|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Mialam oba i jeszcze inne i nie wiem dlaczego,ale po kazdym mialam ciapki
Dwoma sie zalatwilam i wygladalam tragicznie, a nastepne probowalam na niewidocznych miejscach i to samo
|
|
|
|
#272 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Niestety musze Ci napisać, że nawet jak kupisz samoopalacz nawet Xen Tan to i tak złe rozprowadzenie zrobi Ci plamy.. i 'kwota' jaką wydasz na ten produkt nie gwarantuje Ci 'idealnego' produktu.
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2012-08-06 o 22:44 |
|
|
|
|
#273 |
|
Podróżniczka
|
Ale jesteście złe w tym chlewiku
![]() http://www.youtube.com/watch?v=iIbqe...eature=g-all-u tak błotem obrzucać...normalnie jak świnki :P Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2012-08-06 o 22:46 |
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego dalam sobie spokoj,chociaz nie do konca,bo szukam dalej.Moze cos w koncu trafie
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Life is a drink ...
|
Mogę się założyć o piwo, że nie wytrzyma do września..
Cytat:
|
|
#277 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#279 |
|
Life is a drink ...
|
Nie wiem czy ktoś kojarzy ten kanał - http://www.youtube.com/user/shogun1978 Ostatnio inny Vloger zrobił z nim LIVE CHAT i Sebastian odpowiadał na pytania zadane przez tego Vlogera (http://www.youtube.com/watch?v=52-XMwMfeqo) Powiem Wam, że bardzo spodobałby mi się taki 'projekt' gdzie główną gwiazdą byłyby Nasze Ulubienice ... ![]() Wiem, że wiekszość dziewczyn bałoby się wystąpienia bo mogą się pojawić jakieś pytania 'zbyt prywatne' ale gdyby zastrzec, że pytania nie będą przekraczały danej sfery to ciekawe czy taki pomysł by wypalił...
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
ja też
a gdzie z niej robią potwora? bo chyba już 3 razy to powtórzyła
Edytowane przez malachite Czas edycji: 2012-08-06 o 23:06 |
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
ja choćbym nie wiem na jak wypieelingowane ciało nakładała balsam brązujący i jak dokładnie go rozsmarowywała zawsze gdzieś mi tam jakaś smuga została albo plama, albo po prostu badziewia używałam, za to najgorsza była chusteczka brązująca na twarz, o zgrozo, wyglądałam po tym, jak brudna
nigdy więcej, na szczęście jestem teraz dumną posiadaczką bardzo jasnej cery i w końcu ją sobie chwalę
|
#282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobranoc,dam znac co bedzie,bo kupilam nowosc z VICHY,ale zrobie sobie dopiero w sobote |
|
|
|
|
#283 | |
|
Life is a drink ...
|
Będąc z Wami szczera to ja nigdy nie peelinguje ciała przed samoopalaczem ...
![]() Cytat:
Ja zawsze po umyciu nie nakładam nic - tylko samoopalacz. Zazwyczaj robie to wieczorem.. A od rana już smaruje się balsamami i masłami .
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2012-08-06 o 23:08 |
|
|
|
|
#284 |
|
Przyczajenie
|
Masakra!
MrOlimpia ma teraz dużo stresu (ostatnio tak mówiła) więc może rzeczywiście wstrzyma się na miesiąc. Ale kredyt wzięła... więc recenzja się musi pojawić, zawsze to jakis grosz do przodu ![]() Co do kwot jakie sie przewijają na yt... jestem w szoku. Też głupia myślałam, że dostają kosmetyki za free no i ewentualnie jak pojawi się pasek z reklamą u nich na filmiku to coś z tego mają... a tu proszę. A tak poza tym witam ja tu pierwszy raz, jeszcze zagubiona :P
|
|
|
|
#285 |
|
Szef ds. Wymianek
|
ja uzylam raz samoopalacza (z Garniera), na lydki - efekt: na drugi dzien musialam isc w spodniach do pracy
.za to bardzo sobie chwale balsamy brazujace, tylko musze uwazac, bo po jakichs trzech uzyciach dzien po dniu, silnie robie sie brazowa. od paru lat uzywam tych preparatow wylacznie na lydki, moim numerem 1 bylo mleczko L'oreala, niestety, chyba zostalo wycofane .
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam żel brązujący z Rimmela. Ale to trochę co innego niż samoopalacz bo zmywa się pod prysznicem wodą i mydłem. Ale za to widać od razu kolor smarowidła więc wiadomo gdzie trzeba dosmarować
Nie spływa w ciągu dnia z potem, naprawdę potrzeba wody i mydła. Można używać na buzię. Są wersje z drobinkami i matowe.
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam właśnie filmik Olimpii o tej "przerwie". Ale żenada! "bo dziewczyny na wizażu po niej pojechały, bo nie wiedzą jaka ona jest, bo widzą tylko zawistną osobę" BO TAKA JEST!!! Wygląda na to, że załamała się co tu przeczytała
Po drugie: jestem na 100% pewna, że dlatego nie będzie nagrywać, bo kaska się posypie. Te jej: umówiłam się z panem, że będą recenzje" Znowu wciśnie kolejnego bubla i powie, że to panaceum na coś tam. Że też żadna się nie przyzna mając odwagę cywilną i nie powie: tak, mam z tego kasę a wy głupie pice nie umiecie sobie znaleźć sposobu na łatwą gotówkę. Żenada po raz kolejny!! ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Też by może profity od banku dostała po reklamie na yt
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe skad sie bierze taka masa kompleksow mrolimpi? hm bo widac ze dziewczyna jest pogubiona, nie dalabym jej 24 lat i
|
|
|
|
#289 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#290 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Ale później jakoś zaczęłam "flirtować" z innymi balsamami. Kiedyś kupiłam znowu Ziaję, ale już mi jakoś nie przypasowała, smugi mi zaczęła robić o dziwo, bo nigdy mi nie robiła. ![]() Cytat:
Cytat:
W przypadku ciapek - Lmaa, staraj się dobrze wmasowywać balsam, nie na "odwal się" tylko tak żeby porządnie sie wchłonął, potem odczekać 5-10 min. i już. Zalezy też jaki specyfik. Ta Olimpia to rzeczywiście jest jakaś zestresowana, za bardzo wszystko przeżywa.
|
|||
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy! Przecież ona jest taka twarda i szczera i co nie tylko. Znika, bo dostała po gębie za szczekanie to najłatwiej uciec jak tchórz. Człowiek szczery i z honorem dalej by trzymał gardę!
Edytowane przez kudlik_kk Czas edycji: 2012-08-06 o 23:53 |
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
A mnie theoleskaa zablokowała bo jej kiedyś napisałam,że nie mogę patrzeć na jej krzywe zęby;p no masakra,nie wiem co ona robi na tym yt jeszcze!przecież malowac nie umie,nawet nie ma na czym oka zawiesić;p
i ciągle recenzuje kosmetyki,które dostała za darmo xd Szusz miałam pare dni w subach,ale nie mogłam jej słuchać i wywaliłam Maxineczka i KatOsu są nieziemskie:P Stylizacje również oglądam Figielke oglądałam raz,ale się zamuliłam i wyłączyłam Ciasteczko też mnie znudziło już,wywaliłam a RGP też mam ochote wywalić;p bo za bardzo cmoka w filmikach i mnie to irytujehttp://www.youtube.com/user/grzeex3 polecam tą dziewczyne świetna jest i ładna![]() a co sądzicie o Msdoncellita?jak dla mnie strasznie flegmatycznie gada;p i ten zamulony wzrok... ---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- a ja się przyznaję,że lubie ogladać Olimpie nie wiem czemu,po prostu lubie jak mówi;p ładna dziewczyna tak tak,zaraz mnie tu pobijecie i wywalicie z wątku:p---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ---------- sarunia7771 - cos okropnego;p ładna dziewczyna przecież a robi się na wiochmenkę ciągle mocne makijaże i ten jej sposób wypowiedzi np 'ściągłam' ;/ no kurczę czasem nie mogę jej już słuchać.Takiego ma fajnego męża a ona jakaś dziwna.Zachowuje się jak 15 latka a nie dorosła kobieta.
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie oglądam jej kanału i nie wiem co tam jest, ale takie komentarze mnie wkurzają.
|
|
#298 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
||
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda mi Olimpii, niepotrzebnie dziewczyna się tak stresuje. Jeden ma za dużo dystansu do siebie, drugi za mało...
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
mi Olimpii nie szkoda.
skoro kręci filmiki dla "wybranych" którzy nie mają nigdy jakichkolwiek zastrzeżeń - to niech kręci filmiki prywatne i wysyła im linki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Dwoma sie zalatwilam i wygladalam tragicznie, a nastepne probowalam na niewidocznych miejscach i to samo 

nigdy więcej, na szczęście jestem teraz dumną posiadaczką bardzo jasnej cery i w końcu ją sobie chwalę

.