|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
hejka
![]() Jola, to się laska zdziwi, że będzie pilnowana, bo z tego co widzę to zaglądasz do rodziców do sklepu co jakiś czas. I bardzo dobrze, bo to wiadomo, jak cudzego się pilnuje to bardziej niz własnego interesu. Luska, ale kawał chama z niego. Trzymaj się. Saruśka, paczkomat nie gryzie kiedyś musi być ten pierwszy raz. Ja do swojego mam chyba ze 2 km, ale zawsze jeżdżę samochodem.Musiaku, koniecznie daj znać, chyba wszystkie jesteśmy ciekawe. ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
miałam ci sms-ka puścić, żebyś wzięła tej Katarzyny Michalak - bardzo szybko się czyta
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#4292 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() a ja czytam tej co tu kiedyś pisałam Jadwigi Courths-Mahler
|
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie tytuły teraz wzięłaś?
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#4294 |
|
|
łooo same ciekawe
![]() "Hiszpański zalotnik" "Nigdy Ci tego nie powiem" "jego dziecko" tych chyba jeszcze nie czytałam
|
|
|
|
|
#4295 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ja też mam za miesiąc wesele i nic nie mam nowego, nawet nie wiem czy będę mogła kupić... Chyba pójdę w tym co zawsze .E, nie przejmuj się, głowom państwa nawet się zdarza. ![]() Cytat:
Dobrze, że pogadają te tabele, ale i tak się pomylili z tego co pisałaś
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- szwedzki kat. 13 http://se.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml#
|
|
|
|
|
#4297 | |
|
|
Cytat:
Monia z tego co pamiętam jest ode mnie 8 cm niższa i akurat te 5-8 by mi pasowało żeby była dłuższa,ale co tam,poświecę ejszcze tyłkiem za rok ale powiem Wam,choć nie wypada się chwalić,że ładnie mi w czerwonym i chyba jeszcze jedną jakąś sukienkę czerwoną sobie niedługo kupię,tylko w przyzwoitej długości,może u MimiStyle,bo ten sprzedawca ma dobre wymiary zawsze
|
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesze się przed pracą (moja fryz trzyma się 3 dni bez naruszenia ), podkład nakładam rano potem tylko puder.Tylko Sheryl ja nie mam nic co mogłabym założyć bo ostatnio na takiej imprezie byłam 12 lat temu. Coraz częściej nosze się z zamiarem pojechania (samej autem) na sam ślub. I tu wystarczyłyby eleganckie spodnie i koszula, ewentualnie marynarka w zależnosci od pogody. Tylko, że ta rodzina jest taka ... zagryzą mnie. |
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też dobrze w czerwonym, chyba dlatego ze mam podobny typ urody do twojejPodasz linka do tego sprzedawcy??
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2012-08-08 o 16:25 |
|
|
|
|
|
#4300 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4301 |
|
szeryfcio
|
A u mnie znowu odwrotnie było. Chciałam siedzieć jak najdłużej, żeby sobie odpocząć (bo pracowałam długo, do 8 miesiąca). A tu, jak na złość, poród miałam 2 tygodnie wcześniej.
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
No to trochę dziś porobiłam w domu - przez przypadek rozbiłam buteleczkę z lawendowym olejkiem eterycznym i śmierdzi w całym mieszkaniu
Dlatego teraz czekam na męża i na zakupki, a mieszkanie niech sie wietrzy Dziś sobie w nagrodę kupię 10-pak ritter sport
|
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nienawidzę tego typu spędów. Wole sama posiedzieć w domu. Jak zaproponowałam mojej babci (ma 81 lat i to jej pierwszy wnuczek się żeni), że pojedziemy same autem i wrócimy po ślubie - nie ukrywajmy jest zmęczona i to dla niej będzie wyzwanie tyle wysiedzieć, to oburzyła się - bo przecież Piotrek za nas zapłaci i będzie stratny. Noszkurka przecież jak pojade na ślub to też mu dam koperte. |
|
|
|
|
|
#4304 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
.Mi też dobrze w czerwonym i lubię ten kolor, mam sukienki, bluzeczki, dosyć dużo...Oby Ci tylko nie dał neutrala... Bo są takie chamy, że jak dasz im pozytywa, ale z jakimś zastrzeżeniem, to dają neutrala czy negatywa. Cytat:
Potrzebuję dużo czasu na wypindrzenie się, a jeszcze teraz z dzieckiem na głowie to już w ogóle zajmie mi to 3 razy dłużej.Porzeczko.... pokaż, jaka to fryzura...
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam. Nie mam siły, chcę spać.
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za te 3,5 h to można juz w autokarze sie wyszykować
|
|
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam zdjęć, ale to takie "ślimaki" malutkie zwijane obok siebie, tak z nich powstaje kok z tyłu głowy. Zajmuje mi to z godzinkę, ale równie dobrze mogę to zrobić przed pracą.
Myślałam jeszcze o warkoczu dopieranym, moga chrzestna cudne zaplata, tylko nie wiem czy zgodziłaby mi się tak wcześnie rano zrobić bo ona lubi sobie pospać
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A autobus jest tak wcześnie bo to wycieczka objazdowa i zbiera jeszcze gości z 2 innych miast, lekko odbiegających od trasy. |
|
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Cebulka - adres?!
|
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
popijam piwko ... jest dziś jakaś okazja? bo jak nie o zrzucę to na karb niezbyt fajnego humoru
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Pijmy więc razem, Cortes dziś za 1,5 był bo przecena
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
witam popołudniową porą
![]() ale miałam fuksa
|
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się co chciałam napisać
![]() -znowu zasnęłam w brodziku -mydło w płynie ziaja pomarańczowe ma na naklejce napis 'masło' ![]() ![]() -dziś fv była z godzinę i brakuje mi mniej niż 500zł do 2 poziomu KR ! |
|
|
|
|
#4317 | ||
|
Zakorzenienie
|
49zł
My dostaliśmy od sasiadki fasolkę szparagową i jakąś jeszcze i buraczki i R zrobił barszczyk ukraiński. Ale pyszne bylo z prawdziwych warzyw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Własnie miałam do Ciebie esa pisać, ale nie miałam jak;( Jak było? Co sie stało? |
||
|
|
|
|
#4318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

kiedyś musi być ten pierwszy raz. Ja do swojego mam chyba ze 2 km, ale zawsze jeżdżę samochodem.
biedronka też zaliczona-mam dwa drinki gruszkowe na wieczór 

.

Potrzebuję dużo czasu na wypindrzenie się, a jeszcze teraz z dzieckiem na głowie to już w ogóle zajmie mi to 3 razy dłużej.

za motywowanie