Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-07, 21:13   #751
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

obejrzałam własnie jak Pascal robi ten drugi przepis dla Lidla i normalnie on jest genialny z tym swoim językiem polskim

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:13   #752
djerba
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35746418]Black Sanctum, nie zgodzę się, że bardzo drogie są nietypowe rozmiary.

Tu dla przykładu wszystkie jakie mają w rozmiarze 65 G:

http://www.jagna.pl/biustonosze-c-23...ns_rozmiar=556

Ceny wg mnie normalne za biustonosze. A ładne mają, kupowałam od nich [/QUOTE]

ceny jak najbardziej ok.
staniczki fajneeee muszę sobie jakiś sprawić.
Stary 2012-08-07, 21:22   #753
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
yyy mnie nikt nie pytał na porodówce...[COLOR="Silver"]
mnie też nie
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:23   #754
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
obejrzałam własnie jak Pascal robi ten drugi przepis dla Lidla i normalnie on jest genialny z tym swoim językiem polskim
Tak, ale on tylko udaje, on tak w rzeczywistości nie mówi.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:25   #755
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
co do czosnku- to nikt nie czuł bo każdy żarł

Meduzza- będę Ci wdzięczna

Djerba- hello

a tak wogóle to w wątku marcowo kwietniowym na pierwszej stronie jest tekst, ten sam co MadamAgula wkleiła w poprzedniej części naszego wątku
Stary 2012-08-07, 21:34   #756
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Tak, ale on tylko udaje, on tak w rzeczywistości nie mówi.
na serio

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 22:51   #757
LadyWhisper
Zakorzenienie

elllmi zmieniłaś avatar

dziewczyny, któraś z was ma tableta? Mitabe Ty masz prawda? Jaki? Bo się przymierzam do zakupu i się zastanawiam właśnie jaki kupić

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 23:29   #758
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

hejka
Chcieliśmy założyć rolety w mieszkaniu, ale ceny nas przeraziły. 4 okna w tym jedno balkonowe - w sumie jeden z tańszych materiałów - 1000zł +/- 200zł masakra a do kuchni widziałam takie śliczne ale za drogie

Mój mężuś właśnie wrócił z piwka, tzn. przywiozłam go . Ale się wkurzyłam, bo mnie zaczepiał po pijaku a jak go położyłam do łóżka to tak machnął nogami że ledwo zdążyłam się odsunąć. Inaczej bym w brzuch dostała
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 23:34   #759
LadyWhisper
Zakorzenienie

aga a na allegro szukałaś? my zamawialiśmy i za 7 rolet + jedno balkonowe daliśmy 600zł, a nie braliśmy najtańszych

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

jutro idę z rana na badania nie chcęęęę...

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 23:38   #760
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
aga a na allegro szukałaś? my zamawialiśmy i za 7 rolet + jedno balkonowe daliśmy 600zł, a nie braliśmy najtańszych

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

jutro idę z rana na badania nie chcęęęę...
Jeszcze nie, ale pewnie sprawdzimy, bo trochę nas ta cena zaskoczyła albo względnie zdecydujemy się tylko na razie na 2 pomieszczenia gdzie potrzebujemy ich najbardziej.
Stary 2012-08-07, 23:41   #761
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
hejka
Chcieliśmy założyć rolety w mieszkaniu, ale ceny nas przeraziły. 4 okna w tym jedno balkonowe - w sumie jeden z tańszych materiałów - 1000zł +/- 200zł masakra a do kuchni widziałam takie śliczne ale za drogie

Mój mężuś właśnie wrócił z piwka, tzn. przywiozłam go . Ale się wkurzyłam, bo mnie zaczepiał po pijaku a jak go położyłam do łóżka to tak machnął nogami że ledwo zdążyłam się odsunąć. Inaczej bym w brzuch dostała
Kochana co do rolet, to mialam ten sam problem, zakrzyczeli mi za 3 okna 1500 zl, ja mieszkam ww kamienicy i okna sa duze i niewymiarowe ... zrezygnowalam ... pojechalam do castoramy bodajrze i kupilam takie montowane na okno, przyklejalam sama na tasme 2 stronna, mozna zamontowac do okna na sruby, ale szkoda mi bylo robic dziory w oknach ...

Koszt na 1 okno wyniosl mnie ok 100 zl, byly do wyborru rozne materialy, nawet takie co slonca i ciepla nie przepuszczaja, ażurowe, slomkowe .... Ladnie sie zwijaja, ida na takich cieniutkich zylkach ... jestem naprawde zadowolona z nich ... moze nie sa jakies super profesjonalne, ale kosztowaly grosze i spelniaja swoja funkcje ...

Kurde cyknelabym ci kochana jutro fotke, ale w sob ma byc przyjaciola i pomocc mi okna umyc, teraz mi troche wstyd pokazac :P

znalazlam fotke w necie, mam bardzo podobne tylko inny kolor ... jesli chodzi o szerwokosc, to ten material i rurke mozna przyciac do okna i tutaj te luzno wisza, a mozna je przymocowac do okna tak, ze beda przylegac

http://www.daf-trzebnica.pl/uploads/..._i_dachowe.JPG

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-08-07 o 23:52
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 23:52   #762
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Kochana co do rolet, to mialam ten sam problem, zakrzyczeli mi za 3 okna 1500 zl, ja mieszkam ww kamienicy i okna sa duze i niewymiarowe ... zrezygnowalam ... pojechalam do castoramy bodajrze i kupilam takie montowane na okno, przyklejalam sama na tasme 2 stronna, mozna zamontowac do okna na sruby, ale szkoda mi bylo robic dziory w oknach ...

Koszt na 1 okno wyniosl mnie ok 100 zl, byly do wyborru rozne materialy, nawet takie co slonca i ciepla nie przepuszczaja, ażurowe, slomkowe .... Ladnie sie zwijaja, ida na takich cieniutkich zylkach ... jestem naprawde zadowolona z nich ... moze nie sa jakies super profesjonalne, ale kosztowaly grosze i spelniaja swoja funkcje ...

Kurde cyknelabym ci kochana jutro fotke, ale w sob ma byc przyjaciola i pomocc mi okna umyc, teraz mi troche wstyd pokazac :P
Też podjechaliśmy do castoramy popatrzeć na nie i jest duży wybór. Tylko my właśnie nie chcieliśmy na tych żyłkach, bo jak uchylasz okno to one tak "zwisają". Dlatego wybraliśmy się do firmy popytać. Pomyślimy jeszcze co to zrobić

Zmykam spać. dobranoc. Kolorowych snów

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-08-07 o 23:54
Stary 2012-08-07, 23:55   #763
aska27adopcje
Zadomowienie

Kochana wiesz nie tak bardzo, bo u mnie zylki sa naciagniete i jak okno jest uchylone to roleta w miarre przylega ... ale wiem jak to super jak sa szczelnie do okna przyklejone ... kiedys sobie napewno takie sprawie .... ale teraz jak maluch w drodze, coraz czesciej mysle o polozeniu karton gipsu i paneli w 2 pokoju .... a to z 5 tys pochloanie jak nic
Stary 2012-08-08, 06:51   #764
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
elllmi zmieniłaś avatar

dziewczyny, któraś z was ma tableta? Mitabe Ty masz prawda? Jaki? Bo się przymierzam do zakupu i się zastanawiam właśnie jaki kupić
Ja miałam tablet i nigdy więcej nie zamierzam mieć, chyba, że do rysowania...

Dzisiaj, ok 3:00 nad ranem, jakiś idiota jeździł przez pół godziny po naszym miasteczku i trąbił. Nosz kurde!! Po naszej ulicy też przejechał, trąbiąc co chwilę, WTF?! Chciał ludzi pobudzić, czy jak? Jeśli tak, to mu się udało, bo miałam uchylone okno, więc mnie oczywiście obudził, a TŻ spał dalej.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-08-08 o 06:52
Stary 2012-08-08, 07:19   #765
zoffka
Raczkowanie

Cześć,

Dziewczyny bardzo ładne brzuszki już macie

Mnie na porodówce też nikt o pierwsze ruchy nie pytał

Rozmiar stopy - mnie też się nie zmienił w poprzedniej ciąży.

Wczoraj dopadł mnie katar i kaszel Całą noc się męczyłam. Narobiłam sobie syropu z cebuli i mam nadzieję, że mi przejdzie. A na katar mam wodę morską w sprayu, ale z tym to pewnie się pomęczę. A tak się cieszyłam, że jestem zdrowa
zoffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 07:24   #766
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

hejka z rana
wyspałam się i jem śniadanko a męża głowa boli

Cytat:
Kochana wiesz nie tak bardzo, bo u mnie zylki sa naciagniete i jak okno jest uchylone to roleta w miarre przylega ... ale wiem jak to super jak sa szczelnie do okna przyklejone ... kiedys sobie napewno takie sprawie .... ale teraz jak maluch w drodze, coraz czesciej mysle o polozeniu karton gipsu i paneli w 2 pokoju .... a to z 5 tys pochloanie jak nic
Właśnie takie chcieliśmy sobie sprawić , ale finansowo nie damy rady. Już wolę piekarnik kupić :P
Stary 2012-08-08, 07:41   #767
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
za to pozostałe książki trafiłam super- Krajewski- wymiata, przeczytałam jego wszystkie książki a ta ostatnia podobała mi się najbardziej
poza tym we wrocku jest popularny bo stad właśnie pochodzi owy autor
Kooocham Krajewskiego, mam i przeczytałam wszystkie książki, ostatnia super rzeczywiście, ja mam sentyment też do pierwszych
Teraz wziełam od babci, bo mi poleciła Dame Kameliową i bardzo mi się też spodobała

Wybaczcie, że często mnie nie ma, ale TŻ zabrał mi okno na świat (laptopa) na szkolenie kilkudniowe do Krakowa, wczoraj wrócił już do mnie stęskniony
W piątek mam USG na przezierność już nie mogę się doczekać

Miłego dnia!
Stary 2012-08-08, 08:03   #768
e_vel
Wtajemniczenie

Hej
Coś się nie mogę jakoś wbić w dyskusję od 3 dni
Czekam na przelew wypłaty - jak zdąrzy przyjść przed 12 to jadę z siostrami na zakupy do galerii, a jak nie to dopiero w przyszłym tygodniu. Myślałam, żeby kupić coś Malutkiej ale narazie nie chcę się chwalić że znam płeć, więc będę musiała jakoś czmychnąć
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:22   #769
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim brzuchatym Ja już po spacerku i po jajówie ze szczypiorkiem

Cytat:
ja wczoraj poczułam jakby taka bańka mi w brzuchu pękła, wydaje mi się, że to Maluszek, bo wcześniej tak samo czułam dwa czy trzy razy
Ja czułam dokładnie to samo Ale tylko raz i to ze 2 tygodnie temu, więc nie wiem, czy to to :-(

Cytat:
Delicjanko - 11.11

a jeśli chodzi o rozmiar stopy to wiem,że niektórym puchną
mi w pierwszej ciąży nic takiego się nie przydażyło
ale widziałam w czerwcu laskę, siedziała w kfc, na buzi ładnie wyglądała- ale widać,że na rozsypce- niestety dalej nie wyglądało to dobrze, siedziała ( sukience) tak,że nogi miała rozkraczone i jakby się ktoś bardzej przyjżał to może by co dostrzegł na nogach miała ogrooooomniaste klapki męśkie, i wtedy zobaczyłam,że jej stopy był strasznie opuchnięte
Mi bardzo puchną stopy nie fajne

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35746418]Black Sanctum, nie zgodzę się, że bardzo drogie są nietypowe rozmiary.

Tu dla przykładu wszystkie jakie mają w rozmiarze 65 G:

http://www.jagna.pl/biustonosze-c-23...ns_rozmiar=556

Ceny wg mnie normalne za biustonosze. A ładne mają, kupowałam od nich [/QUOTE]

Świetne staniki, rzeczywiście ceny w porządku, jak na dobrze dobrany cyckonosz
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:01   #770
aska27adopcje
Zadomowienie

Witam mamuski
Nie wyspalam sie, bo usnac nie moglam, rano moj mnie obudzil, bo podspiewywal i juz jakos nie chce mi sie spac .... Wieie m jak milosc leci od poczatku na 2 od rana, nie wiem czy ogladacie, ja tak , ale poczatkow nie widzialam wiec bede sobie nadrabiac

Szaja staniki swietne, ja musze koniecznie jakies kupic, bo moje 75 D juz sa za male .... Niestety nie mam pojecia jak dobrac rozmiar czy wy dziewczyny robicie to same jakos sie mierzac, czy bylyscie u brafitterki ?? ....
jak bylam teraz na zakupach, to wieksze staniki sa bardzo drogie przynajmniej w Manufakturze, bylam w kilku sklepach i w wiekszosci rozm koncza sie na c lub d .... a tam gdzie sa rozmiary to ceny + 100 zl ... przyznam szczerze ze szkoda mi dac tyle pieniedzy na stanik, ktory bede nosic tylko w ciazy

http://www.rozmiar.com/stanika.php
znalazlam taka tabele, zaraz po kapieli sie wymierze i zamawiam sobie z tej stronki 2 jakies niedrogie staniczki ... bo pewnie moje piersi giganty i tak urosna jeszcze :O

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-08-08 o 09:15
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:29   #771
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
hejka
My kupiliśmy w Leroy merlin rolety bo wykańczaliśmy mieszkanie w stanie surowym i koszty nas przerosły a rolety trzeba było kupic. Ja jestem bardzo zadowolona. Dużo kolorów i wzorów do wyboru i rozmiar też mozna bez problemu dopasować nawet na nietypowe okna. Jeśli nie chesz żeby zwisały przy uchylonych oknach to sa takie prowadnice które po bokach się mocuje (identyczne jak montują z tych firm od rolet): http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...6933,l931.html

Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
Wczoraj dopadł mnie katar i kaszel Całą noc się męczyłam. Narobiłam sobie syropu z cebuli i mam nadzieję, że mi przejdzie. A na katar mam wodę morską w sprayu, ale z tym to pewnie się pomęczę. A tak się cieszyłam, że jestem zdrowa
Współczuję, niedawno to przechodziłam ale niestety nie wyleczyłam się sama i skończyło się antybiotykiem. Zaczęło się niewinnie jak zwykłe przeziębienie (leczyłam się syropem z cebuli, czosnkiem, malinami, herbatą z cytryną i miodem, płukałam gardło wodą w solą i wodą z wodą utlenioną) a w konsekwencji miałam zapalenie oskrzeli i od kaszlu to myślałam że zejdę.
Stary 2012-08-08, 09:35   #772
Ewik86
Zakorzenienie

I ja się witam z rana po śniadaniu Wreszcie dziś w nocy nie obudziła mnie boląca noga Tzn. i tak się budziłam, ale chociaż nie przez ból

Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
Rozmiar stopy - mnie też się nie zmienił w poprzedniej ciąży.
Mam nadzieję, że i mi się nie zmieni, bo i tak mam dużą stopę (rozm. 40). No chyba, żeby mi zmalała. Wtedy nie mam nic przeciwko

Zamawiam chyba dzinsy na all. U mnie w mieście nie kupię, bo nie mam gdzie, do wawy się nie wybieram, a spodnie jakieś muszę mieć, bo pogoda też się niedługo zmieni. Żeby tylko były dobre

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:40   #773
mitabe
Rozeznanie

Witam przyszłe mamusie w ten piękny słoneczny dzień

Cytat:
elllmi zmieniłaś avatar

Tak mam - ipad. Szczerze to innego nie polecam, lepiej kupić laptopa niż jakiegoś słabego. odkąd go mamy laptop jest tylko właczany jak potrzebuje zająć się jakimś projektem. Do siedzenia na internecie i do grania jest rewelacyjny. Na początku trzeba się nieco przestawić ale później rewelacja. Jedyna wada to, że jak jakaś strona jest źle zrobiona to czasami nie działa jak trzeba, ale to wina braku umiejętności osoby która zrobiła stronę. Co do wizażu to nie działa dodawanie zdjęć :p, coś jest skopane.

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja miałam tablet i nigdy więcej nie zamierzam mieć, chyba, że do rysowania...

Dzisiaj, ok 3:00 nad ranem, jakiś idiota jeździł przez pół godziny po naszym miasteczku i trąbił. Nosz kurde!! Po naszej ulicy też przejechał, trąbiąc co chwilę, WTF?! Chciał ludzi pobudzić, czy jak? Jeśli tak, to mu się udało, bo miałam uchylone okno, więc mnie oczywiście obudził, a TŻ spał dalej.
Jakiego tabletu używałaś? Jak z androidem to się nie dziwię, że się zraziłaś. Ja do rysowani natomiast kilka lat temu kupiłam bamboo ale wieki go nie używałam, teraz w sumie mam tyle czasu, że mogłabym włączyć i coś naskrobać ale jakoś weny brak i nie chce mi sie rozkładać laptopa i podłączyć wszystkiego hehe.... . Marzy mi się piórko do ipada, wtedy rysowałoby się cudownie odrazu po ekranie hehe ale bardzo długo nie spełnię tego marzenia bo teraz duuuuuzo ważniejsze wydatki nas czekają
Może pijany albo na kacu Ja też od 3 dzisiaj nie śpię masakra, poszłam siku i po spaniu

Edytowane przez mitabe
Czas edycji: 2012-08-08 o 09:48
mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:44   #774
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Witam przyszłe mamusie w ten piękny słoneczny dzień
Tak, pogoda dziś u nas przyjemna. Ale za to wczoraj miałyśmy nie za ciekawie co? Zmokłam strasznie wracając z pracy bo trafiłam akurat na 10 minutową okropną ulewę
Stary 2012-08-08, 09:45   #775
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
My kupiliśmy w Leroy merlin rolety bo wykańczaliśmy mieszkanie w stanie surowym i koszty nas przerosły a rolety trzeba było kupic. Ja jestem bardzo zadowolona. Dużo kolorów i wzorów do wyboru i rozmiar też mozna bez problemu dopasować nawet na nietypowe okna. Jeśli nie chesz żeby zwisały przy uchylonych oknach to sa takie prowadnice które po bokach się mocuje (identyczne jak montują z tych firm od rolet): http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...6933,l931.html
Ja też w leroy kupowałam. popsula się nam taka za 200 zł, ktora 2 lata temu kupiliśmy, a tym razem w leroy taka za 70 zł wzięliśmy i pewnie tyle samo wytrzyma

Stary 2012-08-08, 09:45   #776
pstryczek84
Zakorzenienie

Dzień dobry Mamuśki Idę dziś na wizytę, ale mam stresa

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Zamawiam chyba dzinsy na all. U mnie w mieście nie kupię, bo nie mam gdzie, do wawy się nie wybieram, a spodnie jakieś muszę mieć, bo pogoda też się niedługo zmieni. Żeby tylko były dobre
a licytujesz czy kup teraz? mozesz mi przesłać linka? też sie zastanawiam na dzinsami z allegro ale boje sie ze nie dam rady dobrac rozmiaru bo ja chuda i dluuuuuga :-/

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:47   #777
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamuśki Idę dziś na wizytę, ale mam stresa

a licytujesz czy kup teraz? mozesz mi przesłać linka? też sie zastanawiam na dzinsami z allegro ale boje sie ze nie dam rady dobrac rozmiaru bo ja chuda i dluuuuuga :-/
Zmierz jakieś swoje - długość, szerokość w biodrach, udzie - przeważnie te wymiary sę podane na aukcji, a jak nie, to można zapytać.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:48   #778
marsi11
Zakorzenienie

hej kochane

dziś mam gina i denerwuje się strasznie bo mały od wczoraj mniej się rusza, wczoraj ledwo co go wieczorem czułam a zwykle ok 23 kręci się jak szalony, dziś troszkę nad ranem a tak to cisza
trzymajcie kciuki

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35752171]

Zdaj relację potem, bo też fajne opinie czytałam o książce [/QUOTE]
wczoraj połknęłam ok 100 stron- wciąga, jest wstrząsająca, ponoc Maria Nurowska napisała tę książkę na podstawie reportażu, któy przygotowywała odwiedzając więzienie dla kobiet- ciary przechodzą po plecach

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej

Czekam na przelew wypłaty - jak zdąrzy przyjść przed 12 to jadę z siostrami na zakupy do galerii,
ja wczoraj dostałam kasę z zusu- tak się już denerwowałam bo przecież kredyt mam i jak na czas kasa nie wpłynie to bank może mi podnieść marżę
no ale w jaką euforie wpadłam jak zobaczyłam kasę na koncie
już myślałam,że się nigdy nie doczekam- tyle to trwało

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2012-08-08 o 09:49
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:48   #779
BlackSanctum
Zakorzenienie

Miałam tableta od Asusa z Windowsem 7, a produkują w ogóle z Androidem? To przecież oprogramowanie na smartphony... Chyba jakiś producent chciał przyoszczędzić, osobiście nie znam nikogo, kto miałby z Androidem. Nigdy więcej, no może IPadem bym nie pogardziła, ale za te pieniądze wolę sobie kupić dobrego laptopa, bo tablet nigdy mu nie dorówna funkcjami, tak samo, jak najlepszy PC zawsze będzie lepszy od najlepszego laptopa - wielkość przekłada się na wydajność. Niektórych podzespołów nie da się zmniejszyć do minimum.

Nie wiem, co to i kto to, ale się wkurzyłam i miałam ochotę rzucić czymś w niego przez okno, jeśli jeszcze raz przejedzie naszą ulicą, no ale nie zrobił tego, zamiast tego stał w centrum miasteczka i trąbił przez następne 20 minut. Co za idiotą trzeba być...

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-08-08 o 09:49
Stary 2012-08-08, 09:53   #780
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Witam mamuski
Nie wyspalam sie, bo usnac nie moglam, rano moj mnie obudzil, bo podspiewywal i juz jakos nie chce mi sie spac .... Wieie m jak milosc leci od poczatku na 2 od rana, nie wiem czy ogladacie, ja tak , ale poczatkow nie widzialam wiec bede sobie nadrabiac

Szaja staniki swietne, ja musze koniecznie jakies kupic, bo moje 75 D juz sa za male .... Niestety nie mam pojecia jak dobrac rozmiar czy wy dziewczyny robicie to same jakos sie mierzac, czy bylyscie u brafitterki ?? ....
jak bylam teraz na zakupach, to wieksze staniki sa bardzo drogie przynajmniej w Manufakturze, bylam w kilku sklepach i w wiekszosci rozm koncza sie na c lub d .... a tam gdzie sa rozmiary to ceny + 100 zl ... przyznam szczerze ze szkoda mi dac tyle pieniedzy na stanik, ktory bede nosic tylko w ciazy

http://www.rozmiar.com/stanika.php
znalazlam taka tabele, zaraz po kapieli sie wymierze i zamawiam sobie z tej stronki 2 jakies niedrogie staniczki ... bo pewnie moje piersi giganty i tak urosna jeszcze :O
Ja już miałam zamawiać staniki, ale od wczoraj piersi mnie znowu bolą i boję się że znowu trochę urosną.
Ja polecam stronę
http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/
Tylko najpierw trzeba dokładnie przeczytać jak się zmierzyć.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości