PUDEŁKA - wspólne zamówienie w WestPack - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-06, 16:13   #931
lianna
Raczkowanie

Dot.: PUDEŁKA - wspólne zamówienie w WestPack

A mnie się wersja z podziałem na kartony jak najbardziej się podoba. Jest to logiczne.
Może tylko należałoby podać informację, że w momencie niezapełnienia drugiego kartonu kupujemy tylko jeden, a drugi odpada...spowodowałoby że w momencie zwolnienie pudełek w pierwszym kartonie, osoby z drugiego kartony przepisywałyby się do pierwszego.

Inaczej ..wyobraź sobie Rusałko, że linkujesz fajne pudełko, wpisujesz ilość dla siebie
... i niestety kilka osób przed tobą wybiera karton, a ty jako ostatnia nie dostajesz nic

Ps. W "boston małe" można już scalić, będzie niższa cena )
Stary 2012-08-06, 16:30   #932
rusa1ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lianna Pokaż wiadomość
[...]

Inaczej ..wyobraź sobie Rusałko, że linkujesz fajne pudełko, wpisujesz ilość dla siebie
... i niestety kilka osób przed tobą wybiera karton, a ty jako ostatnia nie dostajesz nic

Wiele razy robiłyśmy zamówienie i nigdy nie było takiego problemu - jeśli komuś zależy na rzeczy, którą wpisuje to przecież od razu zaznacza "swoją działkę" - można też napisać "wpisuję do tabeli taką i taką pozycję, biorę ileś tam sztuk", w razie wątpliwości można do takiego posta wrócić - zawsze to działało i bitwy o pudełka nie było.

"Trzeba robić to, co się lubi, i wtedy robi się to dobrze" - Andrzej Zaucha

rusa1ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-06, 16:55   #933
Mia Aim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rusa1ka Pokaż wiadomość

Ja mogę wziąć jakieś 30 sztuk. W tym mixie są 4 kolory? Z kolorów mnie najlepiej pasuje fiolet i turkus, zielony też bardzo ładny, natomiast nie chce pomarańczowego.
ja tez moglabym wziac kilkanascie tych pudeleczek...
kolory obojetne, ale tez niestety pomarancz i zolty nie bardzo
Mia Aim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-06, 17:06   #934
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lianna Pokaż wiadomość
A mnie się wersja z podziałem na kartony jak najbardziej się podoba. Jest to logiczne.
Może tylko należałoby podać informację, że w momencie niezapełnienia drugiego kartonu kupujemy tylko jeden, a drugi odpada...spowodowałoby że w momencie zwolnienie pudełek w pierwszym kartonie, osoby z drugiego kartony przepisywałyby się do pierwszego.

Dziekuje, ze ktos dostrzegl logike w tym co robie I pisalam o tym, ze po prostu kolejne otwierane paczki wchodza do zamowienia i zostaja scalane z pierwsza paczka jezeli rowniez zostana wybrane do zera, a jezeli nie, to po prostu odpadna z zamowienia. Bostron scalony

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Przyznam szczerze, że nie podobają mi się zmiany w tabeli - osobiście nie widzę plusów, widzę natomiast jeden wielki minus. Nie od dziś wiadomo, że nasze preferencje w czasie składania zamawiania zmieniają się i często dodajemy i usuwamy ilości konkretnych pudełek. Pozwolę sobie przytoczyć przykład, jaki przed chwilą zaobserwowałam w tabeli: pudełka Boston bransoletka wyprzedaż - aktualne rozpoczęte dwa kartony (wiersze 12 i 13) - w jednym zostały 4 pudełka (pewnie ktoś się rozmyślił i usunął u siebie) w drugim zostało 41 - efekt? Dwa niedopełnione kartony. Taka sytuacja będzie się na pewno powtarzała, wiadomo, że przy końcu zamówienia będziemy oddawały i dobierały inne pudła, aby wykończyć kartony i dopiero wtedy zrobi się istny Sajgon.
Dlatego grzecznie lecz stanowczo proszę twórcę zmian albo o powrót do starszej wersji, albo wymyślanie innego, lepszego rozwiązania powyższego problemu.

