Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-07, 22:38   #1891
Aisza21
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Fajna i ciekawa sprawa z tymi castingami a masz wykształcenie w tym kierunku, czy tak po prostu próbujesz?

Bierz się za dietę z ćwiczeń póki co zwalniam

No mówię, że już nie wyglądam tak jak na tym zdjęciu i dzisiaj się dokładnie przyjrzałam swojemu cellulitowi booooże, załamka totalna

A może to byłoby jakieś rozwiązanie? masz teraz sporo pracy... a jego mama by się nim zajęła w Polsce, skoro nie pracuje no chyba, że nie dacie rady na odległość
Co ty , ja jestem po administracji , ale szefostwo nie ma wymogów co do wykształcenia , liczą się umiejętności Podchodzę do tego z przymrużeniem oka,na zasadzie ,że mam przez tydz darmowy aerobik

Zelka ,a to pech . Ale chyba w Anglii jest coś takiego jak płatne zwolnienie lekarskie ,skoro nie może pracować?

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-08-07 o 22:39
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 22:40   #1892
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
dalibyśmy bo byliśmy na odległość sporo czasu tylko ja się boje być sama w takim dużym domu .. wiesz On jak jest to inaczej a tu kosić trawę potem coś a tak to On pokaże mi co i jak i zrobię to .
Jasne... rozumiem

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Co ty , ja jestem po administracji , ale szefostwo nie ma wymogów co do wykształcenia , liczą się umiejętności Podchodzę do tego z przymrużeniem oka,na zasadzie ,że mam przez tydz darmowy aerobik
Eee, no to spoko fajne doświadczenie przyjemne z pożytecznym
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 22:43   #1893
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Jasne... rozumiem
a Ty spać nie idziesz ?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 22:44   #1894
zielonykotek
Raczkowanie

meeedzik naprawdę jesteś moją motywacją ;-)
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 22:44   #1895
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość

Zelka ,a to pech . Ale chyba w Anglii jest coś takiego jak płatne zwolnienie lekarskie ,skoro nie może pracować?
taak będzie się starał o to
Stary 2012-08-07, 22:46   #1896
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty spać nie idziesz ?
Idę idę, i dojść nie mogę TŻ już mnie pogania, bo mówi, że jak zwykle będę mieć rano problem ze wstaniem no ale ja Was tak bardzo kocham
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-07, 22:52   #1897
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Idę idę, i dojść nie mogę TŻ już mnie pogania, bo mówi, że jak zwykle będę mieć rano problem ze wstaniem no ale ja Was tak bardzo kocham
hahaha powinien za kudły i do łóżka !!!

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

ide pracować pocieszam się tym że nie długo czwartek
Stary 2012-08-07, 22:52   #1898
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha powinien za kudły i do łóżka !!!
goooopek! a Tobie się nudzi?
Stary 2012-08-07, 22:56   #1899
Aisza21
Wtajemniczenie

Zelka , będzie dobrze , jeszcze o odszkodowanie się starajcie .

Ja idę spać , bo mam dość dzisiejszego dnia. Najpierw na głodniaka na 8 rano poleciałam do dentystki , zrobiła mi 3 zęby na raz . Myślałam ,że zjem bułkę przed zajęciami ,ale ona mi mów ,że 2 godz nic nie mogę jeść. Więc ja na czczo tańcowałam do 12ej . Jak przyszłam do domu spocona jak mysz to wizęłam prysznic , potem usiadałam na *upę i myślałam ,że nie wstanę. Żołądek tak mi się skurczył,że nie czułam głodu ,tylko potworne wycieńczenie. Ale zjadłam fasolkę po bretońsku i pojechałam na 2gą rozmowę do tego szefa ,co się okazał burakiem. Zabłądziłam tam i musiałam dzwonić do nich do biura ,żeby mnie naprowadzil (kwas na wstępie)
Potem pojechałam po malego do teściowej - zjadłam u niej pyzę z mięsem i wróciłam do domu. Zaszła do mnie mama po pracy po ojca portfel ( bo pożyczałam od niego samochód , w którym go zostawił) .
Poszłam na plac zabaw z dzieckiem , pozniej szybko do domu ,bo małż z pracy wracał. Odgrzałam mu obiad , dziecku kolację i zaczęłam ogarniać kuchnię.
Na koniec usypiałam Mateusza godzinę do 21.30,bo nie chciał spać.
W nagrodę wypiłam sobie 1 piwko ,więc dziś zjadlam tylko 2 posiłki i browara , ale baty!!!
Teraz przygotowałam zabawę dydaktyczną na jutro i idę spać!!!!
W końcu the edn!
Dobranoc

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-08-07 o 22:57
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 23:20   #1900
heroine86
Zakorzenienie

Aisza, wyczerpujący dzień miałaś śpij dobrze

Wiecie co? Naszła mnie ochota na jakieś studia wiem, że stara ze mnie, no ale na naukę nigdy nie jest za późno

I z takimi oto przemyśleniami idę spać kolorowych snów!!!
Stary 2012-08-08, 02:05   #1901
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Ostatnio robiłam pierożki z jagodami (bo lubię tylko z owocami) i nie wiem czemu ale wolę odbijać kółka 'ze szklanki'.
Ja też ze szklanki, zawsze...!

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
zooska gdzie jak gdzie ale we Wrocku jest gdzie chodzić , tęsknie za nim niesamowicie bo teraz na takim zapomnianym przez wszystkich miejscu mieszkam , że tylko do lasu blisko
Oooj tak, co racja to racja, wroc rządzi

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ----------

Cytat:
A ja zaliczyłam 50 min (18,6 km) na rowerku

---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Cytat:
Zoooośka, co tam? co się nie odzywasz, hmm? [COLOR="Silver"]
Pifffkuje

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
ZOska szkoda, że bliżej nie mieszkasz to byśmy chodziły razem na bańkę ja dziś też byłam na piwku
Heeellll yeah !

---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ----------

Braaaaaaaaanoc
to żem poszalała dzisiaj

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 06:02   #1902
heroine86
Zakorzenienie

Dooobry matko jedyna, zaspałam 40 min w związku z czym nie myję dzisiaj łba co z tego, że wyglądam jak uląggg nie zdążę z całym rytuałem mycia, suszenia i prostowania
Jesuuuu, spaććććććććććććć jestem nieprzytomna w dodatku napie.rdziela mnie brzuch jestem przed @ i gryzę dzisiaj w pracy będą mieli ze mną skaranie boskie zabijam wzrokiem

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
to żem poszalała dzisiaj
Ile żeś wychlała? wariacie Ty!
Stary 2012-08-08, 07:21   #1903
lisa87
Raczkowanie

dobry !!
ja już na nogach od 6! niby mogłam pospać dłużej ale nie ogarniam mojego budzika biologicznego wciągnęłam siemię lniane i śniadanko już.

Iśn: płatki musli z jogurtem nat.
w planie:
IIśn. grahamka z serem żółtym i pomidorem
IIIśn, jogurt śliwkowy do picia 0%
ob: jajecznica z pomidorem
kol: ??

Aisza, ależ miałaś dzień, ciągle w biegu. Masakra! codziennie tak masz?
Zelka, życzę TŻtowi powrotu do zdrowia i bądź dzielna i ładnie się nim opiekuj
Heroine, ale najgorsze jest to że pamiętam jak kiedyś byłam jeszcze szczuplejsza a cycki były lepsze... to wszystko przez to odchudzanie, ciekawe czy jak przytyję to najpierw pójdzie w cycki
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 07:39   #1904
dzaga1989
Zakorzenienie

Helooooł Wstałażem

Piję kawuchę jak co rano żeby było dobre & O 10 idę na jakieś spotkanie reklamowe. Może jestem pazerna, ale napisali, że będzie herbatka/kawka, domowe ciasto, konkursy Liptona, Loreala i jeszcze czegośtam, i że będzie na koniec lampka szampana i każdy dostanie upominek od firmy kosmetycznej (a jedyną na liście jest właśnie Loreal). A że to jest chwilę ode mnie to pójdę. Bardzo możliwe że będzie masę ludzi, albo że okaże się że do dla małżeństw bądź ludzi po 26 r.ż. Wtedy wrócę do domciu i może pierogów narobię, choć tej maszynki nie mam

Zelka, kuuurde co niefart! Mój kiedyś zmiażdżył dwa palce w hurtowni w której pracuje no i niestety musiał opuszki jednego poświęcić. ALe wtedy też stanęłam jak wryta jak zobaczyłam zdjęcia rentgenowskie a jego na dodatek w domu nie było Okazało się że grzebał z kumplem w samochodzie pod blokiem Ech...dobrze że chłopy to chociaż lepiej znoszą niż my, bo świat zupełnie by zwariował. Niech TŻ wraca do zdrowia

Kotku, ja już wiem, już wiem! Tam na górze masz taką ikonkę RSS. Jak klikniesz prawym, wybierzesz "kopiuj adres linku" i potem wkleisz ten adres w miejsce gdzie można śledzić blogi (na bloggerze przynajmniej takie jest) to wtedy kanał RSS się aktywuje i wyświetla się ostatni post Także już i ja wiem i Ty wiesz
Boszzzzzz,pierożki chińskie Ja jadłam tylko raz coś takiego na jakiejś konferencji. Boskie! Ale pewnie tłuste, bo takie chrupiące były A teraz też język mi do tyłka ucieka jak mój TŻ je podsmażane a ja z wody, no ale coś za coś...Po serii takich podsmażanych bebzolek by wrócił w mgnieniu oka
To kochana daj ten przepis. WIesz...będziemy testować

Lisa, nooo tak jak chyba Heroine napisała, coś za coś Mi cyce tak spadły że TŻ zaczął na mnie mówić 'deska' Ale dobrze dobrany stanik, z czasem wyrobiony brzuch i jakoś to wygląda.

Ja sobie dziś foto brzucha trzasnęłam i talia i brzuch robią się takie płaskie i wychudzone a .upa się rozrasta jak u Kim. Ale to dobrze bo ja totalnie bez.upna byłam

Aisza, o kurcze, nie wiedziałam nawet że są takie stanowiska pracy. To dawaj znać jak się odezwą. Ja lubię pracować z dzieciakami ale "po polsku" więc generalnie nie w moim zawodzie. Kiedyś pojechałam do przedszkola na próbną lekcję inglisza. I kurcze mówię do dzieciaka: ooooh I'm hungryyy! I'd love to eat an orange! a dzieciak: - poważnie! Nie wiedziałam czy jakąś chusteczkę wyciągać i mu wytrzeć tą buzię czy co..Totalnie z kosmosu te dzieciaki były, ale jak coś po polsku trzeba było to paplały że szok. Więc doszłam do wniosku że nie mam cierpliwości do takiej pracy i poszłam uczyć do szkoły dla dorosłych

Heroine, a jak wygląda teraz Twoja ścieżka edukacyjna, że tak to ujmę Bo pisałaś o jakichś praktykach więc pewnie po jakiejś szkole lub studiach prawda? Chyba że to ja coś źle zrozumiałam lub przekręciłam. Może znajdziesz coś co fajnie połączysz? A może już coś sobie upatrzyłaś?
Wiesz, mi to się marzy iść na coś z czego w końcu sama jako kobieta skorzystam, a że jest teraz do groma tych bezpłatnych szkół do chciałam iść na jakąś kosmetyczkę lub wizażystkę (chciałam na instruktorkę fitness ale w Lbn nie ma tego kierunku ). Ale zawsze coś stoi na przeszkodzie. W tamtym roku był to kurs translatorski, w tym (i w ciągu najbliższych 4 lat) doktorat - chyba że mnie nie przyjmą. Ale jak mnie nie przyjmą to chcę sobie kurs na pilota wycieczek zrobić i też weekendy zajęte I .upa

Ja już wczoraj nie pisałam. Po obiedzie wypełniałam dziennik praktyk (jeszcze nie skończyłam a jutro mam zanieść echh ) a potem ćwiczyłam z Ewą i Tiffany (uwielbiam ją!). A potem TŻ się fochnął bo włosy sobie obcinał maszynką w łazience i niby mnie wołał a że ja głucha (plus włączony TV i brzęcząca podkładka pod laptopa) to nie słyszałam. A potem poprosił o małą kawę, a ja usłyszałam że mało kawy (ale serio bąknął coś pod nosem to każdy by źle zrozumiał!) i znów że ja go nie słucham, bla bla bla Oglądaliśmy potem Azyl na Polsacie ale tak każdy sam - metr od siebie. Boszzzz....gdzie ta chemia sprzed paru lat Czasem są takie dni że totalnie mam go dość i żałuję że nie mieszkam sama, ale częściej wiem że nie chciałabym mieszkać z kimś innym za żadne skarby świata. Wtf?

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-08-08 o 07:41
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:13   #1905
heroine86
Zakorzenienie

Dzaga, ja obecnie jestem na stażu w firmie wydawniczej skończyłam dziennikarstwo i komunikację społeczną, plus masę kursów z tym związanych (edytorskie, korektorskie itp.). Wcześniej już pracowałam (na studiach zaczęłam ) jak korektor ale musiałam zrezygnować, bo przygotowania ślubne mnie do tego zmusiły. Zmieniłam miasto, no i musiałam, że tak powiem zaczynać od zera szukać pracy jakiejkolwiek a wiadomo jak teraz ciężko na rynku pracy... zwłaszcza w mniejszym mieście... ;/ poszłam więc do UP i szukałam stażu. Po długich staraniach w końcu mnie przyjęli trochę odwrotna kolejność u mnie była (najpierw stałe zatrudnienie, potem staż) No i 23 września kończę, i nie wiem co dalej... nie widzę tu szansy zatrudnienia na stałe, bo jest redukcja etatów. Więc mogę zapomnieć;/ no i szukam co tu mogłabym w życiu robić... Jestem żywą (mąż by powiedział, że mam ADHD ) osobą, więc nie znieeesę siedzenia w domu na do dzieci też mi nie spieszno ja właśnie myślałam o jakiejś dietetyce/kosmetologii/wizażu interesuję się tym od dawna fizjoterapia też by wchodziła w grę. Patrzę też pod kątem ewentualnego własnego biznesu w przyszłości, bo mąż jest lekarzem i jak by miał kiedyś własny gabinet, to moglibyśmy zrobić jakiś "wspólny" no ale nie wiem... Najbliżej mi obecnie do Rzeszowa, do Lublina w sumie też niedaleko. Ale tu nawet nie chodzi o km, bo mogę i jeździć do W-wy czy Krakowa Tu chodzi o tę "decyzję"
A Ty jesteś po anglistyce może?

Co do TŻ-ta, to my też siebie często nie słyszmy a potem drzemy się na siebie jak głuuupki ale my tak okazujemy sobie miłość

Hmm, ciekawe może być to spotkanie nie ma szczegółowych info?

Lisa, może nie będzie tak strasznie z tymi cyckami spójrz na sportsmenki one mają gorzej
Stary 2012-08-08, 09:01   #1906
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
eh dziewczęta płakać mi się chce...
zaliczyłam spadek - niby 1,5 kg. Da sie zauważyć trochę na tyłku, ale muszę znaleźć czas jutro i się zmierzyć dokładnie.
Ale tragedia bo jak tak dlaej pójdzie to będe bez biustu
znów mi zmalał i wyglądam obleśnie duża dupa i brak cycków
to niesprawiedliwe
No jaaa,teraz mi przypomniałaś,jak po ciąży schudłam to cycki też i to nie mało,bo z C do małego B,prawie A jezusiu zaś TŻ będzie jaszczył,że mam pierwszą raję od cytryny
zelka
współczuje twojemu TŻ-towi złamana noga bardzo boli,ale do wesela się zagoi
Heroine
Nie przejmuj się,ja też na jedno oko dzisiaj pacze w nocy tak mi burczało w brzuchu,że spać nie mogłam i od rana łeb mi pęka,jeść nie mogę bo mnie mdli nie wiem co jest grane
meedzik
Jesteś moim guru wysyłam zapro
Stary 2012-08-08, 09:35   #1907
dzaga1989
Zakorzenienie

Heroine, tak tak, po anglistyce (a dodatkowo studiuję turystyke - teraz ostatni rok). Wiesz jakby trzeba Ci było jakieś info lub pomoc w Lbn to wal śmiało! A co mąż na to (tzn. na jakieś przenosiny). A zdradzisz skąd w ogóle jesteś?

Dziewczyny nie idę na to spotkanie. Czuję się jak pisofszit Jestem głupia że wczoraj nie umyłam włosów - dziś wyglądają okropnie i nic z nich się nie da ułożyć. A już przed tym spotkaniem nie zdążę ich ogarnąć. Nic tam...ojejujeju, i tak pewnie nic ciekawego bym stamtąd nie wyniosła, a może babuszek by się naschodziło i wcale bym nie weszła. Pójdę tylko do sklepu po coś na obiad, bo chciałam zrobić kluchy ze szpinakiem, ale jeszcze dziś TŻ będzie makaron z rosołem dojadał to nie będę go już kluskami katować.
Co zrobić dobrego (żeby i chłop pojadł) do ryżu albo kaszy? Generalnie prawie nic nie mam. Mam mięso mielone w zamrażarce a tak to nic...
Stary 2012-08-08, 09:46   #1908
meeedzik
Zakorzenienie

Dzień dobry
U mnie już pogoda się popsuła dziś jest tylko 17 stopni i jakoś tak pochmurno

Kotku dziękuję
Like_a_women dziękuję już przyjęłam

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Wykończyłam już dwa olejki Alterra jeden migdał i papaja, a drugi pomarańcza z brzozą i teraz zastanawiam się jaki kupić myślałam o Babydream
Dzaguś możesz coś doradzić
Stary 2012-08-08, 09:58   #1909
dzaga1989
Zakorzenienie

Medzik, powiem Ci szczerze że o włoski to może i dbam, ale do włosomaniaczki mi daleko Ja nie wykroczyłam jeszcze poza olejowanie olejkiem rycynowym i ze słodkich migdałów (i raz u mamy sezamowym) - niemniej jednak z tej skromnej kolekcji jestem zadowolona i cierpliwie te dwa olejki wykańczam. Ale wiem że Babydream jest polecany przez dziewczyny dbające o włosy. No i jeszcze słynna Amla i Vatika Te są też bardzo chwalone Sama chcę któryś nabyć ale na razie mam co mam i tego używam Więc może wypróbuj któryś z tych trzech który najłatwiej możesz zdobyć
Stary 2012-08-08, 10:03   #1910
meeedzik
Zakorzenienie

Dzaga ja byłam zadowolona z Alterry, jednak rycyna wcale nie służyła moim włosom dawałam jej parę szans, ale nigdy nie byłam zadowolona
Chyba kupię teraz BD mam nadzieję, że będzie dobry dla moich kudełków

Dobra lecę się szykować i spadam na zakupy spożywcze

Miłego dnia i proszę o kliczki
Stary 2012-08-08, 10:24   #1911
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=meeedzik;35760137]Dzień dobry

Kotku dziękuję
Like_a_women dziękuję już przyjęłam [COLOR="Silver"]

O majn gooodnes jaka laska z Ciebie Poważnie-jesteś idealna
Co do włosów to polecam jedwab płynny,ale tylko biosilk inne wymiękają

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

HELP!
Dziewczyny wszędzie szukałam ćwiczeń E.Chodak... ale nie mogę znaleźć czy to jest dostępne tylko na płytce? Z.j.e.b.cz.y.ł.a mi się bieżnia i nie mam na czym ćwiczyć
Stary 2012-08-08, 10:40   #1912
pipson
Zadomowienie

[QUOTE=Like_a_women;357607 41]
Cytat:
Dzień dobry

Kotku dziękuję
Like_a_women dziękuję już przyjęłam [COLOR="Silver"]

O majn gooodnes jaka laska z Ciebie Poważnie-jesteś idealna
Co do włosów to polecam jedwab płynny,ale tylko biosilk inne wymiękają

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

HELP!
Dziewczyny wszędzie szukałam ćwiczeń E.Chodak... ale nie mogę znaleźć czy to jest dostępne tylko na płytce? Z.j.e.b.cz.y.ł.a mi się bieżnia i nie mam na czym ćwiczyć
Podobno na chomikuj są jej płyty, ale ja nie wiem, bo nie sicagam. Mozesz zadzwonic do redakcji shape albo do nich napisac maila i zamowic sobie to archiwalne wydanie z płytą,
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:40   #1913
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Dooobry matko jedyna, zaspałam 40 min w związku z czym nie myję dzisiaj łba co z tego, że wyglądam jak uląggg nie zdążę z całym rytuałem mycia, suszenia i prostowania
Jesuuuu, spaććććććććććććć jestem nieprzytomna w dodatku napie.rdziela mnie brzuch jestem przed @ i gryzę dzisiaj w pracy będą mieli ze mną skaranie boskie zabijam wzrokiem
takie skutki są siedzenia na kompie długo !! a potem że nie wyspana
Stary 2012-08-08, 11:06   #1914
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

Podobno na chomikuj są jej płyty, ale ja nie wiem, bo nie sicagam. Mozesz zadzwonic do redakcji shape albo do nich napisac maila i zamowic sobie to archiwalne wydanie z płytą,
Są są
Trzeba wpisać:
Na Skalpel: szczupła w 4 tygodnie chomikuj
Na Killer: spalanie i modelowanie chomiku

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-08-08 o 11:15
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:16   #1915
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Ile żeś wychlała? wariacie Ty!
Trza było do nocy na wizazu siedziec?! Aj Ty Ty niedobra xD
Wypij sobie mocne espresso i będzie lepiej !

Oj...troszku Troszeczke tylko, ociupinkę

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
dobry !!
ja już na nogach od 6! niby mogłam pospać dłużej ale nie ogarniam mojego budzika biologicznego wciągnęłam siemię lniane i śniadanko już.

Iśn: płatki musli z jogurtem nat.
w planie:
IIśn. grahamka z serem żółtym i pomidorem
IIIśn, jogurt śliwkowy do picia 0% + jabłko?
ob: jajecznica z pomidorem
kol: ?? twaróg z rzodkiewką, szczypiorkiem, pomidorkiem i jogurtem naturalnym/ sałatka z 2 jajek na twardo pokrojonych w kostkę i wymieszane z pokrojonym w kostkę pomidorem z ziołami
Dałam propozycję
A powiedz mi...widzisz poprawę w chodzeniu do wc, odkąd pijesz len?;>

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Dżaga Aaa tam pazerna, daj spokój, jak masz na tym skorzystać nie robiąc nic złego, to czemu nie? A pójdziesz, może czegoś ciekawego się dowiesz

No to z Tż hity macie xD

Stary 2012-08-08, 11:24   #1916
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Zelka, kuuurde co niefart! Mój kiedyś zmiażdżył dwa palce w hurtowni w której pracuje no i niestety musiał opuszki jednego poświęcić. ALe wtedy też stanęłam jak wryta jak zobaczyłam zdjęcia rentgenowskie a jego na dodatek w domu nie było Okazało się że grzebał z kumplem w samochodzie pod blokiem Ech...dobrze że chłopy to chociaż lepiej znoszą niż my, bo świat zupełnie by zwariował. Niech TŻ wraca do zdrowia
dokładnie my całkiem inaczej to znosimy mam nadzieję że wszystko się mu szybko zagoi .
Stary 2012-08-08, 11:26   #1917
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
U mnie już pogoda się popsuła dziś jest tylko 17 stopni i jakoś tak pochmurno Wykończyłam już dwa olejki Alterra jeden migdał i papaja, a drugi pomarańcza z brzozą i teraz zastanawiam się jaki kupić myślałam o Babydream
Ech...u mnie już od wczoraj lipa, pada, pochmurno. Niby slońce czasem wyjdzie, ale to nie to co 3 dni temu A chciałam iść nad rzekę

Który lepszy olejek według Ciebie? Bo ja kończę ten migdałowy.

Stary 2012-08-08, 11:26   #1918
zelka9o
Zadomowienie

Dzaga widzę że masz napisane narzeczona to pewnie nie długo ślub jakiś ? czy były tylko zaręczyny i na razie nic nie planujecie ?
Stary 2012-08-08, 11:27   #1919
zooska
Zakorzenienie

Zelka Przeczytałam o "przygodach" Twojego Tż...bosz, współczuje
Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia i bez żadnych komplikacji

Stary 2012-08-08, 11:29   #1920
uaoo
Zakorzenienie

Dzień Dobry! ale wy się tu rozpisałyście U mnie też pogoda nie najlepsza, zimno jakoś. Moja mała też dzisiaj ma katarek, mam nadzieje, że się nie rozchoruje.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości