnionych 12 typów super, że nie przesuną zabiegu, Bika też chyba pisała, ze miała końcówkę okresu i robili jej laparo. Im szybciej tym lepiej, można będzie znowu do działania się zabrać Ale się nic niechce w taki upał i jeszcze klimy nie mamy w pracy
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Gucioszku, juz zaakceptowalam.
Cytat:
Czesc Madziu! Dziewczyny, znacie jakas fajna strone internetowa, gdzie moge znalesc inspiracje do zagospodarowania ogrodu? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

W każdym bądź razie jest to dla mnie nowa sytuacja, bo nigdy tak wcześnie nie miałam objawów @
może to zagnieżdżenie zarodka
, bylo milo, szybko sie skonczylo chociaz moze i dobrze bo jutro do pracy trza isc
to czekamy na twój powrót od lekarza

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

... kiedy to minęło... i zaczęła się pięknie podnosić na prostych rączkach i jeśli tak dalej będzie trenować jak trenuje, to kto wie, czy nie zacznie za jakiś miesiąc już raczkować
dla Rity