Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-06, 22:06   #1711
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
hhehe nudno? to ja mam newsa. Jajeczna się uaktywniła. A raczej jej córka. Poszłam do fryzjerki umówić moją przyjaciółkę i świadkową na czesanie. Tym sposobem zarezerwowałam sporo jej czasu. Gdy w najlepsze gadałam z fryzjerką o uczesaniu dla świadkowej, weszła jajeczna córka. Zmierzyła mnie wzrokiem bazyliszka i mówi, że chciałaby na 1 wrzesna umówić się na fryzure ślubną najlepiej na godz. 11:00.
Fryzjerka zagląda w kalendarz i mowi - no niestety, ta pani juz zarezerwowala tę godzine.
Jajeczna - to moze na 10?
Fryzjerka - no też ta pani zarezerwowała (dla świadkowej)
Jajeczna - no to na 9???
Fryzjerka - też zarezerwowane dla tej pani. Hehehhehe jajeczna spojrzała i mowi do mnie: - no wiesz, co tyle godzin sie bedziesz czesać??? i wyszla hhehe moze pojdzie do pani grażyny, co robi kokoloki

dobrze, że to była córka jajeczna, a nie matka jajeczna, bo matka to by już aferę mi taką zrobiła, że hohoho
Masz przeboje z tą sąsiadką Ale naprawdę ciekawe jaki luk sobie obrała gwiazda:brzydal :
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:11   #1712
exist_
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny,
jestem prawdopodobnie PM2014 i mam do Was trochę nietypową prośbę.
Nie wiem, mogłabym prosić o kontakt na PW kogoś, kto w swojej bliskiej rodzinie lub rodzinie TŻ ma osobę która ma problem alkoholowy? Wiem że nie każdy chce o tym rozmawiać, ale jeśli któraś się zdecyduje, proszę o wiadomość.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego tegorocznym mężatkom
Stary 2012-08-06, 22:13   #1713
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
jestem prawdopodobnie PM2014 i mam do Was trochę nietypową prośbę.
Nie wiem, mogłabym prosić o kontakt na PW kogoś, kto w swojej bliskiej rodzinie lub rodzinie TŻ ma osobę która ma problem alkoholowy? Wiem że nie każdy chce o tym rozmawiać, ale jeśli któraś się zdecyduje, proszę o wiadomość.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego tegorocznym mężatkom
hej znamy sie z tz-towek 2009

dawaj na priva

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:32   #1714
ladystar
Zakorzenienie

dostalam propozycje od pewnej poczatkujacej pani fotograf:
sesja w zamian za zdjecia do portfolio, propozycja kuszaca, ale nie mam juz pomyslu na sesje i troche mi sie juz nie chce (zaczynam rozumiec marudzacych TZtow ) macie jakies fajne pomysly? nie wymagajace wysilku?

Bozeee... ten upal mnie wykancza

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

aaa.. zapomnialam sie pochwalic dostalam od mojego wspanialego meza wczoraj bukiet czerwonych roz ot tak

uwielbiam Go

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:35   #1715
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja od mojego męża dostaje ciągle same sprośne propozycje;D no nie powiem, nie narzekam
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:36   #1716
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziś ostatni raz założyłam falbaniastą suknię i.......dzięki Bogu!
cały kark mam napięty od ciągłego jej podnoszenia. Na dodatek, jak tylko dojechaliśmy do wąwozów, to zaszło słońce. Zdąrzyliśmy zrobić dosłownie kilka fotek, zanim zrobiło się pochmurnie.
Na szczęście w kolejnym miejscu (stary, opuszczony dworek) słoneczko znowu do nas zajrzało. Tu wklejam takie, że tak powiem anonimowe. Poza tym na razie nie mam wszystkich.
Aha zdjęcia nie są profesjonalne, (na te ciągle czekam ) robił nam je kolega w ramach prezentu ślubnego, dlatego dziewczyny - nie pamiętam która to pisała, że szkoda jej kasy na profesjonalnego fotografa, poszukajcie wśród znajomych, rodziny - czasem można znaleźć jakiegoś pasjonata, amatora

Piękne foty!!!! Twoja suknia jest przepiękna!P.S. czy ten kwiatek we włosach jest w pudrowym różu? gdzie go kupiłaś jeśli tak?
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:36   #1717
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
sesja w zamian za zdjecia do portfolio, propozycja kuszaca, ale nie mam juz pomyslu na sesje i troche mi sie juz nie chce (zaczynam rozumiec marudzacych TZtow ) macie jakies fajne pomysly? nie wymagajace wysilku?

Bozeee... ten upal mnie wykancza

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

aaa.. zapomnialam sie pochwalic dostalam od mojego wspanialego meza wczoraj bukiet czerwonych roz ot tak

uwielbiam Go
Wiesz, wymyśleć możesz, ale Ona jeszcze nie wprawiona wiec szału Wam pewnie nie zrobi, nie mówiąc o tym, czy ma na tyle dobrego sprzętu, żeby zrobić coś extra (typu fisheye). A że do portfolio to pewnie by potrzebowała dobrych prostych ujęć Więcej nie powiem, ale jak np. nie bedziecie zadowoleni a ona bedzie je mogla wstawic to troche lipa;]

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:44   #1718
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Justyna - na pewno świetnie spędziłaś dzień! szkoda że u mnie nie ma takich miejsc
No fajnie było! Ja w sumie tylko się opalałam i moczyłam pod prysznicem bo w środę mam kontrolę u lekarza i wtedy mi powie czy wszytsko ok i czy mogę na basen chodzić.

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Justynaraptor czy jakos tak:
najpiękniejszy i najsłodszy dinozau i coś tam jeszcze....
Sama prawda :P

Cytat:
ejjj ja wiem gdzie to jest!!!! bylam tam kilka tygodni temu i dzisiaj tez mialam byc to cholerny klient zadzwonil i przylazl ale fajnie ze chodza tam tez inne wizazanki i mam nadzieje ze niebawem znow tam bede mieszkasz gdzies niedaleko?

Nena - ciekawa zmiana
Parę ulic dalej...a skąd Ty jesteś??

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
o woow! a gdzie to???
W "moim" mieście Andrychów

Byliśmy dzisiaj w USC jutro mam odebrać papiery i w środę do księdza. Mam nadzieję, ze gładko pójdzie. I podeszłam do Urzędu Miasta zapytać czy może mają miejsce na staż z Urzędu Pracy. Pani mi powiedziała, że mają jedno miejsce ale u nich to trzeba przejść rozmowę kwalifikacyjną. Wie któraś może o co mogą na takiej rozmowie pytać??
Powiedzcie mi jakie wady można powiedzieć pracodawcy na rozmowie kwalifikacyjnej?? ( miałam takie pytanie na rozmowie kiedyś i mnie zamurowało....)

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:48   #1719
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Wiesz, wymyśleć możesz, ale Ona jeszcze nie wprawiona wiec szału Wam pewnie nie zrobi, nie mówiąc o tym, czy ma na tyle dobrego sprzętu, żeby zrobić coś extra (typu fisheye). A że do portfolio to pewnie by potrzebowała dobrych prostych ujęć Więcej nie powiem, ale jak np. nie bedziecie zadowoleni a ona bedzie je mogla wstawic to troche lipa;]
portfolio ma niezle, glownie z sesji narzeczenskich, tylko jedna z sesji slubnych, wiec przypuszczam, ze chce poprostu wejsc na rynek slubny, bo doswiadczenie w innych sesjach ma

Fisheye jest moim zdaniem ciekawe na krotka mete i osobiscie wole do reportazu, w sesji wole klasyke i bystre oko fotografa

Musze to przemyslec ale mi sie nie chce

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Parę ulic dalej...a skąd Ty jesteś??
z Krk, choc od miesiaca juz bardziej z pod ale od kolegi dostalismy cynk, ze tam jest taki super basen i dojezdzamy

Stary 2012-08-06, 22:52   #1720
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Wszystkiego najlepszego dla sobotnich PMek !!!
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:52   #1721
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a ja od mojego męża dostaje ciągle same sprośne propozycje;D no nie powiem, nie narzekam
mój to samo

Cytat:
portfolio ma niezle, glownie z sesji narzeczenskich, tylko jedna z sesji slubnych, wiec przypuszczam, ze chce poprostu wejsc na rynek slubny, bo doswiadczenie w innych sesjach ma

Fisheye jest moim zdaniem ciekawe na krotka mete i osobiscie wole do reportazu, w sesji wole klasyke i bystre oko fotografa
my mamy tylko kilka ujec z fisheye ale są meeega

mąż wrócił i wcina grzanki wiec mam jeszcze chwile dla was
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-08-06 o 22:54
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:56   #1722
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
z Krk, choc od miesiaca juz bardziej z pod ale od kolegi dostalismy cynk, ze tam jest taki super basen i dojezdzamy

Chyba by mi się nie chciało. Ja mieszkam 5 minut drogi na nogach i byłam tam pierwszy raz w tym roku...Strasznie dużo ludzi jest.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 22:58   #1723
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba by mi się nie chciało. Ja mieszkam 5 minut drogi na nogach i byłam tam pierwszy raz w tym roku...Strasznie dużo ludzi jest.
jezdzimy cala paczka wiec jest fajnie poza tym lubimy wycieczki

Stary 2012-08-06, 23:03   #1724
(kicia)
Zakorzenienie

ide do mężunia dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 23:15   #1725
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
tusia, normalnie miałaś przeżycia podobne do moich ale fajnie, że w porę zauważyłyaś, co się święci i zareagowałaś, bo ja niestety nie mogłam wymusić, by szanowna pani grażynka pokazała mi efekt swej pracy, nie miala nawet drugiego lustra (o zgrozo!) i na dodatek kłamliwie zapewniała, że mam idealną fryzurkę.I tym oto sposobem na głowie powstał solidny, modelowy kokolok.
Dobrze, że ostatecznie zrobiła jak powinna, chyba ta fryzjerka powinna się udać do Ciebie na szkołę
a tak z ciekawości, jaką fryzurkę chciałaś, by zrobiła, masz przykładowe foto?
hehe a wiesz, że o Tobie myślałam, jak siedziałam na krześle fryzjerskim? mówiłam sobie w myślach "trzeba było zrobić jak Kilinanna - wydrukować modelowego kokoloka i zagrozić, by tego nie robiła na mojej głowie"
Chciałam, aby zrobiła mi coś a/la hiszpański kok, czyli gładki, tylko, że trochę wyżej. Z przodu włosy miały być zaczesane do góry, ale lekko podniesione u nasady. Nie wiem , czy dobrze Ci wytłumaczyłam Takie proste upięcie, bez kombinacji
Nie mogę pozwolić sobie na żadne luźne upięcie, bo mam długie i gęste włosy, więc by mi się szybko rozwaliły.

Nadrobiłam to, co dziś napisałyście, ale... nie chce mi się odpisywać ;p

Dziękuję, że razem ze mną łączyłyście się w bólu nad koko-lokiem

Dziś miałam pracowity dzień. Rano umyłam wszystkie okna, wyprałam firanki, powiesiłam. Potem jechałam na fryzurę próbną. Po południu złapałam trochę oddechu (wykąpałam się w basenie, bo upał był niemiłosierny). A wieczorem byliśmy z TŻ na spotkaniu z zespołem. Trochę się tego spotkania obawiałam, ale jestem zadowolona i uspokojona Kolejna rzecz do odhaczenia

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 23:21   #1726
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

przeleciałam Was na szybko :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Wiecie co, jestem chyba jakaś nieregulaminowo nienormalna, albo uprowadzona przez UFO. Przecież to niemożliwe, żeby na 5 dni przed być chodzącą oazą spokoju Jak mi się ma nerwówka skumulować na big day, to ja dziękuję, wolę, żeby mi się stres zaczął już dawkować, tylko, że on skubany nie chce
czy z waćpanna nie potrzebuje aby stoperanu
Cytat:
hhehe nudno? to ja mam newsa. Jajeczna się uaktywniła. A raczej jej córka. Poszłam do fryzjerki umówić moją przyjaciółkę i świadkową na czesanie. Tym sposobem zarezerwowałam sporo jej czasu. Gdy w najlepsze gadałam z fryzjerką o uczesaniu dla świadkowej, weszła jajeczna córka. Zmierzyła mnie wzrokiem bazyliszka i mówi, że chciałaby na 1 wrzesna umówić się na fryzure ślubną najlepiej na godz. 11:00.
Fryzjerka zagląda w kalendarz i mowi - no niestety, ta pani juz zarezerwowala tę godzine.
Jajeczna - no to na 9???
Fryzjerka - też zarezerwowane dla tej pani. Hehehhehe jajeczna spojrzała i mowi do mnie: - no wiesz, co tyle godzin sie bedziesz czesać??? i wyszla hhehe moze pojdzie do pani grażyny, co robi kokoloki

dobrze, że to była córka jajeczna, a nie matka jajeczna, bo matka to by już aferę mi taką zrobiła, że hohoho

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

jaką znalazłaś?
4 tygodnie szybko zlecą i będziecie cieszyć się wspólnym filmem
och joj och joj bidulka uważaj żeby Cię dzbukami nie obrzucila

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Hahaha trzeba jej było powiedzieć : "No tak, na moją fryzurę jest potrzeba dużo czasu, bo będę sobie przedłużać włosy, które będą mi służyły zamiast trenu! Nie wiesz, że to hit tego sezonu ślubnego?!"

Pewnie by pobiegła z płaczem do mamusi, że ona też chce włochaty tren !
zesikalam sie

Tusia Twoja relacja z wizyty u fryzjera zrobilam mi wieczor

Nena CUDNIEEEEEEEEEEEE

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 07:27   #1727
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Wzięłam się za przedślubne porządkowanie szaf
W końcu będzie trzeba gdzieś TŻcika umiejscowić
Tylko te szafy się chyba kurczą wraz z opróżnianiem, bo napakowałam dwa wory i miejsca jak na lekarstwo
Ja też się muszę zabrać za takie porządki, bo coraz mniej miejsca jest w szafie Czekam aż kupimy auto, bo trzeba to od razu wywieźć do rodziców. Nie mam aż tyle miejsca by to składować w kącie.

Cytat:
Jajeczna - no to na 9???

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

jaką znalazłaś?
4 tygodnie szybko zlecą i będziecie cieszyć się wspólnym filmem
To żeś załatwiła jajeczną

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 07:38   #1728
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

O rany dziewczyny własnie sobie uświadomiłam że z zaproszeń które zamawialiśmy na allegro zostało nam tylko jedno a ja muszę jeszcze więcej mieć....muszę lecieć do kwiaciarni może znajde tam coś ładnego
Stary 2012-08-07, 07:43   #1729
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo

4 dno do ślubu

ja juz potrzebuje stoperanu, która to dzieliła tym specyfikiem ?

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-07, 08:01   #1730
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Byliśmy dzisiaj w USC jutro mam odebrać papiery i w środę do księdza. Mam nadzieję, ze gładko pójdzie. I podeszłam do Urzędu Miasta zapytać czy może mają miejsce na staż z Urzędu Pracy. Pani mi powiedziała, że mają jedno miejsce ale u nich to trzeba przejść rozmowę kwalifikacyjną. Wie któraś może o co mogą na takiej rozmowie pytać??
Powiedzcie mi jakie wady można powiedzieć pracodawcy na rozmowie kwalifikacyjnej?? ( miałam takie pytanie na rozmowie kiedyś i mnie zamurowało....)
Moja siostra też próbowała po Urzędach i niestety, ale zdarzało się, że pytali z ustaw i wiedzy ogólnej z administracji. Teraz jest na stażu i ta wiedza po nic jej potrzebna tam nie jest no, ale niby czegoś wymagali. A wadę możesz podać np. z uśmiechem, że jesteś łakomczuchem i kostka czekolady sprawia ci przyjemność. Mogę powiedzieć, że większość pracodawców sama zaczyna się śmiać mówiąc, że to nie taka wada

Cytat:

Musze to przemyslec ale mi sie nie chce
Lady, żebyście tylko nie przesadzili, bo potem nie będzie chciało się Wam nawet oglądać tych zdjęć.

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Dziś miałam pracowity dzień. Rano umyłam wszystkie okna, wyprałam firanki, powiesiłam. Potem jechałam na fryzurę próbną. Po południu złapałam trochę oddechu (wykąpałam się w basenie, bo upał był niemiłosierny). A wieczorem byliśmy z TŻ na spotkaniu z zespołem. Trochę się tego spotkania obawiałam, ale jestem zadowolona i uspokojona Kolejna rzecz do odhaczenia
Moja mama też już jęczy, żeby się za okna brać. A mi się po pracy tak bardzo nie chce... Od razu po pracy TŻ zabiera mnie na spotkanie na sali, a wieczorem z zespołem. Ruszyło wszystko pełną parą.

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
O rany dziewczyny własnie sobie uświadomiłam że z zaproszeń które zamawialiśmy na allegro zostało nam tylko jedno a ja muszę jeszcze więcej mieć....muszę lecieć do kwiaciarni może znajde tam coś ładnego
Może do empiku się wybierz albo innego takiego sklepu? Można znaleźć całkiem przyzwoite zaproszenia
Stary 2012-08-07, 08:03   #1731
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hej hoł
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
przeleciałam Was na szybko :brzyda l:
czy z waćpanna nie potrzebuje aby stoperanu
Jestem zadziwiona tym faktem, ale zapotrzebowania na ten specyfik brak
Jestem oazą spokoju... ammmmmm... ammmmm
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 08:18   #1732
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo

4 dno do ślubu

Czołgistka Kawa

Witam się i ja

I leciiimy na kurs tańca
Stary 2012-08-07, 08:34   #1733
nena1984
Zakorzenienie

hejho!
nie uwierzycie...w końcu jest u mnie pochmurnie i chłodno.
Wstałam rano, zaraz lecę do kici (nie naszej wizażowej niestety, ale do mojej Tosi), zobaczyć jak się czuje i na paznokcie, bo wyglądają jak szpony Edwarda Nożycorękiego.

Cytat:
moim zdaniem to świetny pomysł. Nie wiem czy pamiętasz, ale też mieliśmy taką propozycję i ostatecznie nie zgodziłam się uwagi na publikację. Nie pracujesz jednak w zawodzie, który by to uniemożliwiał, więc czemu by nie. Tylko może odpocznijcie sobie trochę (zwłaszcza Tz) i zróbcie zdjęcia w jakieś ciepłe, wrześniowe popołudnie. Światło bęedzie super, nie będzie już upałów. A co do miejsc w krakowie, to ja ze swej strony mam następujące propozycje:
- skałki na Zakrzówku
- kazimierz
- stary płaszów

Cytat:
Napisane przez bejb200 Pokaż wiadomość
Piękne foty!!!! Twoja suknia jest przepiękna!P.S. czy ten kwiatek we włosach jest w pudrowym różu? gdzie go kupiłaś jeśli tak?
dziękuję, to jest opaska i jest w pudrowym różu. kupiłam w c&a, ale już dość dawno

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Nena CUDNIEEEEEEEEEEEE

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 08:35   #1734
kilianna
Zakorzenienie

Witam się z rana

jestem w pracy i muszę się brać za artykuły, mam dziś 3 wywiady, a tak mi się nie chce ;(

miłego dnia wszystkim

p.s. Tusia, to ona nieźle musiała się starać, by wyszedl kokolok z takiego fryza. Cale szczęście, że ją naprostowałaś. Widzisz, u mnie nawet poglądowe foto nie pomogło, bo pani Graża i tak zrobiła po swojemu
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 08:45   #1735
Nattiv
Zakorzenienie

ladystar Ja na Waszym miejscu zrobiłabym sesję na jesieni. Tak jak wspominała nena będzie już chłodniej i mniej Was to zmęczy. W krk pięknie na jesień wygląda kamieniołom Liban jak już wszystkie liście są złote Sama bym chciała taką sesję tam, bo jest po prostu pięknie.
Poniżej przykładowe zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg liban.jpg (141,6 KB, 32 załadowań)

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2012-08-07 o 08:49
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 08:45   #1736
__Paulinka__
Zakorzenienie

hejo

jem cieple buleczki z nutella pyychaaa

Cytat:

Kawusia rzecz jasna
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 08:50   #1737
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

nie wiem czy stoperan pomoże

nie wiem co sie ze mna dzieje, jeszcze tak wielkiego stresa nie mialam chyba nigdy

boje sie o wszystko, o pogode ( burze u mnie nadaja ) o ojca i matke tz ze sie napija, o afere z rodzicami tz ze sie wyda na slubie....

eh.. mam dosc tematu ślubu
od soboty w ktorej wyszedł ten cyrk z niby zamówionymi kwiatami schudłam juz 3 kg

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-07, 08:55   #1738
zakrecona82
Raczkowanie

Hello
nie powiem,że Was na szybko przeleciałam,ale tego nie idzie nazwać inaczej

NENA zajefajne włoski!!aż mi się zachciało takie ombre

mieliśmy zakręcony weekendSprawa błogosławieństwa postanowiona,tak jak doradzałyście przynajmniej ja będę spokojna
wczoraj byłam w biurze podróży pytać o wycieczkę.Co możecie powiedzieć o Sun&Fun?Na forach różnie opisują,ale przewaga jest na szczęście tych pozytywnych opinii

25.03.2011
25.08.2012
zakrecona82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 09:02   #1739
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem czy stoperan pomoże

nie wiem co sie ze mna dzieje, jeszcze tak wielkiego stresa nie mialam chyba nigdy

boje sie o wszystko, o pogode ( burze u mnie nadaja ) o ojca i matke tz ze sie napija, o afere z rodzicami tz ze sie wyda na slubie....

eh.. mam dosc tematu ślubu
od soboty w ktorej wyszedł ten cyrk z niby zamówionymi kwiatami schudłam juz 3 kg
Ojejku zamęczysz się Macie wszystko pozałatwiane, posprawdzajcie tylko czy to, co niby załatwiała mama TŻ na pewno jest załatwione i będzie dobrze. Afera na ślubie się nie wyda, bo kto mógłby im powiedzieć? Nie możesz myśleć tylko o tym, bo najważniejsi jesteście WY, a nie oni
Stary 2012-08-07, 09:02   #1740
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej picze

nadal walczę z excelem i jestem zmęczona jak koń po westernie zabierzcie mnie stąd

i bardzo mi się już marzy urlop i wypad na wyspę i ja w kostiumie w ręku berło z drinkiem i Taylor Lautner wachlujący mnie wachlarzem
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości