|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Podchodzę do tego z przymrużeniem oka,na zasadzie ,że mam przez tydz darmowy aerobikZelka ,a to pech . Ale chyba w Anglii jest coś takiego jak płatne zwolnienie lekarskie ,skoro nie może pracować? Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-08-07 o 22:39 |
|
|
|
|
#1892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Cytat:
fajne doświadczenie przyjemne z pożytecznym
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1893 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
meeedzik naprawdę jesteś moją motywacją ;-)
|
|
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Idę idę, i dojść nie mogę
TŻ już mnie pogania, bo mówi, że jak zwykle będę mieć rano problem ze wstaniem ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- ide pracować ![]()
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Wtajemniczenie
|
Zelka , będzie dobrze , jeszcze o odszkodowanie się starajcie .
Ja idę spać , bo mam dość dzisiejszego dnia. Najpierw na głodniaka na 8 rano poleciałam do dentystki , zrobiła mi 3 zęby na raz . Myślałam ,że zjem bułkę przed zajęciami ,ale ona mi mów ,że 2 godz nic nie mogę jeść. Więc ja na czczo tańcowałam do 12ej . Jak przyszłam do domu spocona jak mysz to wizęłam prysznic , potem usiadałam na *upę i myślałam ,że nie wstanę. Żołądek tak mi się skurczył,że nie czułam głodu ,tylko potworne wycieńczenie. Ale zjadłam fasolkę po bretońsku i pojechałam na 2gą rozmowę do tego szefa ,co się okazał burakiem. Zabłądziłam tam i musiałam dzwonić do nich do biura ,żeby mnie naprowadzil (kwas na wstępie) Potem pojechałam po malego do teściowej - zjadłam u niej pyzę z mięsem i wróciłam do domu. Zaszła do mnie mama po pracy po ojca portfel ( bo pożyczałam od niego samochód , w którym go zostawił) . Poszłam na plac zabaw z dzieckiem , pozniej szybko do domu ,bo małż z pracy wracał. Odgrzałam mu obiad , dziecku kolację i zaczęłam ogarniać kuchnię. Na koniec usypiałam Mateusza godzinę do 21.30,bo nie chciał spać. W nagrodę wypiłam sobie 1 piwko ,więc dziś zjadlam tylko 2 posiłki i browara , ale baty!!! Teraz przygotowałam zabawę dydaktyczną na jutro i idę spać!!!! ![]() W końcu the edn! Dobranoc Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-08-07 o 22:57 |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Aisza, wyczerpujący dzień miałaś
śpij dobrze Wiecie co? Naszła mnie ochota na jakieś studia wiem, że stara I z takimi oto przemyśleniami idę spać kolorowych snów!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#1901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- Pifffkuje ![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- Braaaaaaaaanoc ![]() to żem poszalała dzisiaj ![]()
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Dooobry
matko jedyna, zaspałam 40 min w związku z czym nie myję dzisiaj łba ![]() Jesuuuu, spaććććććććććććć w dodatku napie.rdziela mnie brzuch jestem przed @ i gryzę Ile żeś wychlała? wariacie Ty!
|
|
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
dobry !!ja już na nogach od 6! niby mogłam pospać dłużej ale nie ogarniam mojego budzika biologicznego Iśn: płatki musli z jogurtem nat. w planie: IIśn. grahamka z serem żółtym i pomidorem IIIśn, jogurt śliwkowy do picia 0% ob: jajecznica z pomidorem kol: ?? Aisza, ależ miałaś dzień, ciągle w biegu. Masakra! codziennie tak masz? Zelka, życzę TŻtowi powrotu do zdrowia i bądź dzielna i ładnie się nim opiekuj ![]() Heroine, ale najgorsze jest to że pamiętam jak kiedyś byłam jeszcze szczuplejsza a cycki były lepsze... to wszystko przez to odchudzanie, ciekawe czy jak przytyję to najpierw pójdzie w cycki
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Helooooł
Wstałażem ![]() Piję kawuchę jak co rano żeby było dobre & O 10 idę na jakieś spotkanie reklamowe. Może jestem pazerna, ale napisali, że będzie herbatka/kawka, domowe ciasto, konkursy Liptona, Loreala i jeszcze czegośtam, i że będzie na koniec lampka szampana i każdy dostanie upominek od firmy kosmetycznej (a jedyną na liście jest właśnie Loreal). A że to jest chwilę ode mnie to pójdę. Bardzo możliwe że będzie masę ludzi, albo że okaże się że do dla małżeństw bądź ludzi po 26 r.ż. Wtedy wrócę do domciu i może pierogów narobię, choć tej maszynki nie mam Zelka, kuuurde co niefart! Mój kiedyś zmiażdżył dwa palce w hurtowni w której pracuje no i niestety musiał opuszki jednego poświęcić. ALe wtedy też stanęłam jak wryta jak zobaczyłam zdjęcia rentgenowskie a jego na dodatek w domu nie było Okazało się że grzebał z kumplem w samochodzie pod blokiem Ech...dobrze że chłopy to chociaż lepiej znoszą niż my, bo świat zupełnie by zwariował. Niech TŻ wraca do zdrowia ![]() Kotku, ja już wiem, już wiem! Boszzzzzz,pierożki chińskie Ja jadłam tylko raz coś takiego na jakiejś konferencji. Boskie! A teraz też język mi do tyłka ucieka jak mój TŻ je podsmażane a ja z wody, no ale coś za coś...Po serii takich podsmażanych bebzolek by wrócił w mgnieniu oka To kochana daj ten przepis. WIesz...będziemy testować Lisa, nooo tak jak chyba Heroine napisała, coś za coś Ja sobie dziś foto brzucha trzasnęłam i talia i brzuch robią się takie płaskie i wychudzone a .upa się rozrasta jak u Kim. Ale to dobrze bo ja totalnie bez.upna byłam ![]() Aisza, o kurcze, nie wiedziałam nawet że są takie stanowiska pracy. To dawaj znać jak się odezwą. Ja lubię pracować z dzieciakami ale "po polsku" więc generalnie nie w moim zawodzie. Kiedyś pojechałam do przedszkola na próbną lekcję inglisza. I kurcze mówię do dzieciaka: ooooh I'm hungryyy! I'd love to eat an orange! a dzieciak: - poważnie! Nie wiedziałam czy jakąś chusteczkę wyciągać i mu wytrzeć tą buzię czy co..Totalnie z kosmosu te dzieciaki były, ale jak coś po polsku trzeba było to paplały że szok. Więc doszłam do wniosku że nie mam cierpliwości do takiej pracy i poszłam uczyć do szkoły dla dorosłych Heroine, a jak wygląda teraz Twoja ścieżka edukacyjna, że tak to ujmę Bo pisałaś o jakichś praktykach więc pewnie po jakiejś szkole lub studiach prawda? Chyba że to ja coś źle zrozumiałam lub przekręciłam. Może znajdziesz coś co fajnie połączysz? A może już coś sobie upatrzyłaś? ![]() Wiesz, mi to się marzy iść na coś z czego w końcu sama jako kobieta skorzystam, a że jest teraz do groma tych bezpłatnych szkół do chciałam iść na jakąś kosmetyczkę lub wizażystkę (chciałam na instruktorkę fitness ale w Lbn nie ma tego kierunku ![]() Ja już wczoraj nie pisałam. Po obiedzie wypełniałam dziennik praktyk (jeszcze nie skończyłam a jutro mam zanieść echh Czasem są takie dni że totalnie mam go dość i żałuję że nie mieszkam sama, ale częściej wiem że nie chciałabym mieszkać z kimś innym za żadne skarby świata. Wtf?
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-08-08 o 07:41 |
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Dzaga, ja obecnie jestem na stażu w firmie wydawniczej
skończyłam dziennikarstwo i komunikację społeczną, plus masę kursów z tym związanych (edytorskie, korektorskie itp.). Wcześniej już pracowałam (na studiach zaczęłam ) jak korektor szukać pracy jakiejkolwiek a wiadomo jak teraz ciężko na rynku pracy... zwłaszcza w mniejszym mieście... ;/ poszłam więc do UP i szukałam stażu. Po długich staraniach w końcu mnie przyjęli trochę odwrotna kolejność u mnie była (najpierw stałe zatrudnienie, potem staż) No i 23 września kończę, i nie wiem co dalej... nie widzę tu szansy zatrudnienia na stałe, bo jest redukcja etatów. Więc mogę zapomnieć;/ no i szukam co tu mogłabym w życiu robić... Jestem żywą (mąż by powiedział, że mam ADHD ja właśnie myślałam o jakiejś dietetyce/kosmetologii/wizażu fizjoterapia też by wchodziła w grę. Patrzę też pod kątem ewentualnego własnego biznesu w przyszłości, bo mąż jest lekarzem i jak by miał kiedyś własny gabinet, to moglibyśmy zrobić jakiś "wspólny" no ale nie wiem... Najbliżej mi obecnie do Rzeszowa, do Lublina w sumie też niedaleko. Ale tu nawet nie chodzi o km, bo mogę i jeździć do W-wy czy Krakowa Tu chodzi o tę "decyzję" ![]() A Ty jesteś po anglistyce może? ![]() Co do TŻ-ta, to my też siebie często nie słyszmy ale my tak okazujemy sobie miłość ![]() Hmm, ciekawe może być to spotkanie nie ma szczegółowych info?Lisa, może nie będzie tak strasznie z tymi cyckami spójrz na sportsmenki one mają gorzej
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jezusiu zaś TŻ będzie jaszczył,że mam pierwszą raję od cytryny zelka
współczuje twojemu TŻ-towi złamana noga bardzo boli,ale do wesela się zagoi ![]() Heroine Nie przejmuj się,ja też na jedno oko dzisiaj pacze w nocy tak mi burczało w brzuchu,że spać nie mogłam i od rana łeb mi pęka,jeść nie mogę bo mnie mdli nie wiem co jest granemeedzik Jesteś moim guru wysyłam zapro ![]()
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, tak tak, po anglistyce (a dodatkowo studiuję turystyke - teraz ostatni rok). Wiesz jakby trzeba Ci było jakieś info lub pomoc w Lbn to wal śmiało! A co mąż na to (tzn. na jakieś przenosiny). A zdradzisz skąd w ogóle jesteś?
