|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
szeryfcio
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Wiecie co? Napiszę wam coś ciekawego Szukamy samochodu i na otomoto wywęszyliśmy oszusta. Sprzedaje samochody przeróżne (pewnie tylko zdjęcia) wypasione w niewiarygodnie niskich cenach, podaje fikcyjny telefon, żeby nie można było się dodzwonić i kontaktować tylko przez maila. Z maila okazuje się, że to hiszpańska pani doktor podróżująca po świecie, mieszkająca teraz w Stanach, nie można samochodu obejrzeć w Polsce, ale pani może przesłać samochód jeśli z góry zapłacisz Zainteresował nas kolejny w dobrej cenie inny samochód. Napisaliśmy zapytanie, bo telefon błędny. Zero odpowiedzi. Napisaliśmy z konta koleżanki, odezwała się hiszpańska pani doktor. A tych samochodów jest od groma.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-08-08 o 00:29 |
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez sie witam i zmykam
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Bogusiu widzę że po wczorajszym chłodnym i mokrym poranku (o ile nie pomerdałam czegos) wypogodziło się, ale mało lidzi na plaży
|
|
|
|
|
#4205 | |||
|
Zakorzenienie
|
Morze i Wy
Cytat:
Cytat:
i próbek też mi nie chcieli sprzedać ![]() dziękuję za życzenia spokojnej podróży ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- miłego dnia, zmykam |
|||
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Cycki mi gubią skórę
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mózg dostał najpierw minimim(4,5godz), bo Olcia o 5 mnie obudziła Potem malutka oglądała jeszcze bajki, przebrała sie, zrobiła bałagan, więc z przerwami dobiłam do 6godzin Bałam sie ze bedzie sie przebudzac w nocy przez te kolczyki, ale na szczescie spała...ja to moje dziewczyny podziwiam- nie zasnę nawet z małymi wkręcikami.
|
|
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Cytat:
![]() A z wysyłaniem auta świetny pomysł Tż zbudził mamę, żeby mnie zbudziła, żebym mu przelew zrobiła, bo nie ma nic na koncie i maila napisała do jego zleceniodawcy, który siedzi na wakacjach w Chorwacji i nie stać go na tel. Więc piszą sobie maile Jestem zła
|
|
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nie sądze by ktoś sie nabrał...
|
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego wolałam pojechać do COKU, a teraz uwielbiam paczkomat
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to coś dziwnego, bo nigdy mi skóra nie schodziła...choc dużych filtrów nie używam, na początku urlopu 12-15 potem 6-8
Zdziwiłam sie że moje dziewczynki tak sie opaliły i lekko złuszczyła im sie skóra na ramionkach...używałam filtra 25 przed wyjsciem nad wode a potem co ok.godzinke... Olcia teraz wygląda ślicznie, włoski jej wyjaśniały...ma taki jasny blond, buzia lekko opalona i kolczyki
|
|
|
|
|
#4213 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
komódki mam jasne, a szafa ciemna (ale śliczna) i mam spore okno, jak wogóle uwielbiam jasne pomieszczenia i jak jest wieczór to zapalam światła, no czasami lubię posiedzieć w takim ciemniejszym - nastrojowo ![]() Cytat:
ale przekręty Cytat:
![]() Cytat:
||||||
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam do Avonu w sprawie tego kremu Anew do pielęgnacji okolic oczu, żeby mi dosłali w nast. zamówieniu. Spotlight na szczęście Tonia mi jeden użyczy
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dobry, jak się ochłodziło, jednego dnia 33 w cieniu a zaraz następnego 20 w słońcu (jak się pojawi). jak ja ogarnę pranie pościeli po gościach jak na dworze mokro?
nie było mnie chwilę, pewnie ze dwa dni będę czytać co nowego napisałyście na razie doczytałam joli wpis i ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś wie ile kosztuję połączenie z Chorwacji? ![]() Śmieję się, że on był chyba telemarketerem, bo gada, gada i gada
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on tam odbiera pocztę e-mailową? jestem zainteresowana jak odbiera internet i ile płaci? edit: już doczytałam, Chorwacja nie jest jeszcze w UE cytat: " Planowana data przystąpienia do Unii Europejskiej, po zakończeniu procesu ratyfikacji traktatu akcesyjnego we wszystkich krajach członkowskich, to 1 lipca 2013"
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-08-08 o 09:28 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4220 |
|
szeryfcio
|
Helloł
Rozbrajam paczuszkę
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, zobacz jaki artykuł znalazłam (tam niżej są opłaty) niewiele się pomyliłam
![]() http://www.money.pl/gospodarka/ngosp...,0,865469.html ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- wow, ale Ci fajnie ![]() ja swoje dopiero w sobotę albo w niedzielę będę oglądać
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-08-08 o 09:53 |
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
ale Ci fajnie, ja dopiero z k12 dostanę paczkę, myslałam, że 18 na paczkomat, ale znowu obsuwa przez święto
a z k11 miałam 3 paczki
|
|
|
#4223 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2017-02-02 o 20:33 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alo |
|||
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Neyra, harmonogram regularnych jest poprzesuwany, więc pozostałe dostawy też pewnie będą opóźnione
|
|
|
#4226 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Chyba otomoto wywala, może ma zgłoszenia...., bo ogłoszenia znikają. No też tak myślę, chociaż wiesz Zalocia, jak tak popatrzę na jakie przekręty ludzie się nabierają, to wszystko możliwe.... Jeżeli ktoś nie rusza głową i myśli, że może tak tanio kupić samochód, a ma do czynienia z kobietą (więc pewnie uczciwie) wykształcona, doktor chirurgii plastycznej (można sprawdzić w necie, bo jest link do jakiejś kliniki w mailu i zdjęcie-wszystko przygotowane), pani jest kasiasta (wiec nie zależy jej na pieniądzach, dlatego sprzedaje tak tanio) i pokazuje sfingowane kopie przesyłki samochodu z Hiszpanii do Stanów, z jej danymi co ma transakcję uwiarygodnić. Może znaleźć się ktoś kto zdecyduje się na opłacenie samej tylko przesyłki (500 euro ) . Chytrych i głupich nie brakuje.Cytat:
Ja też najbardziej lubię paczkomat Cytat:
Generalnie przy ochronie się nie poparzysz.
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
witam, qrcze jak tu net wolno chodzi, mozna sie pochlastac
![]() kuchnia pomalowana, zostalo tylko powieszenie nowego karnisza, i tzw poprawki kosmetyczne, nawet ladnie to wyszlo ale z karniszem musze czekac na moich chłopcow jak wroca z pracy , jak skonczymy kuchnie to nastepny pokoj ale urlop![]() zdjecia wrzuce jak wroce , no chyba ze aga mi tu pomoze ![]() milego dnia |
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E, chyba jeszcze nie
|
|
|
#4229 |
|
szeryfcio
|
O Jezu!
Ale tekst przywalił.No, "oczadziała" to mój ulubiony tekst z filmu "Sami Swoi". Tam Pawlak tak mówił do swojej Zochy I my z mężem też lubimy tym tekścikiem sobie zarzucić.
|
|
#4230 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
budzik ustawiłam na 8.30,ale poleżałam sobie trochę jeszcze starałam sięnie usnąć ale chyba mi się parę razy odleciało![]() Cytat:
poskubać Cię? ![]() ja poza gębą i nogami łuszczę się cała już mnie to wkurza,bo peelinguję codziennie a dalej mi skóra schodzi,na szczęście nie duże płaty tylko takie drobne naskórki Cytat:
były raczej takie oficjalne,nawet jak je ktoś zagadywał,ja natomiast ucinałam sobie wręcz pogawędki jedna klientka to jak ją kasowałam wyjęła z torby bikini żeby mi się pocwalić jakie sobie kupiła ![]() Ja też nie...i zawsze po przyjściu do domu zdejmuję kolczyki,pierścionki i spinam włosy,wszystko mi w robotach domowych przeszkadza ![]() Cytat:
Nałożyłam dziś podkład pierwszy raz od 3 tygodni i mi ciężko na twarzy ale w lusterku różnica spora
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

i próbek też mi nie chcieli sprzedać 
Cycki mi gubią skórę

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

Ale tekst przywalił.
były raczej takie oficjalne,nawet jak je ktoś zagadywał,ja natomiast ucinałam sobie wręcz pogawędki