kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-06, 15:06   #1771
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

I co? Przegraliśmy?

Monia, myślisz, że jeszcze trwa? Moja mama zaczęła przechodzić menopauzę już parę lat temu
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 15:14   #1772
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Monia, myślisz, że jeszcze trwa? Moja mama zaczęła przechodzić menopauzę już parę lat temu
Menopauza może trwać kilka lat, więc wszystko mozliwe, niestety :P

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Monia, dobry pomysl! Musze kupic drugi na zmiane, nie pomyslalam o tym

Czemu sie nie nadajesz? :P Tesknilabys za rodzina czy po prostu nie ma to jak u siebie?

Kupilam na biochemii urody maslo shea, olej kokosowy, bede olejowac wlosy :P Tzn. na razie eksperymentowac. Jak dojda, to Was zasypie pytaniami (Monia, Psyhe i Winyl )
Kup kup, czasami człowiek uwali, nie ma czasu na wypranie i suszenie. Ale drugiego nie kupuj drogiego Moje szkolne nie nadawały się do pracy bo były zachlapane substancjami, których nie dało się usunąć, szkoda kasy.

Nie nadaję się bo nie wyobrażam sobie siebie w innym mieście, z dala od rodziny Ja nawet swoje osiedle za bardzo kocham,żeby się z niego wynieść

Ja na BU nie buszuję W ogóle zaniedbałam naturalną pielęgnację, używam tego co mi służy i jak np.:jakaś odzywka ma silikony albo nie mam czasu ich ugniatać to nie siedzę i nie płaczę :P Grunt, że włosy wyglądają dobrze
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 15:18   #1773
agniesikk
Zakorzenienie

Ja tez jakas maniaczka naturalnej pielegnacji nie jestem, ale mam strasznie suche koncowki. Nie sa rozdwojone, ale sa jakies przesuszone i chce je uratowac olejowaniem To cos da?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 15:24   #1774
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, dobry pomysl! Musze kupic drugi na zmiane, nie pomyslalam o tym

Czemu sie nie nadajesz? :P Tesknilabys za rodzina czy po prostu nie ma to jak u siebie?

Kupilam na biochemii urody maslo shea, olej kokosowy, bede olejowac wlosy :P Tzn. na razie eksperymentowac. Jak dojda, to Was zasypie pytaniami (Monia, Psyhe i Winyl )
Zestaw podstawowy, myślę, że będziesz zadowolona . Kurde, a ja wiecznie zapominam sobie kupić masło shea, a teraz ani nie mam pieniędzy (tzn. mam, ale mam też 300 rzeczy, które chcę/potrzebuję kupić i muszę się zastanowić co mi potrzebne najbardziej ), ani nie mam na oku innych rzecz z bu, zsk czy innej tego typu strony, więc szkoda mi kasy na przesyłkę (nastały ciężkie czasy, trzeba oszczędzać ).

Monia, z jednej strony rozumiem, bo uwielbiam swoje miasto (choć chciałabym mieszkać w innej części), ale chętnie bym pomieszkała w kilku innych miejscach na jakiś czas (w Polsce i za granicą). To by była ciężka decyzja dla mnie, emigracja by miała tyle samo plusów i minusów .

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Ja tez jakas maniaczka naturalnej pielegnacji nie jestem, ale mam strasznie suche koncowki. Nie sa rozdwojone, ale sa jakies przesuszone i chce je uratowac olejowaniem To cos da?
Jak nie są rozdwojone to jak najbardziej powinno coś dać . Aczkolwiek najlepiej by było jak najwięcej podciąć i pielęgnować te zdrowe - wiadomo łatwiej zapobiegać niż leczyć

Edit: A jeszcze a propos tej naturalnej pielęgnacji itd.
Ja np. przestałam się stosować to takiego 100% CG, bo moim włosom nie służyło mycie odżywką. Używam szamponów bez SLS, bo to mi bardzo służy , odżywek ds bez silikonów i innych składników, których moje włosy nie lubią, staram się wkręcić w olejowanie (ostatnio daję drugą szansę kokoskowi), ale odżywki bez spłukiwania czasem używam silikonowej, bo dobrze działa (chyba Monia polecała? taką z różową zakrętką o poziomkowym zapachu albo czerwoną z tej samej serii), czasem wolę użyć bez silikonów, a czasem z, to wszystko zależy od dnia.