Dziewczyny nie idę na to spotkanie. Czuję się jak pisofszit Jestem głupia że wczoraj nie umyłam włosów - dziś wyglądają okropnie i nic z nich się nie da ułożyć. A już przed tym spotkaniem nie zdążę ich ogarnąć. Nic tam...ojejujeju, i tak pewnie nic ciekawego bym stamtąd nie wyniosła, a może babuszek by się naschodziło i wcale bym nie weszła. Pójdę tylko do sklepu po coś na obiad, bo chciałam zrobić kluchy ze szpinakiem, ale jeszcze dziś TŻ będzie makaron z rosołem dojadał to nie będę go już kluskami katować. Co zrobić dobrego (żeby i chłop pojadł) do ryżu albo kaszy? Generalnie prawie nic nie mam. Mam mięso mielone w zamrażarce a tak to nic...
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie już pogoda się popsuła ![]() Kotku dziękuję ![]() Like_a_women dziękuję już przyjęłam ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Wykończyłam już dwa olejki Alterra jeden migdał i papaja, a drugi pomarańcza z brzozą i teraz zastanawiam się jaki kupić myślałam o Babydream ![]() Dzaguś możesz coś doradzić
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik, powiem Ci szczerze że o włoski to może i dbam, ale do włosomaniaczki mi daleko
Ja nie wykroczyłam jeszcze poza olejowanie olejkiem rycynowym i ze słodkich migdałów (i raz u mamy sezamowym) - niemniej jednak z tej skromnej kolekcji jestem zadowolona i cierpliwie te dwa olejki wykańczam. Ale wiem że Babydream jest polecany przez dziewczyny dbające o włosy. No i jeszcze słynna Amla i Vatika Więc może wypróbuj któryś z tych trzech który najłatwiej możesz zdobyć
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Dzaga ja byłam zadowolona z Alterry, jednak rycyna wcale nie służyła moim włosom
Chyba kupię teraz BD mam nadzieję, że będzie dobry dla moich kudełków ![]() Dobra lecę się szykować i spadam na zakupy spożywcze ![]() Miłego dnia i proszę o kliczki
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=meeedzik;35760137]Dzień dobry
![]() U mnie już pogoda się popsuła ![]() Kotku dziękuję ![]() Like_a_women dziękuję już przyjęłam [COLOR="Silver"]O majn gooodnes jaka laska z Ciebie Poważnie-jesteś idealna Co do włosów to polecam jedwab płynny,ale tylko biosilk inne wymiękają ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- HELP! Dziewczyny wszędzie szukałam ćwiczeń E.Chodak... ale nie mogę znaleźć
|
|
#1912 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Like_a_women;357607 41]
Cytat:
|
|
|
#1913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba wpisać: Na Skalpel: szczupła w 4 tygodnie chomikuj Na Killer: spalanie i modelowanie chomiku
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-08-08 o 11:15 |
|
|
|
|
#1915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypij sobie mocne espresso i będzie lepiej !Oj...troszku Troszeczke tylko, ociupinkę ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() A powiedz mi...widzisz poprawę w chodzeniu do wc, odkąd pijesz len?;> ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Dżaga Aaa tam pazerna, daj spokój, jak masz na tym skorzystać nie robiąc nic złego, to czemu nie? A pójdziesz, może czegoś ciekawego się dowiesz ![]() No to z Tż hity macie xD
|
|
#1916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że wszystko się mu szybko zagoi . |
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Który lepszy olejek według Ciebie? Bo ja kończę ten migdałowy.
|
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
Dzaga widzę że masz napisane narzeczona to pewnie nie długo ślub jakiś ? czy były tylko zaręczyny i na razie nic nie planujecie
?
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka Przeczytałam o "przygodach" Twojego Tż...bosz, współczuje
![]() Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia i bez żadnych komplikacji
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
ale wy się tu rozpisałyście U mnie też pogoda nie najlepsza, zimno jakoś. Moja mała też dzisiaj ma katarek, mam nadzieje, że się nie rozchoruje.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

a masz wykształcenie w tym kierunku, czy tak po prostu próbujesz? 

booooże, załamka totalna 
no chyba, że nie dacie rady na odległość 

a tu kosić trawę potem coś a tak to On pokaże mi co i jak i zrobię to .

śpij dobrze 

matko jedyna, zaspałam 40 min 
Wtedy wrócę do domciu i może pierogów narobię, choć tej maszynki nie mam
Okazało się że grzebał z kumplem w samochodzie pod blokiem
Ech...dobrze że chłopy to chociaż lepiej znoszą niż my, bo świat zupełnie by zwariował. Niech TŻ wraca do zdrowia 
A teraz też język mi do tyłka ucieka jak mój TŻ je podsmażane a ja z wody, no ale coś za coś...Po serii takich podsmażanych bebzolek by wrócił w mgnieniu oka 
eh dziewczęta płakać mi się chce...