|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Pewnie, że tak
Za to mój TŻ nie umie robić oszczędnych zakupów Niby nie robi zakupów w Piotrze i Pawle albo w Almie, ale nawet w zwykłym Tesco nie umie kupować oszczędnie. Nie mam pojęcia z czego to wynika. Już mamy ustalone, że ja w naszym domu będę kupować jedzenie, z kolei on ma planować zarządzanie pieniędzmi długofalowo, bo jest w tym lepszy- wie jak zainwestować, ulokować, żeby pieniądze na siebie zarabiały.
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, jabłka przerabiaj na kompot
![]() Agnesik, My na razie testujemy na ile nas stać,a na ile nie ale tż w sumie jak idzie sam do sklepu to z głową kupuje
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potrafie za 20 zł mieć pełna siatke jedzenia! wlasnie z tesco ![]() ale co z tego, gubia mnie kosmetyki i inne pierdoły ![]() swoja droga, ostatnio bylam w PiP i mnie zawsze zastanawia jak ludzie robia tam zakupy za 200 zł. Tzn rozumiem bo jakosciowo wiele produktow maja super, ale na wielu jest taka przebitka ze szok
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale po prostu działa fajnie jako taka odżywka bs . Też się beznadziejnie odżywiam :|. Patrzę w lustro, a potem nie mam ochoty jeść nic.
|
|
#1806 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kompletnie mi nie służą 2. co do wczesnej pory moich postów, to często czytam Was przy śniadaniu, a zawsze jak Was czytam, to staram się od razu odpisywać :P Różnie wstaję. jak mam coś do zrobienia, to wstaję wcześnie, a jak nie, to śpię dość długo, ale nie lubię w ten sposób marnować czasu. Dzisiaj akurat wstałam o 5.30 3. no ja mam niedobór żelaza; pamiętacie akcje z "moim" rumieniem guzowatym na nogach wtedy wyszło, że jestem "zanemizowana" jak to określiła pani doktor. od tamtej pory zaczęłam jeść więcej mięsa, praktycznie co 2/3 dni jem fileta z kurczaka, bo tz stale zabiera mnie na obiady - bez mięsa się wg niego nie liczą no i czułam się dobrze, miałam energię, a teraz to jakas porażka jest Cytat:
wg mnie oni strasznie wciskają tabletki ;/;/ każdy pretekst do tego, aby namówić kobietę do kuracji hormonalnej jest dla nich dobry ;/ oczywiscie ja nie mówię , ze wszyscy, wierzę w to, ze są i tacy bardziej uczciwi, ja niestety nie mam do nich szczęścia najwyraźniej :P ja np. chodzę do różnych ginekologów, no i wielokrotnie byłam namawiana do rozpoczęcia kuracji, miałam wypisywane recepty, a ani razu żaden z nich nie powiedzial, ze najpierw wypadałoby się zbadać i sprawdzić, czy mozna brać tabletki. a ja właśnie nie mogę, więc wściekam się, jak każą mi wręcz coś łykać!Cytat:
![]() Cytat:
![]() albo masz przełom w stronę zapuszczania, albo przełom w stronę podcinania i farbowania ![]() Cytat:
![]() słuchaaaaaaaaaaajcie apropo alkoholu ![]() Byłam dziś w biedrze. są tam reddsy żurawinowe za jakoś mega tanio (2,19?) no więc nie omieszkałam wziąć sobie czteropaka na wieczór xDno i kładę to na kasę, widzę już wzrok kasjerki, w myślach słyszę: na bank będzie chciala od ciebie dowód. no więc wyciągam dowód, zanim nadeszła moja kolej. a ta kasjerka ciągle zerkała na mnie z taką jakby kpiną, z satysfakcją, z wypisanym na twarzy: " haaaa! Haaaaa! Nie sprzedam Ci alkoholu gówniarooo!! Haaa!" no i nadchodzi moja kolej, bach, co się dzieje? ![]() jeszcze nie wzięła nic do reki, patrzy mi w oczy i lekkim półusmieszkiem , zadowolona, że skompromituje mnie przed ludźmi którzy stoją za mną w kolejce i przyglądają się w skupieniu całej akcji: ma dowód? nie ma? na bank nie ma no i mówi wolno i wyraźnie, : "dzień dobry, dowód osobisty prossssszzzz" ale co robię ja? ![]() kasjerka oczy jak 5 zł wtf patrzy, czyta "a ja mowię: yyyyyy Na to jakiś dziadek za mną: no jasne ze nie wygląda ! podrabiają te dokumenty i później tak chodzą i liczą na łaskę, że im się sprzeda! (czujecie to?xD) na to ja: ;/;/ pfffff no i ta zniesmaczona kasjerka mówi, no może być ;/ grzecznie zapytałam, czy nazwiska się zgadzają i czy nadal myśli, że dowód jest nie mój ![]() ale : "dziękuję, zapraszamy ponownie" już nie było :P Kupiłam też czipsy, bo okazalo się, że mój kot je uwielbia siedze przy kompie, kładę sobie czipsa na udo, on łapie w ząbki, schodzi na podłogę, później znowu wskakuje na krzeslo, bierze kolejnego czipsa, zeskakuje, i tak w kółko! słodziak
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-08-07 o 17:59 |
|||||
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Mam przełomowy moment, bo moja trwała zaczęła wyglądać źle........ Włosy podrosną mi z 1cm. i idę się obciąć
Siostrze i znajomym całkiem się podoba, ale babci i jej koleżance nie.... ![]() Bania, mnie nigdy nie pytają o dowód
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-08-07 o 18:05 |
|
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() akcja w biedrze kosmiczna! Ale jak przeczuwałas ludzie sa psychiczni, ten dziadek z kolejki ja pierdziele ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() moja babcia zawsze mowi zebym sie uczesala o! ![]() przeciez nie zetniesz wszystkiego pokaz zdjecie to Ci doradzimy. podepnij jakos czy cos. Nie wierze ze wygladaja tak źle
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie miałam szamponu z alterry, a beż odżywki nie wyobrażam sobie życia dzięki! strasznie ciężko jest znaleźć coś o przyzwoitym składzie ;/ na bodyshop szkoda mi chyba kasy. ile kosztuje taki szampon? nie wydam chyba na szampon więcej niż 40 zł pamietam że kiedyś kupiłam jakiś za 40 zł i powiedzialam sobie, ze póki co to kwota max jaką mogę wydać na coś, czym mam umyć włosy :P wolę inwestować w oleje, odżywki.kawę lubię, ale ograniczam się do max dwóch małych na dzień. przeważnie piję jedną, do śniadania Dzięki dziewczyny za wszystkie rady odnośnie tego moejgo samopoczucia
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie pamiętam, dawno temu kupowałam szampon z bodyshopu. Odżywka kosztuje chyba 26? A masło pewnie więcej. Jak alterra wpadła w czarną dziurę to odkryłam, ze jest bardzo fajna odżywka syossa, bez silikonów i innych śmieci, chyba miała być jakaś dodająca objętości czy coś, ale taka wielka butla, ciekawa jestem ile kosztuje, bo dostałam ją w rossmannie za darmo do zakupów . Ale alterry nic nie przebije .
|
|
#1811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwyżej sprzedasz xD Cytat:
![]() nooo ja nie wiem jak mozna chodzić na duże zakupy do PiP to chyba nawet nie burżuje tam chodzą, tylko ludzie nieświadomi normalnych cen w sklepach :Pto już nawet ja tak nie przepłacam :P np. chemia w PiP masakra, drożyzna ALE ALE przypomniało mi sie, ze tam czasami robią akcje, że kupujesz 2 kosmetyki w cenie jednego! ostatnio kupiłam żele pod prysznic z AA i jakieś balsamy do ciała, nie pamiętam firmy, ale chyba evelline, calkiem przyzwoite. no i ze sklepu wyszłam z 4 kosmetykami, a zapłacilam 20 zł ![]() Cytat:
z lokami jest kijowo właśnie z tego względu, że raz są zaje.biste a raz całkiem z d.upy ;/;/ a mnie ostatnio ciągle ! chyba odmlodnialam ![]() mam straszna obsesje na punkcie tego, ze staro wygladam, wiec ciesze sie jak glupia, jak pytaja mnie o dowod :P Cytat:
raz tez uslyszalam zlota rade, ze to nawet dobrze, ze nie chce tabletek, szybko zajde w ciaze i mi minie ![]() tak jest
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pokażę się w nich to raz, a dwa jutro idę do dentysty i muszę paradować przez całe miasto........
Co się może stać jak je wyprostuję? ![]() Niedługo, może za miesiąc zetnę na takie: Z przodu skręt się rozluźnił i prawie go nie ma, na większości mam coś a'la mokra włoszka, a pod spodem z tyłu barana!
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupię ![]() jak to dostałas za free do zakupów :P to ile Ty wydajesz w rossmanie, Ty burżuju :P pewnie kupiłaś zapas alterry na rok właśnie syoss chyba jest calkiem niezły jak wchodzili na rynek, oczywiście kupiąłm jakies ich produkty, ale uznałam że to straszna kupa ;/ a wczoraj jak szukalam czegos przyzwoitego do włosów, to stwierdziłam, że te kosmetyki nie są takie złe ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
może fryzjerka zrobiła coś nie tak? ;/---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- A jak wyprostujesz to pewnie nic się nie stanie, kwestia tego, że będziesz je nadal maltretowała prostownicą :P ale sama też bym wyprostowała. A może spróbuj nakręcić na wałki
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Bania nie wiem, ale mam mega doła
Dobrze, że fajnie wyglądam w krótkich włosach i lubię je mieć, bo dopiero bym miała doła! Bania próbowałam z wałkami. Jeszcze większy dramat.
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, biedronka to w ogole dziwny sklep xD Mnie tam pytaja o dowod jak kupuje wino, w innych sklepach sprzedaja mi wodke bez mrugniecia okiem
Za to mam straszny klopot z kupowaniem alkoholu w Niemczech. Raz mi tez pani nie wierzyla, ze to moj dowod, cala kolejke zablokowala. Tylko, ze taka sytuacja zdarzyla mi sie w Aldi.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-07 o 18:40 |
|
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie będzie ładnie w takiej fryzurze Cytat:
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze jezyk znam, no ale glupio mi sie zrobilo. Swoja droga, zeby nie wierzyc, ze to moj dowod?
W ciagu dwoch lat az tak sie nie zmienilam
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
psyhe idź do tej fryzjerki i normalnie jej powiedz i pokaż wlosy, moze powinnas uzyć czegos o czym Ci nie powiedziała? nie wiem. Albo Twoje wlosy maja taka strukture, ze do trwałej sie nie nadaja. Nie ścinaj, moim zdaniem skret sie rozluźni i bedzie ok
![]() mnie o dowod nigdy nie pytaja! a ciagle slysze jak mlodo wygladam
|
#1819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oj winyl Cytat:
![]() A nie mówiłyśmy, żebyś nie robiiiiiła wiesz, wypłuczesz te coś z włosa a póki co tylko kucyk ![]() O co chodzi z tym, że Alterra się skupczyła? Chciałam kupić
|
|||
|
|
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Nie można jej teraz tego wypominać!
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, niestety zanim mi włosy trochę odrosną to muszę się pomęczyć
![]() Monia, Mam za swoje! Ale teraz nie mogę farbować (nawet bym się bała) więc od razu będę miała dwa w jednym. Pozbycie się trwałej i farby
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-08-07 o 19:54 |
|
|
|
#1822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że Psychol potrzebuje słów pocieszenia ![]() Cytat:
![]() Fazuję się Pogoda jest sexy a ludzie na ulicach pachną słyszałyście ![]() I mam internet w lapku, tżcik podłączył router |
||
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, nie, w sumie to nie tlumaczylam sie, nie wiem jak slepa musialaby byc ta babka, zeby mnie nie poznac... Zapytala tylko, czy "to moja data urodzenia" i ostatecznie mi sprzedala alkohol.
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Monia czytasz po łepku, bo wkleiłam fryzurę
Tylko chcę ją w moim naturalnym kolorze ![]() Serducho mi pęka
|
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty agniesik pojechałaś ciężko pracować czy kupować alkohol w niemieckich sklepach? ![]() Ale przy ostatnim mandadzie policjant chyba z 10x pytał czy ja to ja, kilka razy musiałam powtarzać adres i imiona rodziców, aż sama siebie się wystraszyłam Przedtem jak sprawdzał samochód to powiedziałam, żeby tego nie robił bo i tak kradziony, chyba nie załapał żartu i tak się mścił ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-08-07 o 20:35 |
||
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zauwazylam, Monia o tej godzinie na wizazu
ogladacie filmy online?? kiedys sporo ogladalam, a teraz jest problem, wszedzie trzeba placic smsami
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę Ci dać login i hasło na kinopecetowiec, będziesz mogła oglądać filmy |
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, do domu kupowalam alkohol
Tak na wyjezdzie to tylko "piwo", jakis sikacz za pol euro. Strasznie drogie piwo maja w Niemczech Ja wlasnie mam przerwe w "killerze". Slaba kondycja, nie daje rady zrobic za jednym razem Dochodze do polowy i robie chwile na odsapniecie Od jutra wdrazam diete odchudzajaca Monia, Wszystko rozumiem, laptop, herbata, ale zeby pani farmaceutka z fajka?
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-07 o 20:55 |
|
|
|
#1829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zapodaj pw jak sie tak da ![]() Cytat:
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śmietankę trzeba urobić, ona ma dostęp do czeskiego alkoholu ![]() Przeczytałam o Killerze i myślałam że chodzi o film Po 16:00 wyskakuje z fartucha i pokazuję prawdziwą twarz ![]() Sama zobaczysz jak będzie fajnie w szkole, rozpijesz się bo bedziecie mieli w pracowni pełno spirytusu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

Niby nie robi zakupów w Piotrze i Pawle albo w Almie, ale nawet w zwykłym Tesco nie umie kupować oszczędnie. Nie mam pojęcia z czego to wynika. Już mamy ustalone, że ja w naszym domu będę kupować jedzenie, z kolei on ma planować zarządzanie pieniędzmi długofalowo, bo jest w tym lepszy- wie jak zainwestować, ulokować, żeby pieniądze na siebie zarabiały.

, ale po prostu działa fajnie jako taka odżywka bs
kompletnie mi nie służą
wtedy wyszło, że jestem "zanemizowana" jak to określiła pani doktor. od tamtej pory zaczęłam jeść więcej mięsa, praktycznie co 2/3 dni jem fileta z kurczaka, bo tz stale zabiera mnie na obiady - bez mięsa się wg niego nie liczą
no i czułam się dobrze, miałam energię, a teraz to jakas porażka jest 

to chyba nawet nie burżuje tam chodzą, tylko ludzie nieświadomi normalnych cen w sklepach :P

Nie można jej teraz tego wypominać!