Tak, wiem - dopiero przyszłam i się tutaj panoszę, ale jak wróci Marii to dopiero łby polecą
.
No wlasnie, chyba caly problem w tym, ze zamowienie odbywa sie bez glownodowodzacej...ktora nie przekazala nikomu paleczki
Kolejny wiec raz zapytam, a pytalam juz wiele razy o rozne tu ustalenia i nikt mi nie raczyl odpowiedziec... jak wyglada stara wersja? Wolnoamerykanka i kazdy dopisuje co chce i ile chce? A jak sie zeruje popularne pudelko to co? Ci co juz je maja olewaja sprawe czy ktos czasem dopisuje kolejne np 48 sztuk liczac na to, ze moze zejda? Po prostu kiedy zdolaczylam do zamowienia okazalo sie, ze te same wzory sa w roznych miejscach tabeli, i ogolnie jest jeden wielki galimatias. Majac troche wolnego czasu i chec do pomocy zaczelam porzadkowac tabele, skoro nikomu innemu sie nie chcialo. Nie probuje sie tu panoszyc, ale skoro nie ma innych chetnych to zajmuje sie troche tabelka, zebyt kazdy mial szanse zamowic to co chce, nowe osoby rowniez, nie tylko starzy bywalcy.

A przyklad z otwartymi 2 pudełkami tak jak pisala Li, jest prostacki do ogarniecia, po prostu ktos sobie przepisze te sztuki z drugiego pudelka i wyzeruje pierwsze.

I zapytam kolejny raz - cyt: "W przypadku opakowań bez nadruku od ceny zostanie odjęte 10%."
Dlaczego tego nie odejmujemy od razu?

Edytowane przez rododendron7
Czas edycji: 2012-08-06 o 17:12
rododendron7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-06, 17:41   #935
Mia Aim
Raczkowanie

Dziewczyny, a bedziecie zamawia te w mixie? seville?
takie taniutkie po 1,04 zl?

http://www.westpack.com.pl/7502-kolczyki-/welur.aspx

Edytowane przez Mia Aim
Czas edycji: 2012-08-06 o 17:46
Stary 2012-08-06, 17:46   #936
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mia Aim Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a bedziecie zamawia te w mixie? seville?
takie taniutkie po 1,04 zl?
A pokaz linka, ktore to?
Stary 2012-08-06, 17:49   #937
Mia Aim
Raczkowanie

http://www.westpack.com.pl/7513-ozdo...ubilerska.aspx

a takie? przecena 50%
ale i tak nie widze ceny, a opakowanie bardzo ladne
kolory dla mnie obojetne oprocz pomaranczu

bierzemy te maluchy seville`?

Edytowane przez Mia Aim
Czas edycji: 2012-08-06 o 18:02
Stary 2012-08-06, 18:09   #938
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
http://www.westpack.com.pl/7513-ozdo...ubilerska.aspx

a takie? przecena 50%
ale i tak nie widze ceny, a opakowanie bardzo ladne
kolory dla mnie obojetne oprocz pomaranczu

Cena za szt. przy 12 szt. PLN 4,21 (netto, kolor promocyjny - zielony)

Prawde mowiac nie bardzo mi sie podobaja, ale zawsze mozna wpisac do tabelki, moze znajda sie chetni
Stary 2012-08-06, 18:23   #939
Mia Aim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rododendron7 Pokaż wiadomość
Cena za szt. przy 12 szt. PLN 4,21 (netto, kolor promocyjny - zielony)

Prawde mowiac nie bardzo mi sie podobaja, ale zawsze mozna wpisac do tabelki, moze znajda sie chetni
oj myslalam ze mniej...

a te na kolczyki malutkie?

1,04zł??? http://www.westpack.com.pl/7502-kolczyki-/welur.aspx
Stary 2012-08-06, 18:31   #940
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
oj myslalam ze mniej...

a te na kolczyki malutkie?

1,04zł??? http://www.westpack.com.pl/7502-kolczyki-/welur.aspx
Cena za szt. przy 96 szt. PLN 1,22 netto przy okreslonym kolorze
Cena za szt. przy 96 szt. PLN 0,94 netto przy promocyjnym mixie

oczywiscie minus te 10% "nadrukowe"
Stary 2012-08-06, 18:35   #941
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
I zapytam kolejny raz - cyt: "W przypadku opakowań bez nadruku od ceny zostanie odjęte 10%."
Dlaczego tego nie odejmujemy od razu?
To jest nowość w Westpacku, zawsze cena była podana za pudełka bez nadruku, a nadruk był dodatkowo płatny. Dlatego nikt nie odpowiada, bo widocznie nikt tak jeszcze ie zamawiał...
Stary 2012-08-06, 18:45   #942
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
To jest nowość w Westpacku, zawsze cena była podana za pudełka bez nadruku, a nadruk był dodatkowo płatny. Dlatego nikt nie odpowiada, bo widocznie nikt tak jeszcze ie zamawiał...
No wlasnie, bo juz sama forma defaultowego nadruku mnie zdziwila, ale najwyrazniej juz po prostu maja wiekszosc takich wlasnie zamowien albo chca do tego przymusic/przyzwyczaic kupujacego. Moze by wiec w tabelce od razu wpisywac ceny po obnizce? Czy glownodowodzaca robila juz u nich rozeznanie w tej kwestii czy po prostu wszystko wyklaruje sie podczas zamowienia? A, i wazna rzecz, bo macie w tym doswiadczenie, czy promocje cenowe utrzymuja sie w miare dlugo czy potrafia nagle zniknac?
Bywalo wczesniej, ze czegos nie mieli co chcialyscie zamowic?
Stary 2012-08-06, 19:33   #943
joanna_k
Joanna d'Moder

zachęcam do brania Seville z poz. 24
Stary 2012-08-06, 19:41   #944
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joanna_k Pokaż wiadomość
zachęcam do brania Seville z poz. 24
Obawiam sie, ze moze sie skonczyc na 12 sztukach Dodam, ze w PROMOCJI jest kolor bordowy, biala watka - brzmi ciekawie...
Mialas je juz moze? Polecasz?

A ja zachecam do brania tych poduszeczkowych PLANO FIX z pozycji 28 ( http://www.westpack.com.pl/plano-fix-1303.aspx ). Mysle, ze sa idealne na male i srednie bonusiki albo cos tanszego Oraz BIBULKI, ktora doskonale przydaje sie do wypelnienia tego typu opakowan, a takze wszelakich "naddatkow" ktore powoduja "latanie" bizuterii po pudelku.

Czas edycji: 2012-08-06 o 20:46
Stary 2012-08-06, 21:43   #945
rusa1ka
Zadomowienie

Cytat:
[...]j
ak wyglada stara wersja? Wolnoamerykanka i kazdy dopisuje co chce i ile chce? A jak sie zeruje popularne pudelko to co? Ci co juz je maja olewaja sprawe czy ktos czasem dopisuje kolejne np 48 sztuk liczac na to, ze moze zejda? Po prostu kiedy zdolaczylam do zamowienia okazalo sie, ze te same wzory sa w roznych miejscach tabeli, i ogolnie jest jeden wielki galimatias. Majac troche wolnego czasu i chec do pomocy zaczelam porzadkowac tabele, skoro nikomu innemu sie nie chcialo. Nie probuje sie tu panoszyc, ale skoro nie ma innych chetnych to zajmuje sie troche tabelka, zebyt kazdy mial szanse zamowic to co chce, nowe osoby rowniez, nie tylko starzy bywalcy.

A przyklad z otwartymi 2 pudełkami tak jak pisala Li, jest prostacki do ogarniecia, po prostu ktos sobie przepisze te sztuki z drugiego pudelka i wyzeruje pierwsze.
Nie wiem jak wyglądała wersja, która Marii tym razem podrzuciła i czemu był taki bałagan jak napisałaś (te same wzory w rożnych miejscach) - być może ktoś nie zauważył i dopisał w złym miejscu.

Zazwyczaj było tak, że jedna pozycja występowała raz (a nie jak np. bostony brązowe uniwersalne trzy razy), najpierw wpisywało się jeden karton np. 48 sztuk, gdy w kolumnie "zostało" była ujemna liczba to "otwierało" się drugi karton zmieniając 48 na 96. Zazwyczaj osoby, które dopisywały się na minusie, kiedy przyszła pora ostateczna po prostu odejmowały sobie, aby wyzerować, czasem były wymiany.

Skoro uważasz, że ta wersja jest lepsza i chcesz pilnować scalania i zerowania - to nie moja sprawa i nie mój czas. I tak wszystko wyjdzie w praniu
Cytat:
ja tez moglabym wziac kilkanascie tych pudeleczek...
kolory obojetne, ale tez niestety pomarancz i zolty nie bardzo
Cytat:
[...]
Myślę, że spokojnie uzbiera się karton. Jednak z decyzją czekam na Sun, ona proponowała, więc jej należy się w tej kwestii pierwszeństwo. Jednak myślę, że możesz się szykować

Sun ile sztuk byś i chciała i jakie preferencje kolorystyczne tych małych seville?

"Trzeba robić to, co się lubi, i wtedy robi się to dobrze" - Andrzej Zaucha

rusa1ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-06, 23:09   #946
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem jak wyglądała wersja, która Marii tym razem podrzuciła i czemu był taki bałagan jak napisałaś (te same wzory w rożnych miejscach) - być może ktoś nie zauważył i dopisał w złym miejscu.

Zazwyczaj było tak, że jedna pozycja występowała raz (a nie jak np. bostony brązowe uniwersalne trzy razy), najpierw wpisywało się jeden karton np. 48 sztuk, gdy w kolumnie "zostało" była ujemna liczba to "otwierało" się drugi karton zmieniając 48 na 96. Zazwyczaj osoby, które dopisywały się na minusie, kiedy przyszła pora ostateczna po prostu odejmowały sobie, aby wyzerować, czasem były wymiany.

Skoro uważasz, że ta wersja jest lepsza i chcesz pilnować scalania i zerowania - to nie moja sprawa i nie mój czas. I tak wszystko wyjdzie w praniu
Balagan byl chyba dlatego, poniewaz kilka osob wpisalo w krotkim czasie swoje typy pudelkowe jak popadnie, czesc bez cen lub niedokladnie opisane i prawde mowiac mi bylo bardzo ciezko to ogarnac, zwlaszcza, ze dopiero sie dolaczylam do zamowienia. Odczekalam troche, nikt za bardzo sie tym nie zajmowal, to zarejestrowalam sie i uporzadkowalam tabelke modelami i wielkosciami, zeby bylo latwiej ogladac od malych do duzych
Najwiekszy problem mialam wlasnie z tym, jak rozwiazujecie problem z dodawaniem kolejnych zbiorczych pudelek. Przesledzilam watek ale nic pomocnego za bardzo nie znalazlam, wiec opracowalam nieinwazyjna metode otwierania kolejnych po zamknieciu pierwszego. Balam sie dopisywac takie duze opakowania jak 24 albo i 48 do juz wybranych, nie wiedzac co robicie jezeli nie zostana wyzerowane Stad podzial na podstawowe pudelko do zamkniecia i jego klony w przypadku wyzerowania

Generalnie postulowalam tez, ze jezeli ktos wie jak zajmowac sie tabelka, ja z przyjemnoscia ja odpuszcze, kompletnie nie mam parcia na dowodzenie, ale mam na porzadek niestety
Stary 2012-08-06, 23:16   #947
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
BIBULKI, ktora doskonale przydaje sie do wypelnienia tego typu opakowan, a takze wszelakich "naddatkow" ktore powoduja "latanie" bizuterii po pudelku.
Masz jakieś lepsze zdjęcie takich bibułek? Jak to na prawdę wygląda?
Stary 2012-08-06, 23:41   #948
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Masz jakieś lepsze zdjęcie takich bibułek? Jak to na prawdę wygląda?
Nie mam ich juz wlasnie Ale byly idealne do wszelkich wypelnien i dlatego bardzo chetnie je kupie Nawet po zgnieceniu i tak wygladaja estetycznie, i nie brudza/barwia bizuterii (jezeli moze ona wchodzic w reakcje), moga sluzyc do przekladania bizutkow i wielu innych dzialan. Ja jak mialam cos niewymiarowego albo nie mialam pudelka odpowiedniego i wrzucalam do ozdobnego woreczka, to idealnie sie nadaja do owijania, a przez to, ze sa bardzo delikatne to nie wyglada to jak ryba w gazecie . Mozesz podejrzec je w jakimkolwiek sklepie jubilerskim albo w lepiej zaopatrzonych sklepach papierniczych A cena tu jest naprawde fajna...i pewnie jakosc dobra Te bibulki albo w podobnym typie uzywane sa w eleganckich ciuchach i bieliznie (takiej w pudeleczkach) albo w lepszych slodyczach (np bombonierkach)

Czas edycji: 2012-08-07 o 00:07
Stary 2012-08-07, 07:48   #949
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

A nie chcesz przypadkiem białych zamiast tych ciemnych?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-07, 07:48   #950
tolinka83
Zadomowienie

Nie sumuje mi wiersza 25 w podsumowaniu łącznej kwoty.
A tych malutkich seville mogłabym z 10 wziąć
tolinka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 10:48   #951
Mia Aim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tolinka83 Pokaż wiadomość
Nie sumuje mi wiersza 25 w podsumowaniu łącznej kwoty.
A tych malutkich seville mogłabym z 10 wziąć
ja tez -tych na kolczyki, ale nie ma ich w tabeli, http://www.westpack.com.pl/7502-kolczyki-/welur.aspx
ok, teraz zauwazylam ze czekamy na Sun

Edytowane przez Mia Aim
Czas edycji: 2012-08-07 o 11:09
Stary 2012-08-07, 13:04   #952
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
A nie chcesz przypadkiem białych zamiast tych ciemnych?
Wiesz, mi prawde mowiac kolor jest calkowicie obojetny, byle nie jakis zolty czy rozowy :P Pomyslalam o brazie, bo najbardziej popularne tu sa te brazowe pudeleczka bostonskie oraz niebieskie, do ktorych braz tez bedzie pasowal Ale wezme taki kolor jaki bedzie chciala wiekszosc, jezeli sie nas uzbiera tyle, zeby wziac pakiet
Stary 2012-08-07, 13:27   #953
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Wiesz, mi prawde mowiac kolor jest calkowicie obojetny, byle nie jakis zolty czy rozowy :P Pomyslalam o brazie, bo najbardziej popularne tu sa te brazowe pudeleczka bostonskie oraz niebieskie, do ktorych braz tez bedzie pasowal Ale wezme taki kolor jaki bedzie chciala wiekszosc, jezeli sie nas uzbiera tyle, zeby wziac pakiet
Z tabelki wynika, że chyba będzie ciężko uzbierać... Białych to bym wzięła więcej, bo do albumów... Ale już Wam nie chcę mieszać...
Stary 2012-08-07, 14:29   #954
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Z tabelki wynika, że chyba będzie ciężko uzbierać... Białych to bym wzięła więcej, bo do albumów... Ale już Wam nie chcę mieszać...
Ile wiecej? I moze sie inni wypowiedza, to moze i ktos jeszcze sie skusi na nie, bo naprawde warto I jakie "wam", przeciez robimy zamowienie wspolnie, wiec jestesmy tylko "my" Wpisze w bibulki kolor do ustalenia i sie zobaczy

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez verha Pokaż wiadomość
Aaa, to jest szansa Mogłabym ich wziąć całkiem sporo- oczywiście jak cenę będą miały rozsądną
Sprawa z San Francisco wyglada tak:
Opakowanie na naszyjnik kosztuje 4,79,zl na bransoletke 2,70 zl. I po mojej apelacji obiecano naprawic blad na stronie i wprowadzic wszystkie ceny do jutra

Mam jeszcze pytanie odnosnie vatu ktory dodajemy, 23. Rozumiem, ze osoba robiaca zamowienie ma NIP unijny ze stawka zerowa?

Czas edycji: 2012-08-07 o 13:44
Stary 2012-08-07, 15:00   #955
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Ile wiecej? I moze sie inni wypowiedza, to moze i ktos jeszcze sie skusi na nie, bo naprawde warto I jakie "wam", przeciez robimy zamowienie wspolnie, wiec jestesmy tylko "my" Wpisze w bibulki kolor do ustalenia i sie zobaczy
Wpisałam sie na 50 szt. jeśli będą białe. Jeśli czarne lub inne ciemne to 10. Jeszcze pozostaje pytanie, czy Mari to da radę jakoś nam spakować i wysłać bez zniszczenia, bo pudełka to pikuś.

Cytat:
Mam jeszcze pytanie odnosnie vatu ktory dodajemy, 23. Rozumiem, ze osoba robiaca zamowienie ma NIP unijny ze stawka zerowa?
Tak.
Stary 2012-08-07, 15:28   #956
Malinówka
Wtajemniczenie

GG do Malinówka

Białej bibułki też chciałabym więcej. Wpisałam 50szt ale jak przejdzie brązowa to 20 szt .
Malinówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 15:32   #957
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Wpisałam sie na 50 szt. jeśli będą białe. Jeśli czarne lub inne ciemne to 10. Jeszcze pozostaje pytanie, czy Mari to da radę jakoś nam spakować i wysłać bez zniszczenia, bo pudełka to pikuś.

Tak.
Mysle, ze mozna by to zrolowac, a wtedy ciezko dosyc byloby uszkodzic, krotszy bok to 50cm...ale faktem jest, ze jak szefowa wroci, to sama zdecyduje a i uzbierac by sie musiala odpowiednia ilosc, zobaczymy wiec
A z NIPem to super, bo dunski VAT to 25% w przypadku polskiego

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinówka Pokaż wiadomość
Białej bibułki też chciałabym więcej. Wpisałam 50szt ale jak przejdzie brązowa to 20 szt .
Chyba macie racje, biala jest mocno uniwersalna, pasuje praktycznie do kazdego koloru pudelka i wyglada bardzo swiezo Wpisalam taki do tabelki, zobaczymy co na to inne dziewczyny

Czas edycji: 2012-08-07 o 15:34
Stary 2012-08-07, 15:45   #958
verha
Rozeznanie

Ooo białą to ja też bym wzięła I super, że są te San Francisco! Tylko który kolor?

I książkowa wymianka
verha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 16:14   #959
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez verha Pokaż wiadomość
Ooo białą to ja też bym wzięła I super, że są te San Francisco! Tylko który kolor?
Tak jak pisalam, przeprosili za ten blad na stronie i maja do jutra wszystko sprawdzic i wprowadzic poprawne dane Bedzie latwiej poczekac niz dopytywac o kazda rzecz osobno Ale chyba maja wszystkie kolory, bo to moje pytanie pomineli
I widze, ze biala bibulka schodzi jak swieze buleczki...co mnie naszlo z ta brazowa? :P

Czas edycji: 2012-08-07 o 16:16
Stary 2012-08-07, 16:27   #960
verha
Rozeznanie

Nie, nie, chodziło mi o to, który kolor bierzemy Bo założyłam, że mają wszystkie...ale to może faktycznie do jutra poczekajmy

I książkowa wymianka
verha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości