![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.IV
hejo
![]() nasza armia winietek zakończona ![]() ![]() ![]() winietki.jpg dziewczyny z 11 sieprnia zostało nam 5 dni ![]() ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 4812332
dziewczyny z 11 sieprnia zostało nam 5 dni ![]() ![]() Ol nol ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ślicznie winietki ![]() W ogóle to wszystko śliczne dziewczyny wklejacie ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam dziewuszki z 4 ![]() ![]() a nam z 25sierpnia zostało jeszcze 19 dni ![]() ![]() A ja sie pochwale że zamówiłam już torta- koszt 400zł- przepyszny ![]() i zamówiłam te przypinki dla gości- nie wiem po co to ale ponoć tradycja żeby było poznać gości ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
nom
![]() beda jeszcze fioletowe serwetki i swiece na stołach ![]()
![]() |
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Czarnooka_Paula śliczne są te winietki
![]() 18tki nasz dzień już tuż tuż..... ![]()
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczne winietki! 5 dni! Matkooo, jak ja się stresuję! Też tak macie? Ja po prostu nie mogę jeść i byle co mnie wyprowadza z równowagi. Masakra, nie lubię siebie takiej ![]() U mnie chyba wszystko gotowe, byłam dziś na próbnej fryzurze (już drugiej, pierwsza była porażką), w zeszłym tygodniu na makijażu, dziś sobie brwi zrobiłam jeszcze ![]() ![]() Wkleję zdjęcia fryzury i wszystkiego, co mam, tylko muszę zgrać. Powodzenia w dalszych przygotowaniach dla wszystkich! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie dziewczyny, jak miło wrócić do Was po tych trzech latach
![]() Pozdrawiam przede wszystkim JennyAniolek, widzę że spisuje się dzielnie. Tak miło spotkać kogoś z kim pisało się tak dawno. Nie wiem czy pamiętasz ale to ode mnie przejęłaś wątek. Widzę że doczekał się kolejnych trzech odsłon. Gratuluję. Przepraszam ale nie nadrobię wątku ![]() Ja mimo iż już 3 lata po ślubie, to zamierzam do Was wrócić. Nie, nie, spokojnie. Wszystko w moim małżeństwie jest jak najbardziej ok. Trzy lata temu był ślub cywilny, a teraz jakoś tak zaczyna mnie nastrajać na kościelny. Ostatnio chrzciliśmy naszą córcię i trochę księża nam marudzili. W końcu trafiłam na sympatycznego w swojej parafii i jakoś tak od słowa, do słowa i myślę, że za rok maksymalnie 2 weźmiemy kościelny. Żeby było to faktycznie jak planowaliśmy w rocznicę cywilnego (22.08 w sobotę) to musieli byśmy jeszcze czekać do 2015 roku - za długo. Ponieważ nie lubimy spędów rodzinnych, hucznych imprez z nami w roli głównej, tak wtedy, jak i teraz wesela nie będzie. Poprzednio był obiad na 23 osoby i na noc wynajęty pub dla naszych znajomych (akurat był pod restauracją gdzie był obiad). Teraz jako, że to drugi ślub, gości nie planujemy. Tylko my, świadkowie i nasza córcia. Mam nadzieję, że się to zaraz nie rozrośnie. Na obiedzie po cywilnym też miało być koło 14 osób, a zrobiło się 23. Chcemy jakiś mały kościółek w górach i z tego co wiem czeka nas trochę załatwiania, bo daleko i nie w naszej parafii. I tu zaczyna się paradoks Ja nie mam bierzmowania. Nie jest ono w prawdzie potrzebne do ślubu, ale skoro chcę kościelny to pytanie dlaczego nie mam sakramentu bierzmowania. Akurat chorowałam jak klasa szła, a potem jakoś się tak złożyło. Według tego nasz ksiądz twierdzi, że nie ma najmniejszych przeciwwskazań, żebym była bierzmowana. Wszystko ok, ale przecież muszę się wyspowiadać, no i nie powinnam dostać rozgrzeszenia. Według kościoła żyję na kocią łapę no i jeszcze mam dziecko. Dlatego np. przed chrztem córci ksiądz nas nie wezwał do spowiedzi, bo i tak by nam rozgrzeszenia nie dał. To co zrobi przy bierzmowaniu??? Niestety księdza tydzień temu przenieśli do parafii jakieś 50kn ode mnie, to pewnie sobie już nie pogadam z nim. Ciekawe czy ma email ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#162 |
BAN stały
|
kochane z 18, zostało nam tylko 12 dni!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mieliśmy taką samą ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Szybko zleci ![]() U nas 12 dni do I rocznicy ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
![]() Skąd jesteś ? Wszystko już gotowe, czy czegoś brakuje ?? ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pokażesz jaką ?? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale się posypało sierpnióweczek z 18.08 ![]() To super! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
4 dni !!!!
![]()
![]() |
#166 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby na kolejnej przymiarce z suknią wszystko było już ok ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skąd jesteś ? Co już macie załatwione ? Cytat:
![]() Już Cię dopisałam ![]() Cytat:
![]() 700 szt. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
JOY_601
czarny flamaster anusia-girl Talaaa87 kobitkalong Kessi_86 mary_mor życzę Wam wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia !!! ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że dzień ślubu był jednym z tych najpiękniejszych i że wszystko się udało tak jak to sobie zaplanowałyście. Czekamy na Wasz powrót, relacje i zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Jak emocje?
![]() ![]() ![]() Do mojego zostało jeszcze 18 dni, ale jeszcze nie czuje, że to to ![]() Na szczęście udało mi się anulować zamówienie 630 przpinek ![]() ![]() No i wczoraj zadzwonił mój ojciec do mojego narzeczonego! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
Przyłączam się do życzeń i z niecierpliwością czekam na relacje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma ktos stoperan ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
łoł to aż tak?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
ameliar współczuję sytuacji
![]() Ja dziś jadę po odbiór sukni....mam nadzieję że wsio w porządku będzie ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Czarnooka_Paula ja też już miałam pare dni akcji....mam nadzieję że w dniu ślubu nie będę siedzieć cały dzień w toalecie ![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
nie mogłam spać przez pół nocy, cały czas myślałam o sukni, o slubie i aż mnie ściskało w żołądku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale wiecie co szkoda nerwów nie przejmuję się takimi sytuacjami już bo wyszłam z założenia kto ma ochotę i przyjemnośc świętować z nami będzie i tym osobom należy się nasza radość i uśmiech. Po co ma przyjśc ktoś tylko z obowiązku i siedzieć ze skwaszoną miną ![]() Ja się sobie sama dziwię ale wielkiego stresa nie mam. Martwi mnie tylko pierwszy taniec bo niby uczyliśmy się walca ale nie wiemy czy go zatańczymy i nie mamy nawet piosenki. Chyba musimy się ogarnąc troszkę bo jutro max musimy wysłać do zespołu informację do czego tańczymy ![]() ![]() Wczoraj byłam na ostatniej przymiarce sukni odbieram ją w czwartek, wczoraj męczyłam się z usadzeniem gości a dziś robimy winietki. TŻ nie ma jeszcze spinek do koszuli bo szukamy bordowych a takich nigdzie nie ma ![]() ![]() ![]() żadna z 4 sierpnia jeszcze się nie wypowiedziała pewnie odsypiają albo w podróży poślubnej ![]() ![]()
11.08.2012 godz 18:00 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę, że już wiesz jaką będziesz miała pogodę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- No cóż... rodziny się nie wybiera... Chociaż... Wybrałam sobie TŻta i jest on najwspanialszym człowiekiem jakiego poznałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Raczkowanie
|
rewelacja, pięknie to wygląda naprawdę
![]() ![]() ![]() ![]() a jeszcze jakieś dodatki w kolrze fioletu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 10 dni!!!! aaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Mam to samo.....
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja ślubuję też w sierpniu, ale 2013 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.