Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 07:34   #2761
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Wpadam na moment! K. jest w ciąży! Dziś było już serduszko !!!

gucia, zdecydowanie trzeci zestaw I trzymam kciuki za rozmowę!
Blonde, nie powiem nic więcej, co już dziewczyny napisały Nie przejmuj się Kochana, każde dziecko dorasta do pewnych rzeczy w swoim czasie, a poganianie i strofowanie absolutnie niczego nie przyspieszy. A skoro te panie takie mądre to powinny wiedzieć, że dziecko przy obcych się blokuje
Bika, niewidoma Emilka... Ty to masz pomysły... Głupol! Emilka będzie miała piękne, duże, zdrowe oczyska!
zaaabcia, za 8 tygodni! To już?!
A Domino cwaniak - zabieraj go wszędzie
Madzia, super, że mąż już zmienia pracę
Mrowinko

Bry Gaduły!
Ile można pisać, co?

Nawet nie pytajcie, jaką miałam noc
Odwiozłam wieczorem męża na pępkowe, bo jego przyjaciel doczekał się drugiej córeczki. Nie mieli siedzieć jakoś specjalnie długo, bo dziś do pracy (mąż ma akurat urlop, ale reszta chłopaków do pracy). Wykąpałam się, posiedziałam sobie przed tv i przed 23 napisałam, czy długo jeszcze będzie i czy po niego przyjechać. Napisał, że C. ich odwiezie, bo wpadł na moment, i że niedługo wraca. No to położyłam się spać z telefonem obok, bo mąż nie wziął kluczy. Zasnęłam przed północą...
Obudziłam się o 2.47. Męża obok nie było. Po chwili zdałam sobie sprawę, że przecież nie otwierałam mu drzwi. Byłam przerażona i już miałam miliard myśli! Zadzwoniłam do niego, a on radośnie "Dochodzę już do klatki". Otworzyłam mu (choć nie wiem po co...) i poszłam do łóżka. Ten jak gdyby nigdy nic - buzi buzi, cześć kochanie, co tam... Nosz k***a!
Powiedziałam spokojnie, że chyba jest niepoważny, że co on sobie myślał, że prawie zawału dostałam i że wystarczyło cholernego smsa przysłać, że zostaje dłużej, a nie że ja budzę się w środku nocy, a jego nie ma! "Bo A. poprosił, żebym został, to sobie pogadamy, i odprowadził mnie teraz. A smsa nie wysłałem, bo nie chciałem cię budzić"
No to ja też w przyszłości nie poinformuję go, że wracam w nocy, bo nie będę chciała go budzić. Przepraszał mnie miliard razy, ja leżałam odwrócona i nawet się nie odezwałam. Nie krzyczałam, nie było awantury - myślę, że cisza z mojej strony była bardziej wymowna.
Ale serce waliło mi cały czas i już do rana tylko na moment przysypiałam, a tak to leżałam i gapiłam się w ścianę. Niestety, w stresie nie umiem spać.
Także spałam dziś 2,5h.

Zabiję go kiedyś, przysięgam...

Kanapek rano nie było. Skoro jest taki samodzielny, to niech i śniadanie sobie robi.
Wyszłam z domu bez słowa. On też się nie obudził. A chyba powinna rano czekać na mnie kawa, nie?

Ech...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-08-08 o 07:37
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 07:50   #2762
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

gucia, zdecydowanie trzeci zestaw I trzymam kciuki za rozmowę!
Blonde, nie powiem nic więcej, co już dziewczyny napisały Nie przejmuj się Kochana, każde dziecko dorasta do pewnych rzeczy w swoim czasie, a poganianie i strofowanie absolutnie niczego nie przyspieszy. A skoro te panie takie mądre to powinny wiedzieć, że dziecko przy obcych się blokuje
Bika, niewidoma Emilka... Ty to masz pomysły... Głupol! Emilka będzie miała piękne, duże, zdrowe oczyska!
zaaabcia, za 8 tygodni! To już?!
A Domino cwaniak - zabieraj go wszędzie
Madzia, super, że mąż już zmienia pracę
Mrowinko

Bry Gaduły!
Ile można pisać, co?

Odwiozłam wieczorem męża na pępkowe, bo jego przyjaciel doczekał się drugiej córeczki. Nie mieli siedzieć jakoś specjalnie długo, bo dziś do pracy (mąż ma akurat urlop, ale reszta chłopaków do pracy). Wykąpałam się, posiedziałam sobie przed tv i przed 23 napisałam, czy długo jeszcze będzie i czy po niego przyjechać. Napisał, że C. ich odwiezie, bo wpadł na moment, i że niedługo wraca. No to położyłam się spać z telefonem obok, bo mąż nie wziął kluczy. Zasnęłam przed północą...
Obudziłam się o 2.47. Męża obok nie było. Po chwili zdałam sobie sprawę, że przecież nie otwierałam mu drzwi. Byłam przerażona i już miałam miliard myśli! Zadzwoniłam do niego, a on radośnie "Dochodzę już do klatki". Otworzyłam mu (choć nie wiem po co...) i poszłam do łóżka. Ten jak gdyby nigdy nic - buzi buzi, cześć kochanie, co tam... Nosz k***a!
Powiedziałam spokojnie, że chyba jest niepoważny, że co on sobie myślał, że prawie zawału dostałam i że wystarczyło cholernego smsa przysłać, że zostaje dłużej, a nie że ja budzę się w środku nocy, a jego nie ma! "Bo A. poprosił, żebym został, to sobie pogadamy, i odprowadził mnie teraz. A smsa nie wysłałem, bo nie chciałem cię budzić"
No to ja też w przyszłości nie poinformuję go, że wracam w nocy, bo nie będę chciała go budzić. Przepraszał mnie miliard razy, ja leżałam odwrócona i nawet się nie odezwałam. Nie krzyczałam, nie było awantury - myślę, że cisza z mojej strony była bardziej wymowna.
Ale serce waliło mi cały czas i już do rana tylko na moment przysypiałam, a tak to leżałam i gapiłam się w ścianę. Niestety, w stresie nie umiem spać.
Także spałam dziś 2,5h.

Kanapek rano nie było. Skoro jest taki samodzielny, to niech i śniadanie sobie robi.
Wyszłam z domu bez słowa. On też się nie obudził. A chyba powinna rano czekać na mnie kawa, nie?

Ech...
współczuję nocki, ale powiem ci, że ja tak samo mam, jak tz gdzieś idzie to ja nie moge zasnąć, a jak zasnę to co chwilę się budzę, a jak już przyjdzie do domu to przeważnie on zasypia od razu a ja do rana jak ty patrzę się w ścianę i przewracam z boku na bok. Na szczęście tz często nie wychodzi.

blonde ty się kochana nie przejmuj, bo każde dziecko w swoim czasie zaczyna mówić, ja mam koleżankę która ma synka (też Seba) i on zaczął mówić dopiero jak poszedł do przedszkola (ok 4,5 roku miał). Teraz już ładnie mówi. A na badaniach to dziecko się stresuje obcą osobą, sytuacją nieznaną wiec nie jest w stanie nic zaprezentować. W swoim czasie bedzie mówił, że aż bedziesz miała dosyć momentami

dodaja byłam 2 razy na wakacjach w twoim mieście jak byłam nastolatką i było fajnie ja nie mieszkam na śląsku, ale nazwę miasta mam prawie taką samą jak twoja, tylko różni się środkowa literką

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 07:52   #2763
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
współczuję nocki, ale powiem ci, że ja tak samo mam, jak tz gdzieś idzie to ja nie moge zasnąć, a jak zasnę to co chwilę się budzę, a jak już przyjdzie do domu to przeważnie on zasypia od razu a ja do rana jak ty patrzę się w ścianę i przewracam z boku na bok. Na szczęście tz często nie wychodzi.
Właśnie o to chodzi! On gwiazdor przyłożył głowę do poduszki i już chrapał, a ja dziś siedzę w pracy z bólem głowy i wyglądam jak zombie.
Ależ mnie zdrażnił

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:06   #2764
agnusek22
Wtajemniczenie

Witajcie

Jestem senna i idę po kawkę!

Aaby, też bym się wściekła także rozumiem Cię w 100%!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:26   #2765
Nikita...
Zakorzenienie

Czeeeesc!!!

Mrowinko - przede wszystkim dzis trzymam za Ciebie kciuki!

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
zapraszam, mam 2 bilety Polska-USA ktore przepadna jak ich komus nie odsprzedam
wuuu, kusisz kusisz
I dobrze, ze TZ nie przyleci, szkoda, ze plany chrzesniakowania nie wyjda ale tak bedzie lepiej. A skoro nie pofatyguje sie tzn ze nie chce walczyc o Wasz zwiazek, i tyle.

Cytat:
Wpadam na moment! K. jest w ciąży! Dziś było już serduszko !!!
Lecimy zaraz na Madagaskar!!!
Za serduszko u K.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Słuchajcie... dzis idę z małą na spacer a tu idzie dziecko ok 6 lat i co ma na głowie?? czeskiego metala mało się nie pisikałam.... : hahaha:
Wiedzialam, ze ten styl nie przeminal nawet w PL.
I super, ze z praca TZ tak sie ulozylo!

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Teraz pisalam z moja ciocia, bo sie dowiedziala, ze rozstalam sie z TZem i napisala: "zawsze bylo widac, ze on Cie BARDZO kocha"... tak mnie cos scisnelo w sercu eh...
Widac to moze byc cokolwiek ale czuc to juz co innego.
Bo na pokaz to mozna wiele rzeczy zrobic ale ty sama wiesz, jak bylo z uczuciami. Olej ciocie bo co ona tam wie, przeciez nie stala non stop miedzy Wami i nie wie jakie byly relacje.

Cytat:
a ja dzisiaj umieram, @ przyszła i tak mnie strasznie brzuch boli, że ledwo siedzę w pracy. Do normalnych bóli @ czuję jakby dochodził jeszcze ból wyrostka, taki tępy, mam nadzieję, że tabletki szybko zaczną działać
jejciu wspolczuje, oby bol szybko minal!

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Witaj

Cytat:
7 skalpel W przeciągu tygodnia
A wiesz, że efekty wymagają dokumentacji fotograficznej?
W zeszlym tyg bylo 6 Skalpeli, w tym tygodniu juz 1 Skalpel i UWAGA UWAGA - wczoraj 1 Killer. Po ktorym padlam. Ale bylo warto.

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Aaby

ja juz tez pare razy mialam takie historie, a potem zawsze slyszalam, ze dlaczego sie o niego martwie, przeciez on jest dorosly i da sobie rada jakby co a ja powinnam w tym czasie po prostu spac.
Nie dociera do niego, ze sie martwie czy cos, no bo po co mam sie o niego martwic, przeciez on jest juz duzy...

A potem wpada do domu, w zasypa w 5 sek a ja wkurzona przewracam sie z boku na bok i jeszcze musze wdychac jego opary alkoholowe . Od tego czasu ustalilismy, ze jak gdzies zabaluje i wroci pozno, to spi na dole w salonie aby mnie nie "budzil".

Dzisiaj sie bede mierzyc bo od ostatnich pomiarow minal kolejny tydzien. Wyniki walne na bloga

Butter,

jak tam twoj TZ sie trzyma z dietka i cwiczeniami???

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:27   #2766
agnusek22
Wtajemniczenie

Cześć Niki

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-08, 08:32   #2767
onyks
Zakorzenienie

Hej kochane

U mnie kocioł - ciąg dalszy
Za godzinkę mam spotkanie rady budowy, tłumaczenie.
Wrócę pewnie koło 13.00 i będę was nadrabiać.

Mrowinko, trzymam mocno kciuki!

Amani, może to i lepiej, że nie przyjedzie...

Guciu, nie zdążyłam wczoraj obejrzeć Twoich propozycji ubrań, ale widziałam że dziewczyny Ci doradziły

Agnusku, świetna wiadomość

Abby, cieszę się że z Olkiem wszystko dobrze A tż się "zasiedział" faktycznie mógł dać znać

Stokrotko, współczuje bólu

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:34   #2768
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Niki
Dzien dobry Agnusku
widzialam, ze Ci sie wczoraj na Madagaskarze podobalo.
Ja wczoraj zaladowalam pierwszego Kilera, w sumie taki typowy trenining interwalowy. Duzo trudniejszy niz Skalpel wlasnie przez te kardio czesci. Dzisiaj sobie przy Skalpelku "odpoczne"

Stary 2012-08-08, 08:43   #2769
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej kochane

U mnie kocioł - ciąg dalszy
Za godzinkę mam spotkanie rady budowy, tłumaczenie.
Wrócę pewnie koło 13.00 i będę was nadrabiać.
No to miłego dzionka

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Dzien dobry Agnusku
widzialam, ze Ci sie wczoraj na Madagaskarze podobalo.
Ja wczoraj zaladowalam pierwszego Kilera, w sumie taki typowy trenining interwalowy. Duzo trudniejszy niz Skalpel wlasnie przez te kardio czesci. Dzisiaj sobie przy Skalpelku "odpoczne"
Oj kiler jest kilerowaty A wiesz co jest najśmieszniejsze? Że odpoczywam (tak jak Ewka mówi) na samym kardio, a ćwiczenia dają mega w kość. Tak, skalpel wydaje się przy tym lekki i przyjemny

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-08, 08:45   #2770
onyks
Zakorzenienie

Kotku, Blonde będę dziś pobierać te płyty i jutro wam wysyłam (przepraszam, że tak długo to trwa)

Poproszę adresy na priv

Tu jest skalpel, a pod spodem kiler 1 i 2.
Wklejam żebyście potwierdziły, że o to chodzi

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/GrubaAmy/Ewa+Cho...2386.avi(video)

A jeszcze znalazłam coś takiego:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/donkamilos/Ewa+Chodakowska

Dajcie znać jeśli to też ma być

Stary 2012-08-08, 08:46   #2771
kaska87
Zakorzenienie

cześć
jeszcze 3 dni i urlop

Amani ciekawa jestem czy się nie zejdziecie jak wróci TZ
a Kohl's koniecznie znajdz

spadam do pracy, do później

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:47   #2772
onyks
Zakorzenienie

O kurcze, nie można wklejać linków

Stary 2012-08-08, 08:48   #2773
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
jeszcze 3 dni i urlop

Amani ciekawa jestem czy się nie zejdziecie jak wróci TZ
a Kohl's koniecznie znajdz

spadam do pracy, do później
Cześć! No to bliżej niż dalej!

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-08, 08:58   #2774
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Oj kiler jest kilerowaty A wiesz co jest najśmieszniejsze? Że odpoczywam (tak jak Ewka mówi) na samym kardio, a ćwiczenia dają mega w kość. Tak, skalpel wydaje się przy tym lekki i przyjemny
A dla mnie zastanawiajace jest to, ze ona nigdy podczas treningow nie pije wody, ja musze sobie robic mikro przerwy aby sie napic bo mam sucho w gardle. No i nie wiem, czy krecili to jako calosc ale ja zdeycham a ona nie wykazuje zadnego zmeczenia bardzo to demotywujace.

Cytat:
O kurcze, nie można wklejać linków
No wlasnie cos dziwnego wyskoczylo... zakazali wklejania linkow? Albo moze zakazali stron do sciagania....

Stary 2012-08-08, 08:59   #2775
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Butter,

jak tam twoj TZ sie trzyma z dietka i cwiczeniami???
Nikitko, wczoraj diety się trzymał, wieczorem zaliczyliśmy mecz badmintona. Jednak wypalił jednego papierosa. Ja nie kazałam mu rzucać palenia, a on sam taką decyzję podjął...a oczywiście się nie przyznał, tylko wyczułam...więc najpierw strzeliłam gadkę o zawiedzionym zaufaniu, a następnie była, jak u Aaby, wymowna cisza ale potem ok. Wiem, że nie jest mu łatwo!

A ja wczoraj byłam na zakupach, kupiłam sukienkę na wakacje, 2 bluzki i stanik

Obiecałam też mamie, że upiekę jej na turniej pań muffiny, muszę na niedzielę machnąć 60 sztuk Muszę jeszcze wymyślić z czym...

Żabciu, gratki dla Dominika - duża już z niego żabka I pięknie się w kolejce zachował. Mama mi opowiadała, że moja siostra była taka sama jako dziecko. Wszyscy mamę przepuszczali w kolejkach, bo się darła, ciągnęła ludzi za włosy...

Baobabku, planujesz jeszcze z rodzicami rozmawiać o Twojej sytuacji? Żeby jednak Cię wsparli?

Aaby, dobrze, że kitek już lepiej! Byle tak dalej. Wiem jak to jest się martwić o chorego zwierzaka.
Wczoraj wieczorem oglądałam standardowo policję dla zwierząt...zarekwirowali psa - szczeniaczka, którego prawie cała głowa pokryta była kleszczami... miał anemię... jak można doprowadzić do czegoś takiego?

Amani, dobrze, że znosisz wszystko dobrze, a że łzy lecą z powodu psa - nie dziwię się. Też bym wyła. Aż TŻ wczoraj spytałam kto by wziął psa, jak byśmy się rozstali. TŻ od razu odpowiedział, że ja on go chyba nie chce

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:07   #2776
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Dziękuję wam za miłe słowa odnośnie pokoiku Julci

widzę!!!

Nie nadrobię reszty tyle napisałyście, że się nie wyrabiam.
Ogólnie mam doła, 3 dziewczyny u nas poroniły w przeciągu weekendu
a sio z takimi informacjami! nie możesz się dołowac teraz
Butter - nie zamierzam z nimi rozmawiać, ja z tych co to o pomoc nie porszą się...jakos sobie poradzimy, wczoraj to popołudnie z małym i wieczór minęły ok, tylko wstałam po jedzenie dla niego i trzymać za rączkę jak wchodził na kibelek, a tak to on się bawił a ja leżałam.Jak na wizycie we wtorek nic się nie pogorszy z szyjką to damy rade a jak nie to weźmiemy opiekunke do małego
Madzia - gratuluję jeszcze raz pracy tż

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:11   #2777
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
jak bym chciala zeby czas chodz na chwile stanal w miejscu

nic nie mow o czasieNie tak dawno mialam w ramionach taka malutka kruszynke a teraz juz mi chlopak wyrasta

Cytat:

Także spałam dziś 2,5h.

Ech...

[/FONT]
Dziekuje za dobre slowa
Ahh Ci faceci

Cytat:
blonde ty się kochana nie przejmuj, bo każde dziecko w swoim czasie zaczyna mówić, ja mam koleżankę która ma synka (też Seba) i on zaczął mówić dopiero jak poszedł do przedszkola (ok 4,5 roku miał). Teraz już ładnie mówi. A na badaniach to dziecko się stresuje obcą osobą, sytuacją nieznaną wiec nie jest w stanie nic zaprezentować. W swoim czasie bedzie mówił, że aż bedziesz miała dosyć momentami

[

Moj jeszcze ma ten dodatkowy problem,z e jest dzieckiem dwujezycznym

Cytat:
Kotku, Blonde będę dziś pobierać te płyty i jutro wam wysyłam (przepraszam, że tak długo to trwa)

Poproszę adresy na priv

Tu jest skalpel, a pod spodem kiler 1 i 2.
Wklejam żebyście potwierdziły, że o to chodzi

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/GrubaAmy/Ewa+Cho...2386.avi(video)

A jeszcze znalazłam coś takiego:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/donkamilos/Ewa+Chodakowska

Dajcie znać jeśli to też ma być
wycielo, co za

Onyks adres na PW juz Ci ostatnio wyslalam, spokojnie, mnie sie nie spieszy, bo w Pl bede za jakies dobre 2 tyg
Co nagrasz to bedzie, nie przejmuj sie tak i tak jestem wdzieczna

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Obiecałam też mamie, że upiekę jej na turniej pań muffiny, muszę na niedzielę machnąć 60 sztuk Muszę jeszcze wymyślić z czym...
za zakupy

Co za turniej pan?

Agnusku brawa dla K

Bao, który u Ciebie tydz?

Dzien dobry

Mmay dzis piekna pogodeOdprowadzilam Sebe do zlobka
Stary 2012-08-08, 09:11   #2778
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nikitko, wczoraj diety się trzymał, wieczorem zaliczyliśmy mecz badmintona. Jednak wypalił jednego papierosa. Ja nie kazałam mu rzucać palenia, a on sam taką decyzję podjął...a oczywiście się nie przyznał, tylko wyczułam...więc najpierw strzeliłam gadkę o zawiedzionym zaufaniu, a następnie była, jak u Aaby, wymowna cisza ale potem ok. Wiem, że nie jest mu łatwo!

Zaczne od muffinow - polecam z malinami albo z borowkami .
I brawa dla TZ, bardzo sie ciesze, ze na razie trzyma sie swojego postanowienia. 1 papieros to niezle (nie wiem jaki jest jego dzienny limit), moj TZ tez tak rzucal, sukcesywnie.

I wczoraj w Zarze upolowalam czarne spodnie na kant z paskiem oraz zakiecik - do nowej pracki

Stary 2012-08-08, 09:15   #2779
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
A dla mnie zastanawiajace jest to, ze ona nigdy podczas treningow nie pije wody, ja musze sobie robic mikro przerwy aby sie napic bo mam sucho w gardle. No i nie wiem, czy krecili to jako calosc ale ja zdeycham a ona nie wykazuje zadnego zmeczenia bardzo to demotywujace.
No wygląda kwitnąco jakby ledwo nogę podniosła
A ja wyglądam tak

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-08, 09:26   #2780
onyks
Zakorzenienie

Blonde, przejrzałam wiadomości i nie mam nic od Ciebie, wrzuć jeszcze raz proszę

Te linki to skalpel i kiler cz.1 i cz.2.
A poza tym jest jeszcze coś co nazywa się totalna metamorfoza w 4 tygodnie.
Może Agnusek albo Nikita wiedzą co to

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Butter, to już sukces
Tylko żeby mu to rzucenie palenia nie przyniosło odwrotnego skutku
Ja po rzuceniu palenia, pilnowałam się żeby zdrowo jeść, a i tak w przeciągu roku, (czy pół roku ) przybyło 12 kg bo metabolizm tak zwolnił.

W sumie przez to, że paliłam nałogowo przez 10 lat, teraz rozumiem palaczy i zawsze stawiam się w sytuacji osoby palącej i niepalącej
Dlatego wiem, że jeśli ktoś nie będzie sam chciał to "gnany" przez drugą osobę nigdy nie rzuci
Butter, nie pomyśl czasem, że twierdzę że Ty "gnasz" swojego tż
Życzę mu powodzenia

Stary 2012-08-08, 09:28   #2781
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde, przejrzałam wiadomości i nie mam nic od Ciebie, wrzuć jeszcze raz proszę

Te linki to skalpel i kiler cz.1 i cz.2.
A poza tym jest jeszcze coś co nazywa się totalna metamorfoza w 4 tygodnie.
Może Agnusek albo Nikita wiedzą co to

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Butter, to już sukces
Tylko żeby mu to rzucenie palenia nie przyniosło odwrotnego skutku
Ja po rzuceniu palenia, pilnowałam się żeby zdrowo jeść, a i tak w przeciągu roku, (czy pół roku ) przybyło 12 kg bo metabolizm tak zwolnił.

W sumie przez to, że paliłam nałogowo przez 10 lat, teraz rozumiem palaczy i zawsze stawiam się w sytuacji osoby palącej i niepalącej
Dlatego wiem, że jeśli ktoś nie będzie sam chciał to "gnany" przez drugą osobę nigdy nie rzuci
Butter, nie pomyśl czasem, że twierdzę że Ty "gnasz" swojego tż
Życzę mu powodzenia
ok, nie ma sprawyNapisze raz jeszcze

Jak dasz rade to wrzucaj wszystko
Stary 2012-08-08, 09:32   #2782
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Matko ale gorąco nie ma czym oddychać

A tak w ogóle to się witam

Wczoraj z tż posortowaliśmy ubranka od koleżanki wszystkie są dziewczęce, jak nie wstążeczka, to falbanka, brokacik, cyrkonia, koronka itp no i wszystko różowe
Nakręciliśmy filmik, i podczas odlądania tż mówi "wiesz, Ty też mogłabyś podkładać głos do bajek" ja cała podjarana - poważnie itp...... a on "tak, za hogatę" (hogata to taka czarownica)
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:38   #2783
agnusek22
Wtajemniczenie

U nas dziś zimno, bo chyba Bika piszę, że gorąco Brrr

Onyks - skalpel, to totalna metamorfoza, a kiler, to spalanie i modelowanie

We wrześniu ma być 3 część

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-08, 09:41   #2784
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Matko ale gorąco nie ma czym oddychać

A tak w ogóle to się witam

Wczoraj z tż posortowaliśmy ubranka od koleżanki wszystkie są dziewczęce, jak nie wstążeczka, to falbanka, brokacik, cyrkonia, koronka itp no i wszystko różowe
Nakręciliśmy filmik, i podczas odlądania tż mówi "wiesz, Ty też mogłabyś podkładać głos do bajek" ja cała podjarana - poważnie itp...... a on "tak, za hogatę" (hogata to taka czarownica)
ale Cie podsumowal

Cytat:

ooo, moze sie załapie
Stary 2012-08-08, 09:41   #2785
Malensstfo
Zakorzenienie

Witam Was!

Znika mi co chwila ten no...kursor i muszę co chwila klikać myszką, żeby pisać...żesz

Wczoraj Madagaskar był faaaaaajnyyy!!! Uśmiałam się...

Dzisiaj mykam do koleżanki z bliźniaczkami
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:42   #2786
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

No gorąco, gorąco, zaraz sobie do wanny zimnej wody wleję i w niej zasiądę.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:42   #2787
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawde??? A gdzie wyczytalas, ze bedzie kolejna edycja??? Ktorego wychodzi ten Shape dokladnie? Bo bede mamusie mobilizowac, aby w kiosku go dorwala!!!

Stary 2012-08-08, 09:44   #2788
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Naprawde??? A gdzie wyczytalas, ze bedzie kolejna edycja??? Ktorego wychodzi ten Shape dokladnie? Bo bede mamusie mobilizowac, aby w kiosku go dorwala!!!
Jeśli się nie mylę, to chyba na FB jakiś czas temu już pisała Pewnie wyjdzie na koniec września, czyli będzie z numerem październikowym

Jeśli dowiem się czegokolwiek, to będę pisać

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-08, 09:46   #2789
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli się nie mylę, to chyba na FB jakiś czas temu już pisała Pewnie wyjdzie na koniec września, czyli będzie z numerem październikowym

Jeśli dowiem się czegokolwiek, to będę pisać
łeeeeeeee
Stary 2012-08-08, 09:47   #2790
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie!

Wpadłam się tylko przywitać. Nie nadrabiam...

Magda super, że mąż już zacznie pracę!

Mrowinko trzymam mocno za Ciebie kciuki!!!!

Abby haha, skad ja to znam! mój mąż często mówi, że wróci normalnie, koło północy, po czym budzę się w nocy a jego nie ma! A jak jeszcze wejdą w jakąś dziurę i nie ma zasięgu to szlag mnie trafia! Także tulę!

Butterku wiesz, narobiłaś mi strasznego smaka na ciasto francuskie i zrobię roladę ze szpinakiem dzisiaj! A co
I trzymam mocno kciuki za TŻ!

przepraszam, że znowu o jedzeniu i przepraszam, że więcej nie dałam rady nadrobić.

Ale mam dzisiaj dobry humor! Oby do 16:00, trzeba ten humor wykorzystać! A na razie praca wzywa!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości