Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-07, 20:22   #1861
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
sorki,że się wtrancam,ale z doświadczenia wiem,że pierogi wychodzą lepsze bez jajek-ciasto jest bardziej miękkie i zamiast oleju daje masło
ja znalazłam fajny przepisa na dietetyczne... wkleiłam wyżej.

właśnie je podmrażam i porcjuje zobaczymy co wyjdzie... Lece teraz zrobic dzbanek zielonej i pod prysznic.
Stary 2012-08-07, 20:30   #1862
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
ja znalazłam fajny przepisa na dietetyczne... wkleiłam wyżej.

właśnie je podmrażam i porcjuje zobaczymy co wyjdzie... Lece teraz zrobic dzbanek zielonej i pod prysznic.
wkleiłaś link?Boziu ja ślepa jestem-nie widzę
Stary 2012-08-07, 20:33   #1863
mielnus
Wtajemniczenie

http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...tetycznie.html o to
Stary 2012-08-07, 20:42   #1864
Margot85
Wtajemniczenie

Zmieściłam się dziś w 1300kcal, szkoda tylko, że nie były to tylko "zdrowe"kalorie. Kilka tygodni temu zdjęłam aparat z zębów i zajadam się tym czym za bardzo nie mogłam przez ostatnie 2 lata czyli także niezdrowym jedzonkiem.
I 2 kromki chleba 50g 129kcal
wędlina drobiowa 100g 99kcal
2 pomidory 52kcal
II jogurt 250g 110kcal
III pstrąg z grilla 250 g 400kcal
masło 5 g 36kcal
ziemniak 85g 65kcal
IV popcorn 40g 200kcal (jak ostatni raz próbowałam zjeść to mi na sylwester zamek w aparacie się połamał, kara była za łasuchowanie he he)
V rureczki takie z kremem waniliowym 40g 200kcal
Sama widzę żem łasuch wieczorny eh

Ale mi dziewczyny smaka na pierogi zrobiłyście jak pojadę do mamy to poproszę o pierożki ruskie i na słodko z serem tzn u mnie to nawet stołu w kuchni nie ma żeby ciasto zagnieść( a co dopiero pierogi rozłożyć potem ) a w rodzinnym domu to taka tradycja, że cała nasza czwórka razem robi pierogi, tato ciasto urabia i wykraja placki, mama robi farsz i gotuje a ja z siostra nadziewamy i szybko leci te 200sztuk samemu to do u.... smierci można się bawić więc mega szacun dla tych co same po 100 sztuk lepią
Co do ćwiczeń to dziś średnio, ale 20min biegania było i 2 godziny z psem po mieście bo pogoda do lasu nie zapraszała( niby ładnie a za 5 min deszcz ulewa ciemno ) . W piątek właściciele odbierają pieska i kto mnie teraz na spacer wyprowadzi

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-08-07 o 20:45
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:16   #1865
uaoo
Zakorzenienie

Like_a_women, ja do ciasta nie dodaje ani oleju ani masła i są ok

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:18   #1866
heroine86
Zakorzenienie

A ja zaliczyłam 50 min (18,6 km) na rowerku
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:22   #1867
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A ja zaliczyłam 50 min (18,6 km) na rowerku
na rowerku stacjonarnym? Mój zajeździłam na śmierć i zbieram kaskę na nowy
Stary 2012-08-07, 21:33   #1868
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
W załączniku foto które już jakiś czas temu wrzucałam. Teraz mam jeszcze ładniej podniesiony tyłek i wysmukloną talię. Ale oponka (której dziewczyny nie widzą ) dalej jest choć mniejsza.
Chudzina! oponka weź, bo się do Ciebie wybiorę

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
[
Dodałam 2 zdjęcia do galerii łopalenizny
Ale Murzynkaaaaaaa i laska nebeska

Cytat:
ach,dzięki co do pozowania w stroju... hm wiesz,ja nie jestem taka łatwa najpierw się za Wami bardziej zżyje,to pogadamy
Rozumiem sama mam z tym problem

Cytat:
moje menu
tost z kromki grahama z 2 łyż.twarogu i łyż.dżemu 1 kromka grahama z sałatą,filetem i pomidorem
arbuz
filet,kefir ogórek
100g.twarogu z małą gruszką i borówkami
sałatka z pekińskiej,pomidora i jajka
Nie wiem czy nie za dużo
No co Ty wcale nie jest za dużo

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Koochana, też bym tak chciała A tak...to nie mam takich atrakcji! Także zazdroszczę!
Zoooośka, co tam? co się nie odzywasz, hmm?

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
na rowerku stacjonarnym? Mój zajeździłam na śmierć i zbieram kaskę na nowy
Si dziękuję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-07, 21:36   #1869
zelka9o
Zadomowienie

Witam w sumie to chciałam się pożegnać nie mam czasu by pisać pracuje i brak czasu niestety . Do tego muszę opiekować się TŻ bo złamał nogę !! także może kiedyś wrócę do Was jak wszystko sie uspokoi jak nie to powodzenia wszystkim
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:39   #1870
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Zmieściłam się dziś w 1300kcal, szkoda tylko, że nie były to tylko "zdrowe"kalorie. Kilka tygodni temu zdjęłam aparat z zębów i zajadam się tym czym za bardzo nie mogłam przez ostatnie 2 lata czyli także niezdrowym jedzonkiem.
I 2 kromki chleba 50g 129kcal
wędlina drobiowa 100g 99kcal
2 pomidory 52kcal
II jogurt 250g 110kcal
III pstrąg z grilla 250 g 400kcal
masło 5 g 36kcal
ziemniak 85g 65kcal
IV popcorn 40g 200kcal (jak ostatni raz próbowałam zjeść to mi na sylwester zamek w aparacie się połamał, kara była za łasuchowanie he he)
V rureczki takie z kremem waniliowym 40g 200kcal
Sama widzę żem łasuch wieczorny eh

Co do ćwiczeń to dziś średnio, ale 20min biegania było i 2 godziny z psem po mieście bo pogoda do lasu nie zapraszała( niby ładnie a za 5 min deszcz ulewa ciemno ) . W piątek właściciele odbierają pieska i kto mnie teraz na spacer wyprowadzi
Ale Ty wszystko dokładnie liczysz podziwiam
ładnie by było, gdyby nie te rurki na wieczór

Brawo za bieganie i spacerek

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Witam w sumie to chciałam się pożegnać nie mam czasu by pisać pracuje i brak czasu niestety . Do tego muszę opiekować się TŻ bo złamał nogę !! także może kiedyś wrócę do Was jak wszystko sie uspokoi jak nie to powodzenia wszystkim
O ludzie jak to się stało?
szkoda, że nas opuszczasz ale rozumiem trzymaj się Kochana i wróć do nas jak najszybciej trzymaj dietkę buźka!
Stary 2012-08-07, 21:43   #1871
meeedzik
Zakorzenienie

ZOska, Heroine dziękuję kurcze ale właśnie pogoda się u mnie popsuła i nie wiem jak będzie z tym ciepłem, pewnie szybko wyblaknę i później wszystko od nowa

ZOska szkoda, że bliżej nie mieszkasz to byśmy chodziły razem na bańkę ja dziś też byłam na piwku

Heroine ale żeś zaszalała z rowerkiem mój stał i robił jako wieszak i Tż w końcu go wyniósł, bo stwierdził że tylko graci
Stary 2012-08-07, 21:48   #1872
zielonykotek
Raczkowanie

Margot --> dwie kwestie pierwsza to taka, że te wirusy to na tych serwerach mnożą się jak króliki koszmar, mi też wyskoczył ten alert. Ale oni tam usuwają prędko te usterki, więc nie ma strachu. A co do roweru - to u mnie ostatnio też była awaria - coś zaczęło przeskakiwać w środku i tak zgrzytać ale ubłagałam tatę mojego żęby zajrzał do tego sprzętu, i udało mu się (dzięki bogu!!!) naprawić, więc jeżdżę. Miałam tydzień przerwy robić, ale nie dam rady - tęsknię za rowerkiem!! nie sądziłam że kiedyś to powiem. i jutro znów godzinkę sobie muszę machnąć.

Dzaga --> jeszcze nie rozgryzłam do końca tego, ale chyba się nie da śledzić cholerstwa. A przynajmniej ja nie odkryłam jeszcze sposobu. U mnie trzeba dodać jako odnośnik.

A co do pierogów to mam przepisy moich 2 babć - [i oczywiście mogę podać!!!] jedna jest mistrzynią w pierogach ruskich a druga w pierogach z kapustą. a tą maszynkę uwielbiam ;-) ja używam, ale oczywiście moje babcie, to ręcznie robią takie kształtne pierożki, każdy taki sam, no po prostu cudeńka.. Aż mi ślinka cieknie. A kiedyś jeszcze, tak dawno temu były takie pierożki chińskie do podsmażania, takie małe, ostre... kurcze ale sie rozczuliłam

no to na koniec jadłospis:

Śniadanie
Bułka z serkiem i pomidorem, herbata

II śniadanie
grejfrut

I danie
zupa pomidorowa, 250 ml

II danie
ziemniaki, mizeria, kefir

w międzyczasie
słonecznik
1/2 butelki nestea light

Jeśli chodzi o ćwiczenia to:
1h - bieganie vs marsz (biegania było tak 40 min, a marszu o 20 min)
Mel B - 40 min
A6W

a teraz kąpiel ciepła, peeling i antycellulitowy masażyk i balsam

Edytowane przez zielonykotek
Czas edycji: 2012-08-07 o 21:50
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:49   #1873
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
O ludzie jak to się stało?
szkoda, że nas opuszczasz ale rozumiem trzymaj się Kochana i wróć do nas jak najszybciej trzymaj dietkę buźka!
dokładnie nie wiem co bo się z Nim nie widziałam jeszcze bo zrobił to jak byłam już w pracy . Coś mu spadło na nogę ale już nie pytałam co jak powiedział to mnie aż zamurowało. Ma gips nosić 5 tygodni póki co zależy jak noga się zagoi potem rehabilitacje więc ile potrwa całe leczenie nawet nie chce myśleć
Stary 2012-08-07, 21:52   #1874
zielonykotek
Raczkowanie

meedzik --> w podpisie masz było 65, jest 48 powiedz mi jak Ci się to kochana udało!! ja też chcęę!! ile Ci to zajęło?
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:54   #1875
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka ja to kochana wpadaj do nas i pisz co u Ciebie w każdej wolnej chwili a teraz opiekuj się Tż zdrówka dla Niego
Stary 2012-08-07, 21:55   #1876
Margot85
Wtajemniczenie

Heroine szczerze to nie znoszę liczyć kalorii ale w mojej sytuacji muszę uważnie wroga śledzić bo na oko to mi jak widać średnio poszło i wszystko się w kom. tłuszczowych schowało Jak już pisze to napisze też żeś cudnie na ślubie wyglądała, nie wiem jaka masz figurę( ukrytą pod spodem he he) ale sukienka idealnie dobrana, talia i wszystko inne wyglądało(i zapewne nadał wyglądasz) pierwsza klasa
W komplementach jestem słaba ale dobre intencje mam
Zelka współczuje, oby TŻ szybko doszedł do siebie a złamanie okazało się bez komplikacji ! w sensie , że bez komplikacji będzie się zrastać itd jakoś dziś się wysłowić nie mogę

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-08-07 o 21:58
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:56   #1877
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka ja to kochana wpadaj do nas i pisz co u Ciebie w każdej wolnej chwili a teraz opiekuj się Tż zdrówka dla Niego
gdybym dostała wolne owszem bym pisała ale nie dostane :/ bo igrzyska ehh ale będę pisać jak znajdę czas
Stary 2012-08-07, 21:58   #1878
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ZOska, Heroine dziękuję kurcze ale właśnie pogoda się u mnie popsuła i nie wiem jak będzie z tym ciepłem, pewnie szybko wyblaknę i później wszystko od nowa

Heroine ale żeś zaszalała z rowerkiem mój stał i robił jako wieszak i Tż w końcu go wyniósł, bo stwierdził że tylko graci
Madziu, taki urok opalania ale Ty lubisz się opalać, więc nie ma problemu

ja miałam ostatnio przerwę i też się zrobił wieszakiem stwierdziłam, że tak dalej być nie może i czas najwyższy ruszyć

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
no to na koniec jadłospis:

Śniadanie
Bułka z serkiem i pomidorem, herbata

II śniadanie
grejfrut

I danie
zupa pomidorowa, 250 ml

II danie
ziemniaki, mizeria, kefir

w międzyczasie
słonecznik
1/2 butelki nestea light

Jeśli chodzi o ćwiczenia to:
1h - bieganie vs marsz (biegania było tak 40 min, a marszu o 20 min)
Mel B - 40 min
A6W
Super jadłospis no i brawa za trening!

Cytat:
dokładnie nie wiem co bo się z Nim nie widziałam jeszcze bo zrobił to jak byłam już w pracy . Coś mu spadło na nogę ale już nie pytałam co jak powiedział to mnie aż zamurowało. Ma gips nosić 5 tygodni póki co zależy jak noga się zagoi potem rehabilitacje więc ile potrwa całe leczenie nawet nie chce myśleć
buuu oby mu szybko się zrosło dużo zdrowia dla niego a teściowa już pojechała? trzymaj się
Stary 2012-08-07, 22:00   #1879
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
buuu oby mu szybko się zrosło dużo zdrowia dla niego a teściowa już pojechała? trzymaj się
na szczęście jeszcze nie w czwartek wraca . Chciałam by została to nie bo musi wracać teraz jak by się przydała to spieprza a tak to by siedziała i siedziała ..
Stary 2012-08-07, 22:00   #1880
meeedzik
Zakorzenienie

Zielonykotek oj trochę czasu mi to zajęło, bo odchudzałam się stopniowo najpierw moim celem było 58kg, w jakieś 6-8 miesięcy udało mi się to osiągnąć, poprzez ograniczenie jedzenia ( zdrowe odżywianie ) i dużo ćwiczeń ( hula hop, rowerek, brzuszki itp ). Przez jakiś czas utrzymywałam tą wagę, już nie pamiętam dokładnie ile, ale coś około roku, może trochę krócej
Później zachciałam więcej schudnąć i zrobiłam kolejne podejście, no i znów w jakieś 5-6 miesięcy udało mi się dobić do 51kg, no i znów utrzymywanie przez kolejne pół roku. No i ostatnie podejście miałam 1,5 roku temu w zimie kiedy znów przytyłam do 54kg i jakoś wtedy trafiłam na wątek Kolejna próba i od końca lutego do czerwca udało mi się dobić do 47kg, utrzymywałam to do października, jednak w Niemczech 2 kg wróciły i tak do teraz staram się utrzymać tą wagę. Nigdy nie liczyłam kalorii, po prostu staram się zdrowo odżywiać, zmniejszyłam porcje jedzenia + ruch i ćwiczenia podsumowując to zajęło mi to jakieś 2-3 lata ale wiem, że schudłam trwale i nie mam efektu jojo, choć teraz często wpadają mi jakieś fast foody i %%
Stary 2012-08-07, 22:01   #1881
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine szczerze to nie znoszę liczyć kalorii ale w mojej sytuacji muszę uważnie wroga śledzić bo na oko to mi jak widać średnio poszło i wszystko się w kom. tłuszczowych schowało Jak już pisze to napisze też żeś cudnie na ślubie wyglądała, nie wiem jaka masz figurę( ukrytą pod spodem he he) ale sukienka idealnie dobrana, talia i wszystko inne wyglądało(i zapewne nadał wyglądasz) pierwsza klasa
W komplementach jestem słaba ale dobre intencje mam
Dziękuję fakt, sukienka była dobrze dobrana sama się sobie podobałam niestety już bez sukienki tak kolorowo nie jest... ale będzie!

Cytat:
na szczęście jeszcze nie w czwartek wraca . Chciałam by została to nie bo musi wracać teraz jak by się przydała to spieprza a tak to by siedziała i siedziała ..
No właśnie, teraz jak potrzebna to jedzie
Stary 2012-08-07, 22:02   #1882
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka pisz jak tylko będziesz miała chwilkę, bo my będziemy ciekawe co u Ciebie
Heroine no właśnie szkoda, że opalenizna tak szybko schodzi, powinna się trzymac cały rok do następnych wakacji
Stary 2012-08-07, 22:05   #1883
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine no właśnie szkoda, że opalenizna tak szybko schodzi, powinna się trzymac cały rok do następnych wakacji
No ale zawsze zostaje solarium
Stary 2012-08-07, 22:08   #1884
lisa87
Raczkowanie

eh dziewczęta płakać mi się chce...
zaliczyłam spadek - niby 1,5 kg. Da sie zauważyć trochę na tyłku, ale muszę znaleźć czas jutro i się zmierzyć dokładnie.
Ale tragedia bo jak tak dlaej pójdzie to będe bez biustu
znów mi zmalał i wyglądam obleśnie duża dupa i brak cycków
to niesprawiedliwe
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 22:12   #1885
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:

No właśnie, teraz jak potrzebna to jedzie
a pomyśl sobie że spadnie na Mnie koszenie trawy !! bo tu mamy spory ogród koszenie TŹ zajmowała max godzine a mi ze 3
Stary 2012-08-07, 22:18   #1886
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
eh dziewczęta płakać mi się chce...
zaliczyłam spadek - niby 1,5 kg. Da sie zauważyć trochę na tyłku, ale muszę znaleźć czas jutro i się zmierzyć dokładnie.
Ale tragedia bo jak tak dlaej pójdzie to będe bez biustu
znów mi zmalał i wyglądam obleśnie duża dupa i brak cycków
to niesprawiedliwe
Ciesz się ze spadku coś za coś

Cytat:
a pomyśl sobie że spadnie na Mnie koszenie trawy !! bo tu mamy spory ogród koszenie TŹ zajmowała max godzine a mi ze 3
No to rzeczywiście nieciekawie
Stary 2012-08-07, 22:23   #1887
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej babeczki!!

Nie sposób za wami nadążyć , wybaczcie ,że się nie poodnoszę do wszystkich postów

Meedzik , no teraz to już chyba przesadziłaś z tym opalaniem , nie wyglądasz jak biały człowiek
Ja też lubię być opalona,bo wtedy ciało wygląda ładniej i szczuplej ,no i nie widać tak niedoskonałości.

Nie mam teraz zbytnio czasu ,bo postanowiłam jeszcze przez ten miesiąc poszukać pracy i jak nie znajdę do końca sierpnia ,to wyjadę.
No i teraz chodzę na na takie castingi na uwaga.... nauczycielkę tańca dla dla dzieci Od pn do piątku 2 godz dziennie chodzę na takie ,,rozmowy kwalifikacyjne" ,a w zasadzie zajęcia taneczno-ruchowe - masakrycznie wykańczające - mój fitness to się przy tym chowa. Pewnie nic z tego nie będzie ,ale nie mówię hop. Do tego muszę przygotowywać codziennie jakieś zabawy ruchowe ,rozgrzewki dla dzieci itp , także nie mam czasu. Dziś też rano zaliczyłam dentystę , a potem inną rozmowę - ale szef to taki prostak i cham ,że nawet modlę się ,żeby mnie nie przyjął (miałam skierowanie z up ,więc nie mogę się wykręcić jakby co).

A dieta leży i kwiczy ,ale może te 2 godz tańca jakoś zrehabilitują ten brak .

Heroine ,no co ty , widać ,że jesteś szczupła , wez juz nie gadaj głupot. Zreszta nie można nawet z tobą się posprzeczać ,bo nie wiemy nawet ile ważysz ani jak wyglądasz w pełnej krasie. Więc kobito nie kokietuj ,tylko wykladaj kawę na ławę
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 22:25   #1888
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No to rzeczywiście nieciekawie
zdołowany jest tą noga mówi żebym go nie utrzymywała 5 tyg to wróci do Pl ehh
Stary 2012-08-07, 22:30   #1889
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Nie mam teraz zbytnio czasu ,bo postanowiłam jeszcze przez ten miesiąc poszukać pracy i jak nie znajdę do końca sierpnia ,to wyjadę.
No i teraz chodzę na na takie castingi na uwaga.... nauczycielkę tańca dla dla dzieci Od pn do piątku 2 godz dziennie chodzę na takie ,,rozmowy kwalifikacyjne" ,a w zasadzie zajęcia taneczno-ruchowe - masakrycznie wykańczające - mój fitness to się przy tym chowa. Pewnie nic z tego nie będzie ,ale nie mówię hop. Do tego muszę przygotowywać codziennie jakieś zabawy ruchowe ,rozgrzewki dla dzieci itp , także nie mam czasu. Dziś też rano zaliczyłam dentystę , a potem inną rozmowę - ale szef to taki prostak i cham ,że nawet modlę się ,żeby mnie nie przyjął (miałam skierowanie z up ,więc nie mogę się wykręcić jakby co).

A dieta leży i kwiczy ,ale może te 2 godz tańca jakoś zrehabilitują ten brak .

Heroine ,no co ty , widać ,że jesteś szczupła , wez juz nie gadaj głupot. Zreszta nie można nawet z tobą się posprzeczać ,bo nie wiemy nawet ile ważysz ani jak wyglądasz w pełnej krasie. Więc kobito nie kokietuj ,tylko wykladaj kawę na ławę
Fajna i ciekawa sprawa z tymi castingami a masz wykształcenie w tym kierunku, czy tak po prostu próbujesz?

Bierz się za dietę z ćwiczeń póki co zwalniam

No mówię, że już nie wyglądam tak jak na tym zdjęciu i dzisiaj się dokładnie przyjrzałam swojemu cellulitowi booooże, załamka totalna

Cytat:
zdołowany jest tą noga mówi żebym go nie utrzymywała 5 tyg to wróci do Pl ehh
A może to byłoby jakieś rozwiązanie? masz teraz sporo pracy... a jego mama by się nim zajęła w Polsce, skoro nie pracuje no chyba, że nie dacie rady na odległość
Stary 2012-08-07, 22:33   #1890
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
A może to byłoby jakieś rozwiązanie? masz teraz sporo pracy... a jego mama by się nim zajęła w Polsce, skoro nie pracuje no chyba, że nie dacie rady na odległość
dalibyśmy bo byliśmy na odległość sporo czasu tylko ja się boje być sama w takim dużym domu .. wiesz On jak jest to inaczej a tu kosić trawę potem coś a tak to On pokaże mi co i jak i zrobię to .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości