![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Kurcze wstrząsnęła mną historia Agi i brak mi słów poprostu na to co się dzieje na tym świecie
![]() Ja też jestem nałóg ![]() ![]()
#2942 |
Rozeznanie
|
hej ratunku!!
Nieumie zaladowac tych zdjec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
a ja rozmawiałam dzis z moja siostra która na poczatku stycznia poroniła i dostała @ i zaczyna nowe staranka od nowa, ona pracuje a raczej jej mąż nad synkiem bo maja juz dwie córeczki.
morze maja format za duzy musisz zmienic bo tutaj do 122 moze byc fotka tez miałam problemy Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-30 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
maaggda@poczta.onet.pl Madziu , nie mogę zapisać twoich zdjęć na twardym dysku ani ich otworzyć, tylko na poczcie, one chyba są tak pozabezpieczane, w jakim programie je przeglądasz na swoim kompie? Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-30 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane wlasnie wrocilam z badania wyniki beda jutro o 14 To moja chwila prawdyyy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lepiej sie juz czuje i jestem w pracy wczorajszy dzien mi sie przydał nie dałam sie chorobie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Drogie Wizazanki,
od kiedy napisalam pierwszego posta na tym forum (czyli od piatku ![]() ![]() Generalnie bylam juz w zeszlym roku u ginekologa z takim nastawieniem - mialam badania na toksoplazmoze, potem na przeciwciala rozyczki. Od dluzszego czasu jem folik (troche nieregularnie, ale jednak). Chyba bardziej nawet moj maz o tym pamieta ![]() ![]() Zdecydowalam ze nie bedziemy sie juz zabezpieczac (do tej pory stosowalismy prezerwatywy, wiec po prostu mozemy przestac - nie potrzeba jakiegos dluzszego czasu). Wiem, ze czesto o dzidziusia sie trzeba postarac, ze to moze nie byc takie proste, wiec tym bardziej lepiej szybciej zaczac niz pozniej ![]() ![]() ![]() PS.Wiem, ze w ciagu tych kilku dni nie narodzil sie we mnie instynkt macierzynski, mysle ze choc odrobine go posiadam, ale jak juz dojdzie do ciazy, to ze bedzie to najcudowniejsza decyzja w moim zyciu ![]() buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Celka gratuluję decyzji. Na pewno wszystko będzie ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Celka2000, super że się zdecydowałaś.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to teraz mnie zaskoczylas ze pozabezpieczane sa ![]() No trudno chyba nic z tego niebedzie ![]() Jeszcze zapytam mezusia ale on jak juz widzi ze ja tu cos czaruje przy tym kompie ...... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Rozeznanie
|
HURA!!!
![]() ![]() ![]() Udalo sie ale nie te zdjecia co chcialam, te sa z zeszlego lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Rozeznanie
|
Super wreszcie sie udalo
![]() ![]() Madzia dziekuje za checi ![]() A oto kilka fotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Rozeznanie
|
A to jeszcze kilka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Magdalena super zdjecia
![]() ![]() celka fajnie ze wkoncu podjełas decyzję ![]() jukolku juz nie moge sie doczekac na wiesci od ciebie ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj bylam u kuzynki -mała rośnie jak na drożdzach ![]() Mialam okazję byc przy kompieli hahaha moze sie czegos nauczę ![]() Mala jest cudna w piatek jeszcze do niej mam isc ![]() Fluidki (moze) przechodzą pomalutku ![]() ![]()
#2958 |
Raczkowanie
|
Magdalena fajne fotki,wiesz jezeli cos moge powiedziec,to jestescie podobni do siebie,zwlaszcza na tej fotce z urlopu.
![]() Celka,gratuluje decyzji i podoba mi sie tez twoje odpowiedzialne podejscie do tej sprawy. Bedziesz super mama. ![]() Jukol,trzymam mocniarno kciuki. ![]() A ja dzisiaj dzwonilam do mojej Gin o wyniki,rozmawialam z recepcjonistka,ktora powiedziala,ze wyniki sa dobre. Oczywiscie nie wiem dokladnie co za hormony mi robili bo tutaj maja taki dziwny zwyczaj mowienia: dobrze,zle,i nie daja wynikow do reki,,napewno progesteron,ale czy cos wiecej. Dowiem sie na wizycie,perzed nastepna ow,bo cos mi sie wydaje,ze jednak @ do mnie znowu przyjdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Madziu sliczne zdjecia
![]() ![]() A dziewczyny trzymajcie kciuki.Cos tam gadalam z mama i sie wygadalam ze pobieralam krew ![]() ![]() ![]() Smutno dzis ... wlasnie w kosciele na przeciwko odbywa sie msza pogrzebowa tej dziewczyny co odebrala sobie zycie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
Ten swiat robi sie barbarzynski,niby cywilizowani jestesmy,technika na jajwyzszym poziomie,ladujemy na ksiezycu i na marsie,ale co z tego,coraz bardziej brakuje wiezi miedzyludzkich,ktore czesto oparte sa na robirniu interesow,nie mamy czasu dla swoich bliskich,dla dzieci,nie mamy czasu ,zeby zamiast gonic,za czyms nieokreslonym,lepiej stanac,pomyslec,poszukac wartosci wiekszej niz pieniadz. Dzisiaj wiele wartosci zostalo osunietych na dalsze tory,wraca sie do niektorych okolicznosciowo. To jest wynikiem,tego,ze wiele ludzi mlodych i starszych sobie nieradzi i dochoczi do kroku ostatecznego,ktory jest zadnym wyjsciem. Kiedys ludzie poszukiwali Boga gdy bylo im zle,aby sie wyciszyc,poczuc,ze tak naprawde czlowiek nie jest sam,teraz siegaja po narkotyki ,alkohol.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Magdusiu, jak to zrobiliście
![]() ![]() Jukolku, i jak wyniki??? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
Witam
u mnie na tescie owu pokazała sie dzis blada kreseczka wiec zgodnie z poleceniem zadzwoniłam do doktorka, nakazał nam działanko dzis wieczorem i jutro rano ![]() ![]() "Magdalena" - sliczne zdjęcia, ładna z was para ![]() jukolku - szybciutko pisz jak tam wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
kochane wyniki dopiero jutro o 14 beda.A ja je wybiore ok 17 bo wczesniej nie moge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
To mój synek oczywiście ten starszy w golfie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
fajny ten twój synek, jest bardzo do ciebie podobny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za mile przyjecie
![]() Jeszcze sie troche krepuje pisac na tym forum, ale trzymam za Was kciuki juz od dluzszego czasu (teraz zwlaszcza za jukolka ![]() Zastanawiam sie jeszcze jak to jest z tymi staraniami? Bo widze ze czekacie na dni plodne, a jak to jest z Waszymi TZ-ami? Czy zawsze macie ochote na seks w tych dniach (albo tak na polecenie lekarza)? ![]() Sorki, za glupie pytania, mam nadzieje ze nie bede musiala poznac na wlasnej skorze jak to jest... Na razie poki jeszcze nie zaczelismy wierze ze pojdzie gladko ![]() buzka ![]() Aha - siostra mojego TZa wlasnie jest w drugiej ciazy. Moze jakies fluidy przenikna mnie i Was rowniez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.