|
|
#1111 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mariza
Cytat:
Dziś udało mi się sprzedać 2 takie balsamy pewnym panom. |
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
kawa80, dziękuję ci bardzo za odpowiedź
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Raczkowanie
|
Marizjanki mam pytanie, czy wam też nie chce się wyświetlić strona Marizy? Od wczoraj mam taki problem
|
|
|
|
|
#1114 |
|
BAN stały
|
też miałam problem z otwarciem strony głównej ale strefa klubowa działała bez problemu.
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście działa
dziękuję za pomoc
Edytowane przez kaysha16 Czas edycji: 2012-08-01 o 09:51 |
|
|
|
|
#1116 |
|
Raczkowanie
|
Marizjanki czy możecie mi powiedzieć jakie są obecnie koszty przesyłki? tzn. chodzi mi o to czy nadal obowiązują:
poniżej 120 zł = 16 zł za przesyłkę, 120-200 zł = 8 zł za przesyłkę, powyżej 200 zł = darmowa, czy jest po prostu do 200 zł - za przesyłkę 16 zł, a powyżej 200 zł za darmo. |
|
|
|
|
#1117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poniżej 120 zł = 16 zł za przesyłkę, 120-200 zł = 8 zł za przesyłkę, powyżej 200 zł = darmowa
|
|
|
#1118 |
|
Raczkowanie
|
patrysia_isia dziękuję za odpowiedź
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Kochane czy orientujecie się może jak często uzupełniają braki magazynowe jeśli chodzi o wzorniki lakierów i zestawy testerów wód perfumowanych? Bo patrzyłam, ale wszystkiego jest po zero
Edytowane przez kaysha16 Czas edycji: 2012-08-06 o 10:53 |
|
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
właśnie zostałam nową konsultantką marizy i chciałam się dowiedzieć gdzie mogę pisać w sprawie tej odroczonej zapłaty. Czytałam we wcześniejszych postach o tym, że trzeba wysłać umowę oraz kserokopię dowodu osobistego. Nie mogę znaleźć kontaktu. Nie mam sponsorki, która wytłumaczyłaby mi wszystkie wątpliwości. Na stronie czytałam, że jeśli w ciągu 3 miesięcy nie będę składać zamówień, to zostanę wykreślona z listy konsultantek, czy jeśli podpiszę umowę nadal zasada jest taka sama? Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do składania zamówień i skreślania z listy konsultantek to nie chodzi tam o 3 miesiące tylko o 3 kolejne edycje katalogu. Nie wiem dokładniej jakie są zasady mając podpisaną umowę, bo ja takowej nie posiadam. Mam nadzieję, że chociaż trochę Ci pomogłam. Z pewnością inne Marizjanki jeszcze odpowiedzą i w razie czego mnie poprawią
|
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Raczkowanie
|
Marizjanki gdyby któraś z was chciała zamówić wzorniki lakierów to na stronie są już dostępne
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
orientuje się ktoś kiedy będzie nowy katalog w wersji online?
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny,
Wpadłam dziś przypadkiem w necie na Marizę i zapisałam się jako konsultantka. Chciałam się jednak upewnić, bo czasem jestem zamotana: przyjdzie mi pocztą darmowy katalog czy muszę dodatkowo gdzieś na stronie zamówić? |
|
|
|
|
#1124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wchodzisz w zakładkę zamówienie, odnajdujesz Bezpłatny katalog, po czym dodajesz do koszyka i normalnie zamawiasz
|
|
|
#1125 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Przyczajenie
|
Reklama na wizaż.pl jest płatna.
Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2012-08-17 o 14:12 |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Raczkowanie
|
Tak, trochę to trwało, ale jakoś poszło
Jestem normalnie zachwycona linią spa ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Dziewczyny wiecie już coś na temat nowego katalogu? Jestem ciekawa co też dla nas szykują
|
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was Pań moze chce sprzedać/lub ma puder matująco-kryjacy selective ten za 15 zl???
![]() P.S interesuje mnie tylko to jestem w klubie ale mi sie nie opłaca tylko to zamówić, choć chyba nie da sie tylko jedną rzecz zamówić |
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
da się ale zapłacisz za przesyłkę więcej niż za puder
![]() może zadzwoń tam w poniedziałek i zapytaj czy by przysłali pocztą w kopercie za zaliczeniem i czy nie dałoby sie taniej. |
|
|
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które przetestowały już podkłady Marizy. Otóż moja kuzynka swego czasu często uczęszczała na solarium, w wyniku czego ma teraz na twarzy takie przebarwienia (plamki). Niedługo zbliżają się jej imieniny, dlatego chciałabym jej kupić jakiś podkład. I tutaj właśnie rodzi się pytanie, który byście poleciły? Zależy mi na waszej opinii, bo ona już od dawna próbuje znaleźć coś, co pomogłoby jej zatuszować te niedoskonałości, dlatego nie chciałabym jej zawieść.
Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
|
#1131 |
|
Raczkowanie
|
W Marizie raczej nie ma bardzo kryjących podkładów. Ja lubię podkład balansujący i mineralny ale muszę się wspomagać korektorem. Podkład balansujący odcień naturalny ma identyczny kolor jak Estee Lauder Double Wear Intensity 2.0. Te kolory są idealnie dobrane do mojej cery, ale Marizę lubię bardziej.
Mineralny też jest ok, aczkolwiek wszystkie kosmetyki z tej serii mają moim zdaniem kiepskie opakowania. Wszytskie mi się połamały. Pędzla do kompletu zdecydowanie nie polecam. A jeśli chcesz kuzynce sprawić, coś bardzo kryjącego na prezent, to może podkład z KOBO w takim płaskim opakowaniu? Tylko czy będziesz w stanie sama dobrać dla niej dobry odcieć? |
|
|
|
|
#1132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może weź zestaw próbek - sa dośc duże - kuzynka będzie miała okazje przetestować kilka
|
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
Odpowiadam na pytania tylko nie pamiętam komu: 1. Na bank nie ma możliwości odroczonej spłaty 2. Linia meska jest rewelacyjna. Polecam Fresh... niesamowity zapach ![]() 3. Jeśli chodzi o podkład to po pierwsze najpierw powinno sie uzyc korektora, poniewaz zaden dobry podklad nie pokryje tego. No chyba, ze chcesz miec efekt maski. Ale najlepiej bedzie jesli zamowisz probki i dasz kuzynce do przetestowania i niech sama wybierze odcien pasujacy 4. Probki sa na wyczerpaniu i niestety beda braki ze wzgledu na duza ilosc nowych konsultantów. Ale z tego co wiem to mozna zadzwonic do firmy i zapytac o probki i czasami robia na zamowienie. Jest tez taka sytuacja, ze czesto probki sa tylko nie sa wstawione na strone i wtedy mozna w Uwagach do zamowienia wpisac zeby dolaczyli takie probki i jesli beda mieli je na magazynie to dolacza ![]() Mam nadzieje, ze pomoglam chociaz troche. Pozdrawiam serdecznie I jeszcze jedna uwaga. Dziewczyny sponsor nie gryzie i czasami lepiej go miec. Przynajmniej nie byloby dziwnych pytan, bo to sponsor jest od odpowiadania na nie ![]() Jak cos to sluze rada. |
|
|
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo za pomoc
![]() A czy wiecie może kiedy będzie nowy katalog?
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
Kurcze wstawiałam odpowiedz, ale jej nie ma. Odpowiadam na postawiona pytania, tylko przepraszam, ale nie pamietam komu ![]() 1. Nie ma możliwości odroczonej splaty 2. Umowa o wspolprace służy po to, żebys mogla wyplacic zarobione bieniadze (chodzi o pieniadze z bonifikaty) 3. Linia męska jest rewelacyjna - mój chłopak jest zachwycony 4. Jeśli chodzi o podkłady to najpierw należałoby użyć korektora, bo inaczej rzadko który podkład pokryje Ci dokładnie. Do likwidacji przebarwień służy korektor o zielonym odcieniu. Wyrównuje on kolor cery i później podkład bardzo dobrze pokryje. W ofercie Marizy nie ma chyba jeszcze korektorów, ale jest baza pod makijaż korygująca i myślę, że może działać podobnie jak korektor. Jeśli chodzi o odcienie to faktycznie niech kuzynka wyprobuje próbki i sama dobierze sobie odcien. I zaproponuj jej tą baze. Może akurat podpasuje jej ![]() 5. Nowy katalog będzie dostępny od 1 września. Przypominam dziewczyny, że sponsor nie gryzie i warto go mieć, bo wtedy on odpowie na wszystkie pytania i rozwieje wątpliwości. Pozdrawiam i w razie jakichkolwiek problemów jestem do dyspozycji. Kinga Edytowane przez kiniaa0 Czas edycji: 2012-08-17 o 08:13 |
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętajcie tylko zamawiając nowe katalogi że : Do 20 sztuk - 10 zł opłata pocztowa, powyżej 20 sztuk - GRATIS wysyłka (ale musisz pamiętać, że nic nie możesz do nich domówić (same katalogi). Poniżej zajawka NOWEGO produktu z katalogu Nr 10.
Edytowane przez Loreen Czas edycji: 2012-08-17 o 10:28 |
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
I jeszcze dopowiem, że w nowym katalogu mają się ukazać m.in. 1. Linia 55+ 2. Nowe błyszczyki 3. Żele pod prysznic - męskie 4. szampony i odżywki Nie ma co się stresować. Katalog na pewno pojawi się wcześniej na mailu czy na strefamariza.pl |
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Zadomowienie
|
Mariza wysyła sukcesywnie maile do konsultantek z nowym Katalogiem nr 10 (jesień) w wersji elektronicznej.
Konsultantki muszą uzbroić się w cierpliwość, bo jest to parę tysięcy maili.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.