A np. w pielęgnacji twarzy brakuje mi takiego zestawu idealnego, cały czas staram się go skompletować. Bo ja lubię mieć swoje sprawdzone produkty, nie przepadam za eksperymentami albo posiadaniem 10 kremów naraz. No ale niestety narazie wciąż szukam ...

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2012-08-06 o 15:29
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 15:34   #1775
agniesikk
Zakorzenienie

Ja tez mam ten sam problem z pielegnacja twarzy:/ W sumie to uzywam tego, co mi wpadnie w rece i nie jest jakiejs podejrzanej firmy. Chyba musze sie doszkolic w tej kwestii. Ale wiecie co? Jakos mi szkoda kasy na ekstra krem z filtrem apteczny :P Uzywam balsamu do opalania DAX cosmetics i dziala identycznie :P

Moze Ewelka poleci jakis krem
Stary 2012-08-06, 15:47   #1776
psyhe666
Zakorzenienie

Wkleję menu na dzisiaj, ale jest średnie
I. grahamka z serem, polędwicą i pomidorem + kawa z mlekiem
II. dwa krokiety z mięsem
kawa z mlekiem
III. szklanka barszczu czerwonego
IV. koktajl jog. nat.+banan (będzie wieczorem)
no i w międzyczasie jakaś zielona herbata albo pokrzywa wpadnie...
so trójka maybe.

Stary 2012-08-06, 15:50   #1777
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Wrócili rodzice, przechodzę na dietę rybną - saaaame łososie i inne cuda w lodówce
o jaaaaaaaaaaaaaaa uwielbiam
Cytat:
oleje pomoga, ja nie dbam o wlosy jakos szczegolnie, ale zawsze odzywke po myciu nakladam. Za to w piatek i sobote byl dzien dobroci, olejek sesa na cala noc, potem maska i tak mi sie pokrecily że az sie odzwyczailam. I byly blyszczace olejowanie jest super

ja nie mam w ogole rozdwojonych koncowek a kiedys to mi nawet koncowki sie kruszyly, takze oleje sie sprawdza

niestety tez nie mam swojego sprawdzonego zestawu do twarzy. Teraz mam plyn micelarny z AA, tonik chyba z fitomedu, hydrolaty z BU, krem humektan bo wszystko mnie zapycha, i ruszylam z kwasami effaclar duo. I licze na dermatologa bo sobie z cera nie radze odkad wrocilam z wakacji.
Stary 2012-08-06, 15:56   #1778
psyhe666
Zakorzenienie

Ewelka ja teraz muszę dopieścić moje kręciołki Szwagra brat jest w posiadaniu aparatu więc d.upa ze zdjęciami

A najlepsze dla moich włosów są odżywka+parę kropel rycyny+ parę kropel płynnej gliceryny pozostawić na 15min. i spłukać

A co do twarzy... U mnie sprawdza się Iwostin Sensitia żel do mycia, peeling dwa razy w tyg. i krem do twarzy oliwkowy Ziai (kremu używam tylko na noc)
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-08-06 o 15:58
Stary 2012-08-06, 16:33   #1779
agniesikk
Zakorzenienie

A maseczki robicie? Ja lubię wszelkie glinki Zieloną najbardziej.
Stary 2012-08-06, 17:02   #1780
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
A maseczki robicie? Ja lubię wszelkie glinki Zieloną najbardziej.
zycia sobie bez zielonej nie wyobrazam! testuje rozne, czerwona, biala, zolta. Wole z apteki kupic proszek niż gotowe. No i algi
Stary 2012-08-06, 17:37   #1781
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
zycia sobie bez zielonej nie wyobrazam! testuje rozne, czerwona, biala, zolta. Wole z apteki kupic proszek niż gotowe. No i algi
Ja tez zielona. Aktualnie na twarzy mam czerwona Szkoda, ze nie mam zielonej w domu, juz mi sie nie chce isc do drogerii. A ile kosztuje proszek? I starcza Ci go na dlugo? Saszetka z gotowa glinka kosztuje okolo 5zl.
Stary 2012-08-06, 18:18   #1782
winyl
Zakorzenienie

A ja mam wrażenie, że maseczki nic mi nie dają i nie lubię ich używać.

XOXO
Stary 2012-08-06, 18:21   #1783
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ja tez zielona. Aktualnie na twarzy mam czerwona Szkoda, ze nie mam zielonej w domu, juz mi sie nie chce isc do drogerii. A ile kosztuje proszek? I starcza Ci go na dlugo? Saszetka z gotowa glinka kosztuje okolo 5zl.
http://www.d o z.pl/apteka/p8735-Glinka_zielona_maseczka_1 0_g
wiesz co na 3-4 razy starcza dodaje krople olejku i wtedy nie wysycha!
Stary 2012-08-07, 06:51   #1784
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Bania,
A mierzysz sobie ciśnienie?
Ja wczoraj o 16:00 położyłam się oglądać tv i padłam, do 21:00 nie dałam rady nawet przewrócić się na bok. Wstałam, umyłam się i znowu w kimę, podniesienie ręki było dla mnie mega wysiłkiem W nocy spadł mega deszcz, więc myślę że po prostu ciśnienie mi spadło bo mam dot ego tendecję, może u Ciebie też tak jest?
Ewentualnie będziemy obydwie chodziły z wózkami na spacer
ja zawsze miałam niskie ciśnienie i nie odczuwałam tego aż tak źle jak ostatnio niestety nie mierzyłam ciśnienia w przeciągu ostatniego miesiąca. Wczoraj bylismy z tzem na shoppingu, i co, kupiliśmy kilka rzeczy, nagle stop; bo mi się chce straszni spać zasnęłam już w samochodzie
w czwartek idę na badania. Ciśnienia napewno też sobie zmierzę, hm, całkiem możliwe, że to od tego, może z wiekiem robię się bardziej czuła na spadki ciśnienia?

co do wózków - nie kracz

Cytat:
Ja uważam, że w jednym pokoju to nawet z tż można się zagryźć, więc Ci się nie dziwię :P
U mnie w mieście wspólne pokoje nie są popularne, wszyscy raczej mieszkali oddzielnie, a jak koleżanka miała pokój przejściowy to już było traktowane jako tragedia
ja mieszkałam w przejściowym, i to z przyjaciółką ale było ekstra, mieszkanie ogromne, piękne, nowe, świetnie urządzone, także było jakoś tak fajnie, nikt sobie nawzajem nie przeszkadzał na początku codziennie była impreza niestety nie wytrzymałyśmy tam długo, ale nie ze względu na warunki, a odległość do centrum .

teraz raczej nie zdecydowałabym się na pokój dzielony, choćby z tzem
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Zestaw podstawowy, myślę, że będziesz zadowolona . Kurde, a ja wiecznie zapominam sobie kupić masło shea, a teraz ani nie mam pieniędzy (tzn. mam, ale mam też 300 rzeczy, które chcę/potrzebuję kupić i muszę się zastanowić co mi potrzebne najbardziej ), ani nie mam na oku innych rzecz z bu, zsk czy innej tego typu strony, więc szkoda mi kasy na przesyłkę (nastały ciężkie czasy, trzeba oszczędzać ).

Edit: A jeszcze a propos tej naturalnej pielęgnacji itd.
Ja np. przestałam się stosować to takiego 100% CG, bo moim włosom nie służyło mycie odżywką. Używam szamponów bez SLS, bo to mi bardzo służy , odżywek ds bez silikonów i innych składników, których moje włosy nie lubią, staram się wkręcić w olejowanie (ostatnio daję drugą szansę kokoskowi), ale odżywki bez spłukiwania czasem używam silikonowej, bo dobrze działa (chyba Monia polecała? taką z różową zakrętką o poziomkowym zapachu albo czerwoną z tej samej serii), czasem wolę użyć bez silikonów, a czasem z, to wszystko zależy od dnia.
1. ech ja tyle razy dawałam szansę kokosowi, u mnie totalnie się nie sprawdza
Ostatnio moim numerem jeden jest olej jaśminowy.
A możesz podać nazwę jakiegoś szamponu? jeezu ja wczoraj szukałam szamponu o przyzwoitym składzie, ale wśród tych naszych, drogeryjnych, panie patrzyły na mnie jak na dziwoląga, bo dotykałam każdego szamponu i zamiast sprawdzania zapachu, czytałam składy .

Nie znalazłam nic kupiłam jakąś ziaję mam nadzieję, ze niedługo znajdę jakiś super szampon babydream już mi nie służy

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 09:48   #1785
psyhe666
Zakorzenienie

Ja nie mogę używać maseczek, olejków w ramach demakijażu i kremów na dzień, bo mnie każdy zapycha i mam takie podskórne górki i buzia mi się świeci bardziej niż zwykle
Kupiłam sobie matujący Vichy, ale średnio mi pasuje
Ewelka poleć coś

Bania przeraża mnie godzina Twoich postów na wizażu
Musisz iść do lekarza... Rozumiem wieczorem paść jak kawka, ale żeby w aucie zasypiać po zakupach?
Z tego co czytałam Twoje posty to nigdy nie zauważyłam, żebyś pisała, że takie sytuacje miały miejsce........ Baaaaa ja nawet nie przypominam sobie żebyś pisała, że jesteś zmęczona
Może masz niedobór żelaza w organizmie?
Mama kiedyś mi mówiła, że jej przyjaciółki córka zawsze była mega aktywna, a jakiś czas później nie miała na nic siły, chodziła ospała no i zrobiła badanie krwi i okazało się, że ma bardzo mało żelaza w organizmie i to było przyczyna takiego samopoczucia....
so trójka maybe.

Stary 2012-08-07, 11:01   #1786
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
dla mnie to też zawsze zagadka co ona robi

psyhe, a co maja maseczki do przetłuszczania?? ja lubie glinki, naprawde fajnie oczyszczaja, oczywiscie efekt chwilowy ale warto krem to latem tylko humektan, jest tak lekki, nawilza minimalnie tyle żeby skóra nie była ściągnięta. Nienawidze kremow do twarzy, mogłabym bez nich zyc, ale nakładam bo z czasem skore mam strasznie odwodniona. Lubie jeszcze krem ziaja calma nawilzajacy. Jest lekki, na podraznienia, siegam po niego latem. I wiecej kremow nie znam

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ja zawsze miałam niskie ciśnienie i nie odczuwałam tego aż tak źle jak ostatnio niestety nie mierzyłam ciśnienia w przeciągu ostatniego miesiąca. Wczoraj bylismy z tzem na shoppingu, i co, kupiliśmy kilka rzeczy, nagle stop; bo mi się chce straszni spać zasnęłam już w samochodzie
w czwartek idę na badania. Ciśnienia napewno też sobie zmierzę, hm, całkiem możliwe, że to od tego, może z wiekiem robię się bardziej czuła na spadki ciśnienia?
ojej to strasznie musi przeszkadzac na codzien! dobrze ze idziesz do lekarza.

Ja z kolei znow musze isc do gina, mam tak bolesne miesiaczki ze nie daje rady. A zdrowa jestem, wszystkie badania ok. Mama mnie namawia na tabletki anty ale to bez sensu prawda?? nie potrzebuje ich. Przynajmniej narazie
Stary 2012-08-07, 11:07   #1787
psyhe666
Zakorzenienie

Ewelka, kremy na dzień mają dużo do przetłuszczania, a maseczki do wysypu jakichś syfków i do uczuleń itp... :P
so trójka maybe.

Stary 2012-08-07, 13:07   #1788
moooniaaaa
Zakorzenienie

Psyche jak sobie radzisz bez kremu na dzień?:P

Ja muszę rano nałożyć jakiś lekki krem, który szybko się wchłonie, chociażby pod makijaż, nie wyobrażam sobie miziania się fluidem bez kremu pod spodem
Stary 2012-08-07, 13:23   #1789
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, jakoś daję radę

Nastąpił przełom w moim życiu
Zaczęłam używać od soboty różnych przyspieszaczy porostu włosów i ścinam i trwałą i farbę
so trójka maybe.

Stary 2012-08-07, 13:33   #1790
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

co do wózków - nie kracz

ja mieszkałam w przejściowym, i to z przyjaciółką ale było ekstra, mieszkanie ogromne, piękne, nowe, świetnie urządzone, także było jakoś tak fajnie, nikt sobie nawzajem nie przeszkadzał na początku codziennie była impreza niestety nie wytrzymałyśmy tam długo, ale nie ze względu na warunki, a odległość do centrum .

teraz raczej nie zdecydowałabym się na pokój dzielony, choćby z tzem

1. ech ja tyle razy dawałam szansę kokosowi, u mnie totalnie się nie sprawdza
Ostatnio moim numerem jeden jest olej jaśminowy.
A możesz podać nazwę jakiegoś szamponu? jeezu ja wczoraj szukałam szamponu o przyzwoitym składzie, ale wśród tych naszych, drogeryjnych, panie patrzyły na mnie jak na dziwoląga, bo dotykałam każdego szamponu i zamiast sprawdzania zapachu, czytałam składy .

Nie znalazłam nic kupiłam jakąś ziaję mam nadzieję, ze niedługo znajdę jakiś super szampon babydream już mi nie służy
Alterra rossmanowska . Żadnego innego nie używam. Wszystkie są spoko, ja chyba najbardziej polubiłam ten z granatem czyli z bordową zakrętką. Ale zanim kupisz wąchaj - jeden wali wymiocinami .
Bez SLSów są jeszcze w bodyshopie, ja miałam tylko jeden z tego sklepu z serii rainforrest i jest fajny, dobry, ale plącze mi włosy, nie wiem jak inne. Natomiast mają bardzo fajną serię odżywek i maseł do włosów , one mają nawet na opakowaniu napisane, że bez silikonów, slsów itd, chyba wszystkie są z tej leśnej kolekcji, ale jest spory wybór. Poza tym, że drogie to naprawdę dobre . Ale jak tylko rossmann się opamięta to wracam do alterry .

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:

Ja nie mogę używać maseczek, olejków w ramach demakijażu i kremów na dzień, bo mnie każdy zapycha i mam takie podskórne górki i buzia mi się świeci bardziej niż zwykle
Kupiłam sobie matujący Vichy, ale średnio mi pasuje
Ewelka poleć coś

Musisz iść do lekarza... Rozumiem wieczorem paść jak kawka, ale żeby w aucie zasypiać po zakupach?
Z tego co czytałam Twoje posty to nigdy nie zauważyłam, żebyś pisała, że takie sytuacje miały miejsce........ Baaaaa ja nawet nie przypominam sobie żebyś pisała, że jesteś zmęczona
Może masz niedobór żelaza w organizmie?
Mama kiedyś mi mówiła, że jej przyjaciółki córka zawsze była mega aktywna, a jakiś czas później nie miała na nic siły, chodziła ospała no i zrobiła badanie krwi i okazało się, że ma bardzo mało żelaza w organizmie i to było przyczyna takiego samopoczucia....
Bania wstaje jak ja idę spać .
Z tym żelazem to bardzo prawdopodobne, przy brakach rzeczywiście człowiek jest taki ospały bez siły i bez życia, a baaaaardzo dużo ludzi ma niedobór . Szczególnie, że Bania chyba lubi kawę?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
dla mnie to też zawsze zagadka co ona robi

psyhe, a co maja maseczki do przetłuszczania?? ja lubie glinki, naprawde fajnie oczyszczaja, oczywiscie efekt chwilowy ale warto krem to latem tylko humektan, jest tak lekki, nawilza minimalnie tyle żeby skóra nie była ściągnięta. Nienawidze kremow do twarzy, mogłabym bez nich zyc, ale nakładam bo z czasem skore mam strasznie odwodniona. Lubie jeszcze krem ziaja calma nawilzajacy. Jest lekki, na podraznienia, siegam po niego latem. I wiecej kremow nie znam

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

ojej to strasznie musi przeszkadzac na codzien! dobrze ze idziesz do lekarza.

Ja z kolei znow musze isc do gina, mam tak bolesne miesiaczki ze nie daje rady. A zdrowa jestem, wszystkie badania ok. Mama mnie namawia na tabletki anty ale to bez sensu prawda?? nie potrzebuje ich. Przynajmniej narazie
Ja w ogóle nie używam kremów do twarzy. Przez jakiś czas oczywiście czytałam wizaż i inne takie i wszędzie "obowiązkowo żel do mycia + tonik + krem", ale niiie, u mnie to się nie sprawdza. I tak mam bb krem na twarzy przez dzień to mi zastępuje te inne .

Ja myślę, że już Ci gin doradzi. Tabletki anty też wiele dziewczyn bierze na skórę, czy właśnie bolesne miesiączki, więc może tak będzie najłatwiej .

XOXO
Stary 2012-08-07, 13:57   #1791
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

Nastąpił przełom w moim życiu
Zaczęłam używać od soboty różnych przyspieszaczy porostu włosów i ścinam i trwałą i farbę
jak to po co? dopiero zrobilas!
Cytat:
Alterra rossmanowska . Żadnego innego nie używam. Wszystkie są spoko, ja chyba najbardziej polubiłam ten z granatem czyli z bordową zakrętką. Ale zanim kupisz wąchaj - jeden wali wymiocinami .
Alterki sa super, moje ulubione szampony

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

kaaaaaaaaawy
Stary 2012-08-07, 14:10   #1792
agniesikk
Zakorzenienie

Ej, ale kawa wyplukuje magnez, a nie zelazo Niedobory zelaza to sa zazwyczaj, gdy sie je malo miesa, chleba razowego, jajek itp. Moze Bania przyjrzyj sie swojej diecie? Ja kiedys robilam sobie kuracje zelazowe na recepte, a wystarczylo zmienic diete na zdrowa i pelnowartosciowa i od lat juz nie mam problemu. Moja siostra odzywia sie byle jak, duzo ☠☠☠☠☠☠☠ typu jogurty, wafle ryzowe, kaszka manna z biedronki i zawsze ma zelazo ponizej normy

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-07 o 14:12
Stary 2012-08-07, 14:18   #1793
psyhe666
Zakorzenienie

Ewelka jeszcze nie teraz
Póki co nie mam co ciąć
so trójka maybe.

Stary 2012-08-07, 14:22   #1794
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelka jeszcze nie teraz
Póki co nie mam co ciąć
co masz na porost?? nigdy nie bylam w tym systematyczna i juz od roku mam buteleczke jantara
Stary 2012-08-07, 14:33   #1795
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
co masz na porost?? nigdy nie bylam w tym systematyczna i juz od roku mam buteleczke jantara
Jantar, biotyna, CP, oleje (najbardziej mi służy lniany i rycynowy), nafta kosmetyczna, pokrzywa do picia itp.
so trójka maybe.

Stary 2012-08-07, 14:43   #1796
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, ale kawa wyplukuje magnez, a nie zelazo Niedobory zelaza to sa zazwyczaj, gdy sie je malo miesa, chleba razowego, jajek itp. Moze Bania przyjrzyj sie swojej diecie? Ja kiedys robilam sobie kuracje zelazowe na recepte, a wystarczylo zmienic diete na zdrowa i pelnowartosciowa i od lat juz nie mam problemu. Moja siostra odzywia sie byle jak, duzo ☠☠☠☠☠☠☠ typu jogurty, wafle ryzowe, kaszka manna z biedronki i zawsze ma zelazo ponizej normy
Ja czytałam, że jak się ma niedobór to nie powinno się pić kawy ani herbaty również w przypadku żelaza. Ale dobra dieta to podstawa ;D.

Ewelka, a wiesz, że ja zaczęłam ostatnio używać jantara? Jak mi się przypomni to po umyciu wmasowuję trochę w głowę i też we włosy i fajne po nim są .

XOXO
Stary 2012-08-07, 15:06   #1797
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

Ewelka, a wiesz, że ja zaczęłam ostatnio używać jantara? Jak mi się przypomni to po umyciu wmasowuję trochę w głowę i też we włosy i fajne po nim są .
O to moze sie z nim przeprosze. Ja mam tyle babyhair ze w ogole nie dotykam skalpu bo potem odstaja antenki jeszcze bardziej. Za to od ucha w dol gladkie wlosy, falowane, nie spuszone

Wiecie co, beznadziejnie sie odzywiam ostatnio. Ta ostatnio. Z miesiac przed chwila zjadlam sniadanie.
Stary 2012-08-07, 15:15   #1798
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ewelka, piątka ja też właśnie wszamałam śniadanie
Bo rano tylko szklanka mleka, co zarówno mama jak i tż nie uważają za śniadanie
Stary 2012-08-07, 15:18   #1799
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelka, piątka ja też właśnie wszamałam śniadanie
Bo rano tylko szklanka mleka, co zarówno mama jak i tż nie uważają za śniadanie
ale to zależy o ktorej sie wstaje, bo jakbym byla na nogach od rana tak jak Ty, to bym umarła z głodu

a mleko to jeszcze moze 0,5 % co
Stary 2012-08-07, 15:23   #1800
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale to zależy o ktorej sie wstaje, bo jakbym byla na nogach od rana tak jak Ty, to bym umarła z głodu

a mleko to jeszcze moze 0,5 % co
A nie bo 1.5% :P

Za to teraz 2 parówki, 2 kromeczki chleba z serem i 2 ogórki kiszone

Strasznie mało jemy z tż, rodzice cały czas chcą nam dawać jedzenie,a my tego nawet nie zjadamy, więc wykręcam się jak mogę. Pojutrze tż idzie do pracy, ma tam obiady, więc w ogóle będzie mało szło
Zaoszczędzimy na alkohol
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości