Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-06, 12:04   #2401
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Mysle, ze taki plan to dobry pomysl. A takie rzeczy jak Cola i papierosy to juz dawno powinien byl rzucic.
A ty tez chyba podpalasz co? Musicie sie wzajemnie motywowac bo w 2 latwiej. Moj TZ palil 1 paczke dziennie i rzucil dla mnie 2 lata temu i zastapil cwiczeniami, aby cialo mialo jednak staly dostep do endorfiny.
Trzymam kciuki aby mu sie udalo i abys mogla spokojnie spac!

ja ostatnio rowniez zrobilam Tztowi afere o palenie papierochow......bo nie palil w mieszkaniu tylko na klatce ale Maja widziala ze tatus wychodzi i sie darla za nim wiem wprowadzilam calkowity zakaz palenia w domu. Jak chce zapalic niech se idzie na dwor.....i od jakiegos tygodnia Tz nie pali wogole........ale nie podniecam sie za bardzo bo kiedys wytrzymal prawie 2 miesiace i wrocil
Cytat:
Po prostu szkoda kasy a do tego wiadomo, ze to niezdrowe. Wole wode a do tego swiezy sok z cytryny
oooo to tak jak ja....najlepsza woda (chociaz czasem zgrzesze gazowana albo lekko gazowana) albo woda z cytryna
Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Nie musisz ozlacać
Dziewczyny, tylko jeszcze raz mi napiszcie co to ma być
A co! jak ja mam być na kominku
a jednak Cie ozloce

wiesz co ja mam plytke z ostatniego shape wiec chcialabym ta wczesniejsza (wiec chyba skalpel ale nie jestem pewna)

Cytat:
Oprocz tego robie tez virgin mojito: cytryna/limetka, swieza mieta z ogrodka, troche brazowego cukru (albo i bez), lod, woda -
o jaciez pierdziele zaraz polece do ogrodka po miete
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dzięki!! Dziś jestem fajterem! Nie ma litości!

a ja przeczytalam "frajerem" i sie dlaczego skoro taka stanowcza jestes

Poślizg.... dobre.
Taaaa te wszystkie soki to też niezłe paskudztwo! Cukier i chemia, a nie sok! Też nie pijam tego!
Ja piję praktycznie tylko wodę, albo zieloną herbatę. Od czasu do czasu piję kawę w pracy, ale jedną, rano.

ja wiem, że my razem z TŻ mamy złe nawyki żywieniowe. Ale ja np. daję radę bez pieczywa, a on ukradkiem podżera buły w pracy, ja nie piję nic słodkiego, on owszem. Ja jak upiekę ciasto, to zjadam jeden kawałek...a on pół blachy!
walcz walcz i jeszcze raz walcz!!! a ja Cie bede wspierac

bozzz wlasnie wrocilysmy z dworu i sie chyba ugotowalam Maja cwaniara siedziala w basenie to jej bylo dobrze

i intensywnie sie odpieluchowujemy wczorajszy bilans: 1 kupa w nocniku 1 w majtkach, 6 sikow w nocniku 2 w majtki

dzis tez walczymy dzielnie i odpukac pieknie wola wiec narazie majtki czyste

a to tak na szybko cyknieta fota bo chwile pozniej kuca juz nie bylo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 06.08.2012mini008.jpg (48,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06.08.2012mini010.jpg (50,2 KB, 34 załadowań)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-08-06 o 12:12
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:04   #2402
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Butter no dokładnie. Oni mają chyba słaba psychikę

aleee niech on sobie tylko tę noge wyleczy to ja mu dam
hehehehe... widzę, że i Ciebie bojowo nastawiłam

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ale czemu wprowadzasz az taki hardcore?Bez pieczywa?Nie lepiej zastapic np. ciemnym, razowym, ominac jasne, pszenne?A nie od razu nie jemy pieczywa?Przeciez to facet, oni wiecej potrzebuja od Nas

A jak pieczesz ciasta i uwazasz ze on za duzo je, to dziel sie z rodzicamiTroche dla Was, reszta sie dziel
Tak też robię, że dzielę się z rodzicami

Blonde, taki hardcore, bo po pierwsze TŻ nie tknie ciemnego pieczywa (ja nawet piekłam ciemny chleb - to sechł, bo on zje, ale biały) i wpierdziela białe buły, a po drugie...Kochana, on ma 15 kg nadwagi... obawiam się, że u niego, z tak słabą wolą, to bez hardcoru nic z tego nie będzie....

