|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4023 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
Cytat:
Musso dziękuję za skrót Paula, współczuje kosztów Kat sie spotka z Sarunieczką i Despa ![]() Jamapi oczka już widziałam Przeleciałam Was na szybko i znalazłam Joli komodę- piękna Na szczęście mam neta Mieszkanie (tu powiem coś dziwnego)- za duże!!! Ale ogólnie całe mieszkanie trzeba jeszcze pomalować (ściany są białe a takich nie znoszę ) i umeblować. Zawsze chciałam pomalować po swojemu, a teraz 2 dni myślę i nie wiem jakie kolory wybrać![]() Aaaa, co najważniejsze obgadałam z mężem swój budżet na kosmetyki Chyba dźwiganie moich kartonów nie było aż tak uciążliwe![]() Moniak, przetestowałam ten olejek na włosy i jest świetny ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- pól godziny nie mogłam dodać postu , bo za dużo buziek miałam
|
||
|
|
|
|
#4025 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalyscie smsa od Moni?
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Toniu, bardzo się cieszę, że masz neta
![]() laski dostałam takiego maila od Douglasa: http://news.douglas-shop.com/public/...req=-791169462 może jesteście zaintresowane zakupem
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie tak będzie ze pol pokoju będzie w kosmetykach
![]() Nie podpisywałam pudeł ale jak pakowaliśmy do samochodu, to mąż: strasznie dużo masz tych rzeczy. A ja na to: a co myślisz ze to tylko moje- co najmniej połowa to nasze wspólne A co tam u niej, bo czytałam ze się obawiają deszczu
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pralka nie wiem czemu ucieka, ale przyjełam że od tesciowej to mnie nie lubi ![]() Cytat:
![]() Mój mąż juz kilka razy złamał zausznika, zawsze zasypia w okularach i jak mu nie ściągne to tak śpi do rana...kiedyś sie tłumaczył, że chce wyraźniej widzieć co mu sie sni ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Po pracy napisze w klubie chyba, ze ktos mnie uprzedzi, bn piszac z komorki nie mam jak.
|
|
#4032 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2012-08-07 o 10:55 |
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4036 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Tonia jest
i budżet na kosmetyki ![]() Cheneelle mam nadzieję że da się Twoją dietę tak urozmaicić że bardzo nie odczujesz braków... Sherylcia mamy znowu podobne myślenie u nas w okolicy tu gdzie mieszkamy z Despą jest sporo małych uliczek z domkami-tak bym mogła mieszkać,na wsi-nigdy,za nudno,nie ma ruchu Ja sms-a od Moni dostałam... nie wiem czy można pisać czy nie,zaraz Jej spytam,ale chyba to nie tajemnica...w każdym razie póki co nie ma prądu
|
|
|
|
|
#4037 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z tż przez tel.
Tż był tam i rozmawiał, że opony miały być za dużo mniej, bo mógł kupić od kogoś innego za 370 brutto ... Ten coś zaczął, że przecież wiadomo, że on mówi wszystko w cenach netto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I o dziwo była w bardzo dobrym stanie też lubiła chodzić po łazience A jaka głośna była Później znajdywaliśmy różne kosmetyki które podczas prania lądowały za nią Coś tam się stało z programatorem i namówiliśmy mamę na nową i ta elegancka, cichutka Tylko coś popsuło się z odpływem, którym mamy zamontowany w ścianie i nie wiadomo gdzie ta rura dalej idzie, więc musimy pilnować jak wylewa się woda, żeby nie zalało łazienki Cytat:
Najpierw muszę zużyć brzoskwiniowe ![]() Mi pomogło, ale do tż dotarło... Jeszcze wczoraj wkur.... go pracownicy, którzy już u niego nie pracują... Dzisiaj zadzwoniła jedna klientka, że nowa dziewczyna sobie trochę nie radzi i znów jest podłamany ![]() Oooo właśnie! Nie na potęgę ale na zapas ![]() Cytat:
Wszystko co zbędne tam jest A pokój wcale nie takie mały ponad 20m2 To się ciesz Ciekawe jak ja zamieszkam z tż jaki sobie ustalimy budżet. Mi na kosmetyki i ciuchy, jemu na śmieciowe jedzenie Ja nie kupowałam żadnej komódki Ale chyba wiem o jaką Ci chodzi, jedna dziewczyna od nas prezentowała ją na swoim blogu, ale niestety nie pamiętam która. Taka mała, drewniana z 5-6 szufladkami?
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2012-08-07 o 11:05 |
||||
|
|
|
|
#4039 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
i po plaży
leje
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Ceny straszne za koszyki
![]() Bardziej chyba opłaca się takie coś http://allegro.pl/uniwersalny-regal-...531922065.html I do tego dokupić koszyki. Chyba za 20 zł takie średnie wiklinowe widziałam w castoramie
|
|
|
|
|
#4042 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4043 |
|
|
buu... może się rozpogodzi jeszcze...
![]() u nas po wczorajszych 35 stopniowych upałach w nocy bardzo lało,aż szumiało...o 4 się zbudziłam też bym chciała taką komódkę (może nie białą ) ale do stówy max
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4045 | |
|
szeryfcio
|
Jak usłyszałam, że u Jamapki coś nowego, to od razu wskoczyłam i ślicznie Jamapko ![]() Cytat:
. Bogusiu, dla każdego coś innego. Ja nie lubię małych miasteczek, źle się tam czuję. Czuję, że to nie moje miejsce. Co więcej, pamiętam (w kilku tego doświadczyłam) jak po południu w niedzielę w takim miasteczku była cisza i pusto na ulicach, zaczął mnie ogarniać irracjonalny lęk i niepokój. Fatalnie się czułam. Do zwiedzania, urlopowania ok, ale nie do mieszkania. A tu jak widzę ruch, ludzi, tramwaje, autobusy = życie i jakoś tak mi raźniej, weselej. Jestem tu anonimowa i w masie bezpieczniej się czuję. No i tu mam dostęp do wielu ważnych miejsc/instytucji/atrakcji.A, i nie mieszkam w hałasie, na osiedlu jest spokojnie i jeszcze mieszkam pod samym parkiem. Do hałasu i zgiełku mam 10 minut metrem, jakbym chciała. ![]() Ja to coś czuję, że jak ryba w wodzie czułabym się w Nowym Jorku . Może kiedyś tam dotrę.
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi też w łazience takie coś by nie pasowało
![]() Te są fajne: http://allegro.pl/komoda-regal-kosze...528408078.html http://allegro.pl/komoda-regal-szafk...524156642.html Ale ich cena też ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Nie lubię dużych miast. Wszędzie ludzie, przejść się nie da, hałas I tyle tych samochodów, stanie w korkach W W-chu tylko w niektórych miejscach są korki w godzinach szczytu, ale zawsze staram się je omijać aby nie wlec się 10 km/h Nie lubię tego Ale każdy z nas jest inny
|
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Mi by nie pasowała, bo jest biała. Zaraz byłaby szara
Ostatnio do tż stwierdziłam, że nie wiem gdzie ja będę trzymać kosmetyki w mieszkaniu Dziad mi odpowiedział, że w kartonach Od razu mu powiedziała, że jego ubrania będą w kartonach a nie moje kosmetyki
|
|
|
|
|
#4049 | ||
|
szeryfcio
|
nu nu nu
![]() Parszywa pogoda była rano. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja wczoraj wypróbowałam serum do ciała SSS Blask Kryształów, to niebieskie. Jezu, jakie tłuste. Jest torba O tak, w sam raz dla Ciebie princesso
|
|
|
#4050 |
|
|
Ja zmykam porobić fotki na bloga,zaniedbałam się a trochę rzeczy by się uzbierało do recenzji (głównie lakiery do paznokci
ale non stop lakiery opisywać to nuda,co?)Od wczoraj na ciele testuję ten krem czy masło czy mus oliwka/pomarańcza SPA,kurczę chyba będzie lepsze niż mój dotychczasowy faworyt oliwkowy...(tylko zapach mnie trochę drażni) ale potestuję dłużej i zobaczę,teraz dobra okazja bo mam przesuszoną skórę i zobaczę czy da radę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

) i umeblować. Zawsze chciałam pomalować po swojemu, a teraz 2 dni myślę i nie wiem jakie kolory wybrać
, bo za dużo buziek miałam

A co tam u niej, bo czytałam ze się obawiają deszczu
leje u ciebie? czy to twoje u mnie pada?
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012