|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Matko jedyna Bao jeszcze na szybciocha przeczytałam co napisałaś
myślę, że lekarka chciała Cię nastraszyć i pewnie Iza poradziłaby sobie jakby się teraz urodziła, ALE to oczywiste, że lepiej, żeby siedziała u Ciebie jak najdłużej. Mam nadzieję, że tak będzie, a Ty leż, leż i leż. A nie masz jakiejś koleżanki, kuzynki, przyjaciółki, która mogłaby przyjść pobawić się z Kubusiem, coś pomóc????
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może się walić mieszkanie, a on śpi.
|
|
|
|
|
#2584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zachowanie rodziców - masakra! Nawet cięzko to jakoś skomentować ... nie mieści mi się to w głowie, że można się tak zachować w stosunku do własnej córki i wnucząt. ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami
![]() Bika ty już nie doszukuj się znaków dotyczących bliźniaków, co? Bao qrcze Mam nadzieję, że uda Wam się jak najdłużej przytrzymać Izę w brzuszku...a ty leż...szkoda tylko, że nie masz oparcia w rodzicach Trzymam za Was kciuki! ![]() Ode mnie w rodzinie musiała tak leżeć całą ciąże...to dopiero było... ![]() Ja dzisiaj mykam do mojej Czarownicy...zrobię po drodze badanie na Awidność...a wieczorem idę z mężem na Madagaskar 3 |
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim Bao spokojnie! Słuchaj się lekarza, leż grzecznie! Niczym się nie przejmuj! Na pewno wszystko się uspokoi! Musi
Nie masz żadnej przyjaciółki, koleżanki, która teraz mogłaby Ci pomóc jak zostajesz sama z Kubusiem? Trzymam kciuki za Was! Może mąż mógłby wziąć jakiś dzień wolnego? Rodzicami się nie przejmuj, nie ma sensu się denerwować. Tulę Cię mocno i życzę dużo zdrowia Jak mała waży już 2kg, to bez przesady! Ja wazyłam 1900 jak się urodziłam i jakoś dałam sobie świetnie radę! I na pewno malutka też by sobie poradziła! Ale najważniejsze, żebyście jak najdłużej wytrzymały! Bika cieszę się, że wizyta ok! Szkoda, że Emilka nie dała się popodglądać, ale cierpliwości! ![]() Monuś ja bym na Twoim miejscu poszła do innego lekarza, żeby się upewnić Amani jak tak oficjalnie! To gratulacje! Skoro tego chcesz - DUŻO szczęścia! Witajcie! ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- ale po pracy? Żeby go wziąć na plac zabaw chociaż na chwilę?
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Gucia0987;35737460]Przede wszystkim Bao spokojnie! Słuchaj się lekarza, leż grzecznie! Niczym się nie przejmuj! Na pewno wszystko się uspokoi! Musi
Nie masz żadnej przyjaciółki, koleżanki, która teraz mogłaby Ci pomóc jak zostajesz sama z Kubusiem? Trzymam kciuki za Was! Może mąż mógłby wziąć jakiś dzień wolnego? Rodzicami się nie przejmuj, nie ma sensu się denerwować. Tulę Cię mocno i życzę dużo zdrowia Jak mała waży już 2kg, to bez przesady! Ja wazyłam 1900 jak się urodziłam i jakoś dałam sobie świetnie radę! I na pewno malutka też by sobie poradziła! Ale najważniejsze, żebyście jak najdłużej wytrzymały! Bika cieszę się, że wizyta ok! Szkoda, że Emilka nie dała się popodglądać, ale cierpliwości! ![]() Monuś ja bym na Twoim miejscu poszła do innego lekarza, żeby się upewnić Amani jak tak oficjalnie! To gratulacje! Skoro tego chcesz - DUŻO szczęścia! Witajcie! ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- ale po pracy? Żeby go wziąć na plac zabaw chociaż na chwilę?[/QUOTE]
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Bao kochana
Strasznie to przykre, że rodzice tak postępują ![]() Nie znam całej sytuacji, ale może bardzo poważna rozmowa z mamą by pomogła.... Bo najważniejsze teraz żebyś się oszczędzała, odpoczywała i stosowała do zaleceń lekarki ..a wtedy wszystko na pewno będzie dobrze. Izunia jeszcze trochę posiedzi (a właściwie poleży z Tobą) w brzuszku i za jakiś czas będzie z wami, a wtedy wszystkie smutki odejdą Życzę Ci spokoju i żebyś znalazła jednak wsparcie u kogoś Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-08-07 o 09:43 |
|
|
|
#2590 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to w takim razie.........PARTY
:gadu ly:Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze Bao az mi sie plakac chce mam nadzieje ze Izunia posiedzi jeszcze w mamusinym brzuszku i nie bedziesz musiala isc do szpitala ad. rodzicow to nawet nie bede nic pisac....szkoda slow ze nie rozumieja powagi sytuacji...jakbym mieszkala blizej to z wielka przyjemnoscia pomoglabym Ci i przy Kubusiu i ogolnie w domu....nie ogarniam.... ![]() Dzien Dobry Dziolchy ![]() wiecie co.....przez ta burze polamaly nam sie pomidorki ide je ratowac
|
|||
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2592 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wierze ze kilka tyg jeszcze wytrzymasz Ile zostalo z 3 tyg?Spokojnie, masz leki, Tz pomoze, a Kubusiem sie nie przejmuj, mozesz poczytac mu bajeczki itp. Jak on spi, Ty lez Szkoda i bardzo przykro ze nie mozesz liczyc na rodzicow ![]() Ale spokojnie, trzymam kciuki, napewno bedzie dobrze Cytat:
Ale fakt waga nie jestt najwazniejsza. Dzien dobry ![]() Pospalismy do 7.20...eh ![]() Zjedlismy sniadanie i zaraz musze troche odkurzyc bo na 11 logopeda przychodzi
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
mona_ja gratuluje, co do sikania do nocnika to za wiele jeszcze nie wiem, my sadzamy szymcia i uwazam ze on juz (1,6 roku) ma swiadomosc tego ze robi w pampera, pewnie ze nie zawsze ale potrafi powiedziec ze cos robi i wtedy szybko sadzam go na nocnik, mimo ze nie zawsze chce ale jak potem pobije brawo to sie uspokaja, nie wiem czy nie bedzie tak ze za chwile calkiem sie zbuntuje ale mysle ze nie bede odpuszczec tylko ciagle probowac, Cytat:
Bika super ze wizyta mimo wszystko udana ![]() cieszymy sie? wazne zeby Tobie bylo dobrze Baobabek przykre to, jak mozna tak dziecku powiedziec, trzymaj sie
|
|
#2594 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie gadulki!
Cytat:
Trzymam kciukoszki aby @ nie przyszla. ![]() Cytat:
Ciesze sie, ze wszystkie wyniki wzorowe!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cale zycie mam liche i nic sie w tej kwestii nie zmienilo. ![]() Cytat:
![]() Styl nadal bardzo popularny w Czechach! Jezu noooo, jak juz mi urosly wlosy to moje kokardy byly wielkosci mojej glowy. ![]() Gratuluje decyzji! Na poczatku bedzie ciezko ale szybko przyzwyczaisz sie do nowej sytuacji!!! Duuuuzo szczescia! Cytat:
Aaby, dobrze, ze z kiciakiem juz lepiej! Bao, az mi sie serce scisnelo, jak przeczytalam Twoj post. Nie bede Ci pisac, ze musisz lezec i sie oszczedzac bo to sama dobrze wiesz. Mam nadzieje, ze leki ktore bierzesz pomoga maluszka utrzymac w brzuszku i ze sytuacja sie troche uspokoi. Bardzo przykre jest, ze nie masz oparcia w rodzicach ale niestety czesto w rodzinach bywa, ze nie jest rozowo a wiadomo, ze rodzicow sie nie wybiera. Trzymaj sie!!! Mam nadzieje, ze wszystko zakonczy sie pomyslnie dla Was. |
|||||||
|
|
|
#2595 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś robię dzień przerwy, bo ostatnie 3 dni dałam sobie w kość. Muszę się zregenerować ![]() Mam ochotę coś wszamać...
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
blonde w sumie racja
![]() Agnusek zapomniałam Ci napisać, poczekaj do terminu @ i wtedy testuj
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Butter, kotku ja jestem 84 ![]() Amani ![]() aaby super, że z kotkiem lepiej. Butter super. Od kiedy mąż zaczyna?? bao kochana aż mi dreszcze przeszły. Trzymaj się Jeszcze troszkę musisz wytrzymać.
|
|
|
|
#2599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niki, myślałam, że masz jeszcze jakieś nowe fotki Te widziałam i są super!
Nasz dzień: 12.09.2009 Zawsze będę wierzyć... Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2012-08-07 o 10:15 |
|
|
|
|
#2600 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja tylko na chwilke.U nas powoli sie uklada, ja juz duzo lepiej sie czuje zarloczek jeden ![]() Tylko martwi mnie, ze on tak lapczywie je i zuca sie przy piersi jakby ja 1 raz widzial, az czasem sie zachlystnie i nie umie zlapac powietrza Potem mu tez sie nie odbija i ma bole brzuszka i gazy Moze cos doradzicie??? Mam nawal pokarmu, ale nawet jak odciagne przed jedzeniem to i tak leci jak z prysznica. Polozna mowila ze to normalne, ale jak mam pomoc malutkiemu, zeby brzuszek go potem nie bolal ![]() Bao trzymam kciuki, zeby sie nic wiecej nie posunelo.Odpoczywaj kochana Moj Maz tez juz dzisiaj do pracy musial isc, dostal wolne tylko na porod i wzias sobie 2 dni uropu jak przyszlam do domu. Szkoda, ze nie macie wsparcia, ale wiem, ze sobie poradzicie
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, mąż zaczął 'od razu', czyli od wczoraj, od rozmowy wczorajszej. Nikita, oczywiście będę robić update
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale TZ nie moze sie napatrzec na moj tylek.
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
ja po usg... i nie wiem co myslec pęcherzyk jest ma około 18-23mm kosmówka grubość 4mm ale narazie zarodka brak za dwa tygodnie kolejne usg
lekarz mówi zeby się nie martwić choć teraz to nie wim co myśleć...ale to niby 6-7 tydzień.... no nic dwa tygodnie stresu....
|
#2604 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
|
#2605 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Dodaja
Cytat:
Kochana ale Ty nam się tu nie martw bo Iza już jest duża i myślę, że wszystko będzie ok. Agnusku za 6 km. Trzymam mocno za Ciebie kciuki![]() Amani wszystko będzie dobrze KochanaAaby fajnie, że z kociakiem już lepiej Cytat:
Dziś muszę się zmobilizować..A ja byłam okropnie obcięta "od garnka" albo na garnek czy jak to się nazywało Zawsze się śmieję jak oglądam zdjęcia z tego okresu że mi mam chciała dziecinstwo zniszczyc![]() Cytat:
Booziaczek a to byłaś w 6 tyg? Na pewno będzie wszystko ok Pewnie jeszcze za wcześnie żeby było coś więcej widać. No a ja dziewczyny powiem Wam, że mam dziwny okres. Zawsze mam skąpe ale teraz to już szczyt. W niedzielę troszkę a teraz już nic.. nie wiem o co chodzi
|
|||
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tomalinko, no siup siup, Skalpelik dzisiaj. Ja chyba powalcze z Killerem po raz 1.
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
Tomalinko,
Jestem bardzo ciekawa co wyjdzie u mojej K. I nie ma wymówek, płyta i skalpel w ruch ![]() Dodaja, powodzenia i chwal się rezultatami
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was i wpadam w popłoch z tymi ćwiczeniami...
Ja na razie pozostanę przy badmintonie - wczoraj kupiliśmy zestaw paletek, lotek i siatkę. I już pograliśmy wczoraj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.

Może się walić mieszkanie, a on śpi.

jest źle, nawet bardzo źle

za postępy w odpieluchowaniu.

musieliśmy przesunąć termin usg genetycznego żeby za duża do niego nie była...... ale poza tym wsztysko ok
ale odpokutowalam, bo wczoraj wracalam ze sklepow na rowerze, zlapal mnie deszcz i wygladalam jakbym wyszla spod prysznica