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:05   #2403
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
My normalnie jemy pieczywo.

oo i jeszcze coś. Ja potrafie żyć bez mięsa . Nie musze go jeść codziennie, ale mąż nie wrrr...
my tez, tylko ja ciemneTz roznie

Co do miesa u Nas to samo, ja w ogole jestem nabialowa bardziej, jogurty, sery, twarozki, jajka...
Stary 2012-08-06, 12:05   #2404
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
My normalnie jemy pieczywo.

oo i jeszcze coś. Ja potrafie żyć bez mięsa . Nie musze go jeść codziennie, ale mąż nie wrrr...
przypomniał mi się moj ex któremu jak zaserwowałam kasze z mięsem (tzn z gulaszem) to powiedział, że dobre, ale on nie jest psem, żeby jeść kaszę (ciul)
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:06   #2405
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kotku to super bilans

My po meczu miałyśmy iśc z małą do mojej babci, ale chyba jest za gorąco i maż nas zawiezie. Posiedzę u niej w ogrodku. No jeszcze zobaczymy.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:06   #2406
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No widziałam..... ale czy to moja wina może coś pod kątem bliźniaków trza by wymyślić
A tak w ogóle to mój TŻ kazał Ci przekazać, że zakup dwóch koników z FP był proroczy
To weźcie mi coś wymyślcie!!!

Koniki mówisz!?? Chorbcia no!!! I kto mi teraz kupi koniki?
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:08   #2407
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
h
Blonde, taki hardcore, bo po pierwsze TŻ nie tknie ciemnego pieczywa (ja nawet piekłam ciemny chleb - to sechł, bo on zje, ale biały) i wpierdziela białe buły, a po drugie...Kochana, on ma 15 kg nadwagi... obawiam się, że u niego, z tak słabą wolą, to bez hardcoru nic z tego nie będzie....
no ale takie calkowite zabranianie nie wychodzi na dobre...uwazam ze to jeszcze gorzej, bo podjada poza domem to czego mu w nim brakujePozwol mu jesc bulki, moze sama piecz jasny chleb jak ciemnego nie lubi i wtedy jak bedzie mial kanapki w pracy nie bedzie podjadaljestem pewna!

Ja tez mam nadwage i uwazam ze przesadne zakazy nie sluza niczemu dobremuWszystko w granicach rozsadku
Stary 2012-08-06, 12:09   #2408
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter oj tak Juz mu to nawet powiedziałam

Blonde ja uwielbiam potrawy mączne - kluski itp.

Bika co za gość, my uwielbiamy kaszę.

Ostatnio rozpracowałam Maję, że ok 11 trzeba ją położyć do leżaczka czy do wózka jak gdzieś idę i... dziecko mi zasypia na dośc długo

Stary 2012-08-06, 12:10   #2409
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
przypomniał mi się moj ex któremu jak zaserwowałam kasze z mięsem (tzn z gulaszem) to powiedział, że dobre, ale on nie jest psem, żeby jeść kaszę (ciul)
to ci ciul:cojes t:
Stary 2012-08-06, 12:10   #2410
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
To weźcie mi coś wymyślcie!!!

Koniki mówisz!?? Chorbcia no!!! I kto mi teraz kupi koniki?
Maleństfo, ja będę kupować konika to możemy się zgrać

Blonde, Kotek nie ma problemu, obczaję na chomiku i ściągnę, tylko po południu z domu

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:11   #2411
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Blonde, Kotek nie ma problemu, obczaję na chomiku i ściągnę, tylko po południu z domu
spokojnie, bez pospiechu
Stary 2012-08-06, 12:11   #2412
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No widziałam..... ale czy to moja wina może coś pod kątem bliźniaków trza by wymyślić
A tak w ogóle to mój TŻ kazał Ci przekazać, że zakup dwóch koników z FP był proroczy
Hehehe...dobry ten Twój TŻ

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
walcz walcz i jeszcze raz walcz!!! a ja Cie bede wspierac

bozzz wlasnie wrocilysmy z dworu i sie chyba ugotowalam Maja cwaniara siedziala w basenie to jej bylo dobrze

i intensywnie sie odpieluchowujemy wczorajszy bilans: 1 kupa w nocniku 1 w majtkach, 6 sikow w nocniku 2 w majtki

Dzięki Kotku, trzymaj kciukasy i wspieraj!!

Co do nocnikowania!! dla Mai i Ciebie! Świetny wynik

Cytat:
Faktycznie durny ...szczególnie, że psy nie mogą jeść kaszy, bo jej nie trawią i im szkodzi (taka mało istotna dygresja)

Hania

Stary 2012-08-06, 12:13   #2413
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
j

a to tak na szybko cyknieta fota bo chwile pozniej kuca juz nie bylo
oby tak dalej
My w lesie...

I licze ze w Pl sie uda
Moze moja mama bedzie miala wiecej cierpliwosci i Seba zakuma
Stary 2012-08-06, 12:15   #2414
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Hhih...nie no...jednego konika muszę mieć!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:16   #2415
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
no ale takie calkowite zabranianie nie wychodzi na dobre...uwazam ze to jeszcze gorzej, bo podjada poza domem to czego mu w nim brakujePozwol mu jesc bulki, moze sama piecz jasny chleb jak ciemnego nie lubi i wtedy jak bedzie mial kanapki w pracy nie bedzie podjadaljestem pewna!

Ja tez mam nadwage i uwazam ze przesadne zakazy nie sluza niczemu dobremuWszystko w granicach rozsadku
Uwierz mi, że tak było. Ale to nie działa. On ma tak, że albo w ogóle, albo do woli...On nie potrafi sobie dawkować! Tak jest własnie z tym ciastem np. nie umie zjeść kawałka, czy dwóch, tylko wszystko, co widzi. Z pieczywem jest tak samo, z colą jest tak samo...generalnie tak ma. Więc teraz odcinamy pieczywo...jak efekty będą dobre, to wróci do pieczywa...w mniejszych ilościach.
Blonde, uwierz mi, ja go znam, z moim TŻ jest jak z dzieckiem. Nie ma hamulców w takich kwestiach!

Hania

Stary 2012-08-06, 12:17   #2416
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Abby, biedny Twój Oluś Mam nadzieję, że weterynarz pomoże
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Abby oby weterynarz pomógł, strasznie się patrzy jak się zwierzeta męczą. oby to zwykłe zatrucie było i lekarstwa szybo pomogły, przytulam
Cytat:
Kochana, dużo zdrowia dla Kitka. Nie dziwię się, ze się martwisz, ja tak samo reaguje na jakieś choroby mojego Bonka.
Trzymaj się, a ja trzymam kciuki, żeby to było tylko jakieś niegroźne zatrucie, które szybko minie.
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Abby trzymam kciuki za Olka! Mam nadzieje, że to nic poważnego!
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
zdrowka dla kociaka ... oby szybko minelo
Cytat:
Trzymam kciuki za kotka.
Dzięki dziewczyny Dostałam pozwolenie od szefa na wcześniejsze wyjście, więc pojedziemy z nim wcześniej. Teraz tylko czekam na męża, bo ma od jutra urlop, więc musi co nieco przekazać i dopiero będzie mógł wyjść...
Oby to nic poważnego

Cytat:
A ja kupię, jak zajdę - teraz się powstrzymuję jeszcze
A w piątek byli u nas przyjaciele, którzy planują zachodzenie pod koniec roku i obie lekko wcięte z przyjaciółką oglądałyśmy rzeczy od mojej siostry (te dla dzidziusia) i piszczałyśmy sobie z cicha...
Kochana, jak zajdę, to aż nie chcę widzieć tego pustego konta
Ps. Wcale się nie dziwię! Mnie też rozczulają

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35717711]
Widziałam, że któraś z Was pytała o typy sylwetki - Aaby chyba? Nie wiem, czy oglądałyście program "Jak się nie ubierać" - tam było wyróżnionych 12 typów O, tu jest np. http://lula.pl/lula/1,97804,7932602,..._Susannah.html[/QUOTE]
No Kochana, sylwetek do wyboru do koloru... i wciąż nigdzie nie pasuję

Cytat:
Zamówiłam też dla małej kilka rzeczy na all i znowu oczekiwanie na kuriera
Czemu nie mamy jeszcze linków?

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nieśmiało się witam i pytam czy mogę do Was dołączyć? Nie będę ukrywać, że to za sprawą Aaby do Was trafiłam Trochę podczytywałam i jest tu straaasznie miło !
Hej
Nareszcie dotarłaś

Uważaj, bo pędzimy!

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Mam dziś piątek 13-tego...od rana w pracy awaria wody i do tego modem się spalił i nie było internetu, a naprawa może potrwać do 24h, więc przymusowo trafiłam do domu,a le jest tak gorąco, że zdycham i ledwo doszłam Napuchły mi strasznie nogi
Niech ten poniedziałkowy piątek szybko mija!

Cytat:
O, dokładnie jak u nas!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:20   #2417
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Kotku, trzymaj kciukasy i wspieraj!!

Co do nocnikowania!! dla Mai i Ciebie! Świetny wynik
no i przechwalilam w ciagu 1,5 minuty mielismy siku w majtki a za chwile kupe ale zawolala

Stary 2012-08-06, 12:20   #2418
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaby dobrze, że możesz wyjśc wcześniej z kotkiem. Zamówiłam kilka rzeczy kosmetycznych dla Mai a poza tym: smoczek (3-6 m-ce), nakładka do masowania dziąsełek, zabawkę, miseczka z łyżeczką oraz dodatkową łyżeczkę silikonową.

Stary 2012-08-06, 12:21   #2419
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Uwierz mi, że tak było. Ale to nie działa. On ma tak, że albo w ogóle, albo do woli...On nie potrafi sobie dawkować! Tak jest własnie z tym ciastem np. nie umie zjeść kawałka, czy dwóch, tylko wszystko, co widzi. Z pieczywem jest tak samo, z colą jest tak samo...generalnie tak ma. Więc teraz odcinamy pieczywo...jak efekty będą dobre, to wróci do pieczywa...w mniejszych ilościach.
Blonde, uwierz mi, ja go znam, z moim TŻ jest jak z dzieckiem. Nie ma hamulców w takich kwestiach!
No Ty znasz najlepiej swojego meza
Trzymam kciuki!

Cytat:
no i przechwalilam w ciagu 1,5 minuty mielismy siku w majtki a za chwile kupe ale zawolala
spoko i tak dobrze ze woła

Cytat:
aaby dobrze, że możesz wyjśc wcześniej z kotkiem. Zamówiłam kilka rzeczy kosmetycznych dla Mai a poza tym: smoczek (3-6 m-ce), nakładka do masowania dziąsełek, zabawkę, miseczka z łyżeczką oraz dodatkową łyżeczkę silikonową.

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-08-06 o 12:29
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:22   #2420
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Malensstfo będzie miało całą stajnię
( Malensstfo)

Butter, szczerze współczuję tych nieprzespanych nocy i chrapania
Mój mąż też chrapie - kiedyś częściej, teraz okazjonalnie (najczęściej po %). I ja się wysypiałam, a i tak miałam tego po dziurki w nosie. Tylko u mojego męża to chyba krzywa przegroda nosowa...
W każdym razie ból związany z niedobudzaniem rozumiem. Mój mąż też nie słyszy budzika - tzn. słyszy, ale wyłącza i zasypia dalej. Nawet nie pamięta, że wyłączał Gdybyśmy nie wychodzili z domu o tej samej porze, to jestem pewna, że już dawno by nie pracował, bo zwyczajnie by go wywalili za spóźnialstwo. Ale tak to jest - najpierw budziła mamusia, to teraz musi żona

Podoba mi się Twoje fajterstwo i absolutnie trzymam kciuki za powodzenie akcji!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-08-06 o 12:24
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:31   #2421
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry

Nieśmiało się witam i pytam czy mogę do Was dołączyć? Nie będę ukrywać, że to za sprawą Aaby do Was trafiłam Trochę podczytywałam i jest tu straaasznie miło !
Witaj

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
mrowinka oby Cie nie trzymali tak dlugo w szpitalu, tez bym chyba oszalala, chociaz chyba wiedza co robia,
Mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
może tylko jeden dzień na badania poświęcą a na drugi zrobią, obyś nie musiała dłużej leżeć w szpitalu
No taki jest plan - w środę do szpitala, zabieg w czwartek, a do domu wieczorem lub następnego dnia, zależnie od samopoczucia.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
przegląd tygodnia, jest aktualizowany, wpisalam tyle co wiem weźcie mi pomóżcie i napiszcie mi kto jeszcze bo nie chce stracić posady
Strong, zapisz, że w środę idę do szpitala, a w czwartek mam laparoskopię

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaa.......... ....... jeszcze o jednej rzeczy zapomniałam Wam napisać wczoraj przyłożyłam stetoskop do brzucha i usłyszałam serduszko Emilki bezcenne uczucie...... to nie to samo co usłyszeć u lekarza na usg
Domyślam się, jakie to musi być cudowne (też mam w domu stetoskop )

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Mam dziś piątek 13-tego...od rana w pracy awaria wody i do tego modem się spalił i nie było internetu, a naprawa może potrwać do 24h, więc przymusowo trafiłam do domu,a le jest tak gorąco, że zdycham i ledwo doszłam Napuchły mi strasznie nogi
Dziękuję wam bardzo za kciuki! Mam nadzieję, że to to...
Agnusku, trzymam kciuki, żebyś nie cierpiała na darmo

Cytat:
ale czemu wprowadzasz az taki hardcore?Bez pieczywa?Nie lepiej zastapic np. ciemnym, razowym, ominac jasne, pszenne?A nie od razu nie jemy pieczywa?Przeciez to facet, oni wiecej potrzebuja od Nas

A jak pieczesz ciasta i uwazasz ze on za duzo je, to dziel sie z rodzicamiTroche dla Was, reszta sie dziel
Ja już przestałam w ogóle piec ciasta, żeby nas nie kusiło
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:34   #2422
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Oj przestań, przecież z dnia na dzień się nie nauczy! Zawołała

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Malensstfo będzie miało całą stajnię
( Malensstfo)

Butter, szczerze współczuję tych nieprzespanych nocy i chrapania
Mój mąż też chrapie - kiedyś częściej, teraz okazjonalnie (najczęściej po %). I ja się wysypiałam, a i tak miałam tego po dziurki w nosie. Tylko u mojego męża to chyba krzywa przegroda nosowa...
W każdym razie ból związany z niedobudzaniem rozumiem. Mój mąż też nie słyszy budzika - tzn. słyszy, ale wyłącza i zasypia dalej. Nawet nie pamięta, że wyłączał Gdybyśmy nie wychodzili z domu o tej samej porze, to jestem pewna, że już dawno by nie pracował, bo zwyczajnie by go wywalili za spóźnialstwo. Ale tak to jest - najpierw budziła mamusia, to teraz musi żona

Podoba mi się Twoje fajterstwo i absolutnie trzymam kciuki za powodzenie akcji!
Kochana, my też wychodzimy o tej samej porze, inaczej TŻ by też już dawno nie pracował!

Dobrze, że możesz wyjść wcześniej! Trzymam kciuki za Kicię

Hania

Stary 2012-08-06, 12:37   #2423
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35721295]Witaj

[/QUOTE]

Trzymam kciuki za laparoskopię

Co do odżywiania, to u nas jest bardzo różnie. Zwykle to ja jestem "strażniczką" dobrego jedzenia, czyli niezbyt tuczącego. Jednak czasami oboje potrafimy pofolgować, szczególnie ze słodkim. O ile ja zdaję sobie z tego sprawę, o tyle tż nie, w związku z czym też mógłby trochę zrzucić.

Z kolei chrapania też nienawidzę. Tż jak zacznie swoje sapanie, chrapanie i świstanie to dostaję szewskiej pasji ! Zwykle Go szturcham, podkopuję lekko i jest lepiej. Jak nie daje to efektów, budzę i mówię, że jak nie przestanie to idzie na kanapę On ma problem z przegrodą, ale na zabieg się nie wybiera

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2012-08-06 o 12:39
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:38   #2424
blonde_hair
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35721295]

Ja już przestałam w ogóle piec ciasta, żeby nas nie kusiło [/QUOTE]
ja pieke, tak na oko co 2 tydz cos(mala blaszka)ale nie kupuje slodyczy sklepowych... tylko min. dla dziecka i Tz

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-08-06 o 12:39
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:38   #2425
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Hej
Nareszcie dotarłaś

Uważaj, bo pędzimy!
Widzę, że pędzicie, ciekawe czy za Wami nadążę

Kciuki za Olka
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:39   #2426
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki dziewczyny Dostałam pozwolenie od szefa na wcześniejsze wyjście, więc pojedziemy z nim wcześniej. Teraz tylko czekam na męża, bo ma od jutra urlop, więc musi co nieco przekazać i dopiero będzie mógł wyjść...
Oby to nic poważnego

No Kochana, sylwetek do wyboru do koloru... i wciąż nigdzie nie pasuję
Oby, trzymam kciuki
Na pewno któryś typ sylwetki do Ciebie pasuje - chyba że jesteś aż tak wyjątkowa, że dla Ciebie trzeba stworzyć trzynasty
Cytat:
Trzymam kciuki za laparoskopię
Dzięki.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:40   #2427
blonde_hair
Zakorzenienie

Aaby

Ja musze sie zbierac na poczte i po malego
Stary 2012-08-06, 12:40   #2428
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

spoko i tak dobrze ze woła

Cytat:
Oj przestań, przecież z dnia na dzień się nie nauczy! Zawołała
hahah nooo taaak tyle ze po fakcie ale zawolala "Mamuja jeju jeju kuka" i poleciala na nocnik

nikt nie zauwazyl mojej wyczesanej corki a to taki rzadki widok

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-08-06 o 12:42
Stary 2012-08-06, 12:41   #2429
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
przegląd tygodnia, jest aktualizowany, wpisalam tyle co wiem weźcie mi pomóżcie i napiszcie mi kto jeszcze bo nie chce stracić posady
ja mam dzisiaj wizyte
padam, nie mam siły

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:42   #2430
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja mam dzisiaj wizyte
padam, nie mam siły
Powodzenia

Kotek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości