Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 13:35   #3811
adunia89
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Agusia, wyglądasz pięknie, a Mikołaj to niezły przystojniak! Super że chrzciny się udały

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 14:08   #3812
ewel28
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Dolina co u Ciebie? rozpakowana?

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Dziewczyny macie pozdrowienia od DolinyNocy, niebawem się do nas odezwie. Jest jeszcze w dwupaku i najprawdopodobniej będą jej wywoływać poród w przyszłym tygodniu, czuje się dobrze

Edytowane przez ewel28
Czas edycji: 2012-08-08 o 13:38
ewel28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 14:39   #3813
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
heh ja cały czas odczuwam tylko prawy a od jakiś 2miesięcy czuję czasem lewy....a najlepsze jest to że ostatnio juz chyba 3ci cykl mam owu z lewego
A dlaczego 2 miesiace przewry robić będziecie??

aha a test kiedy?? masz doustną czy dowcipną??
bo jak mniej więcej przeliczałam to tp wypadałby na sesję a później na praktyki inżynierskie, teraz zastanawiam się czy już nie będziemy mieć tej przerwy...

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
cześć kobietki
my dzisiaj po szczepieniu, dałam małemu czopka jeszcze przed wyjściem, troszkę popłakał a w zasadzie bardziej się pożalił i jak usnął jeszscze w aucie to śpi już ponad 2 godz...aż dziwne że jeszcze głodu nie czuje mój smok waży 6350 grubasek mały i ma 60cm...
my już po chrzcinach, wszystko się udało, Mikołaj był bardzo grzeczny. całą mszę nie spał i siedział mi na rękach, a później tylko jadł i spał, aniołeczek
nie pamiętam co komu miałam napisać....
aaa trzymam kciuki za testujące niedługo
i wstawię Wam fotkę mojego przystojniaka z niedzieli
ale pięknie wyglądałaś!!!

Pani dobrze że u Ciebie wszystko ok!!!

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 14:42   #3814
anusia1808
Rozeznanie

AGUSIA pięknie wyglądasz a Miki w tym garniturku wymiata

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 14:45   #3815
eseska
Zakorzenienie

HEJKA!
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
to bedzie 1,5 tyg.
chcialabym zamieszkac w gabinecie lekarskim
PANI! każda z nas miala takie marzenia. zobaczysz pozniej będzie troche łatwiej!
EWEL, AGATKO! zaciskam kciukasy!
AGUSIA! wyglądacie bombowo i Ty i MIKI!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 14:52   #3816
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Agatko mam dowcipną, a test spróbuję w sobotę zrobić i jakby coś wyszło to dalej luteine będę brała, A Ty na kiedy masz termin @?
heh teraz to ja już nie wiem kiedy.....ale jeszcze daleko...ok 2 tyg ;/

Cytat:
dasz miskę???
Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Agatka na samą myśl o tej kapuście dostałam ślinotoku
ja bardzo ładnie poproszę o jedną chochelkę tej zupki
Chętnie bym Was poczęstowała ale akurat coś wypadło i z kapuśniaku nici wyszły a teraz mi się już nie chce...ale dla Paniczki to i bym się postarała

Cytat:
oooo jaka z Ciebie laska jest!! aaa a mały jaki przystojniak ale bym go zacałowała!! aaaa

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
bo jak mniej więcej przeliczałam to tp wypadałby na sesję a później na praktyki inżynierskie, teraz zastanawiam się czy już nie będziemy mieć tej przerwy...
a chyba że tak....

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
EWEL, AGATKO! zaciskam kciukasy!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:00   #3817
aaaggusia
Rozeznanie

dzięki dziewczyny za miłe słowa po mału wracam do swojej figury aczkolwiek magiczne 5 kg na plusie chyba zostanie bo za nic w swiecie nie mogę ich zbić

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:26   #3818
Maga83
Zakorzenienie

Agusia wyglądasz ślicznie, Miki jest przesłodki

Pani ja do dzisiaj najlepiej bym spała pod gabinetem lekarza...

Agatka, Ewel

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:32   #3819
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
w jak duzej? z czymem???
Dla Ciebie spokojnie starczy ciasto, sos pomidorowy, ser, pieczarki, kurczak, papryka, cebula,kukurydza i jeszcze raz ser + oregano, bazylia yammmii
Cytat:
ale ślicznie wyglądasz, piękna marynarka, gdzie ją kupiłaś?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:40   #3820
fiolusiek
Zakorzenienie

Maga Wybrałaś już kreacje i sukienkę na sobotnie wesele
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:50   #3821
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Maga Wybrałaś już kreacje i sukienkę na sobotnie wesele
Właśnie zaraz jadę po sukienki bo u mamy są. Mam 3 sukienki, więc jakąś na pewno ubiorę. Gorzej z butami, nic nie kupiłam

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 15:50   #3822
wieka22
Rozeznanie

Toto1 zafascynował mnie Twój blog

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
ok, robię na dużej formie. zapraszam.

napewno
a czy zdradzisz przepis na ciasto? bo nam nigdy nie wychodzi

Cytat:
Agatko luteinę biorę od 16-25dc, a cykle mam przeważnie 28,29 dniowe, ten ostatni 32 ale nie jestem pewna czy nie było fasolki na teście był cień cienia
ja też się właśnie analizuję poprzedni cykl...
okres się zaczął 5.08 poprzedzony był jak i poprzednio brązowym brudzeniem (plamieniem czy jak to tam zwał) 14.07 robiłam betę i wyszło 4,2
po tyg robiłam test(panikę zasiała moja szwagierka, że mogę być w ciaży i dlatego plamię i grube endometrium)test I kreska (nie wiedziałam czy się cieszyć czy płakać...)
no i sedno sprawy: w niedzielę 05.08 bardzo bolało mnie krocze, jak siadłam na kibelek to poczułam, że coś ze mnie wypłynęło...zajrzałam, a tam taki zbitek wielkości orzecha laskowego, krwisto-cielistyzbarani ałam, przestraszyłam się ze może byłam ponownie w ciąży ale chyba nie możliwe???co???okres mi się właśnie kończy, zaznaczę że był o czasie...
jutro idę do gina to mu opowiem, ale boję się...
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie jak np. budka jest czerowna od spodu? Bo podobno to źle wpływa na dziecko, ale nie wiem czy to "podobno" to prawda?
czemu ma źle wpływać? ponoć na początku dziecko widzi tylko w czerni i bieli...podobno

Cytat:
heh nie dziw się tacie, ja czasami sama zastanawiam się ile mam lat alb TŻ

jesteś Muzułmanką??

a dziękuję! dziś lepiej, zjadłam śniadanie i pójdę trawę kosić bo oczywiście nie ma kto

dziewczyny ja prawie codziennie jajniki czuję, ale nie ma się co dziwić jak są wielopęcherzykowe, szczególnie prawy, w ostatnim cyklu jak owu była z lewego jajnika to i tak prawy bolał dziś raz tam mocno zakuł mnie lewy jajniki, aż się zgięłam, w sumie trochę żałuję że wczoraj nie pojechałam na usg do mojego gina... ale przepadło, czekam na nowy cykl a później 2 miesiące przerwy

Alonka
czemu przerwa?

Cytat:
Agatko biorę do piątku włącznie
Dasti mój kot też planuje zamach na moje życie
rany my też mieliśmy takiego co czaił się na nasze życia, w dodatku zaraził mnie toxoplazmozą

Cytat:
Agatko mam dowcipną, a test spróbuję w sobotę zrobić i jakby coś wyszło to dalej luteine będę brała, A Ty na kiedy masz termin @?
trzymam kciuki w sobotę!!!oby II

Cytat:
to bedzie 1,5 tyg.
rozumiem Cię...chyba wszystkie rozumiemy

Cytat:
cześć kobietki
my dzisiaj po szczepieniu, dałam małemu czopka jeszcze przed wyjściem, troszkę popłakał a w zasadzie bardziej się pożalił i jak usnął jeszscze w aucie to śpi już ponad 2 godz...aż dziwne że jeszcze głodu nie czuje mój smok waży 6350 grubasek mały i ma 60cm...
my już po chrzcinach, wszystko się udało, Mikołaj był bardzo grzeczny. całą mszę nie spał i siedział mi na rękach, a później tylko jadł i spał, aniołeczek
można się zakochać w Mikołajumama też w bardzo dobrej formie

Cytat:
Dolina co u Ciebie? rozpakowana?

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Dziewczyny macie pozdrowienia od DolinyNocy, niebawem się do nas odezwie. Jest jeszcze w dwupaku i najprawdopodobniej będą jej wywoływać poród w przyszłym tygodniu, czuje się dobrze
oby poszło sprawnie i szybko

dzień dobry,
ja wykorzystałam chwilę, że nie ma jeszcze męża z pracy i mogłam spokojnie nadrobić(bo zawsze mnie goni od komputera, łotr jeden(ale kochany))Julek też współpracuje z mamą(tzn. siedzi w łóżeczku i czyta o krówce MUUU)

jak się Wam podoba pogoda???bo dla mnie bombauwielbiam ten stan aury

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 16:02   #3823
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
http://pizzaprzepis.com.pl/ciasto robię z tego przepisu, dokładne proporcje daję jakie są w przepisie
Stary 2012-08-08, 16:33   #3824
aaaggusia
Rozeznanie

Cytat:
Dla Ciebie spokojnie starczy ciasto, sos pomidorowy, ser, pieczarki, kurczak, papryka, cebula,kukurydza i jeszcze raz ser + oregano, bazylia yammmii

ale ślicznie wyglądasz, piękna marynarka, gdzie ją kupiłaś?
marynarkę kupiłam w takim zwykłym małym butiku więc to żadna firma

musiałam dać małemu drugiego czopka bo płakał strasznie i obrzęk miał na nóżce... chyba nic mu nie będzie, dałam mu po 6 godz, na opakowaniu napisali żeby nie dawać częściej jak po 4...

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 16:37   #3825
fiolusiek
Zakorzenienie

A mnie łapią jakieś bezbolesne skurcze i brzuch mi twardnieje na kilka sekund i jest ok Miałyście tak
Stary 2012-08-08, 16:41   #3826
czarnula 1982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Ja lubię solę albo filet z łososia

Super że już wróciłaś
Jak pogoda, napisz jak było czy wypoczęłaś troszkę?

Tym mocniej przytulam
Dziekuje ,że pytaszNo pogoda nam sie udaładla mnie za gorąco i za duszno ale jakoś dałam rade.Na plaży leżałam sobie na leżaczku pod parasolem.Wypoczęłam, Tż cały czas zajmował sie Wikusia a ja odpoczywałam
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Bardzo ładny My też chcemy czerwono czarny ale jeszcze wszystko przed nami...
Ojej 6 miesiąc, już niedługo
Dziewczyny a co myślicie jak np. budka jest czerowna od spodu? Bo podobno to źle wpływa na dziecko, ale nie wiem czy to "podobno" to prawda?
My też chcieliśmy z czerwona budką od spodu ale z tego modelu nie było

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość

ja mam Tutka ale Grandera - akurat miałam szczęście bo akurat we Wrocławiu sklep otworzyli i to cenę taka jak na allegro mieli
jak się rozglądałam za wózkami to tego modelu jeszcze nie było, a też właśnie ciekawy jest -
choć ze swojego zadowolona jestem bardzo i nie żałuję wyboru (póki co)
My na początku tez chcieliśmy Tutka Grandera na czerwonym stelażu, ale zobaczyliśmy w sklepie właśnie ten nowszy model i bardzo nam sie spodobał,super spacerówke ma także na peno ten model kupimy.

Cytat:
to bedzie 1,5 tyg.
Rozumiem Cię Tez tak miałam,teraz jak juz codziennie czuje kopniaczki malutkiej to troche sie uspokoiłam.

Cytat:
cześć kobietki
cudownie wyglądacie

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
A mnie łapią jakieś bezbolesne skurcze i brzuch mi twardnieje na kilka sekund i jest ok Miałyście tak
To chyba normalne, to są te skurcze Braxtona czy jakoś tak
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 16:55   #3827
amilcia
Wtajemniczenie

Hej

Agusia
- ślicznie wyglądacie

fiol
- takie skurcze to normalne, macica ćwiczy ale jeśli jest ich dużo w ciągu dnia i są bolesne trzeba niezwłocznie powiadomić gina

Toto
- witaj.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 17:13   #3828
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Toto1 zafascynował mnie Twój blog

ja też się właśnie analizuję poprzedni cykl...
okres się zaczął 5.08 poprzedzony był jak i poprzednio brązowym brudzeniem (plamieniem czy jak to tam zwał) 14.07 robiłam betę i wyszło 4,2
po tyg robiłam test(panikę zasiała moja szwagierka, że mogę być w ciaży i dlatego plamię i grube endometrium)test I kreska (nie wiedziałam czy się cieszyć czy płakać...)
no i sedno sprawy: w niedzielę 05.08 bardzo bolało mnie krocze, jak siadłam na kibelek to poczułam, że coś ze mnie wypłynęło...zajrzałam, a tam taki zbitek wielkości orzecha laskowego, krwisto-cielistyzbarani ałam, przestraszyłam się ze może byłam ponownie w ciąży ale chyba nie możliwe???co???okres mi się właśnie kończy, zaznaczę że był o czasie...
jutro idę do gina to mu opowiem, ale boję się...

czemu ma źle wpływać? ponoć na początku dziecko widzi tylko w czerni i bieli...podobno

Alonka[/B] czemu przerwa?
myślę że jak coś wypłynęło to niestety było to możliwe, dodatkowo beta była ciut podwyższona, ja badałam 2 razy i za każdym razem <1 była, ciąża od 5 chyba jest

na własnej skórze wreszcie przekonałam się jak można być trędowatą po #, przypomniałam sobie dlaczego nikt o tym nie wie
ta koleżanka co miała tp zbliżony do mnie urodziła ponad 2 tygodnie temu i właściwie nic nie napisała - no dobra ok, mogła nie mieć czasu, wiec ja do niej pisałam kilka dni temu i mówi że urodziła, mała jest śliczna i spokojna i to wszystko! 3 razy jeszcze pisąłam do niej i wyciągałam z niej wszystko, pisała tylko absolutne minimum, czyli odpowiedzi na moje pytania 3 lata siedziałam z nią w ławce w liceum a ta traktuje mnie jak obcą, niech jej bywa, ja jakoś to przeżyje, nie pierwsze i nie ostatnie rozczarowanie w życiu

1.07.2013
Stary 2012-08-08, 17:22   #3829
fiolusiek
Zakorzenienie

alonka śliczny avator a co do koleżanki.. to szkoda słów. czasem lepiej nie mieć przyjaciół niż mieć byle jakich
Stary 2012-08-08, 17:29   #3830
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

A dziękować mój osobisty bocian który bardzo często mnie budzi a tu stoi naprzeciwko mojego okna na stodole ale jakiś lipny jest bo nic mi nie przyniósł jeszcze

1.07.2013
Stary 2012-08-08, 17:44   #3831
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
marynarkę kupiłam w takim zwykłym małym butiku więc to żadna firma
mięta - na czasie, bardzo ładna
Cytat:
musiałam dać małemu drugiego czopka bo płakał strasznie i obrzęk miał na nóżce... chyba nic mu nie będzie, dałam mu po 6 godz, na opakowaniu napisali żeby nie dawać częściej jak po 4...
a zaraz po szczepieniu smarowałaś mu kwaśną wodą ciałko gdzie był kłuty? dzięki temu nie powinno być obrzeków.
Cytat:
A dziękować mój osobisty bocian który bardzo często mnie budzi a tu stoi naprzeciwko mojego okna na stodole ale jakiś lipny jest bo nic mi nie przyniósł jeszcze
przez ten avatar w ogóle nie skojarzyłam, że to Ty piszesz.

wróciliśmy ze spaceru.
Stary 2012-08-08, 17:45   #3832
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
MONIKA! my jak zawsze spać bedziemy w Małym Cichym smacznej kolacyjki!
byłam kiedyś na obozie w Małym Cichym

Cytat:
nie, on nawet nie ma pojęcia że dziś jest tp
mój też nie ma pojęcia do tego typu dat... jak przeżywałam dzień, w którym w poprzedniej ciąży wszystko się skończyło to nawet pojęcia o tym nie miał bo przecież on nie liczy jak go siostra zapytała w którym tygodniu ciąży jestem, to powiedział, że pojęcia nie ma.

zaliczyliśmy Gubałówkę. jutro jakaś dolinka bo chwilowo mam dosyć tłumów i miasta.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 18:01   #3833
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry,
ja wykorzystałam chwilę, że nie ma jeszcze męża z pracy i mogłam spokojnie nadrobić(bo zawsze mnie goni od komputera, łotr jeden(ale kochany))Julek też współpracuje z mamą(tzn. siedzi w łóżeczku i czyta o krówce MUUU)

jak się Wam podoba pogoda???bo dla mnie bombauwielbiam ten stan aury
Wieka! dobrze ze Tz nie ma to powizażowałas z nami. A my chyba nie widziłysmy jeszcze ywojego Julka!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
zaliczyliśmy Gubałówkę. jutro jakaś dolinka bo chwilowo mam dosyć tłumów i miasta.
MONIKA! na nózkach czy kolejka?

Macie jakis sprawdzony sposb na zgage? bo mi sie znowu odezwała!

ZOSIA
Stary 2012-08-08, 18:05   #3834
fiolusiek
Zakorzenienie

esko mój gin na zgage każe pić siemie lniane, ale czy działa to nie wiem, bo jeszcze takiej dużej zgagi nie mam, czasem jak coś poczuję to pije szklankę wody i mi przechodzi
Stary 2012-08-08, 18:09   #3835
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
MONIKA! na nózkach czy kolejka?
na nóżkach już tyle razy byłam, że mnie to nie bawi, trzeba poznać nowe atrakcje kolejką w obie strony, dbam o maleństwo i swoje siły i tak przejście całych Krupówek pod górę wystarczająco mnie zmęczyło, myślałam, że nie dojdę na obiad.
Stary 2012-08-08, 18:17   #3836
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:

Macie jakis sprawdzony sposb na zgage? bo mi sie znowu odezwała!
migdały, ciepłe mleko, gaviscon (można stosować w ciąży)
Stary 2012-08-08, 18:20   #3837
eseska
Zakorzenienie

Dzięki FIO! nie mam siemienia. Mi noby doktorek mówił ze jakby bardzo dokuczała to moge wzziąsc którys zs tych leków. na razie jestem twarda!

MONIKA! ja tez sie boje o moja kondycje, aprzede wszystkim o dzidziusia. Nie rzuciły Ci sie w oczy chodzące po górach cięzarówki?

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
migdały, ciepłe mleko, gaviscon (można stosować w ciąży)
Dzięki MAKSI! Mleko mam to podgrzeje. a i tz po migdały wysle! wczoraj myslalam ze nie usne!

ZOSIA
Stary 2012-08-08, 18:40   #3838
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
MONIKA! ja tez sie boje o moja kondycje, aprzede wszystkim o dzidziusia. Nie rzuciły Ci sie w oczy chodzące po górach cięzarówki?
w górach, a nawet dolinkach jeszcze nie byliśmy bo jesteśmy tu dopiero od wczoraj, ale na Krupówkach i Gubałówce widziałam trochę.

wczoraj pytałaś o pogodę, pisałam Ci, że wg pogodynki przy Krupówkach miało nie padać, dzisiaj wszystko zmienili, wg nich miało padać od dzisiaj do niedzieli, ale dziś słońce świeci i nie widziałam kropli deszczu, choć jest chłodniej. nie warto nawet patrzeć na prognozy chyba.
Stary 2012-08-08, 19:11   #3839
fiolusiek
Zakorzenienie

Esko przypomniało mi się, mój Tż jak ma zgagę i długo go męczy to bierze pół łyżeczki sody i popija wodą, od razu przechodzi
Stary 2012-08-08, 19:12   #3840
agatkaa1
Zakorzenienie

Eseska i Monika jak jesteście/będziecie w ZAKOPCU to polecam Wam Karczmę OBROCHTÓWKA gdzie M.Gessler prowadziła rewolucje i tamtejszą KWAŚNICĘ!!

Alonka ładny avek zastanawiałam się kto to piszę dopiero jak zobaczyłam na nicka to się skapłam....co do boćków miesiąc temu widziałam ich setki jeden leciał równo z Nami jadąc w stronę Krakowa....i doleciał do Paniki....a teraz może Panika odeśle go do mnie??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-08-08 o 19:13
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości