|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
gucia, zdecydowanie trzeci zestaw ![]() Blonde, nie powiem nic więcej, co już dziewczyny napisały Nie przejmuj się Kochana, każde dziecko dorasta do pewnych rzeczy w swoim czasie, a poganianie i strofowanie absolutnie niczego nie przyspieszy. A skoro te panie takie mądre to powinny wiedzieć, że dziecko przy obcych się blokuje ![]() Bika, niewidoma Emilka... Ty to masz pomysły... Głupol! Emilka będzie miała piękne, duże, zdrowe oczyska! zaaabcia, za 8 tygodni! To już?! ![]() A Domino cwaniak - zabieraj go wszędzie ![]() Madzia, super, że mąż już zmienia pracę Mrowinko Bry Gaduły! Ile można pisać, co? ![]() Nawet nie pytajcie, jaką miałam noc ![]() Odwiozłam wieczorem męża na pępkowe, bo jego przyjaciel doczekał się drugiej córeczki. Nie mieli siedzieć jakoś specjalnie długo, bo dziś do pracy (mąż ma akurat urlop, ale reszta chłopaków do pracy). Wykąpałam się, posiedziałam sobie przed tv i przed 23 napisałam, czy długo jeszcze będzie i czy po niego przyjechać. Napisał, że C. ich odwiezie, bo wpadł na moment, i że niedługo wraca. No to położyłam się spać z telefonem obok, bo mąż nie wziął kluczy. Zasnęłam przed północą... Obudziłam się o 2.47. Męża obok nie było. Po chwili zdałam sobie sprawę, że przecież nie otwierałam mu drzwi. Byłam przerażona i już miałam miliard myśli! Zadzwoniłam do niego, a on radośnie "Dochodzę już do klatki". Otworzyłam mu (choć nie wiem po co...) i poszłam do łóżka. Ten jak gdyby nigdy nic - buzi buzi, cześć kochanie, co tam... Nosz k***a! Powiedziałam spokojnie, że chyba jest niepoważny, że co on sobie myślał, że prawie zawału dostałam i że wystarczyło cholernego smsa przysłać, że zostaje dłużej, a nie że ja budzę się w środku nocy, a jego nie ma! "Bo A. poprosił, żebym został, to sobie pogadamy, i odprowadził mnie teraz. A smsa nie wysłałem, bo nie chciałem cię budzić" No to ja też w przyszłości nie poinformuję go, że wracam w nocy, bo nie będę chciała go budzić. Przepraszał mnie miliard razy, ja leżałam odwrócona i nawet się nie odezwałam. Nie krzyczałam, nie było awantury - myślę, że cisza z mojej strony była bardziej wymowna. Ale serce waliło mi cały czas i już do rana tylko na moment przysypiałam, a tak to leżałam i gapiłam się w ścianę. Niestety, w stresie nie umiem spać. Także spałam dziś 2,5h. Zabiję go kiedyś, przysięgam... Kanapek rano nie było. Skoro jest taki samodzielny, to niech i śniadanie sobie robi. Wyszłam z domu bez słowa. On też się nie obudził. A chyba powinna rano czekać na mnie kawa, nie? Ech...
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-08-08 o 07:37 |
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
blonde ty się kochana nie przejmuj, bo każde dziecko w swoim czasie zaczyna mówić, ja mam koleżankę która ma synka (też Seba) i on zaczął mówić dopiero jak poszedł do przedszkola (ok 4,5 roku miał). Teraz już ładnie mówi. A na badaniach to dziecko się stresuje obcą osobą, sytuacją nieznaną wiec nie jest w stanie nic zaprezentować. W swoim czasie bedzie mówił, że aż bedziesz miała dosyć momentami dodaja byłam 2 razy na wakacjach w twoim mieście jak byłam nastolatką i było fajnie ja nie mieszkam na śląsku, ale nazwę miasta mam prawie taką samą jak twoja, tylko różni się środkowa literką
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ mnie zdrażnił
|
|
#2764 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Jestem senna i idę po kawkę! Aaby, też bym się wściekła także rozumiem Cię w 100%!
|
#2765 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeesc!!!
Mrowinko - przede wszystkim dzis trzymam za Ciebie kciuki! Cytat:
![]() I dobrze, ze TZ nie przyleci, szkoda, ze plany chrzesniakowania nie wyjda ale tak bedzie lepiej. A skoro nie pofatyguje sie tzn ze nie chce walczyc o Wasz zwiazek, i tyle. Cytat:
Za serduszko u K. Cytat:
![]() I super, ze z praca TZ tak sie ulozylo! Cytat:
Bo na pokaz to mozna wiele rzeczy zrobic ale ty sama wiesz, jak bylo z uczuciami. Olej ciocie bo co ona tam wie, przeciez nie stala non stop miedzy Wami i nie wie jakie byly relacje. Cytat:
Witaj Cytat:
Ale bylo warto.![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Aaby ja juz tez pare razy mialam takie historie, a potem zawsze slyszalam, ze dlaczego sie o niego martwie, przeciez on jest dorosly i da sobie rada jakby co a ja powinnam w tym czasie po prostu spac. ![]() Nie dociera do niego, ze sie martwie czy cos, no bo po co mam sie o niego martwic, przeciez on jest juz duzy... A potem wpada do domu, w zasypa w 5 sek a ja wkurzona przewracam sie z boku na bok i jeszcze musze wdychac jego opary alkoholowe . Od tego czasu ustalilismy, ze jak gdzies zabaluje i wroci pozno, to spi na dole w salonie aby mnie nie "budzil". ![]() Dzisiaj sie bede mierzyc bo od ostatnich pomiarow minal kolejny tydzien. Wyniki walne na bloga ![]() Butter, jak tam twoj TZ sie trzyma z dietka i cwiczeniami??? |
||||||
|
|
|
#2766 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Niki
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
U mnie kocioł - ciąg dalszy ![]() Za godzinkę mam spotkanie rady budowy, tłumaczenie. Wrócę pewnie koło 13.00 i będę was nadrabiać. Mrowinko, trzymam mocno kciuki! Amani, może to i lepiej, że nie przyjedzie... Guciu, nie zdążyłam wczoraj obejrzeć Twoich propozycji ubrań, ale widziałam że dziewczyny Ci doradziły Agnusku, świetna wiadomość Abby, cieszę się że z Olkiem wszystko dobrze mógł dać znać![]() Stokrotko, współczuje bólu |
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Agnusku
widzialam, ze Ci sie wczoraj na Madagaskarze podobalo . Ja wczoraj zaladowalam pierwszego Kilera, w sumie taki typowy trenining interwalowy. Duzo trudniejszy niz Skalpel wlasnie przez te kardio czesci. Dzisiaj sobie przy Skalpelku "odpoczne"
|
|
|
|
#2769 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A wiesz co jest najśmieszniejsze? Że odpoczywam (tak jak Ewka mówi) na samym kardio, a ćwiczenia dają mega w kość. Tak, skalpel wydaje się przy tym lekki i przyjemny
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku, Blonde będę dziś pobierać te płyty i jutro wam wysyłam (przepraszam, że tak długo to trwa
Poproszę adresy na priv ![]() Tu jest skalpel, a pod spodem kiler 1 i 2. Wklejam żebyście potwierdziły, że o to chodzi ![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/GrubaAmy/Ewa+Cho...2386.avi(video) A jeszcze znalazłam coś takiego: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/donkamilos/Ewa+Chodakowska Dajcie znać jeśli to też ma być
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
jeszcze 3 dni i urlop ![]() Amani ciekawa jestem czy się nie zejdziecie jak wróci TZ ![]() a Kohl's koniecznie znajdz ![]() spadam do pracy, do później
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze, nie można wklejać linków
|
|
|
|
#2773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo to demotywujace. ![]() No wlasnie cos dziwnego wyskoczylo... zakazali wklejania linkow? Albo moze zakazali stron do sciagania....
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nikitko, wczoraj diety się trzymał, wieczorem zaliczyliśmy mecz badmintona. Jednak wypalił jednego papierosa. Ja nie kazałam mu rzucać palenia, a on sam taką decyzję podjął...a oczywiście się nie przyznał, tylko wyczułam...więc najpierw strzeliłam gadkę o zawiedzionym zaufaniu, a następnie była, jak u Aaby, wymowna cisza ale potem ok. Wiem, że nie jest mu łatwo!A ja wczoraj byłam na zakupach, kupiłam sukienkę na wakacje, 2 bluzki i stanik Obiecałam też mamie, że upiekę jej na turniej pań muffiny, muszę na niedzielę machnąć 60 sztuk Muszę jeszcze wymyślić z czym...Żabciu, gratki dla Dominika - duża już z niego żabka I pięknie się w kolejce zachował. Mama mi opowiadała, że moja siostra była taka sama jako dziecko. Wszyscy mamę przepuszczali w kolejkach, bo się darła, ciągnęła ludzi za włosy...![]() Baobabku, planujesz jeszcze z rodzicami rozmawiać o Twojej sytuacji? Żeby jednak Cię wsparli? Aaby, dobrze, że kitek już lepiej! Byle tak dalej. Wiem jak to jest się martwić o chorego zwierzaka. Wczoraj wieczorem oglądałam standardowo policję dla zwierząt...zarekwirowali psa - szczeniaczka, którego prawie cała głowa pokryta była kleszczami... miał anemię... jak można doprowadzić do czegoś takiego? ![]() Amani, dobrze, że znosisz wszystko dobrze, a że łzy lecą z powodu psa - nie dziwię się. Też bym wyła. Aż TŻ wczoraj spytałam kto by wziął psa, jak byśmy się rozstali. TŻ od razu odpowiedział, że ja on go chyba nie chce
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Butter - nie zamierzam z nimi rozmawiać, ja z tych co to o pomoc nie porszą się...jakos sobie poradzimy, wczoraj to popołudnie z małym i wieczór minęły ok, tylko wstałam po jedzenie dla niego i trzymać za rączkę jak wchodził na kibelek, a tak to on się bawił a ja leżałam.Jak na wizycie we wtorek nic się nie pogorszy z szyjką to damy rade a jak nie to weźmiemy opiekunke do małego Madzia - gratuluję jeszcze raz pracy tż
|
|
#2777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nic nie mow o czasie
Nie tak dawno mialam w ramionach taka malutka kruszynke a teraz juz mi chlopak wyrasta![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moj jeszcze ma ten dodatkowy problem,z e jest dzieckiem dwujezycznym ![]() Cytat:
![]() ![]() Onyks adres na PW juz Ci ostatnio wyslalam, spokojnie, mnie sie nie spieszy, bo w Pl bede za jakies dobre 2 tyg ![]() Co nagrasz to bedzie, nie przejmuj sie tak i tak jestem wdzieczna Cytat:
za zakupy![]() Co za turniej pan? ![]() Agnusku brawa dla K ![]() Bao, który u Ciebie tydz? Dzien dobry ![]() Mmay dzis piekna pogode Odprowadzilam Sebe do zlobka
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.I brawa dla TZ, bardzo sie ciesze, ze na razie trzyma sie swojego postanowienia. 1 papieros to niezle (nie wiem jaki jest jego dzienny limit), moj TZ tez tak rzucal, sukcesywnie. I wczoraj w Zarze upolowalam czarne spodnie na kant z paskiem oraz zakiecik - do nowej pracki
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja wyglądam tak
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, przejrzałam wiadomości i nie mam nic od Ciebie
Te linki to skalpel i kiler cz.1 i cz.2. A poza tym jest jeszcze coś co nazywa się totalna metamorfoza w 4 tygodnie. Może Agnusek albo Nikita wiedzą co to ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Butter, to już sukces ![]() Tylko żeby mu to rzucenie palenia nie przyniosło odwrotnego skutku ![]() Ja po rzuceniu palenia, pilnowałam się żeby zdrowo jeść, a i tak w przeciągu roku, (czy pół roku ) przybyło 12 kg bo metabolizm tak zwolnił.W sumie przez to, że paliłam nałogowo przez 10 lat, teraz rozumiem palaczy i zawsze stawiam się w sytuacji osoby palącej i niepalącej ![]() Dlatego wiem, że jeśli ktoś nie będzie sam chciał to "gnany" przez drugą osobę nigdy nie rzuci Butter, nie pomyśl czasem, że twierdzę że Ty "gnasz" swojego tż ![]() Życzę mu powodzenia
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisze raz jeszcze![]() Jak dasz rade to wrzucaj wszystko ![]()
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Matko ale gorąco
nie ma czym oddychać ![]() A tak w ogóle to się witam Wczoraj z tż posortowaliśmy ubranka od koleżanki ![]() Nakręciliśmy filmik, i podczas odlądania tż mówi "wiesz, Ty też mogłabyś podkładać głos do bajek" ja cała podjarana - poważnie itp...... a on "tak, za hogatę" (hogata to taka czarownica)
|
#2783 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas dziś zimno, bo chyba Bika piszę, że gorąco
BrrrOnyks - skalpel, to totalna metamorfoza, a kiler, to spalanie i modelowanie ![]() We wrześniu ma być 3 część
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was!
![]() Znika mi co chwila ten no...kursor i muszę co chwila klikać myszką, żeby pisać...żesz Wczoraj Madagaskar był faaaaaajnyyy!!! Uśmiałam się... ![]() Dzisiaj mykam do koleżanki z bliźniaczkami
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
No gorąco, gorąco, zaraz sobie do wanny zimnej wody wleję i w niej zasiądę.
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawde??? A gdzie wyczytalas, ze bedzie kolejna edycja??? Ktorego wychodzi ten Shape dokladnie? Bo bede mamusie mobilizowac, aby w kiosku go dorwala!!!
|
|
|
|
#2788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie wyjdzie na koniec września, czyli będzie z numerem październikowym ![]() Jeśli dowiem się czegokolwiek, to będę pisać
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Wpadłam się tylko przywitać. Nie nadrabiam... Magda super, że mąż już zacznie pracę! Mrowinko trzymam mocno za Ciebie kciuki!!!! Abby haha, skad ja to znam! mój mąż często mówi, że wróci normalnie, koło północy, po czym budzę się w nocy a jego nie ma! A jak jeszcze wejdą w jakąś dziurę i nie ma zasięgu to szlag mnie trafia! Także tulę! ![]() Butterku wiesz, narobiłaś mi strasznego smaka na ciasto francuskie i zrobię roladę ze szpinakiem dzisiaj! A co I trzymam mocno kciuki za TŻ! przepraszam, że znowu o jedzeniu i przepraszam, że więcej nie dałam rady nadrobić. Ale mam dzisiaj dobry humor! Oby do 16:00, trzeba ten humor wykorzystać! ![]() A na razie praca wzywa!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

K. jest w ciąży! Dziś było już serduszko 
Nie przejmuj się Kochana, każde dziecko dorasta do pewnych rzeczy w swoim czasie, a poganianie i strofowanie absolutnie niczego nie przyspieszy. A skoro te panie takie mądre to powinny wiedzieć, że dziecko przy obcych się blokuje 
Ty to masz pomysły... Głupol! Emilka będzie miała piękne, duże, zdrowe oczyska!
za 8 tygodni! To już?! 

ja nie mieszkam na śląsku, ale nazwę miasta mam prawie taką samą jak twoja, tylko różni się środkowa literką
mało się nie pisikałam....
tak mnie cos scisnelo w sercu 
. Od tego czasu ustalilismy, ze jak gdzies zabaluje i wroci pozno, to spi na dole w salonie aby mnie nie "budzil".